Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

10 bästa WordPress Amazon Affiliate Plugins för 2024

10 bästa WordPress Amazon Affiliate Plugins för 2024

Amazon Affiliate-programmet är utan tvekan det mest populära och lönsamma programmet som finns på WordPress. Faktum är att många webbplatser har blivit Amazon affiliates. Och som jag är säker på att du kan föreställa dig, det finns flera dedikerade WordPress Amazon-plugins.

Idag ska vi ta reda på vilka som är de bästa WordPress Amazon-plugins som finns tillgängliga.

Vad är Amazon Affiliate Plugin?

En Amazon affiliate plugin är vilken plugin som helst som gör det enkelt att lägga till Amazon affiliate länkar och använder Amazon API. Och som du kan föreställa dig är detta ett ganska brett utbud av verktyg i WordPress.

Låt oss gå igenom båda dessa faktorer.

Att lägga till Amazon affiliate-länkar är inte annorlunda än att lägga till någon annan typ av affiliate-länk i WordPress. Många av dessa plugins låter dig få affiliate-länkar utan att lämna din webbplats, vilket kan spara mycket tid och frustration.

Den viktigaste delen är dock Amazon API. Detta gör att din butik kan ansluta till Amazon och se till att du ser den senaste prisinformationen. Och detta är absolut nödvändigt eftersom att visa falsk prissättning strider mot reglerna för affiliateplan.

I själva verket kan du till och med bli avstängd från programmet för att göra detta. Och Amazon gör det inte lätt heller, eftersom de hela tiden uppdaterar sina priser. Så om du inte är villig att manuellt ändra priser 24/7, behöver du ett API.

Naturligtvis finns det flera plugins som gör mycket mer än dessa två grundläggande funktioner. Vissa kanske till och med saknar dessa, men de fungerar bra med andra som gör det.

En snabb notering om affiliateprogrammet

Om du är ny på Amazons affiliate-program eller funderar på att gå med i det, finns det en mycket viktig regel att komma ihåg.

Du måste göra tre försäljningar inom 180 dagar efter att du registrerat dig för att kvalificera dig. Efter den tredje försäljningen granskar Amazon din webbplats och antingen godkänner den, avvisar den eller säger åt dig att fixa något.

Tills din webbplats har godkänts har du inte tillgång till det officiella Amazon affiliate API. Detta begränsar avsevärt din förmåga att använda några av dessa plugins som kräver ett API för att fungera. Så tills du faktiskt är i programmet är ditt val av plugins begränsat.

Läsa:  10 funktioner du måste prova i Meta Quest 2

Även om Amazon godkänner dig kan det fortfarande ta flera veckor att få API-åtkomst.

1. AAWP

AAWP är en allt-i-ett Amazon affiliate-plugin-lösning som förtjänar topplaceringen. Den gör allt en Amazon affiliate plugin behöver och i de flesta fall behöver du flera plugins för att få samma funktionalitet som den här.

Denna toppnivå kommer dock med en prislapp eftersom detta är ett premiumplugin. Men det är värt det.

Den viktigaste faktorn i dessa plugins är möjligheten att uppdatera produktinformation automatiskt. Detta inkluderar allt från beskrivningen till prislappen och kräver ingen input från dig. Och det är precis vad du får med AAWP.

Det utmärker sig också på att skapa listor i WordPress. Du kan till exempel skapa en lista över de mest sålda produkterna i en viss kategori eller lista de senaste tilläggen med all relevant produktinformation redo. Det här är ett bra sätt att introducera nya produkter för dina besökare.

2. AzonPress

AzonPress är en annan allt-i-ett-lösning för Amazons affiliate-program. Faktum är att det fungerar väldigt likt AAWP, men erbjuder några unika funktioner och kommer till ett mer överkomligt pris.

Och det står stolt att det kan öka din Amazon affiliate-inkomst med 250%! Snacka om självförtroende.

En av huvudfunktionerna i detta plugin är dess förmåga att skapa produktjämförelser. Det låter dig skapa en personlig produktjämförelse som hjälper besökarna att hitta den produkt som bäst passar deras behov. Du kan också göra en mer traditionell produktjämförelsetabell.

Du kan ta detta ett steg längre genom att lägga till en “bästa val”-skärm till din produkt. Detta är i princip den produkt du rekommenderar i jämförelse och det är ett mycket effektivt tillskott. Det kan hjälpa dig att driva din trafik till en specifik produkt.

3. WooCommerce Amazon Affiliates

WooComerce Amazon affiliates är en av de bästa Amazon dropshipping-plugins som finns tillgängliga för WordPress. Och som namnet antyder, integreras den helt med alla befintliga WooCommerce-butiker på WordPress.

Det är viktigt att notera att du Område behöver tillgång till Amazon API-nycklar.

Faktum är att detta plugin skapades specifikt för att kringgå detta krav. Målet är att hjälpa webbplatsägare att skapa sina Amazon affiliate-sidor från grunden. Det är trots allt mycket troligt att du inte kommer att sälja på den nya webbplatsen på ett tag.

Om du bor i USA kan du få tillgång till partnerrapporten. I den kan du se antalet klick en produkt har fått, antalet levererade produkter och intäkterna från partners.

4. AAPro

AAPro är ett utmärkt val för webbplatser som vill lägga till Amazon-produkter till sin WooCommerce-butik. Detta gör att besökare kan söka efter produkter i din butik och sedan göra inköp på Amazon, vilket gör att du kan samla in pengar till affiliate.

Läsa:  5 enkla saker att tänka på när du väljer teckensnitt för din design

Den har flera funktioner som hjälper till att förbättra shoppingupplevelsen.

En av de viktigaste är möjligheten att lägga till en produkt direkt i en kunds Amazon-vagn från din webbplats. Detta säkerställer att kassaprocessen är mycket smidig. Det tillåter också kunder att välja flera produkter från din webbplats samtidigt.

Du kan också aktivera prisaviseringar. Amazon är känt för att sänka sina priser när det är möjligt. Varje gång ett pris sänks kan kunder få prisaviseringar för att säkerställa att de får de bästa erbjudandena.

Och återigen, allt detta görs på din webbplats, inte på Amazon.

5. Amazon Auto Links

Amazon Auto Links är ett gratis plugin som låter dig visa Amazon-produkter i WordPress. Och det minskar mycket arbete genom att automatisera mycket av processen. Det är lika enkelt som att välja en kategori och de bästa produkterna kommer att visas.

Kom bara ihåg att detta plugin bara fungerar om du har tillgång till Amazon API.

Och det beror på att API:et håller alla dina produkter uppdaterade och låter dig överföra alla dina produkter från Amazon till WordPress. Det är faktiskt ett av de enklaste sätten att skapa en Amazon affiliatebutik från en WordPress-webbplats.

Det ger också geografisk inriktning för alla länkar. Detta innebär att alla affiliate-länkar kommer att konverteras till länkar i deras land. Till exempel Amazon.com i USA och Amazon.co.uk i Storbritannien. Det är perfekt för webbplatser med internationell trafik.

6. AffiliateX

Vissa webbplatsägare kanske bara vill lägga till en Amazon-produkt till inlägget och AffiliateX plugin är perfekt för jobbet. Detta är särskilt användbart för recensionswebbplatser som kanske vill länka till produkten de recenserar för ytterligare intäkter.

Allt detta uppnås med AffiliateX-block i Gutenberg.

Lägg bara till Single Product-blocket i önskat WordPress-inlägg så kan du visa vilken Amazon-produkt som helst. Du kan ta detta till nästa nivå genom att använda några andra block också. Till exempel kan du använda för- och nackdelar-blocket för att lista…mycket för- och nackdelar.

Du har full frihet att bestämma var du vill placera blocket, men i de flesta fall väljer folk botten eller toppen av inlägget. Jag tror att botten av sidan är bättre för recensioner eftersom de kan läsa ditt innehåll och sedan bestämma om de vill ha det.

7. Zona ut

Avgränsa det utvecklades som ett WooCommerce-plugin för att hjälpa dig tjäna Amazons affiliate-provisioner och hantera din fraktverksamhet. Det gör det enkelt att importera vilken produkt som helst från Amazon till din WooCommerce-butik.

Läsa:  3 bästa webbplatser att köpa TikTok-följare (aktiva användare)

Naturligtvis, om ditt fokus bara ligger på Amazons affiliates, är detta plugin ett utmärkt val.

När du väl väljer Amazon Affiliates från tilläggsmenyn kommer den att ersätta alla produkter du importerar med en “Men nu”-knapp med en “Visa det på Amazon”-knapp. Detta ger dig en full provision på ditt köp från Amazon.

Således fungerar det även om du inte har en egen WooCommerce-butik. Kom bara ihåg att detta är en betaltjänst. Det finns en gratis provperiod, men så fort den är slut kommer du att faktureras därefter.

8. Amazon Link Engine

Amazon Link Engine är ett utmärkt verktyg för internationella webbplatser som vill tjäna pengar med affiliate-marknadsföring runt om i världen. Efter aktivering konverterar plugin-programmet automatiskt alla affiliate-länkar till besökarens land.

Det stämmer, du behöver faktiskt inte göra någonting för att få detta plugin att fungera.

Viktigast av allt, detta kan spara mycket tid. Att ta reda på en internationell länk kan ta mycket tid, särskilt för hundratals produkter. När detta plugin är installerat behöver du bara lägga till en länk från ditt land så visas den korrekt för varje besökare.

Det är värt att notera att för att tjäna affiliate-provisioner måste du skapa ett Geniuslinks-konto. Utan det låter plugin dig inte tjäna belöningar. Lyckligtvis är registreringen väldigt enkel.

9. AMALinks Pro

AMALinks Pro är en av de bästa premium-plugins för att lägga till Amazon affiliate-länkar till WordPress. Den lägger också till flera användbara premiumfunktioner som gör processen mer strömlinjeformad.

Till exempel innehåller den vackra Call to Action-knappar (CTA) som “But on Amazon” som är anpassningsbara.

Ett av huvudkriterierna för detta plugin är den professionella kvaliteten den erbjuder sina besökare. Allvarligt talat, allt du kan lägga till med detta plugin kommer att se fantastiskt ut och ge din webbplats trovärdighet.

Låt oss inse det, om din webbplats ser skum ut, kommer de flesta inte att lägga in sin personliga information, än mindre klicka på några länkar.

10. Affiliate Super Assistant

När det gäller de bästa WordPress Amazon-plugins, Affiliate Super Assistant plugin är ett av de bästa alternativen. Detta plugin använder kortkoder för att lägga till affiliate-länkar till hela din webbplats.

Allt du behöver göra är att ange Amazon API som låter dig lägga till produkter.

Du får även tillgång till flera produktmallar som du kan använda för att visa produkterna på din hemsida. Det är ett utmärkt verktyg som passar nästan alla webbplatser sömlöst.

Läsa:  Hur man citerar källor i ett blogginlägg

Behöver jag verkligen WordPress Amazon Plugins?

Om du planerar att använda Amazons affiliateprogram mycket rekommenderar jag starkt att du skaffar ett separat plugin.

Dessa tillägg kan avsevärt minska mängden arbete du behöver göra. De säkerställer också att produktinformationen är korrekt, förutsatt att de använder Amazon API, vilket är en stor fördel.

Alla webbplatser använder dock inte Amazon i samma utsträckning.

Om din webbplats bara kommer att använda en Amazon affiliate länk här och där, behöver du förmodligen inte en separat Amazon plugin, men det betyder inte att du inte ska ha en affiliate plugin. Affiliate-länkar är väldigt långa och ser bara hemska ut.

Det är därför de flesta webbplatser använder ett affiliate-plugin för att rensa och förkorta sina affiliate-länkar. Detta hjälper dem också att täcka affiliate-länkar på deras webbplats, och de flesta av dem arbetar med Amazons affiliate-program.

Det är trots allt den mest populära som finns.

Följ riktlinjerna för affiliate

Amazon är väldigt strikt i sitt affiliateprogram. Alla affiliates måste följa riktlinjerna och underlåtenhet att göra det kan leda till omedelbar utvisning.

Ett av de största problemen för utvecklare är länkförkortning. Även om det inte är ett problem att förkorta länken i sig, för att inte tala om att länken som går till Amazon bryter mot programmets regler.

Enkelt uttryckt vill Amazon inte att du ska svika dina besökare.

Ditt språk måste vara mycket tydligt och nämna Amazon om du bestämmer dig för att förkorta länken. I många fall kommer WordPress Amazon-plugins att göra detta automatiskt åt dig, så du måste se till att rätt språk används.

Kontrollera Amazons affiliate-program för en komplett lista med regler.

Inte en affiliate? Registrera idag!

En av de bästa delarna med Amazon Affiliate Program är hur lätt det är att komma igång. Nästan alla webbplatsägare kan registrera sig för programmet på några minuter och börja tjäna extra inkomster.

Som de flesta erfarna utvecklare och bloggare redan vet kan affiliateprogram verkligen hjälpa till att ta din webbplatsinkomst till nästa nivå. Och det är aldrig för sent att börja använda affiliate-länkar på din webbplats.

Amazon är ett namn som kunder älskar att höra och erbjuder några av de snabbaste leveranserna runt om i världen. Registrera idag!

Vilket är ditt favorit Amazon WordPress-plugin? Tycker du att Amazon har det bästa affiliateprogrammet?