Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

11 exempel på bästa produktmålsida att stjäla nu

11 exempel på bästa produktmålsida att stjäla nu

Letar du efter exempel på produktmålsidor för din företagswebbplats?

Produktmålsidor är ett utmärkt sätt att utbilda potentiella kunder om dina produkter eller tjänster. Och med en optimerad produktmålsidesdesign är det mycket lättare att bygga upp förtroende och öka omvandlingarna.

I den här artikeln förklarar vi vad en produktmålsida är och delar med oss ​​av några exempel på toppproduktmålsidor som kan användas som inspiration.

Innehållsförteckning

Vad är en produktmålsida?

En produktmålsida är en fristående webbsida utformad för att marknadsföra eller sälja produkter eller tjänster. Besökare kan hitta din produktsida efter att ha klickat på en betald annons, en länk i ditt nyhetsbrev via e-post, ett inlägg på sociala medier eller till och med sökresultat.

Efter att ha landat på din webbplats är din produktsidas uppgift att tvinga besökare att gå med i din e-postlista som en lead eller åta sig att köpa de produkter eller tjänster som den marknadsför.

Det är inte bara en enskild produkt du kan marknadsföra på denna typ av sida. Produktens målsidor fungerar också utmärkt för att sälja:

 • Digitala produkter som onlinekurser och e-böcker
 • Fysiska produkter från din e-handelsbutik
 • Medlemskap för din onlinegemenskap eller prenumerationstjänst

I slutändan bör din produktmålsida innehålla allt en besökare behöver för att fatta ett köpbeslut.

Vad finns på en produktmålsida?

Generellt gäller att ju fler målsidor du har på din webbplats, desto högre är din omvandlingsfrekvens. Faktum är att företag med över 40 målsidor ser det 7 gånger fler leads än de med 5 eller färre.

Men att skapa en framgångsrik målsida innebär mer än att skapa många sidor. För bästa resultat bör du följa dessa bästa metoder för målsidan:

 • Inkludera en problemfokuserad rubrik: Din rubrik är det första användarna läser, så du bör fånga deras uppmärksamhet för att få dem att läsa. Gör inte din rubrik för vag, annars kommer användarna att studsa iväg. Fokusera istället på det problem som din produkt eller tjänst löser.
 • Beskriv fördelarna: Om din rubrik fångar uppmärksamhet är det din body copys uppgift att hålla användarna intresserade och förklara varför de ska välja dina produkter framför din konkurrents. Istället för att sälja din produkts funktioner, förklara fördelarna och måla upp en bild av hur dina varor kan lösa användarens problem.
 • Använd bilder och video av hög kvalitet: Människor reagerar på visuella data 60 000 gånger snabbare än text. De vill också se och uppleva de produkter de funderar på att köpa. Så använd bilder och videor av hög kvalitet för att skapa en känslomässig respons och få användarna att känna produktupplevelsen.
 • Inkludera sociala bevis: Forskning visar att vi litar nästan lika mycket på rekommendationer från främlingar som rekommendationer från människor vi känner. Och du kan dra fördel av det genom att lägga till kundrecensioner och rekommendationer på dina produktmålsidor. Att göra det hjälper till att bygga upp förtroende hos skeptiska besökare och förbättrar deras chanser att vidta åtgärder.
 • Lägg till en stark uppmaning: När dina besökare har all information de behöver, se till att det är så enkelt som möjligt för dem att köpa din produkt. Så lägg till en övertygande uppmaningsknapp (CTA) på flera ställen på din sida. Du kan lägga till knappar högst upp på sidan, mitten och slutet för att rikta in dig på användare i olika skeden av deras köpbeslut. Din knapp kan till och med vara en gratis provperiod.
Läsa:  Pay Stubs Creator: Allt du behöver för ditt företag!

Vilka är de bästa exemplen på produktmålsidan?

Nu när du känner till några av de bästa metoderna för att skapa produktsidor, låt oss titta på några utmärkta exempel på produktmålsidor från äkta varumärken online.

1. Apple Airpods Max: Exempel på ren produktmålsida

Om du behöver inspiration till produktmålsidan kan du inte gå fel med Apple. Och dess AirPods Max-målsida är en utmärkt lektion i design av produktsidor.

När du landar på sidan får du en bild i full bredd av produkten, så att du kan komma nära och personlig. Strax efter kommer en övertygande rubrik som beskriver hur Airpods Max kan ge dig den perfekta lyssningsupplevelsen.

Det är redan två bästa praxis som är bockade av listan: högkvalitativa bilder och en problemfokuserad rubrik. Sidan fortsätter sedan med fördelsdrivna beskrivningar som stöds av pixelperfekta produktfoton.

Eftersom sidan har gott om vitt utrymme och ett neutralt färgschema, dyker nu CTA-knapparna att köpa ut från skärmen. Dessutom är prisjämförelsetabellen ett annat bra sätt att förbättra användarupplevelsen genom att hjälpa kunder att göra det bästa valet för deras behov.

Varför den här produktmålsidan fungerar:

 • Fantastiska bilder: Högkvalitativa bilder med livsstilsbilder visar subtilt upp funktioner.
 • Övertygande meddelande: Förmånsdrivna rubriker med känslomässigt språk skapar lust.
 • Användarresa: Tydliga CTA:er, enkel anpassning och socialt bevis bygger förtroende.
 • Apples märke: Förtroende, sömlös integration, förtrogenhet med AirPods.

2. Cowboy 4 Exempel på produktmålsida

Cowboy erbjuder en liknande upplevelse som Apple för sin målsida för Cowboy 4-produkter. Återigen får användarna en komplett visuell upplevelse av produkten med bilder i full bredd, videor och produktfoton.

Målsidans kopia är vänlig, enkel och förklarar hur denna elcykel kan förvandla din körupplevelse. Och fraser som “bryta sig loss”, “nyfunnen frihet” och “frukta mindre” väcker alla en känslomässig reaktion från besökarna.

En funktion som vi gillar särskilt är dragspelet. Det området expanderar och kollapsar för att visa produktspecifikationer och funktioner för användare som behöver mer information. Sedan finns det jämförelsetabellen, som hjälper kunder att hitta den perfekta produkten.

Varför den här produktmålsidan fungerar:

 • Rent och fokuserat: Strömlinjeformad design framhäver cykeln med minimala distraktioner.
 • Berättelse genom video: Hero-video visar funktioner i aktion och skapar en känslomässig koppling.
 • Förmånsdriven kopia: Korta, tydliga rubriker som betonar nyckelfunktioner som uppkoppling och prestanda.
 • Interaktiva element: Svävningseffekter och 360°-vy engagerar användare och utforskar detaljer.
 • Socialt bevis: Kundrekommendationer och omnämnanden i media bygger förtroende.
 • Rensa köpväg: Framträdande “Köp nu”-knapp och finansieringsalternativ lätt tillgängliga.

3. Maserati MC20: Lyxproduktens målsida

Nästa är ett exempel på produktmålsidan för Maseratis MC20. Den här sidan utstrålar klass och sofistikering, något som shoppare förväntar sig av en sådan lyxprodukt.

Med smarta animationer och videor har Maserati förvandlat sin sida till en helt visuell upplevelse, som hjälper kunder att uppleva bilen från bekvämligheten av sina hem. Det stödjer också sitt bildspråk med språk som “slagande hjärta”, “blixtsnabbt” och “varmblodigt”, vilket skapar en känslomässig respons hos besökarna.

Den enda CTA på sidan är att bjuda in användare att “Skapa din MC20”. Men knappen rullar med användaren, vilket ger flera chanser att konvertera.

Läsa:  Zutrix-recension: Är det bästa SERP-checkaren?

Varför den här produktmålsidan fungerar:

 • Dramatiska bilder: Hjältebilden och videon visar kraft och elegans.
 • Sensoriskt språk: Ord som “dristig” och “uppmuntrande” väcker känslor och begär.
 • Prestandafokus: Tekniska specifikationer är tydliga och betonar kraft och hantering.
 • Dubbel personlighet: Framhäver både coupé- och spyderversioner, som tillgodoser olika behov.
 • Lyxupplevelse: Material och hantverk av hög kvalitet betonas genomgående.
 • Rensa uppmaning: “Begär en offert” och “Bygg din MC20” vägleder användare mot köp.

4. Oura Ring Design av produktsidor

Här är ett fantastiskt exempel på produktmålsidan från Oura Ring, en hälsoövervaknings- och aktivitetsspårningsring.

Den här sidan har tydliga avsnitt som guidar besökare sömlöst ner på sidan. Och varje avsnitt förklarar olika fördelar och produktegenskaper.

Flera produktfoton hjälper användare att få en uppfattning om hur produkterna fungerar. Medan avsnittet “Möt gemenskapen” fungerar som ett robust socialt bevis med produktrecensioner och berättelser från personer som använder produkten.

Slutligen stängs sidan med en CTA som bjuder in användare att göra anspråk på sitt erbjudande. Det tillvägagångssättet är ett bra sätt att övertyga folk att köpa nu av rädsla för att missa något.

Varför den här produktsidan fungerar:

 • Rent & diskret: Fokuserar på själva ringen, med sin snygga och bekväma design.
 • Datadrivet tillvägagångssätt: Framhäver biometri som spåras och handlingsbara insikter tillhandahålls.
 • Holistiskt hälsofokus: Tilltalar användare som söker allmänt välbefinnande, inte bara fitness.
 • Användarrekommendationer: Riktiga människor visar upp ringens inverkan på deras liv och bygger förtroende.
 • Vetenskapligt stöd: Nämner forskningspartnerskap, vilket ger påståenden trovärdighet.
 • Flera uppmaningar: “Handla nu”, “Läs mer” och frågesporter anpassar användarens resa.

5. Bellroy plånbok Produktens målsida

Detta exempel på produktmålsidan från Bellroy har en interaktiv upplevelse för besökare som köper en ny plånbok. Bildreglaget visar sakkunnigt sin plånboksstorlek jämfört med en vanlig plånbok, vilket ger användarna en exakt uppfattning om vad de kan förvänta sig.

Den informationen stöds sedan med en produktdemovideo som hjälper till att engagera potentiella kunder. Med så mycket information tillgänglig kan shoppare använda produktrutnätet för att se mer information om plånboken de gillar bäst.

Och om de fortfarande är på staketet hjälper vittnesmålen till att lindra eventuella tvekan.

Varför den här produktmålsidan fungerar:

 • Problemorienterad: Tar direkt upp smärtpunkten för skrymmande plånböcker med tydliga meddelanden.
 • Visuella intryck: Högkvalitativa produktbilder visar upp minimalism och elegans.
 • Variation & val: Olika plånboksalternativ tillgodoser olika behov och preferenser.
 • Fokus på fördelar: Korta, punktspetsade funktioner framhäver funktionalitet och fördelar.
 • Socialt bevis: Kundrekommendationer och omnämnanden i media bygger förtroende och trovärdighet.
 • Sömlös resa: Tydliga CTA:er (“Handla nu”, “Läs mer”) vägleder användare mot köp.

6. Absurd design Exempel på produktmålsida

Nästa är ett exempel på produktmålsidan från Absurd Design, som erbjuder gratis surrealistiska illustrationer och vektorkonst. Sidan har ett monokromt färgschema och inkluderar exempel på dess illustrationer för att ge användarna en uppfattning om vad de kan förvänta sig.

Dessutom är målsidans kopia udda och frammanar varumärkets roliga persona. Användare kan sedan förhandsgranska olika designpaket, och om det finns någon tvekan kan de se designen i aktion på webbplatserna för personer som redan använder dem.

Hela målsidans resa leder användarna till en pristabell där de omedelbart kan ladda ner en rad illustrationer eller registrera sig för medlemskap.

Varför den här produktsidan fungerar:

 • Unik och iögonfallande hjältebild: Fångar uppmärksamhet och speglar varumärkesidentitet.
 • Tydligt värdeförslag: “Gratis surrealistiska illustrationer och vektorkonst.”
 • Enkel navigering: Lätt att hitta önskat innehåll (illustrationer, nedladdningar, berättelser).
 • Övertygande vittnesmål: Trovärdighet byggd genom positiva användarupplevelser.
 • Engagerande avsnitt “Kapitel”: Nya illustrationer med olika stilar och tolkningar.
 • Nedladdningsbara illustrationer: Tydlig CTA och värdeförslag (“Gratis för personligt och kommersiellt bruk”).
 • Minimalistisk design: Fokuserar på det visuella och undviker distraktioner.
 • Mobilvänlig design: Tillgänglig för användare på alla enheter.
Läsa:  Frågor att ställa när du anställer en Social Media Manager

7. Square Hardware Reader Produktens målsida

Betalningsprocessor Square erbjuder ytterligare en professionell produktmålsida för sin mobila kreditkortsläsare. Genast drar sidan in dig med en fet rubrik och en CTA-knapp för att få en gratis läsare.

Men om du inte är redo att engagera dig kan du fortsätta ner på sidan för att se hur läsaren fungerar och alla dess fördelar. Några av de taktiker som Square använder inkluderar:

 • Korta, handlingskraftiga meningar
 • Lätt att skumma punktlistor
 • Livsstilsproduktbilder
 • Trust-märken för mobilappar
 • Flera CTA-knappar

Och längst ner på sidan finns ytterligare en CTA som uppmuntrar användare att registrera sig gratis.

Varför den här produktsidan fungerar:

 • Tydligt värdeförslag: Rubriker förmedlar snabbt fördelar (gratis, mobila betalningar).
 • Skannabart innehåll: Punkter och korta stycken för enkel läsning.
 • Förmånsdrivna uppmaningar: Motivera användare att “Kom igång gratis” eller “Läs mer”.
 • Socialt bevis: Rekommendationer och logotyper bygger förtroende.
 • Gratis provperiod: Minskar risker och uppmuntrar produkttester.

8. Orangina: Målsida för fysisk produkt

Detta roliga och livfulla exempel på produktmålsidan från Orangina gör ett bra jobb med att representera varumärkets personlighet. Varje avsnitt på sidan innehåller en kort animering varje gång du flyttar markören över den, vilket skapar intresse.

Vi älskar hur rubrikerna använder aktiva ord som “shake the pulp” och “stay cool” eftersom de hjälper användare att föreställa sig att använda produkten i den verkliga världen.

Dessutom leder varje CTA-knapp till en lika levande sida som förklarar vad du kan förvänta dig av varje flaska juice.

Varför den här produktmålsidan fungerar:

 • Enkel, livfull design: Ren layout med stora, uppfriskande, citrusiga bilder.
 • Fokus på naturliga ingredienser: Rubriker betonar “original” och “mest naturliga”.
 • Känslomässig berättelse: Varumärkeshistoria väcker nostalgi och positiva minnen.
 • Produktutställning: Tydlig presentation av olika smaker och format.
 • Utmärkelser och erkännande: Logotyper och utmärkelser skapar förtroende och kvalitetsuppfattning.
 • Integration av sociala medier: Förbinder användare med varumärkesgemenskap och användargenererat innehåll.
 • Enkel navigering: Smidig tillgång till produktinformation och köpalternativ.

9. Flödessats: SaaS-produktens målsida

Vad föreställer du dig när du tänker på ordet “flöde”? Chansen är stor att det är något som detta exempel på målsidan. Med sitt namn bokstavligt, visar Flowkits produktmålsida flöde på alla de rätta sätten.

När besökare lär sig mer om det här flödesschemaverktyget flyter de också ner på sidan. Från en produktdemovideo till en steg-för-steg-guide, varje rullning guidar besökare till CTA.

Flowkit använder också sakkunnigt socialt bevis för att bygga upp förtroende. De gör det genom att inkludera logotyper från populära varumärken som använder deras produkt och vittnesmål från riktiga användare.

I slutändan har denna produktsida allt som behövs för att fullända Flowkits ansträngningar för att skapa leads.

Varför den här målsidan fungerar:

 • Starkt värdeerbjudande: Rubriken “Designanvändaren flödar med tankehastigheten” talar omedelbart till användarnas behov.
 • Riktade meddelanden: Underrubrik förtydligar fördelarna för Figma-användare specifikt.
 • Interaktiv demo: Live demo visar produktfunktionalitet direkt på sidan.
 • Socialt bevis: Logotyper för välkända företag som använder Flowkit bygger förtroende.
 • Förmånsdrivna funktioner: Funktioner betonar hastighet, automatisering och användarvänlighet.
 • Rensa prissättning: Prissättning presenteras i förväg, med ett gratis provalternativ som minskar risken.
 • Starka uppmaningar till handling: Framstående uppmaningar som “Kom igång gratis” uppmuntrar till handling.
 • Riktat innehåll: Blogginlägg och fallstudier tar upp specifika användarproblem.

10. Mailbrew: Exempel på produktmålsida via e-post

Letar du efter ett exempel på en produktmålsida som är lite annorlunda? Denna design från Mailbrew är liten men mäktig till sin design.

Mailbrew är en produkt som levererar ett personligt e-postsammandrag från dina favoritbloggar, sociala medieplattformar, kalenderhändelser och mer. För att registrera sig för tjänsten behöver besökarna bara ange sin e-postadress.

Läsa:  Grammatikguru: Vad är ett adverb?

Även om den här designen inte är lika lång och detaljerad som andra exempel på den här listan, täcker den fortfarande alla de bästa metoderna för målsidan.

Varför den här produktmålsidan fungerar:

 • Smärtpunktsfokuserad: Resonerar omedelbart med “Ta tillbaka din tid och uppmärksamhet”, och åtgärdar informationsöverbelastning.
 • Enkelt värdeförslag: Tydlig rubrik “Ditt personliga e-postsammandrag” förklarar kärnfördelen.
 • Hjälteillustration: Övertygande visuell metafor skildrar kontroll över informationsflödet.
 • Socialt bevis: Framstående vittnesmål med ansikten och logotyper bygger förtroende.
 • Handlingsbara funktioner: Punkter framhäver nyckelfunktioner som buntning av nyhetsbrev och RSS-flöden.
 • Kontrasterande CTA: Tydliga alternativ för både webbläsarfunktioner och att starta en gratis provperiod.
 • Rensa differentiering: Förklarar distinkta fördelar jämfört med traditionella e-post- och RSS-läsare.
 • Fokus på fördelar: Under hela sidan, betonar tidsbesparing och fokusförbättring.

Hur skapar du en målsida för en produkt?

Du har sett några utmärkta exempel på produktmålsidor, men hur gör du ett?

Om du är en WordPress-webbplatsägare kan du enkelt skapa produktmålsidor med Elementor utan att spendera tusentals på en utvecklare.

Elementor är den bästa WordPress-sidbyggaren med dra-och-släpp-funktionalitet. Det låter dig skapa vilken sidtyp som helst i WordPress utan att skriva någon kod.

Med hundratals responsiva målsidesmallar och produktmålsidesmallar är det enkelt att komma igång. Och med den levande visuella redigeraren kan du anpassa din sida i realtid och se resultatet direkt.

Elementor kommer med allt du behöver för att bygga målsidor med hög konvertering i WordPress, inklusive:

 • Välj formulär för att samla in e-postadresser
 • CTA-knappar med många olika stilar
 • Block för vittnesmål och recensioner
 • Enkla pristabeller
 • WooCommerce-stöd
 • Inbyggd kommer snart och underhållsläge
 • Integration med populära e-postmarknadsföringstjänster
 • Kraftfulla åtkomstkontroller
 • Kompatibilitet med alla WordPress-tema
 • Och mycket mer.

Kolla in den här guiden för att lära dig hur du skapar en målsida i WordPress med Elementor.

Eller om du vill dyka direkt i…

Vanliga frågor om produktmålsida

Vilka typer av produkter kan jag sälja?

Du kan sälja vilken typ av produkt som helst på en produktmålsida. Till exempel:

 • Digitala produkter: E-böcker, onlinekurser, mallar och workshops.
 • SaaS-produkter: Informationshanteringsverktyg, WordPress-plugins och projekthanteringsverktyg.
 • Medlemswebbplatser: Undervisningskurser, sociala medier och professionella forum.
 • Fysiska produkter: e-handelsprodukter, olika varianter av en enskild produkt.

Vad är skillnaden mellan en utställningssida och en produktsida?

Produktsidor hjälper företag att koppla besökare till rätt produkter och generera leads och försäljning. Visade sidor kommer mitt i tratten och utbildar användarna om produkterna och deras fördelar.

Vilken del av produktsidan bör du optimera?

Du bör optimera din produktsidas titeltaggar, metabeskrivningar, bild-alt-text och målsideskopia för att öka organisk söktrafik. Det är också viktigt att optimera bildstorlekarna för att minska sidladdningshastigheten.

Vi hoppas att den här guiden hjälpte dig att hitta några inspirerande exempel på produktmålsidor. För ännu mer inspiration, kolla in följande exempel på målsidan:

Tack för att du läser! Vi vill gärna höra dina tankar, så lämna gärna en kommentar med frågor och feedback.

Du kan också följa oss på Youtube, X (tidigare Twitter)och Facebook för mer användbart innehåll för att få ditt företag att växa.

Stacey har skrivit om WordPress och digital marknadsföring i över 10 år och om andra ämnen mycket längre. Vid sidan av detta är hon fascinerad av webbdesign, användarupplevelse och SEO.