Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

14 bästa bilhandlare-teman för WordPress

14 bästa bilhandlare-teman för WordPress

Forskning visar det 95 % av bilköparna starta en sökning på nätet. Om din bilhandlare ännu inte har en egen hemsida går du miste om en hel del potentiell försäljning. För att förbättra din bilwebbplats är det optimala sättet att använda premiumbilhandlare-temat för WordPress.

Se din webbplats som ett digitalt showroom där potentiella köpare kollar in din bil, lär sig om dina tjänster och avgör om de litar på ditt varumärke. Utan en trevlig och lättanvänd sida kan du förlora kunder till konkurrenter med bättre hemsidor.

Men med så många teman där ute kan det vara svårt att välja rätt, särskilt om du är ny på att bygga webbplatser. Det är där denna artikel kommer väl till pass. Vi har valt ut de bästa bilhandelsteman för WordPress baserat på design, funktioner, recensioner och support.

Följ med oss ​​när vi utforskar dessa teman och låser upp den verkliga potentialen hos din återförsäljarwebbplats.

Vårt urval av de bästa bilhandelsteman för WordPress

Bilindustrin

Föreställ dig att ha en webbplats som inte bara ser bra ut utan också fungerar sömlöst. Du kan få det med WordPress Automotive bilhandlare tema.

Den har ett användarvänligt lagerhanteringssystem som gör att du enkelt kan presentera fordon för potentiella köpare. Dessutom tillåter Inventory Search-funktionen kunder att hitta den perfekta bilen baserat på deras preferenser.

Men det är inte allt. Detta tema går utöver layoutalternativ och siddesign. Du kan jämföra två till fyra fordon sida vid sida.

Dessutom kommer paketet med över 30 redigerbara Photoshop-filer, så att du enkelt kan göra det till ditt eget. Temat kommer också med en bloggsektion som håller dina kunder uppdaterade med dina senaste erbjudanden och uppdateringar.

Fördelarna med att köra bil

 • Obegränsade sidostänger garanterar extrem flexibilitet
 • Avancerad peka-och-klicka installationsguide för enkel anpassning
 • Integrerat RTL-stöd för höger-till-vänster-språk
 • Skapa och spara färgrutor snabbt
 • Den har en VIN-dekoder som är idealisk för bilhandlare

En nackdel med bilindustrin

 • Den har layouter som inte tillåter mycket anpassning

Divi

Divi ger dig tillgång till hundratals professionellt designade webbplatsmallar direkt till hands. Med detta tema kan du bygga en iögonfallande webbplats för bilhandlare, biluthyrningsföretag och andra fordonsföretag.

Divis målsida för bilhandlare innehåller sju sidlayouter. Den är noggrant utformad för att hjälpa dig hitta nya och begagnade bilar. Du kan också bläddra i listor och få information om finansiering.

Divi låter dig också se ändringarna i realtid, så att du vet exakt hur din sida kommer att se ut. Dessutom är det enkelt att redigera eftersom du kan växla fram och tillbaka mellan olika versioner av din sida.

Dessutom är Divi kompatibel med ledande sidbyggare, vilket säkerställer sömlös integration med dina befintliga verktyg. Den är också fullt responsiv och SEO-vänlig, så din sida ser bra ut och rankas bra i sökmotorerna.

Fördelarna med Divi

 • Använder artificiell intelligens för att bygga din webbplats
 • Inkluderar sin egen Divi-sidbyggare
 • Fullt responsiv och SEO-vänlig
 • Hundratals andra anpassningsbara mallar ingår
 • Du kan ladda upp anpassade logotyper

Divi är minus

 • Det kan vara överväldigande att välja bland hundratals teman

Voiture

Som ett WordPress-tema för bilhandlare erbjuder Voiture den perfekta lösningen för att skapa en funktionell och användarvänlig webbplats för billistor.

Den sticker ut från mängden med anpassningsmöjligheter och designmångsidighet. Med sju bilhandlare webbplatsmallar och över tio bilkataloglayouter kan du skapa en webbplats som speglar ditt varumärke och visar upp ditt utbud på bästa möjliga sätt.

Läsa:  10 steg till en Kickass Project Kickoff: En checklista

Voiture har en kontrollpanel för användargränssnitt där du enkelt kan anpassa användarprofiler, publikationer och anpassade roller. Det betyder att du kan skräddarsy din användarupplevelse efter dina behov, oavsett om du är en återförsäljare eller en enskild säljare.

Dessutom kan du med funktioner som Google Maps-integration göra det enklare att hitta och kontakta ditt företag. Detta ökar inte bara din synlighet, utan uppmuntrar också potentiella kunder att besöka din webbplats och din bilhandlare.

Fördelar med Voiture

 • Demoimport med ett klick gör installationen enkel
 • Dra och släpp sidbyggaren för enkel anpassning
 • Dess näthinnavänliga design ser till att din webbplats ser bra ut på alla enheter
 • Livstidsuppdateringar ingår för att din webbplats ska fungera smidigt
 • GDPR-efterlevnad säkerställer att din webbplats uppfyller de senaste dataskyddsstandarderna

Voitures nackdel

 • Dokumentationen behöver uppdateras

Fordon

Föreställ dig ett WordPress-tema så imponerande att de ger dig en fullständig demo gratis bara för att bevisa hur bra det är. Det är precis vad Vehica erbjuder. Med sin eleganta design och lättanvända layout kommer den garanterat att lämna ett bestående intryck.

En av dess utmärkande funktioner är hur bra det fungerar med Elementor Page Builder. Det betyder att du kan använda Elementor för att anpassa varje del av din webbplats, från individuella listsidor till användarprofiler. Den har också över hundra dedikerade widgets för att ytterligare anpassa ditt tema.

Men det som verkligen skiljer Vehica åt är dess innovativa sökmotor. Dess intelligenta livesökning tillåter användare att automatiskt begränsa sina resultat när de väljer relevanta fält. Dessutom gör en praktisk jämförelsemodul det enklare att kontrollera listor sida vid sida.

Slutligen, dess kraftfulla kartsökningsfunktion möjliggör enkel och intuitiv geosökning. Med Vehica kan användare enkelt hitta de bilar de letar efter baserat på plats.

Dessutom har den funktioner som social autentisering genom Facebook och Google som gör det lättare för användare att logga in och registrera sig.

Fördelarna med Vehica

 • Vehica-panelen visar automatiskt din logotyp och information på webbplatsen
 • Inloggnings- och registreringsfunktioner gör det enklare för användaren
 • Möjlighet att enkelt lägga till, redigera, ta bort och godkänna listor
 • Social autentisering via Facebook och Google för en sömlös användarupplevelse

Minus av Vehica

 • Kan ta lite tid att lära sig och utnyttja det fullt ut

Astra

Astra är ett mångsidigt tema som är perfekt för att bygga dina drömmars bilwebbplats. Med över hundra mallar att välja mellan, ger den den perfekta grunden för att skapa vackra bilwebbplatser som laddas snabbt och ser bra ut på alla enheter.

Att installera ett förbyggt tema tar bara ett klick. Du kan välja mellan en mängd olika mallar för bilhandlarwebbplatser, eller så kan du skapa en från grunden.

Ett anmärkningsvärt tema är modellen för limousineuthyrning. Den erbjuder en elegant och professionell design som är idealisk för biluthyrning, reparationer och andra fordonstjänster.

Dessutom är den helt anpassningsbar och kompatibel med sidbyggare, så att du kan skräddarsy den för att möta dina specifika behov.

Och när det kommer till anpassning är möjligheterna oändliga. Med Astra kan du anpassa varje aspekt av din webbplats, från bilder och färger till dess typsnitt och sidhuvud/sidfot.

Astra fördelar

 • Kräver mindre än 50 kB resurser
 • Följer de bästa kodningsstandarderna för optimerad prestanda
 • Du kan använda Google-teckensnitt och spara dem lokalt för att påskynda inläsningen
 • Byggd för hastighet och helt optimerad för prestanda
 • WooCommerce redo

Astra minus

 • Inget chattstöd i sina gratisplaner

Motorer

Är du redo att starta ditt bilföretag online? Motors är ett utmärkt WordPress-tema endast gjort för bilhandlare, bilhandlare och liknande företag. Oavsett om du säljer, köper, lånar ut eller leasar fordon, har den allt du behöver för att skapa en fantastisk webbplats.

Det här temat gör det enkelt att bygga din plats för annonsannonser. Den är fullspäckad med funktioner som säljar- och återförsäljarregistrering, inlämning av bildetaljer, lagerimport, återförsäljarprofiler med recensioner och mer. Detta gör det enkelt att presentera ditt lager och locka köpare.

Läsa:  WordPress'te Instagram Hashtag Akışı Nasıl Görüntülenir?

En av dess viktigaste funktioner är dess dra-och-släpp sidbyggare. Inget mer problem med komplex kod – bara dra och släpp element där du vill ha dem, så gör Motors resten. Det är lika enkelt som att använda en ordbehandlare, perfekt för alla nivåer av användare.

Och det finns mer, eftersom Motors också stöder fullständiga översättningar på åtta språk, inklusive arabiska, franska, tyska, italienska, portugisiska, spanska, holländska och turkiska. Detta innebär att du kan nå fler människor och ge en smidig användarupplevelse till användare över hela världen.

Fördelar med motorer

 • Integrerad social delning för att öka engagemanget
 • Bifoga PDF-broschyrer till listor för extra bekvämlighet
 • Alla PSD-designfiler ingår i paketet för anpassning
 • Fullt WooCommerce-kompatibel för enkel online shopping
 • Den har en funktion för jämförelse av fordon

Minus av motorer

 • Deras kundsupport behöver förbättras

Bilförsäljare

Det är enkelt att skapa en webbplats för bilhandlare med WordPress-temat för bilhandlare. Detta tema låter dig sälja annonser och få betalt direkt via PayPal via modulen Betala per notering, vilket gör intäktsgenerering enkel.

En speciell egenskap hos detta tema är dess VIN-avkodare. Återförsäljare kan ange fordonets identifieringsnummer (VIN) och med ett klick fylls all information om bilen i på listningssidan. Detta gör det enkelt att lista bilar och ger detaljerad information om alla bilar på den amerikanska marknaden.

Temats Schedule Inventory File Import-funktion låter dig också importera filer automatiskt så ofta du behöver, varje timme varje dag. Lägg bara till en länk till CSV- eller XML-filen och välj när du vill importera den. När du väl har ställt in det kommer all information och bilder att flyta smidigt till din Autokauppiasida vid den tidpunkt du väljer.

Dessutom, med obegränsade färgstilar tillgängliga via WordPress-redigeraren, kan du presentera din information med ett fantastiskt utseende och design med bara några klick.

Bilhandlare förmåner

 • Retina redo för skarpa och tydliga bilder
 • Inkluderar en Craigslist-kodgenerator för att göra det enklare att lägga upp listor
 • Du kan enkelt ändra valuta och statistik för att passa din målgrupp
 • Temalokalisering för flerspråkigt stöd
 • Finansiell kalkylator för enkel ekonomisk planering

Nackdelen med att vara bilhandlare

 • Endast premiumprisnivån ger tillgång till alla avancerade funktioner och funktionalitet

Autozon

Autozone är ett snyggt och väldesignat Autokauppia WordPress-tema. Den har en modern och intuitiv design som säkerligen kommer att imponera.

Temat integreras sömlöst med populära betalningsgateways som WooCommerce, Visa, MasterCard och PayPal. Detta gör det enkelt för kunder att handla direkt från din webbplats.

Autozone är också redo för översättning. Du kan enkelt anpassa din webbplats för vilket språk som helst så att människor från hela världen kan använda dina tjänster, även om de inte talar ditt språk.

Dessutom är Autozone helt responsiv, vilket innebär att din webbplats kommer att se bra ut och fungera sömlöst på alla moderna enheter. Även om dina kunder surfar på olika enheter, som stationära datorer, surfplattor eller smartphones, kommer de att få en smidig upplevelse att flytta runt på din webbplats.

Fördelar med Autozon

 • Bokningssystemet underlättar hanteringen av bokningar
 • Revolutionsreglage för fantastiska visuella presentationer
 • Demoimport med ett klick för snabb och enkel installation
 • Bilhandlare täcker fordonskataloger
 • Integreringen av Google Maps-data gör det lättare att identifiera platsen

Nackdelen med Autozone

 • Sök- och filterverktyg kräver mer arbete

AutoPro

AutoPro är ett fantastiskt WordPress-tema skapat speciellt för bilar och fordon. Den har många funktioner som hjälper dig att visa upp produkter och samla in försäljning effektivt.

Med sin flexibla design kan du enkelt anpassa din webbplats genom att flytta sidofält och välja från en mängd olika färger. Genom att använda detta tema får du den mångsidighet du behöver på en bilwebbplats.

En anmärkningsvärd egenskap hos detta tema är dessutom dess mycket effektiva lånekalkylator. Med det här verktyget kan du ta reda på dina månatliga betalningar för olika typer av billån.

Temat integreras också sömlöst med WooCommerce, vilket gör shoppingen enkel, medan portföljsidor förbättrar produktpresentationen. Slutligen erbjuder AutoPro alternativ för provkörningar, fastställande av inköpsbudgetar och hantering av speciella önskemål.

Fördelarna med AutoPro

 • Kontaktformulär 7 plugin
 • Använder Twitter Bootstrap för automatiskt kortkodsstöd
 • Innehåller demoinnehåll för enkel installation
 • Cross Browser Support säkerställer kompatibilitet med olika webbläsare
 • Detaljerad dokumentation ingår för enkel referens och vägledning
Läsa:  Topp 15 webbplatser som liknar Simplyaweeb | Bästa Simpliaweeb-alternativen

Nackdelen med AutoPro

 • Kan vara lite komplicerat att använda för nybörjare

Revus

Revus erbjuder två separata demos skräddarsydda för att möta alla dina fordonsbehov. Den första demon är idealisk för att skapa en webbplats för bilhandlare. Med en ren och organiserad hemsidas layout garanterar Revus ett professionellt utseende. Med dess kraftfulla sökverktyg kan besökare enkelt filtrera ditt urval och hitta den typ av fordon de vill ha.

Dessutom kan kunder jämföra flera fordon och använda ekonomikalkylatorn för att bekvämt utvärdera alternativ.

Den andra demon är perfekt för att starta en webbplats för biluthyrning. Du kan skapa ett flexibelt bokningssystem med olika prissättningsalternativ, inklusive rabatter för längre hyresperioder.

Dessutom kan du ta betalt för tilläggstjänster och visa bilens tillgänglighet genom kalendern. Detta ger dig full kontroll över din biluthyrningsverksamhet online.

Med WooCommerce-pluginet låter Revus dig skapa en onlinebutik med bara några klick. Du kan lista produkter till salu, såsom bildelar eller tillbehör, direkt från din webbplats.

Fördelar med Revus

 • Stöder mer än 850 Google-teckensnitt för mångsidig typografi
 • Förenklar installationen med en demoinstallationsfunktion med ett klick
 • Optimerad för sökmotorer för att förbättra synlighet och synlighet online
 • Tillhandahåller Fontello- och bildikoner för redigerbara designelement
 • Inkluderar kontaktformulär 7-plugin för sömlös hantering av kontaktformulär

Minus av Revus

 • Detta tema är inte Gutenberg-optimerat

Avancerad bil

Letar du efter ett snyggt WordPress-tema för din bilwebbplats? Advance Automobile är ett utmärkt val.

Detta tema är inte bara visuellt tilltalande; den är också mycket anpassningsbar och mångsidig. Med strategiskt placerade uppmaningsknappar kan du skapa en attraktiv webbplats för dina besökare.

Dessutom är Advance Automobile optimerad för sökmotorer, är fullt responsiv och stöder översättning med RTL-skript.

Slutligen är den kompatibel med WooCommerce, så att du enkelt kan förvandla din webbplats till en webbutik och börja sälja produkter.

Fördelar med en Advance-bil

 • Responsiv design säkerställer att din webbplats ser bra ut på alla enheter
 • SEO-vänliga funktioner hjälper till att förbättra din webbplatss sökmotorrankning
 • Snabb och lätt för optimal prestanda
 • Kompatibilitet över webbläsare säkerställer att din webbplats fungerar smidigt i olika webbläsare
 • Live WordPress Customizer låter dig anpassa utseendet på din webbplats i realtid

Nackdelen med Advance-bilen

 • Kanske inte fungerar bra med populära plugins

KarDealer

KarDealer är ett utmärkt gratis WordPress-tema perfekt för bilhandlare, bloggar och bilföretag.

Med KarDealer kan du enkelt lista nya och begagnade bilar med hjälp av speciella tillägg. Den har också anpassningsbara sidfotswidgets, olika färgalternativ och en inbyggd meny för sociala medier.

Designen av detta tema är stilig, bred layout, enkel navigering och attraktiv rubrikbild. Du kommer definitivt att älska det visuella som detta tema erbjuder.

När du rullar nedåt ser du olika innehållselement redo att anpassas. Även om du kan behöva göra några ändringar för att göra det till ditt eget, är KarDealer en bra utgångspunkt, speciellt om du vet hur man använder WordPress.

Fördelar med KarDealer

 • Stöder RTL-språk för global tillgänglighet
 • Översättning redo för flerspråkiga webbplatser
 • Fullt responsiv design säkerställer kompatibilitet med alla enheter
 • Snabb laddningshastighet även med mycket bildinnehåll
 • Ladda enkelt ner en anpassad logotyp för att anpassa din webbplats

Nackdelen med KarDealer

 • Den saknar olika sidmallar att välja mellan

Billistor

CarListings är ett stilrent och modernt WordPress-tema för bilhandlare. Dess attraktiva rubrik har ett inbyggt filter följt av en varumärkessektion och ett sökfält. Detta skapar en inbjudande layout i kombination med dess vänliga färgschema och moderna typsnitt.

Trots att det är ett gratis WordPress-tema har CarListings ett professionellt utseende som liknar premiumalternativ. Även om det kan kräva en del installationsarbete, är de flesta av de väsentliga funktionerna lätt tillgängliga för att anpassa efter dina preferenser.

Temat fungerar också smidigt med Auto Listings plugin, vilket gör det enkelt att bygga en webbplats för billistor. Du kan enkelt redigera din webbplats med Auto Listings och använda ett mallsystem som liknar en onlinebutik.

Slutligen kan potentiella köpare växla mellan list- och rutnätsvyer när deras val har sparats. Varje lista innehåller också ett kontaktformulär för snabba förfrågningar, vilket är bra för att samla in leads.

Läsa:  Onlinemarknadsföring: 5 fördelar med att ha en webbplats för ditt företag

Fördelar med CarListings

 • Lätt att installera
 • Det finns anpassade sidor för sålda eller nya bilar
 • Inkluderar en detaljerad sökning efter fordon
 • Du kan ta emot betalningar via Paypal
 • Integration med WooCommerce

Nackdelen med CarLisitngs

 • Begränsade alternativ för att anpassa sidhuvuden och sidfötter

AutoMax

AutoMax är ett professionellt bilhandelstema utformat för att effektivisera din lagerhantering utan ansträngning.

Med sin VIN-avkodarfunktion lägger den till fordon i din lista genom att helt enkelt ange VIN-numret, sedan är all fordonsinformation förfylld och redo att publiceras med ett klick.

Dessutom ger detta tema dig omedelbar tillgång till din återförsäljares lager. Från WordPress-instrumentpanelen kan du se omfattande information som pris, märke, VIN-nummer och fordonsbilder i en bekväm listlayout.

Varje bilkatalog är också utrustad med omfattande fordonsinformationsmoduler inklusive skick, pris, körsträcka, år och mer. Detta ger potentiella köpare all information de behöver när de bestämmer sig för att köpa en bil.

AutoMax fördelar

 • Du har möjlighet att växla valuta enligt önskemål från flera användare
 • Inkluderar temalokalisering för flerspråkigt stöd
 • Inkluderar en finansieringskalkylator som hjälper köpare att beräkna möjliga betalningsvillkor
 • Det mobilresponsiva temat säkerställer en optimal tittarupplevelse på alla enheter
 • Retina redo för högupplösta skärmar

Nackdelen med AutoMax

 • Den har föråldrade designelement

Vanliga frågor om WordPress bilhandlare teman

Hur kan jag installera Autokauppia-temat i WordPress?

Det är enkelt att installera ett bilhandlare-tema på WordPress. Du kan göra det direkt från din WordPress-instrumentpanel genom att gå till Utseende > Teman > Lägg till nytt, hitta det tema du vill ha och klicka på “Installera” och sedan på “Aktivera”.

Erbjuder bilhandlare teman VIN-kodningsfunktioner?

Många bilhandlare teman erbjuder funktioner som VIN-kodning, som automatiskt hämtar och fyller i fordonsinformation baserat på VIN.

Hur hanterar dessa teman billagerhantering?

De teman som nämns ovan inkluderar specialverktyg för att lista fordon, inklusive alternativ för att lägga till detaljerade specifikationer, bilder och priser, vilket gör lagerhanteringen enkel.

Är bilhandlare teman kompatibla med WooCommerce?

Ja, teman för bilhandlare är vanligtvis kompatibla med WooCommerce, ett populärt WordPress eCommerce-plugin. Detta plugin låter dig skapa en onlinebutik för försäljning av fordon och fordonsprodukter.

Kan jag visa både nya och begagnade bilar på min webbplats?

Ja, bilhandlares teman erbjuder vanligtvis alternativ för att visa både nya och begagnade bilar, vilket gör att du effektivt kan kategorisera och visa ditt lager.

Vad gör ett WordPress-tema bra för bilhandlare?

Det fantastiska temat erbjuder funktioner som lagerdisplayer, sökfilter för bilspecifikationer och kontaktformulär. Den ska också laddas snabbt och se professionell ut för att locka kunder.

Kan jag ställa in biluthyrningstjänster med Autokauppia-temat?

Vissa bilhandlarteman erbjuder alternativ för att konfigurera biluthyrningstjänster. Det låter dig skapa en separat sektion på din webbplats för fordonsuthyrning.

Omslag

I den hårda konkurrensen från bilhandlare är en stark onlinenärvaro inte bara användbar, den är nödvändig. Om folk som letar efter att köpa en bil inte kan hitta dig lätt, kommer dina konkurrenter gärna att välkomna dem till deras hemsida.

De flesta bilköpare börjar sin sökning online, så din webbplats är som ett virtuellt showroom. Utan det förlorar du dina chanser att nå kunder och göra försäljning.

Varje klick, sökning och meddelande räknas. Din webbplats är sättet du ansluter till kunder, visar upp din bil och får försäljning att hända. Om du inte har en så förlorar du pengar och låter konkurrenterna ta dina kunder.

Så fråga dig själv: Är din bilhandlare redo för den digitala världen? Använder du din onlinenärvaro för att nå och intressera potentiella köpare?

Vänta inte. Skaffa ett fantastiskt bilhandelstema för WordPress och öka din onlinenärvaro. Med en bra webbplats som passar dina behov kommer du att lysa starkare än andra återförsäljare, attrahera fler kunder och få ditt företag att växa.