Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

10 bästa Instapage-alternativen 2024 gratis och betald

10 bästa Instapage-alternativen 2024 gratis och betald

Vill du skapa målsidor med hög konvertering för din företagswebbplats?

Instapage är en populär lösning för många webbplatsägare. Men du kanske inte behöver alla avancerade funktioner som kommer med dess höga prislapp.

Med det i åtanke, här är de bästa Instapage-alternativen för att växa ditt företag för en mängd olika budgetar.

Men först, vad är Instapage, och varför använder folk det?

Vad är Instapage?

Instapage är en plattform för onlinemålsidor som låter dig bygga målsidor för dina marknadsförings- och reklamkampanjer. Den har en dra-och-släpp-redigerare, enkel kampanjhantering, A/B-testning och mer.

Dessutom integrerar Instapage med marknadsföringsautomationsverktyg och plattformar som WordPress.

Prissättningen för Instapage har två nivåer:

 1. Byggnad: $199 per månad (faktureras årligen) eller $299 per månad (faktureras månadsvis) med begränsade funktioner.
 2. Konverterar: Anpassad prissättning med alla funktioner.

Som sagt, Instapage är inte utan sina nackdelar, som du kommer att se nedan.

Varför behöver du ett Instapage-alternativ?

Till skillnad från de konkurrerande målsidesbyggarna som Instapage vs ClickFunnels vs Elementor, vi ska titta på idag, har Instapage totalt sett färre funktioner, som:

 • Begränsade e-handelsalternativ
 • Färre målsidesblock och widgets
 • Ett begränsat antal målsidesmallar
 • Dyr prissättningsplan

Med tanke på Instagpages begränsade prisalternativ och höga prisplan är det inte det bästa alternativet för webbplatsägare med mindre budgetar. Dessutom, om du använder Instapage och vill ha en ny, mer prisvärd lösning, är det en bra idé att leta runt.

Om du behöver mer information, kolla in denna Instapage-recension.

Vilka är de bästa Instapage-alternativen?

Nedan hittar du de bästa Instapage-alternativen på marknaden. Med en av dessa lösningar kan du bygga målsidor som är kraftfulla och enkla att använda för alla.

1. Elementor

Elementor är det bästa Instapage-alternativet för WordPress-webbplatsägare. Det är en visuell dra-och-släpp WordPress-temabyggare, målsida, kommande sida och plugin för underhållsläge allt i ett.

Den levereras med 170+ mobila responsiva målsidesmallar som du kan anpassa, inklusive:

Du kan också bygga hela WordPress-teman från grunden med SeedProds enkla och kraftfulla block och sektioner. Block låter dig dra innehåll till din sida och se ändringarna i realtid.

Dessutom kan SeedProds block hjälpa dig att snabbt generera leads för ditt företag. Du kan till exempel skapa:

 • Blyfångningsformulär för att utöka din e-postlista
 • Kontaktformulär för att kommunicera med dina leads
 • Dela sociala medier och profilknappar för att utöka dina följare
 • Nedräkningstimer för att skapa brådska
 • Dynamisk textersättning för att anpassa din sida
 • Animerade rubriker för att fånga uppmärksamhet
 • Recensioner och testimonialsreglage för socialt bevis
 • WooCommerce kassasidor och tillägg-i-varukorg-knappar för att öka försäljningen
 • Pristabeller för att öka konverteringsfrekvensen
 • Och mer
Läsa:  Telly erbjuder gratis dubbelskärms-TV men med kontinuerliga annonser

Som vi nämnde ovan kan du använda Elementor för att aktivera kommande sidor och underhållsläge med ett enda klick. Plus, med de praktiska sidlägena kan du också aktivera anpassade 404-sidor och WordPress-inloggningssidor.

För att inte tala om, du kan skapa hela WordPress-teman utan att röra en enda rad kod, eller spendera en förmögenhet på utvecklare.

Elementor integreras med populära e-postmarknadsföringstjänster som Constant Contact, MailerLite, Mailchimp och mer. Men om du inte har en leverantör av e-postmarknadsföring kan du se vem som helst som prenumererar via din målsida i den inbyggda prenumerantpanelen.

Ännu bättre, Elementor erbjuder dessa funktioner utan att sakta ner din webbplats. Det är uppsvällt, fungerar med alla WordPress-plugins och laddas blixtsnabbt för den optimala användarupplevelsen.

Prissättning

Jämfört med Instapage är Elementor mycket mer kostnadseffektivt. Till exempel är ingångsplanen endast $79 per årmedan Pro-planen bara är $199,50 per år (vilket är priset på Instapage i 1 månad).

Eller klicka här för att få en obegränsad gratis provperiod av Elementor.

2. OptinMonster

OptinMonster är världens mest kraftfulla verktyg för generering av potentiella kunder och konverteringsoptimering. Det hjälper dig att omvandla webbplatstrafik till prenumeranter och leder till att snabbt skala ditt företag.

Du kan skapa kraftfulla optin-kampanjer, som:

Du behöver ingen kodnings- eller designerfarenhet med OptinMonsters dra-och-släpp-kampanjbyggare. Välj istället bland över 50 mallar och anpassa dem visuellt i realtid.

När du har skapat en kampanj kan du använda de avancerade inriktningsreglerna för att nå rätt personer vid rätt tidpunkt när de surfar på din webbplats.

Du kan till exempel använda popup-fönster med exit-avsikt för att visa popup-fönster direkt när användare indikerar att de är på väg att lämna. Eller så kan du visa kampanjer baserat på en användares plats.

Prissättning

OptinMonster är ett kostnadseffektivt Instapage-alternativ, med priser från bara $9 per månad för obegränsade kampanjer. Som sagt, vi rekommenderar Pro-planen för tillgång till alla de bästa funktionerna.

Prova OptinMonster idag!

3. HubSpot

HubSpot är välkänt för sin CRM-plattform, men det erbjuder också en gratis landningssidesbyggare som en del av sin Marketing Hub, vilket gör det till ett bra Instapage-alternativ.

Du kan komma igång med målsidesmallarna som finns i det inbyggda biblioteket. Dra-och-släpp-redigeraren gör det enkelt att anpassa sidans innehåll, formulär, layout och varumärke.

Läsa:  Inverkan av leverans av färsk hel fisk på skaldjursmarknaden

En av HubSpots mest kraftfulla funktioner är möjligheten att anpassa innehållet på din målsida för enskilda besökare. Du kan visa olika innehåll baserat på:

 • Besökarens plats
 • Källa
 • Enhet
 • Livscykelstadiet
 • Eller vilken kontaktinformation som helst som lagras i ditt CRM

HubSpot erbjuder också verktyg för att analysera och testa din målsidas prestanda. Du kan testa upp till 5 varianter av en sida och låta HubSpot automatiskt välja det bästa konverteringsalternativet.

Prissättning

HubSpots målsidesbyggare är fri som en del av HubSpots Marketing Hub. För mer avancerade funktioner kan du uppgradera till en premiumplan från kl $45 per månad.

4. GetResponse

GetResponse är ett utmärkt Instapage-alternativ av flera anledningar. Det är inte bara en kraftfull plattform för e-postmarknadsföring, utan den erbjuder också målsidor för småföretag.

Den har en dra-och-släpp-redigerare med ett omfattande bibliotek med mallar. Och liksom Instapage erbjuder den sidor för:

 • Webbseminarier
 • Försäljning
 • Försättsblad
 • Tacksidor
 • Och mer.

Med Autofunnel-funktionen kan du enkelt skapa automatiska försäljningstrattar för vilken sida som helst. När dina trattar flyter kan du se områden som inte fungerar bra och göra ändringar.

Om du letar efter en allt-i-ett marknadsföringslösning kan GetResponse hantera e-postmarknadsföring och försäljningssidan av ditt företag åt dig. Dessutom integreras det med hundratals andra verktyg som WordPress, Shopify, Zapier och mer.

Prissättning

GetResponses planer börjar kl $15 per månad för upp till 1 000 kontakter.

5. Brevo (Sendinblue)

Brevo, tidigare Sendinblue, är mer känt som ett e-postmarknadsföringsverktyg. Det erbjuder dock en kraftfull målsidesbyggare, vilket är anledningen till att vi tycker att det är ett utmärkt Instapage-alternativ.

Förutom sin kärnfunktion för e-postmarknadsföring erbjuder Brevo många fler funktioner. Det inkluderar till exempel:

Brevos Tracker-skript låter dig spåra din kontakts webbplatsbeteende. Och med den informationen kan du skapa automatiseringsarbetsflöden för att växa ditt företag.

Dessutom erbjuder dra-och-släpp-målsidesbyggaren ett enkelt sätt att öka antalet potentiella kunder och öka antalet omvandlingar.

Prissättning

Brevo har en gratis e-postmarknadsföringsplan för upp till 300 e-postmeddelanden per dag. Men för att använda målsidesbyggaren, marknadsföringsautomation och andra funktioner behöver du premiumplanen, från och med $65 per månad.

6. Mailchimp

En gång i tiden var Mailchimp bara en e-postmarknadsföringstjänst. Men nu erbjuder den en hel uppsättning marknadsföringsverktyg, vilket gör det till ett hållbart Instapage-alternativ.

Ett av de mer populära verktygen är dra-och-släpp-målsidesbyggaren. Det fungerar sömlöst med Mailchimps annonser, e-postmarknadsföring och verktyg för sociala medier för att bygga målsidor som matchar ditt varumärke.

Mailchimp integrerar också med massor av tjänster, såsom:

 • Eventbrite
 • Calendly
 • Sociala medier nätverk
 • Google Analytics
 • WooCommerce
 • Och mer.
Läsa:  Hur man bäddar in Facebook-evenemang på WordPress

Prissättning

Mailchimp är gratis för upp till 2 000 kontakter. Betalda nivåer, inklusive samarbete med lagkamrater, fler mallar och optimeringsverktyg, börjar från $9,99 per månad.

7. Optimera Tryck

OptimizePress är en annan WordPress-målsidesbyggare. Till skillnad från Instapage är inlärningskurvan minimal, och det går mycket snabbare att hitta runt.

Med OptimizePress kan du börja från början eller använda en av dess många mallar för att skapa en målsida för WordPress. I likhet med Elementor kan du skapa omvandlingsoptimerade sidavsnitt som vittnesmål, opteringsformulär, nedräkningstimer och mer.

Anpassningsalternativen är dock mindre omfattande än andra Instapage-alternativ.

Andra OptimizePress-funktioner inkluderar:

 • Inline redigering
 • Unsplash bildbibliotek
 • Lead & säljkanaler
 • Upp- och nedförsäljningar
 • A/B splittestning

Prissättning

Prissättningen för OptimizePress Essentials-planen börjar från $99 per år för en enda webbplats. Ändå, för tillgång till delad testning, försäljningstrattar och mer, behöver du svitplanen från 199 USD per år.

8. Thrive Architect

Thrive Architect är ett annat utmärkt alternativ till Instapage. Det är ett plugin som endast är tillgängligt för WordPress, tillverkat av Thrive Themes, ett företag som säljer WordPress-teman och plugins.

Thrive Architect är en visuell WordPress-sidbyggare som låter dig skapa målsidor i realtid. Den erbjuder en mängd olika designelement och anpassningsalternativ som du kan använda i dra-och-släpp-redigeraren.

Med ett bibliotek med mallar för målsidor kan du skapa webbseminarier, försäljningar, produktlanseringar, sidor för att generera potentiella kunder och mer. Och eftersom de är organiserade i uppsättningar kan du bygga sidor och försäljningstrattar som matchar.

Andra Thrive Architect-funktioner inkluderar:

 • A/B-testning
 • Integrationer av e-postmarknadsföring
 • Lead generation designelement
 • Mobil responsiv redigering
 • Och mer

Prissättning

Thrive Architects prissättning börjar kl $67 för en enda webbplatslicens eller $19 per månad för Thrive-medlemskap.

9. LeadPages

LeadPages är en annan topp Instapage-konkurrent. Detta populära målsidesverktyg låter dig bygga webbplatser och målsidor snabbt. Den erbjuder 2 olika redigerare; en enkel redigerare för nybörjare och en mer expansiv redigerare för erfarna användare.

LeadPages är också en leadgenereringsplattform som låter dig skapa konverteringsfokuserade webbplatser. Som sådan innehåller den funktioner som popup-formulär och varningsfält för att enkelt samla in e-postadresser.

LeadPages erbjuder även:

 • Obegränsat antal målsidor
 • Webbplatsbyggare
 • Obegränsad trafik och potentiella kunder
 • Aviseringar om potentiella kunder
 • Split testning
 • Standardintegrationer
 • Och mer.

LeadPages är inte lika lätt eller kraftfullt som andra verktyg på den här listan. Det saknar också anpassningsalternativ och en mer komplex funktionsuppsättning som e-post och kampanj funktionellt.

Du kan kolla in vår LeadPages-recension här för mer information.

Prissättning

LeadPages standardplaner börjar från $27 per månad. För delad testning och onlineförsäljning och betalningar börjar högre planer från $59 per månad.

Läsa:  Program för att göra videor gratis

Relaterad: ClickFunnels vs LeadPages vs Elementor. Du kan också se vår guide om Leadpages vs Instapage vs Elementor och Leadpages vs Unbounce vs Elementor för att se hur de jämförs.

10. Unbounce

I likhet med Instapage, Unbounce är en specialiserad målsidesbyggare. Det låter dig enkelt bygga, testa och publicera målsidor.

Du behöver ingen utvecklare eller teknisk kompetens för att använda den; arbeta bara med dra och släpp sidredigeraren för att skapa målsidor och anpassa dem för att passa dina behov.

Dessutom låter Unbounce dig skapa popup-fönster och klibbiga staplar för att konvertera besökare med riktade erbjudanden. Du kan sedan rikta in dina erbjudanden så att de visas baserat på specifika utlösare, till exempel genom att:

 • Handling
 • URL
 • Plats
 • Småkakor
 • Refererande URL
 • Och mer.

Unbounce fungerar med nästan alla marknadsföringsautomatiserings- eller CRM-verktyg, inklusive Zapier, Google Analytics, WordPress och mer.

Prissättning

Unbounce-prissättningen börjar från $80 per månad för sin billigaste plan för en enskild domän. Priserna skalar upp därifrån, beroende på de mer avancerade funktioner du behöver.

Du kanske också gillar: 10 billiga Unbounce-alternativ som fungerar 2021

Vilket är det bästa Instapage-alternativet?

Alla Instapage-alternativen ovan kan hjälpa dig att skapa högkonverterande sidor för din webbplats. Men enligt vår åsikt är Elementor det bästa alternativet till Instapage-plattformen totalt sett.

Elementor har allt du behöver för att skapa topppresterande målsidor i WordPress.

Från dess verkliga visuella dra-och-släpp-sidbyggare och mallar till helt anpassningsbara leadoptimerade block, det är utan tvekan ett måste-verktyg för att marknadsföra ditt företag.

Dessutom erbjuder den funktionaliteten hos flera WordPress-plugins till ett så lågt pris.

Så vad väntar du på?

Där har du det!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa Instapage-alternativen för ditt företag. Du kanske också gillar vår guide om bästa metoder för målsidor för otroliga omvandlingsfrekvenser.

Om du gillade den här artikeln, följ oss gärna vidare Twitter och Facebook för mer användbart innehåll som hjälper ditt företag att växa.

Stacey har skrivit om WordPress och digital marknadsföring i över 10 år och om andra ämnen mycket längre. Vid sidan av detta är hon fascinerad av webbdesign, användarupplevelse och SEO.