Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

11 bästa WordPress-teman för advokater och företag 2024


11 bästa WordPress-teman för advokater och företag 2024

Jurister står inför unika utmaningar när det gäller marknadsföring på nätet. Och hitta rätt WordPress-tema för en advokat kan skapa eller bryta en advokatbyrås onlinenärvaro.

Att sticka ut på en allt mer mättad onlinemarknad handlar om mer än bara expertis och rykte. Allt handlar om hur väl din webbplats presenterar din praxis. En generisk, föråldrad eller dåligt utformad webbplats kan skrämma bort potentiella kunder, ge dina konkurrenter ett försprång och till och med förstöra din professionella image.

För jurister och företag är kombinationen av trovärdighet, professionalism och tillgänglighet viktig för att väcka förtroende hos potentiella klienter. Dessutom, på grund av den ständigt föränderliga juridiska miljön, är det absolut nödvändigt att sajten är både modern och anpassningsbar så att du inte hamnar på efterkälken.

Din onlinenärvaro är avgörande, särskilt för yngre kunder. I den här artikeln lyfter vi fram de bästa WordPress-teman som används av jurister över hela världen för att förbättra dina webbplatser och sticka ut online.

Vårt urval av de bästa advokatteman för WordPress

Vilka är de viktigaste funktionerna definiera ett utmärkt WordPress-tema för en advokat? Låt oss utforska de väsentliga delarna som kan göra din advokatbyrås webbplats till en pålitlig onlineportfölj.

 • Professionell design: Ett bra advokattema bör ha en tydlig, professionell design som speglar vikten och tillförlitligheten av advokatverksamhet.
 • Lagfokuserade funktioner: Det bör ha funktioner som är användbara för advokater, såsom platser för advokatprofiler, övningsområden, fallstudier och kundrecensioner.
 • Kontakt- och tidsbokningsformulär: I kundkommunikation är det viktigt att ha lättanvända kontaktformulär och mötesbokningsverktyg.
 • Mobilsvar: Den måste vara fullt responsiv för att säkerställa att webbplatsen ser ut och fungerar bra på alla enheter, inklusive smartphones och surfplattor.
 • SEO-vänlig: Temat bör byggas med SEO bästa praxis i åtanke, vilket gör det lättare för webbplatsen att rankas i sökmotorerna.
 • Anpassningsalternativ: Advokater har ofta unika behov när det kommer till varumärke och innehåll. Ett bra tema bör tillåta dig att ändra saker som färgschema och layout.

Med dessa funktioner i åtanke, här är några de bästa advokatteman för wordpress som du kan välja mellan.

1. Advokat

I juridikens snabba värld är din tid värdefull och varje ögonblick är viktigt. Här är WordPress-temat för advokat. Detta WordPress-lagstema är gratis, lätt att installera och kräver lite underhåll.

Designad med jurister i åtanke, advokattemats eleganta och lyhörda design är visuellt tilltalande. Dess snygga, användarvänliga gränssnitt lockar besökare.

Det fina med detta plugin ligger i dess anpassningsförmåga. Även om det tjänar juridiska behov, övergår det smidigt till företagsvärlden och erbjuder ett professionellt utseende som passar en mängd olika företag.

Den erbjuder också en mängd olika hemsidesmallar, så att du kan välja den som bäst passar innehållet på din sida. Med ett inläggsreglage och enkla statiska sidor erbjuder detta tema alternativ för både dynamiskt och statiskt engagemang.

Slutligen, genom att ändra temats färger för att matcha ditt varumärke och lägga till din logotyp, kan du få din webbplats att sticka ut. Ett namn som Attorney är väl lämpat för advokater, vilket gör det till ett av de bästa WordPress-teman för advokater.

Fördelarna med en advokat

 • Menyerna kan anpassas efter dina behov
 • Stöder RTL-språk
 • Detta tema är översättningsklart
 • Ett klibbigt meddelande är tillgängligt för ditt innehåll
 • Inkluderar inläggsformat för att ytterligare anpassa din webbplats

Nackdelar med en advokat:

 • Designen kan verka lite enkel för dem som letar efter lyx
 • Den senaste uppdateringen var i december 2021
Läsa:  Hur du optimerar din arbetsdag för optimala affärsresultat

2. Divi Advokatbyrå

Divi Law Firm WordPress-temat är känt för sin professionalism och stil. Den är gjord speciellt för advokatbyråer för att ge ditt företag ett pålitligt och respektabelt utseende.

En bra sak med detta tema är att det ger dig fri tillgång till originalfoton och grafik. Detta kommer att spara tid och pengar och säkerställa att din webbplats har ett unikt visuellt utseende som dina kunder kommer att älska.

Divi Law Firm har ett layoutpaket som matchar behoven och bilden av juridisk praxis, vilket gör det enkelt att skapa en professionell webbplats. Avsnittet Kontakta oss, som finns på framsidan och är lättillgängligt för dina kunder, är en utmärkande egenskap.

Temat har också ett unikt designelement. Det flyttar layoutsektionerna för att visa olika färgblock, vilket gör att webbplatsen ser kreativ och sofistikerad ut. Det är lätt att redigera, även om du inte är en teknisk expert, så du kan fokusera mer på din advokatpraxis istället för webbdesign.

Fördelar med Divi Law Firm

 • Den har en egen sektion för bloggar
 • Ikonerna för sociala medier på sidorna är uppdaterade
 • Innehåller en sida endast för fallstudier
 • Den har ett speciellt prenumerationsområde för nyhetsbrev
 • Den har en tydlig “Om oss”-sida som ger en överblick över din verksamhet

Nackdelar med Divi Advokatbyrå

 • Kräver viss WordPress-erfarenhet för att dra full nytta av Divi
 • Vissa ikoner på sidan kan verka onödiga för många användare

3. Astra

Astra är det bästa valet om du letar efter ett lagfokuserat WordPress-tema som är gratis. Det fungerar enkelt med WooCommerce och låter dig anpassa din webbplats så att den passar ditt varumärke perfekt.

Astras mallar för advokatbyråer är utformade för att vara enkla, vilket gör det enkelt att skapa och lansera en juridisk webbplats. Dessa konstruktioner gör mer än att bara anpassa sig till olika enheter; de hjälper också din webbplats att prestera bra i sökmotorer.

Låt oss nu prata om vad Astra erbjuder till olika typer av advokater. Om du är en brottsadvokat som letar efter en professionell webbplats är Astras Criminal Lawyer-mall perfekt. Det fångar din expertis i sin design.

För personskade- och olycksadvokater erbjuder Astra en imponerande mall som djärvt visar din kunskap och erfarenhet. Familjejurister kan välja en modern och affärsinriktad modell som passar deras praxis perfekt.

Och om du är en advokatbyrå som vill visa auktoritet och trovärdighet, är Astras advokatbyråmall med företagswebbdesign ett idealiskt val. Det är professionellt och sätter tonen för ditt företags onlinenärvaro.

Astra fördelar

 • Fullständigt anpassningsbar och kan ändras för att passa alla advokaters behov
 • Inkludera kundrecensioner för att bygga förtroende och trovärdighet
 • Presentera dina träningsområden och ditt lag
 • Mallen innehåller CTA-knappar som en kostnadsfri konsultation
 • Designen är snygg och stilren och passar vad en advokats hemsida behöver

Nackdelar med Astra

 • Kan vara förvirrande för nya WordPress-användare
 • För att använda dess bästa funktioner måste du köpa Pro-tillägget

4. Advokater

Vi lever nu i en tid där smartphones mest används, så din webbplats måste fungera bra på mobila enheter. Juristtemat tar bort dessa bekymmer.

Detta tema erbjuder ett brett utbud av funktioner. Den har allt du behöver för din advokatbyrås webbplats, inklusive praktikområden, fallstudier, teamprofiler och lättanvända kontaktsidor.

Även för webbplatser är mångsidighet viktigt. Temat Advokater har fantastiska 14 olika hemsidor, varav ett är en intressant videohemsida. Det betyder att du kan välja en stil som passar ditt varumärke och tjänster perfekt och som gör ett starkt intryck.

Men det är inte allt. Anpassning är bara några klick bort med temat Advokater. Det ger dig friheten att anpassa utseendet på din webbplats med fem anpassade sidhuvudsalternativ och fem sidfotsalternativ. Du kan också anpassa övningsområden, fallstudier, teamsidor och kontaktinformation med hjälp av dess inbyggda panel.

Advokatförmåner

 • Kompatibel med stora plugins som WooCommerce, Polylang, Event Calendar, etc.
 • Färdiga varianter av sidhuvud och sidfot
 • Ger professionellt stöd
 • Visa upp ditt team och dess sociala medier
 • Använd dedikerade sidor för att visa upp dina specialiteter

Nackdelar med advokater

 • Vissa plugins tar lite tid att uppdatera
 • Vissa kunder tycker att det har för många fördefinierade element
Läsa:  Bästa praxis för att bygga robusta React-applikationer

5. Rättvisa

Upptäckt det bästa WordPress-temat för advokater kan vara svårt, men Justicia gör det lättare. Det hjälper dig att enkelt hantera ditt webbplatsinnehåll, vilket är mycket viktigt för upptagna advokater. Du får intuitiva verktyg och en smidig bloggupplevelse, vilket sparar tid för juridiskt arbete.

Justicia är ett utmärkt val på grund av dess mångsidighet. Den erbjuder nio startsidealternativ och fullständig anpassning så att du enkelt kan anpassa din webbplats efter eget tycke.

Om du vill ha en stark onlinenärvaro är detta tema mer än bara utseende. Den är full av element som är perfekta för juridisk representation. Presentera din advokatbyrå, presentera din advokat eller lyft fram dina juridiska tjänster.

Att använda WordPress-teman kan vara knepigt, särskilt för nybörjare. Justicia ändrar det eftersom det är enkelt att använda, oavsett om du är tekniskt kunnig eller ny på WordPress.

Justicia fördelar

 • Temat har ett omfattande administratörsgränssnitt
 • Den är lyhörd och näthinnan redo
 • Inkluderar en megameny
 • Din blogg har anpassade inläggsformat som galleri, länk, citat, video och ljud
 • Erbjuder översättningar till olika språk

Nackdelar med Justicia

 • Demobilder av webbplatstema ingår inte

6. Advokater & Advokater

Vamtams Advokat & Advokat WordPress-tema är ett kraftfullt verktyg gjort speciellt för jurister. Med detta tema kommer din webbplats alltid att följa lagliga regler och etiska standarder, vilket ger dig sinnesfrid och en professionell bild online.

Det här temat inkluderar funktioner som öppettider, gratis konsultationsformulär, övningsområden, ärenderesultat, frågor och svar och sidor för teammedlemmar.

Tack vare sin eleganta design hjälper den advokater och företag att bygga upp klienternas förtroende och trovärdighet. Varje del av designen har valts ut för att se professionell ut, så din webbnärvaro matchar din juridiska expertis.

Nuförtiden är det mycket viktigt att hålla din webbplats uppdaterad och det här temat gör just det. Den innehåller kontinuerlig support och uppdateringar från temautvecklaren, så att din webbplats snabbt kan anpassa sig till förändringar i den digitala världen.

Slutligen är detta tema mångsidigt och låter dig anpassa det till olika juridiska och finansiella tjänster. Oavsett om du är juridisk rådgivare, advokat eller advokat kan du anpassa din webbplats efter dina behov. Det är lätt att använda för både nybörjare och avancerade utvecklare.

Fördelarna med en advokat

 • Den har en dra och släpp sidbyggare
 • Den har 400 teckensnitt som du kan använda för att ändra vilken text som helst på din webbplats
 • Sidor och inlägg med anpassade sidofält för bättre layoutstruktur
 • Temat är klart för översättning
 • Det finns tio olika portföljlayouter att välja mellan

Nackdelar med att vara advokat

 • Erbjuder ingen gratisversion

7. Advokatbas

Det juridiska stödet är ett av dem de bästa advokatbyråernas teman av några mycket goda skäl. En av de viktigaste sakerna som gör den speciell är dess starka engagemang för att ge förstklassigt stöd. De ger dig också tillgång till din egen supportwebbplats.

Lawyer Base är utformad för att fungera bra med ett brett utbud av advokater och tjänster, inklusive advokatbyråer, rådgivare, advokater, advokater och konsulttjänster. Det är flexibelt, så oavsett om du är ensamadvokat eller en del av ett stort företag, kommer detta tema att passa dina behov.

För att juridisk personal ska nå en stor publik är den designad för att vara lyhörd på olika enheter som datorer, surfplattor och telefoner. Detta är mycket viktigt eftersom människor nuförtiden använder alla typer av enheter för att komma åt webbplatser.

För advokater är förtroende en stor sak när du är online, och Lawyer Base hjälper till med det. De har en fastighet som heter Advokatprofiler vilket gör det enkelt att skapa detaljerade profiler av dina advokater. Detta gör att advokatbyråer kan visa upp sitt team av juridiska experter så att potentiella kunder kan lära känna dem.

Slutligen, att kunna sälja saker online är verkligen användbart. Lawyer Base fungerar sömlöst med det populära WooCommerce-pluginet. Detta gör att advokatbyråer kan sälja juridiska resurser, böcker eller andra föremål direkt från sin webbplats.

Fördelarna med att vara advokat

 • Det finns en länk till sociala medier i rubriken
 • Du kan ändra storleken på sidofältet
 • Inkluderar Mega-meny
 • Den har optimerad och SEO-vänlig kod
 • Det finns fyra typer av bloggstilar: kolumn, medium, full och brick
Läsa:  9 Bästa WordPress Survey Plugins jämförda (gratis och betalda)

Nackdelar med att vara advokat

 • Vissa tillägg kan vara inkompatibla

8. Sopmaskin

När du hanterar juridiska frågor måste din webbplats vara enkel att använda för både advokater och klienter. En komplex webbplats kan driva bort potentiella kunder. Med Libero-temat kan advokater hjälpa sina klienter utan problem.

Libero-temat gör det okomplicerat att bygga en WordPress-webbplats för en advokat. Även om du inte är en teknisk expert kan du använda detta tema för att skapa en imponerande och funktionell juridisk webbplats. Den är utformad för att göra det enklare för dig.

Dessutom får du verktygen och mallarna för att göra professionella och intressanta målsidor med detta tema. Dessa sidor hjälper dig att attrahera potentiella kunder och visa vad din advokatverksamhet går ut på.

Inuti Libero hittar du många element och mallar gjorda just för advokater och advokatbyråer. Detta tema har många alternativ och låter dig anpassa din webbplats för att matcha din stil och varumärke.

Libero förmåner

 • Den har ett omfattande administratörsgränssnitt
 • Helskärmsalternativ för avsnitt med parallaxeffekter
 • Inkluderar Google Maps, vilket gör det enkelt att hitta din företagsplats
 • Du kan lägga till bakgrundsvideor
 • Sidofält kan anpassas

Nackdelar med libero

 • Den har inte rätt att använda bilder av detta tema

9. Advokat

Skapat av mindre advokatbyråer och solopraktiker, Attorna levererar inte bara högsta kvalitet, utan säkerställer också att varje dollar du investerar ger exceptionellt värde.

En av de anmärkningsvärda funktionerna i detta tema är införandet av värdefulla plugins som Revolution Slider och LightGallery. Dessa tillägg förbättrar inte bara funktionaliteten på din webbplats, utan gör den också visuellt tilltalande, vilket ger dina besökare en dynamisk och uppslukande upplevelse.

Med hjälp av sidor utformade för färdiga praktikområden och fallstudier av advokatbyrån kan du spara värdefull tid och ansträngning. Visa upp din expertis och framgångsrika fall med några få klick och lämna ett bestående intryck på dina kunder.

Dessutom förenklar dess dra-och-släpp sidbyggare anpassning. Detta erbjuder funktioner som bakgrundsomslagsalternativ och anpassningsbara hudfärger för att anpassa din webbplats.

Även om det fungerar exceptionellt bra för juridiska webbplatser, är det lika effektivt för allmänna affärsbehov. Denna flexibilitet gör det till ett lämpligt val för en mängd olika företag.

Advokatförmåner

 • Den har 22 rubriklayouter för att styra logotypen och navigeringslägena
 • Skapa enkelt sidofält och tilldela dem till specifika sidor eller inlägg
 • Skapa en anpassad hudfärg att använda i sidbyggaromslaget
 • Du kan enkelt lägga anpassat javascript
 • Temaalternativ, widgets och anpassade sidmallar kan importeras och exporteras

Nackdelar med en advokat

 • Widgetredigeraren kan ha mindre fel i användningen

10. Faktum

En storlek passar sällan alla när det kommer till webbdesign, och Factums Advokat WordPress-tema är ett bra exempel på anpassad excellens.

För det första erbjuder detta tema enkel anpassning av sidhuvud och sidfot. Med ett användarvänligt gränssnitt kan du enkelt anpassa din webbplatss sidhuvud och sidfots färgscheman, layouter, typsnitt och logotyper. Och det bästa av allt är att du kommer att se liveförhandsvisningar av dessa förändringar.

Factum integreras också sömlöst med WordPress-block och den unika GutenBee-anpassade blocksamlingen. Du kan skapa visuellt tilltalande och professionella sidor utan att svettas. Den vänder sig till alla nivåer av teknisk expertis, vilket gör den tillgänglig för alla.

Dessutom laddar Factum snabbt. Detta är avgörande för en bra användarupplevelse och bättre SEO-rankning.

Slutligen erbjuder detta tema sömlös WooCommerce-integration som gör din webbplats till en fullt fungerande onlinebutik med bara några klick.

Fördelar med Factum

 • Sömlös integration med Elementor
 • Du kan skapa ditt eget färgschema
 • Den har livstidsanvändning på alla planer
 • Innehåller många Google-teckensnitt som hjälper dig att ändra temat
 • Erbjuder utmärkt kundsupport för alla planer

Nackdelar med Factum

 • Ikoner för sociala medier måste uppdateras

11. Advokatzon

För små advokatbyråer och soloadvokater som precis har börjat, är Lawyer Zone det bästa valet för ett WordPress-tema. Det ger inte bara din webbplats en kvalitetsdesign utan håller även din plånbok glad eftersom den kommer med en gratisversion.

Läsa:  Bästa dataanalysverktyg för WordPress-användare

Detta gratis WordPress-tema för juridiska webbplatser är en all-time high. Behöver du en titt för ditt företag, skola eller till och med en läkarmottagning? Den kan göra allt. Utöver det lagliga är detta tema ett mångsidigt alternativ för många olika webbplatsnischer.

Lawyer Zone innehåller också många sätt att anpassa din webbplats. Du kan till exempel lägga till widgets, använda sidbyggare och skapa fantastiska reglage. Dessutom är du fri att ändra din logotyp, skapa anpassade sidofält och engagera dig i sociala medier.

Dessutom är den översättningsklar, du kan välja kategorifärger och den fungerar bra med olika webbläsare.

Det riktigt bra med Lawyer Zone är att det är lätt att använda. Även om du inte är en kodningsguide kan du göra ändringar och designa din webbplats precis som du vill.

Fördelarna med Lawyer Zone

 • Detta tema kommer med nio anpassade widgets
 • Inkluderar ett liveredigeringsverktyg
 • Du kan använda ett obegränsat antal reglage på din webbplats
 • Woocommerce integration
 • Du kan lägga till populära länkar till sociala medier på din webbplats

Nackdelar med Lawyer Zone

 • Dess gratisversion erbjuder mycket grundläggande funktioner. För att maximera användningen av temat måste du uppgradera till proversionen

Vanliga frågor om WordPress-teman för advokater

Varför är det viktigt för advokater att välja ett specialiserat WordPress-tema?

Att välja ett specialiserat WordPress-tema är avgörande för advokater eftersom det är skräddarsytt för advokatkårens unika behov. Dessa teman erbjuder funktioner som fallstudiepresentationer, mötesbokningar och kundrekommendationer som optimerar användarupplevelsen och skapar förtroende hos potentiella kunder.

Kan dessa teman hantera scheman för klientmöten?

Många WordPress-teman designade för advokatbyråer har integrerade funktioner och är kompatibla med plugins för mötesschemaläggning. Med dessa tillägg kan du skapa ett bekvämt system för dina kunder att boka möten med ditt juridiska team.

Hur kan du avgöra om ett WordPress-tema för advokater är optimerat för SEO?

För att ta reda på om ett WordPress-tema för advokater är SEO-vänligt, kontrollera om det är responsivt, har ren kod, snabb sidladdning, fungerar med SEO-plugins, stöder strukturerad data (schemamarkering), stöd för flera webbläsare, anpassningsbara titeltaggar, navigeringsväg , bildoptimering och XML sitemap-kompatibilitet.

Stöder dessa teman flerspråkiga webbplatser för internationella kunder?

Många WordPress-teman designade för advokatbyråer erbjuder stöd för att skapa flerspråkiga webbplatser för internationella kunder. Du kan uppnå detta genom att använda plugins som WPML (WordPress Multilingual Plugin) eller Polylang, som sömlöst integreras med dessa teman.

Hur integreras dessa teman med konton på sociala medier?

Teman för advokater erbjuder vanligtvis sömlös integration av sociala medier med ikoner för sociala medier, delningsknappar för sociala medier och integration med plugins för sociala medier. De låter dig få kontakt med din publik och bygga en stark onlinenärvaro.

Vilka lagspecifika innehållsmallar har juristteman?

Teman som riktar sig till advokater innehåller ofta en mängd olika lagspecifikt innehåll, såsom verksamhetsområden, advokatprofiler, fallstudier, kundrekommendationer, juridiska bloggar och kontaktformulär.

Varför ska jag presentera juridiska utmärkelser och erkännande på min webbplats?

Att visa upp dina juridiska utmärkelser stärker din trovärdighet och bevisar din expertis. Den sticker ut från andra i samma bransch och ger visuella bevis på din framgång. Att lägga ut priser på din webbplats kan också göra den mer pålitlig. Detta kan också förbättra din sökmotorrankning, vilket gör det lättare för personer som letar efter juridiska tjänster online att hitta dig.

Välj rätt WordPress-tema för advokat för din webbplats

Genom att välja det bästa WordPress-temat för din advokatfokuserade webbplats är ett viktigt steg i att bygga en stark onlinenärvaro för din advokatbyrå.

Dessa teman har den rätta blandningen av professionalism, funktionalitet och anpassning. Därför kan du skapa en webbplats som inte bara representerar ditt företag väl, utan också ger en fantastisk användarupplevelse.

Så börja idag för att bygga en attraktiv onlinenärvaro. Välj ditt WordPress-tema på ett klokt sätt och du kommer att göra dig redo för framgång i den juridiska branschen.