Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

11 bästa röstningsplugins för WordPress du behöver 2024

11 bästa röstningsplugins för WordPress du behöver 2024

Vi pratade nyligen med en av våra läsare om att välja de bästa röstinsticksprogram för WordPress. Vi förklarade hur de gör det enkelt att lägga till undersökningar, undersökningar, betyg och mer som får dina läsare att engagera sig i ditt företag. De hjälper dig också att lära dig vad dina läsare gillar och ogillar.

Eftersom denna information är användbar för många företagsägare, bestämde vi oss för att sammanställa en lista över de bästa WordPress-röstningsplugin. Nedan delar vi våra toppval och förklarar varför de är ett bra val för din webbplats.

I denna guide:

Varför använda ett WordPress-röstningsplugin?

Att använda ett röstningsplugin för WordPress gör det enkelt för dina läsare att rösta på din webbplats. Det finns några huvudskäl till varför det är en bra idé att lägga till ett röstningssystem:

 • Det engagerar läsarna mer – Att låta din publik rösta gör dem till en aktiv del av din webbplats, vilket ökar lojalitet och engagemang över tiden.
 • Du lär dig vad som resonerar – Att se röstmönster och resultat visar dig vilka typer av innehåll och idéer som ansluter till dina läsare.
 • Uppmuntrar interaktion – Omröstningar, undersökningar, betyg och frågesporter ger människor ett annat sätt att interagera istället för att bara läsa.
 • Ger insikter – Data och analyser från röstningsplugin ger värdefulla insikter om dina läsares intressen och åsikter, vilket hjälper dig att forma innehåll och affärsbeslut.
 • Anpassningsbara funktioner – WordPress-röstningsplugins har många alternativ för att matcha alla behov, oavsett om det är grundläggande betyg eller avancerade frågesporter och undersökningar.

Kort sagt låter ett röstningsplugin dig öka användardeltagandet, få feedback, förbättra engagemanget, förstå din publik bättre och skörda frukter på lång sikt.

Bästa WordPress Voting Plugin Toppval

Nedan kommer vi att titta på de bästa röstinsticksprogram för grundläggande tummen upp/ner betyg hela vägen upp till omfattande undersökningar. Några viktiga funktioner som täcks inkluderar att förhindra bedrägeri, analyser, widgets och behörigheter.

1. RafflePress

Överst på vår lista står RafflePress, ett populärt WordPress giveaway-plugin som kommer med inbyggda omröstningar och undersökningar. Mer än ett verktyg för att köra giveaways, det inbjuder användare att engagera sig med din webbplats genom att svara på frågor eller rösta i omröstningar.

När du väl har installerat RafflePress är det enkelt att skapa en giveaway direkt från din WordPress-instrumentpanel. Oavsett om du föredrar att använda färdiga mallar för snabb installation eller skapa din giveaway från grunden, är valet ditt.

När du skapar din kampanj låter RafflePress dig lägga till enkäter och undersökningar. Med detta kan användare rösta eller svara på en fråga om ett ämne som är relevant för din webbplats. Varje inlämning räknas som ett inträde i giveawayen, vilket subtilt uppmuntrar till fler deltagande.

När det är dags att gå live med din rösttävling gör RafflePress den problemfri. Du kan bädda in den i vilket inlägg eller sida som helst eller använda en dedikerad landningssida för giveaway för att hålla saker fokuserade och få fler bidrag.

Nyckelfunktioner:

 • Användarvänliga mallar för att kickstarta din giveaway.
 • Dra-och-släpp-byggare för att skapa engagerande omröstningar och undersökningar.
 • Pålitliga antibedrägeriåtgärder för rättvis röstning.
 • Alternativ för bonusposter, såsom engagemang i sociala medier och hänvisningar.
 • Smidig integration med WordPress och olika e-postmarknadsföringstjänster.
 • Enkelt val och visning av en slumpmässig vinnare.

Prissättning: RafflePress Plus är tillgänglig för $39,50 per år. För fler funktioner som Polls & Surveys, överväg Pro-versionen för $99,50 per år. Det finns också en gratisversion för de som börjar.

Expertrecension: RafflePress är ett solidt val av två huvudskäl: det engagerar användare genom omröstningar och undersökningar och kopplar detta till giveaways, vilket förbättrar den övergripande upplevelsen. RafflePress är också användarvänlig, med en rad verktyg, vilket gör det till ett starkt val för att lägga till en röstningsfunktion på din WordPress-webbplats.

Läsa:  Vad är den genomsnittliga kostnaden för en bok? En prisguide

2. WPForms

Nästa upp, vi har WPForms, en av de bästa WordPress-formulärbyggarna. Du kan använda den för att skapa vilken form som helst, och den lyser verkligen med sin Tillägg för undersökningar och omröstningar.

Den är utformad för att vara användarvänlig, så det är enkelt att lägga till röstningsformulär på din webbplats, vilket gör den till ett idealiskt val för att samla in värdefull feedback från besökare. Med hundratals förbyggda mallar är det enkelt att komma igång med ett professionellt utseende.

Att bygga en enkät eller rösta omröstning med WPForms är enkelt, tack vare dess dra-och-släpp-formulärbyggare. Du kan ställa in flervalsfrågor, Likert-skalor eller öppna frågor och samla in ett brett utbud av feedback.

Dessutom är varje svar snyggt fångat och redo för dig att analysera i vackra diagram och grafer.

Det kunde inte vara enklare att placera dina omröstningar och undersökningar på din webbplats. Oavsett om det är i inlägg, sidor eller som widgets, säkerställer WPForms att dina formulär är lättillgängliga, vilket ökar synligheten och uppmuntrar fler av din publik att delta.

Nyckelfunktioner

 • Färdiga mallar effektiviserar installationen.
 • Dra-och-släpp-byggaren gör formskapandet till en lek; ingen kodning krävs.
 • Många frågetyper, inklusive flervalsfrågor, Likert-skalor och öppna frågor.
 • Omedelbar tillgång till data och analyser för insiktsfulla enkätsvar.
 • Sömlös integration med verktyg för e-postmarknadsföring och andra tjänster.
 • Mobilvänlig design som säkerställer att dina formulär ser bra ut på alla enheter.

Prissättning: WPForms börjar med en gratisversion, perfekt för att få dina fötter blöta. För mer avancerade funktioner, som Survey & Polls-tillägget, är Pro-versionen tillgänglig från 199,50 $ per år.

För mer information, se vår WPForms recension.

Expertrecension: Vi är stora fans av WPForms enkla tillvägagångssätt för att skapa formulär. Att skapa ett röstnings-, omröstnings- eller enkätformulär är enkelt, och med sitt breda utbud av funktioner är det ett utmärkt val för att lägga till röstningsfunktioner på din webbplats.

3. WP-undersökningar

WP-undersökningar är ett annat populärt röstningsplugin för WordPress. Det är idealiskt om du behöver ett enkelt valverktyg utan alla klockor och visselpipor.

Att skapa en omröstning med WP-Polls handlar om att ställa rätt frågor och ställa in svarsvalen. Du får flexibiliteten att tillåta enstaka eller flera svar, vilket är utmärkt för att skräddarsy hur du samlar in din publiks åsikter. Dessutom kan deltagarna hoppa direkt in i din omröstning och du kan se resultaten utvecklas i realtid.

Nyckelfunktioner

 • Enkel omröstningsinställning som är enkel att använda för alla.
 • Anpassa dina omröstningar så att de smälter samman med din webbplats design.
 • Se omröstningsresultaten uppdateras live mitt framför dina ögon.
 • Erbjuder flexibiliteten med en- eller flervalssvar.
 • Bädda in omröstningar utan ansträngning på din webbplats med widgets eller kortkoder.

Prissättning: WP-Polls är helt gratis, vilket gör det till ett fantastiskt alternativ för dem som tittar på sin budget.

Expertrecension: Vi gillar WP-Polls för dess enkelhet och laserfokus på polling. Även om det kanske inte har de avancerade funktionerna hos dyrare WordPress-plugin-program, gör dess enkla tillvägagångssätt och det faktum att det är gratis det till ett bra tillägg till vilken webbplats som helst om du letar efter grundläggande omröstningsfunktioner.

4. Trivs Quiz Builder

Trivs Quiz Builder är som den schweiziska armékniven av quiz-plugins för WordPress. Det låter dig skapa interaktiva frågesporter som Buzzfeed för att driva användarengagemang på din webbplats.

När det väl är installerat har du en buffé med alternativ för att skapa frågesporter som är ett roligt sätt att interagera med din publik. Användare kan också rösta och se resultatet i slutet av frågesporten. Du har allt från personlighetsfrågesporter till trivia och undersökningar till ditt förfogande.

Det fina med Thrive Quiz Builder är dess intuitiva design. Du kan välja mellan många mallar för fem olika frågesportstyper och anpassa frågesportskärmarna steg för steg. Dessutom är det enkelt att skapa förgreningsfrågor genom att låta nästa fråga bero på det föregående svaret.

Läsa:  Varför är det bra för företag att anställa funktionshindrade anställda?

Frågesporterna har inbyggda funktioner som uppmuntrar social delning, vilket ökar användarnas chanser att sprida ordet genom att dela sina röstningsresultat.

Nyckelfunktioner

 • Piska upp allt från personlighetsquiz till trivia och undersökningar.
 • En visuell redigerare som är enkel att använda, vilket gör frågesporten till en tårta.
 • Anpassa resultaten för att ge varje respondent ett unikt resultat.
 • Skärpa dina frågesporter med A/B-testning – en kraftfull funktion för att se vad som fungerar bäst.
 • Dyk djupt in i användarnas svar och prestanda med detaljerade rapporter.
 • Fungerar sömlöst med verktyg för e-postmarknadsföring och förvandlar frågesporter till blymagneter.

Prissättning: Thrive Quiz Builder kostar $99 för det fristående pluginet. Du kan också få hela sviten av Thrive-plugins med dess paket för $299.

Expertrecension: Vi är stora fans av Thrive Quiz Builder. Den har ett användarvänligt gränssnitt som gör frågesporter tillgängligt för alla, oavsett deras expertis. Dessutom gör A/B-testnings- och analysfunktionerna det enkelt att förfina dina frågesporter och få en tydlig förståelse för din publiks beteende.

5. Användarfeedback

Användarfeedback är ett WordPress-plugin designat för att samla ärlig och användbar feedback direkt från din webbplats besökare. Detta plugin är ett utmärkt val om du vill förstå din publiks tankar och önskemål utan krångel.

Att skapa ett feedbackformulär med UserFeedback är otroligt enkelt. Insticksprogrammet erbjuder en rad frågetyper, inklusive betygsskalor, öppna frågor och flervalsfrågor, så att du kan få de exakta svaren du behöver.

Dessutom kan du anpassa formulären så att de matchar din webbplats stil perfekt.

Nyckelfunktioner

 • Skräddarsy feedbackformulär för att passa behoven på din webbplats.
 • Blanda och matcha olika frågetyper för varierande och rika svar.
 • Placera feedbackformulär nästan var som helst på din webbplats.
 • Få tag på omedelbara rapporter och djupgående analys av feedbacken.
 • Super användarvänlig, både för dig och dina besökare.

Prissättning: Dyk in i UserFeedback med sin gratis grundläggande version. Om du letar efter fler klockor och visselpipor börjar premiumplaner på $49,50 per år.

Expertrecension: Användarfeedback är ett utmärkt verktyg för att samla in värdefulla insikter från webbplatsbesökare på ett enkelt sätt. Dess anpassningsmöjligheter och användarvänliga gränssnitt gör det till ett idealiskt val om du vill samla in feedback snabbt och effektivt.

6. Formidabla former

Formidable Forms är en populär, avancerad formulärbyggare för WordPress. Den låter dig bygga vilken form du vill, inklusive onlineundersökningar och undersökningar, beräkningsformulär och andra lösningsfokuserade formulär.

Formidable Forms kraftfulla formulärbyggare stöder olika formulärfält som du kan använda i din omröstning. Du kan lägga till radioknappar, Likert-skalor, rullgardinsmenyer, kryssrutor och mer för att skapa ditt onlineröstningsformulär.

Ännu bättre, du kan använda Quiz Maker för att förvandla din omröstning till ett interaktivt frågesport som ökar användarnas engagemang.

Du kan visa omröstningsresultaten i grafer och diagram på framsidan av din webbplats. Pluginet sammanfattar också dina formulärresultat i grafer och diagram i backend.

Nyckelfunktioner

 • Skapa enkelt allt från enkla till komplexa former.
 • Skräddarsy dina formulär dynamiskt baserat på vad dina användare matar in.
 • Laddat med verktyg för att hantera och förstå den data du samlar in.
 • Spelar bra med en mängd andra plugins och webbtjänster.
 • Responsiv design som ser bra ut på alla enheter, stora som små.

Prissättning: Prissättningen för Formidable Forms börjar på $39,50 per år.

Expertrecension: Formidable Forms är perfekt om du vill utveckla skräddarsydda undersökningar och omröstningar. Verktyget erbjuder också datahantering och analys för att hjälpa dig att fatta välinformerade beslut baserat på den feedback du får.

7. YOP-undersökning

YOP-undersökning är ett gratis WordPress-röstningsplugin som erbjuder ett enkelt sätt att skapa omröstningar och undersökningar för användare att rösta på din webbplats. Det låter dig skapa och bädda in din omröstning var som helst på din webbplats och stöder att lägga till både enstaka och flera formulär.

Du kan hantera hur dina omröstningsfrågor sorteras och resultaten visas i formulärinställningarna. Du kan till och med visa eller dölja vissa detaljer, konfigurera väljartillstånd och blockera specifika användare från att delta.

Läsa:  Hur du analyserar din målgrupps intresse för att skapa riktat innehåll

YOP Poll låter dig också schemalägga omröstningar i förväg. På så sätt kan du köra flera omröstningar samtidigt eller förbereda dem för att köra en efter en.

Du kan till och med välja mellan flera stilalternativ för omröstningarna och deras resultat, vilket hjälper dig att rikta användarnas uppmärksamhet till dina omröstningar.

Nyckelfunktioner

 • Användarvänligt gränssnitt som tar huvudvärken av att skapa omröstningar.
 • Praktiska schemaläggningsalternativ för att kontrollera när dina omröstningar börjar och slutar.
 • Anpassa dina omröstningars utseende så att de passar din webbplats.
 • Se omröstningsresultaten uppdateras i realtid – ingen väntan
 • Flexibilitet för användare att välja mellan enstaka eller flera svarsalternativ.

Prissättning: YOP Poll är gratis, vilket gör det till ett toppval om du behöver en kostnadseffektiv omröstningslösning. Den erbjuder också en betalversion för $27.

Expertrecension: YOP Poll är ett bra verktyg för webbplatsägare som vill skapa omröstningar snabbt och enkelt. Med dess funktion för omedelbara resultat får du omedelbar feedback på kollektiva åsikter, vilket ger en gnista av interaktion.

8. Crowdsignal

Crowdsignaltidigare känt som Polldaddy, är ett omtyckt röstningsplugin för WordPress som låter dig skapa engagerande onlineundersökningar, undersökningar och formulär.

Med det enkla gränssnittet kan du visa omröstningsresultat i realtid och välja attraktiva stilar för att anpassa utseendet på ditt omröstningsformulär. Insticksprogrammet stöder 14 typer av omröstningsfrågor och kommer med en intuitiv omröstningsbyggare för att skapa dina formulär.

Omröstningsresultaten presenteras vackert med staplar och grafer. I backend kan du se ännu mer information om användarinteraktion.

Nyckelfunktioner

 • Skapa enkelt omröstningar, undersökningar och frågesporter.
 • Justera designen för att matcha utseendet och känslan på din webbplats.
 • Få omedelbar feedback med realtidssvar och resultat.
 • Exportera data för en djupare dykning i det du har samlat in.
 • Dynamiska rapporter ger dig nere på din publiks tankar och preferenser.

Prissättning: Crowdsignal erbjuder en gratis grundplan. Om du letar efter mer kraft, börjar premiumplaner på $180, vilket låser upp fler funktioner och anpassningsalternativ.

Expertrecension: Crowdsignal är lätt att anpassa och integrera, vilket gör det till en värdefull tillgång för att engagera sig med din publik. Realtidsrapportering och dataexport är fantastiska funktioner, eftersom de hjälper till att analysera feedback och värdefulla insikter.

9. WP Poll Maker

WP Poll Maker är ett gratis röstningsplugin för WordPress som låter dig skapa enkla omröstningar och tävlingar utan ansträngning på din webbplats.

Den har en användarvänlig omröstningsbyggare för att skapa omröstningsfrågor och justera inställningar och har flera mallar för att välja en stil för ditt tema. Varje tema är designat för att vara engagerande och sticka ut, vilket hjälper dig att öka användarnas engagemang.

Insticksprogrammet låter dig kontrollera och begränsa vem som kan rösta i din omröstning. Den stöder också visning av liveresultat, kommentarsfunktion och sociala delningsalternativ för att öka din omröstningsräckvidd.

Nyckelfunktioner

 • Användarvänlig installation som gör det enkelt att skapa och hantera omröstningar.
 • Anpassa dina omröstningar så att de smälter in med din webbplats utseende sömlöst.
 • Håll koll på dina omröstningsresultat när de rullar in i realtid.
 • Flexibilitet i svarsalternativ som passar dina omröstningars karaktär.
 • Fullt lyhörd design som säkerställer att dina omröstningar ser bra ut på alla enheter.

Prissättning: WP Poll Makers grundversion är gratis, med en premiumversion från €35 för mer avancerade funktioner.

Expertrecension: Vi rekommenderar WP Poll Maker för dess enkla och lättanvända metod för att skapa omröstningar. Det är perfekt för webbplatsägare att engagera sin publik utan krångel med komplexa funktioner.

10. TotalPoll

TotalPoll är ett flexibelt omröstningsplugin som låter dig skapa och hantera omröstningar i WordPress sömlöst för att fängsla din publik.

När du använder TotalPoll kan du välja dina frågor och experimentera med olika svarsalternativ. Du kan också anpassa dina omröstningar så att de matchar din webbplats stil för en personlig touch.

Det bästa med TotalPoll är dess omfattande anpassningsalternativ. Det låter dig designa omröstningar som är funktionella och visuellt tilltalande.

Nyckelfunktioner

 • Förenklad installationsprocess med ett intuitivt, lättnavigerat gränssnitt.
 • Full kontroll över din enkäts utseende och känsla, från design till funktionalitet.
 • Mångsidiga svarsalternativ för att tillgodose olika typer av omröstningar.
 • Sömlös prestanda på alla enheter, vilket säkerställer att alla kan delta.
 • Detaljerade insikter om omröstningsresultat och hur din publik interagerar.
Läsa:  Topp 10 Discord-bots för omröstning, musik, evenemang

Prissättning: Hoppa in i TotalPolls kostnadsfria grundversion eller uppgradera till Pro-versionen från 99 $ för mer avancerade funktioner.

Expertrecension: TotalPoll erbjuder ett problemfritt tillvägagångssätt för att skapa omröstningar som ser imponerande ut och ger specifik funktionalitet. Med dess analysfunktion och mobilvänliga design kan du få värdefulla insikter och erbjuda din publik en sömlös röstupplevelse.

11. kk Stjärnbetyg

kk Stjärnbetyg är ett WordPress-betygsplugin som låter användare betygsätta inlägg.

Det som skiljer den från andra plugins är att den stöder schema.org-markering, vilket gör att sökmotorer kan använda betygsdata och visa dem i sökresultat.

En av fördelarna med att använda KK Star Ratings är att det inte finns något behov av att lägga till anpassad kod till ditt tema. Men till skillnad från andra betygsplugins tillåter det bara att använda stjärnikoner för betyg.

Nyckelfunktioner

 • Aktivera stjärnbetyg för allt innehåll du väljer utan problem.
 • Anpassa stjärnbetygen så att de passar din webbplats estetik.
 • Flexibilitet till hands med kortkodsplacering.
 • Visa upp genomsnittliga betyg för att ge en snabb konsensusvy.
 • SEO-boost med schemamarkering som sökmotorer älskar.

Prissättning: kk Star Ratings är gratis, vilket gör det supertillgängligt för att lägga till ett betygssystem på din webbplats.

Expertrecension: kk Star Ratings är användarvänligt och kommer med anpassningsalternativ och SEO-vänliga funktioner. Det är ett utmärkt verktyg för webbplatsägare som vill få användarfeedback och öka sitt innehållsengagemang.

Vad är det bästa röstningspluginet för WordPress?

Efter att ha jämfört plugins i den här guiden drar vi slutsatsen att RafflePress och WPForms är de bästa röstinsticksprogram för WordPress. RafflePress är den bästa lösningen för rösttävlingar, medan WPForms är det bästa verktyget för att lägga till röstformulär och undersökningar på din webbplats.

Vanliga frågor om WordPress Voting Plugin

Vad är ett WordPress-röstningsplugin?

Ett WordPress-röstningsplugin låter dig lägga till röstningsfunktioner på din webbplats så att besökare kan rösta på eller ge feedback om ämnen på din webbplats. Det är ett bra sätt att engagera sig med din publik och samla in värdefull feedback från användare.

Vilka andra bästa röstningsplugin finns tillgängliga?

Förutom röstinsticksprogram som behandlas i den här guiden kan du också använda WPeddit, BuddyPress Polls, WP-PostRatings och Rating-Widget.

Hur skapar jag en röstsida i WordPress?

De flesta plugins i den här listan låter dig skapa en röstsida i WordPress. Men om du behöver en anpassad sida kan du använda en sidbyggarplugin som Elementor.

Elementor har dedikerade byggstenar för RafflePress och kontaktformulär. Detta innebär att du kan bygga din röstkampanj med RafflePress eller WPForms och lägga till dem på en anpassad sida med Elementor perfekt anpassad efter dina behov.

Den bästa delen? Du behöver inte skriva en enda rad kod.

Vi hoppas att den här guiden hjälpte dig att hitta de bästa röstinsticksprogram för WordPress. Genom att välja en lösning från den här listan kommer du att göra din webbplats mer engagerande samtidigt som du samlar in värdefull feedback från din målgrupp.

Du kan också hitta följande guider till hjälp för att lära dig om dina läsare:

Tack för att du läser! Vi vill gärna höra dina tankar, så lämna gärna en kommentar med frågor och feedback.

Du kan också följa oss på Youtube, X (tidigare Twitter)och Facebook för mer användbart innehåll för att få ditt företag att växa.

Stacey har skrivit om WordPress och digital marknadsföring i över 10 år och om andra ämnen mycket längre. Vid sidan av detta är hon fascinerad av webbdesign, användarupplevelse och SEO.