Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

17 bästa WordPress-bokningsplugins att använda 2024

17 bästa WordPress-bokningsplugins att använda 2024

Vet du vad en restaurang, tandklinik och hotell har gemensamt? Du kan boka tid eller boka online för att vara säker på att du får hjälp. Och du kan lägga till detta till WordPress med bokningsplugin.

WordPress har ingen brist på plugins som är specialiserade på att hjälpa besökare att boka tid eller bokning. Och att välja en bra för din webbplats kan hjälpa till att göra processen smidig, vilket i sin tur ökar dina företagsbokningar.

Naturligtvis är vissa bokningsplugins specialiserade på vissa typer av företag. Det är därför du behöver lägga lite tid på att se till att du väljer den bästa för dina behov.

Idag ska jag ta upp 17 olika bokningsplugins som kan hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå.

Vad är bokningsplugins i WordPress?

WordPress bokningsplugin är verktyg som gör att ditt företag kan boka tid eller boka plats vid en viss tid eller plats. Det är en integrerad del av verksamheten, eftersom både anställda och kunder använder det.

Bokningstillägg finns i olika storlekar och former. Vissa kan vara så enkla som en kalender med ett inbyggt formulär. De kan dock bli mycket mer komplicerade när fler rörliga delar läggs till i ekvationen.

Om du till exempel hyr en festlokal eller lokal kan du vara ansvarig för att dekorera, tillhandahålla drycker eller tillhandahålla rätt sorts liveunderhållning. Det är mycket involverat i att göra en reservation.

Men det finns också fall där det egentligen bara är upp till kunderna. Därför måste bokningssystemet vara tillräckligt robust för att möta behoven i din affärsmodell.

Vissa är byggda för ett enda schema, medan andra kan stödja flera. Allt handlar om att hitta rätt alternativ för ditt företag.

Hur WordPress Booking Plugins kan hjälpa ett företag?

Utan tvekan skulle hotell, resorts, kryssningsrederier och många andra företag inte överleva utan ett bokningssystem.

Dessa system gör att företaget alltid har kunder i kö, och viktigast av allt, det minskar också tiden medarbetarna har på sig att svara i telefoner och manuellt boka dessa bokningar.

Faktum är att bara tanken på att behöva ringa ett företag för att boka tid eller boka är tillräckligt för att skrämma bort kunder.

Även om du inte schemalägger möten veckor, månader eller till och med år i förväg, kan det hjälpa till att säkerställa att ditt företag fungerar smidigt dagligen.

Tänk till exempel på en restaurang ett ögonblick. Normalt kan du gå in på en restaurang och bli sittande snabbt. Detta är dock inte alltid fallet med stora partier. Och ibland kan det bli improviserade möten.

Det är därför det är viktigt att boka ett större bord för en fest.

Tidsbokning bidrar inte bara till att kunderna får kortare väntetid, utan öppnar också upp för nya intäktsströmmar för företag.

Har du någonsin misslyckats med att boka en tid? Tja, det kan bli en påföljd för detta, det kan till och med bli en avgift för att göra bokningen.

Även om kunderna inte är nöjda kan det verkligen hjälpa företaget.

1. Plugin för bokning och möten för WooCommerce

När det kommer till WordPress e-handel dominerar Woocommerce marknaden. Och det har hundratals tillägg som gör det till ett giltigt boknings- och bokningssystem Plugin för bokning och mötesbokning för WooCommerce på toppen.

Detta är lätt ett av de mest robusta och mångsidiga Woocommerce-plugins eftersom det passar behoven hos nästan alla företag.

Oavsett om du hyr hotellrum, salongsmöten, uthyrning av utrustning eller något annat, är det möjligt att skapa en förlängning för det något.

Det viktigaste är att användargränssnittet som både kunder och personal interagerar med är lätt att använda. Detta gör det enkelt för kunder att boka och för personalen att kontrollera informationen.

Även om det finns många fantastiska funktioner att dra nytta av, är här några vanliga:

 • Google kalendersynkronisering för både kunder och personal
 • Tillåter företaget att ställa in SMS (sms)-påminnelser till kunder
 • Kompatibel med alla WooCommerce betalningsgateways
 • Stöd för mer än 60 språk
 • Tillåter företaget att ange rörliga hyresperioder

Även om pluginet inte erbjuder en gratis provperiod, finns det en demosida som du kan interagera med. Den goda nyheten är att du har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så du har tid att se till att det är rätt för dig.

Det finns tre prisplaner:

 • Från $199 per år
 • Verksamhet $299 per år
 • Enterprise $399 per år

2. WordPress Online Bokning och Schemaläggning Plugin – Bookly

Oavsett om du letar efter ett gratis grundläggande bokningssystem eller ett mångsidigt premiumverktyg, Bookly förlängning har täckt dig. Det erbjuder det bästa av två världar och är ganska sällsynt när du bokar tillägg.

Den fria naturen hos dessa plugins gör det till ett mycket användbart verktyg för nybörjare.

Gratisversionen tillåter företag att boka tider online. Gränssnittet är ganska modernt, i själva verket är det förmodligen det modernaste på den här listan. Att göra en bokning är ganska enkelt och företag har många alternativ att välja mellan.

Gratisversionen har dock några märkbara begränsningar. Till exempel stöder den inte några betalningsmetoder.

Således, om du ska ta betalt för bokningar eller bokningar, kommer gratisversionen inte att klippa det. Men den kommer med premiumversion. Denna version stöder flera betalningsgateways.

Läsa:  Det bästa sociala lyssningsverktyget du behöver: Brand24

Här är några nyckelfunktioner du kan förvänta dig om du köper premiumversionen:

 • Integreringsalternativen Zoom och Google Meet förbättrar kommunikationen
 • Synkroniseringsinställningar med Google Kalender
 • Få tillgång till analyser för att se hur ditt företag presterar
 • Du kan skapa ett obegränsat antal tjänster och lägga till ett obegränsat antal anställda
 • Tillhandahåller mallar för e-postmeddelanden och stöder integration med Mailchimp

Medan gratisversionen kan räcka för små företag som precis har börjat, kan du uppgradera till premiumversionen, allt eftersom ditt företag växer, som kostar $89. Det finns också premium plugins som du kan köpa för ytterligare funktioner.

3. Bokningskalender

Om du letar efter de bästa bokningspluginsna för WordPress tar det inte lång tid att hitta dem Bokningskalender ansluta. Faktum är att det är det första bokningspluginet för WordPress sedan det startade 2009.

Sedan dess har den installerats mer än 2,2 miljoner gånger och är fortfarande ett av de bästa alternativen.

Detta plugin erbjuder både en gratis och en premiumversion.

Gratisversionen fungerar ganska bra för nya företag som bara behöver de grundläggande funktionerna. Användare har tillgång till både kalendern och listvyn och kan göra ändringar från båda.

En av de bästa delarna av detta plugin är färgkodningen. Det gäller båda vyerna och kan göra det lättare att identifiera olika bokningar. För att inte tala om att plugin-programmet är redo att gå ur lådan.

Det stämmer, allt du behöver göra är att lägga till en kortkod för att lägga till den på din livesajt. Det blir verkligen inte enklare.

Om du letar efter mer kraftfulla alternativ är premiumversionen för dig. Några av nyckelfunktionerna är:

 • Du kan synkronisera dina bokningar i Google Kalender, Airbnb, TripAdvisor och Booking.com
 • Ger funktioner som förhindrar dubbla bokningar
 • Stöder mer än 30 språk
 • Detta verktyg kan placeras i sidofältsområdet via widgets
 • Leda användare till sidan “Tack” eller “Avbokad tid” efter en lyckad bokning

Den kostnadsfria versionen är ett utmärkt val för nya företag, men när dina behov växer är uppgradering av plugin ett utmärkt val. Premiumversionen av Booking Calendar har flera planer att välja mellan.

 • Personligt börjar på $79
 • Business Small börjar på $149
 • Business Medium börjar på $249
 • Business Large börjar på $349
 • MultiUser börjar på $649

4. Bookingo – Kursbokningssystem för WordPress

När pandemin började skyndade många företag att hitta onlinelösningar för att fortsätta sin verksamhet. Och företag som specialiserat sig på att tillhandahålla kurser vände Bokning ansluta.

Detta plugin är specialiserat på att inte bara tillåta kunder att anmäla sig till kurser, utan också tillåta att dessa kurser publiceras online.

Så vilken typ av kurser stöder detta plugin? Nåväl nästan vad som helst, som fysiska lektioner som simlektioner, körlektioner, yoga, kampsport och mer. Det fungerar också med mer traditionella klasser, som extraklasser och handledning.

Det viktigaste är att utformningen av detta plugin tillåter användare att skapa snygga kategorisidor för kundregistreringar. Och när registreringen ser bra ut betyder det att fler är benägna att registrera sig.

Du kan kontrollera varje element i plugin-programmet och det kan till och med integreras med andra verktyg som WooCommerce.

Naturligtvis är detta bara att skrapa på ytan. Här är några andra coola funktioner du kan förvänta dig från detta plugin:

 • Du kan skapa dina egna formulärfält som kunderna kan fylla i
 • Använder Nexmo och Twilio API för att skicka SMS-aviseringar till kunder
 • Du kan skapa kuponger för ditt företag för att locka fler kunder
 • Integreras med plugin-programmet WPBakery Page Builder (men kan också fungera utan det)
 • Stöder flera betalningsportar, inklusive alla via WooCommerce-integration

Bookingo är endast ett premiumplugin. Det finns en demo som du kan använda för att testa plugin, och om du köper hela plugin för $40, kan du importera demoinställningarna till plugin.

5. Salongsbokningssystem

Om du letar efter WordPress-bokningsplugins för din salong, frisör eller spa, leta inte längre Salongsbokningssystem ansluta. Den är speciellt gjord för att möta alla salongers dagliga behov.

Detta var avgörande för många företag som var tvungna att följa strikta stängningsregler, vilket gjorde möten nödvändiga.

En av de starkaste funktionerna i detta plugin är de meddelanden som den kan skicka. Den är utrustad för både e-post- och SMS-aviseringar, men stöder även Google Kalender.

Om du uppgraderar till premiumversionen kommer personalen att ha tillgång till en mobilapp som låter dem spåra kommande möten och kommunicera med andra anställda.

Det är också värt att lyfta fram antalet integrationsalternativ som detta plugin erbjuder, inklusive stora namn som MailChimp och WooCommerce. Här är några nyckelfunktioner du kan förvänta dig i premiumversionen:

 • Butiker kan skapa regler som hela butiken kan följa, eller regler för specifika assistenter och tjänster
 • Verktyget kan hjälpa till att samla in feedback från andra källor, som Google My Business och Facebook-recensioner
 • Du kan skapa rabattkoder och använda analyser för att se om de är framgångsrika
 • Accepterar onlinebetalningar (antingen en liten deposition eller full betalning) vid bokning
 • Kunder kan komma åt sin egen sida som innehåller alla deras bokningar, framtida och tidigare

Den kostnadsfria tillägget är ett utmärkt val för helt nya salonger som kanske inte har en stor personal att hantera. Men när din personal expanderar och du får fler kunder är det värt det att uppgradera till premiumversionen.

Salongbokningssystemet erbjuder kunderna olika planer som inkluderar:

 • Grundpris från €69
 • Butiken börjar på 89 euro
 • Full support börjar på 149 euro
 • Kontor från €199
 • Obegränsat från €399

6. Tidsbeställning – WordPress bokningsplugin

Om du letar efter giltiga WordPress-bokningsplugin som inte slår sönder banken, Tidsbokning timbokning plugin är det perfekta valet. Det är ett mångsidigt bokningsverktyg som fungerar för de flesta typer av företag.

Läsa:  Få en bästa PDF-redigerare för Mac gratis nedladdning 2024

Det viktigaste är att det är enkelt att använda för både kunder och ledning. Det finns både en gratis och en premiumversion att välja mellan.

Du kan börja med att berätta för förlängningen dina öppettider, inklusive helgdagar du har öppet eller stängt. Med denna information kan förlängningen se till att möten endast görs när du har öppet.

Den har ännu fler funktioner för att förhindra dubbelbokningar, vilket hjälper till att undvika enkla misstag.

Även om inte alla butiker kanske tycker att detta är användbart, kan du faktiskt skriva ut en kalendervy med alla mötesdetaljer. Detta kan fungera som en backup för din personal om din webbplats tillfälligt är nere.

Om du vill ha alla funktioner behöver du naturligtvis premiumversionen. Här är några av de viktigaste funktionerna:

 • Betalningsintegration med flera betaltjänster som PayPal, Stripe och många andra
 • Integration med större tredjepartstjänster som MailChimp, reCAPTCHA, SalesForce och många andra
 • Stöder både iCal- och Google-kalendersynkronisering
 • Leveranstjänster för SMS-aviseringar
 • Använda en visuell formbyggare för att passa ditt företag

Gratisversionen saknar många nödvändiga funktioner, som att acceptera onlinebetalningar, så det tar dig bara så långt. Den goda nyheten är att premiumversionen är väldigt billig och erbjuder flera planer som bara skiljer sig åt i antalet webbplatser.

 • Professionell från 5,99 € för en webbplats
 • Utvecklare från 11,99 € för fem webbplatser
 • Platina börjar på 17,99 € för 25 webbplatser

7. Mötes- och eventbokningskalender för WordPress – Amelia

När det gäller lättanvända WordPress-bokningsplugins kan du inte gå fel Amelia reservation. Det är det perfekta valet för att organisera möten eller bara allmänna evenemangsbokningar.

Den har några av de bästa UI/UX-designerna på den här listan. I kombination med installationsguiden är Amelia ganska nybörjarvänlig.

Den kostnadsfria versionen av plugin, kallad Amelia Light, är ett nybörjarvänligt verktyg perfekt för nya företag. Det kräver ingen kodningskunskap och innehåller många nyckelfunktioner gratis.

Detta inkluderar till och med tillgång till e-post- och textaviseringar, som vanligtvis är låsta bakom en betalvägg.

Naturligtvis, när ditt företag växer, kommer du så småningom att behöva en mer robust uppsättning verktyg, och det är där premiumversionen kommer in i bilden. Detta gör att du kan boka återkommande möten och organisera obegränsade möten med obegränsad personal.

Med en så lång lista med tillgängliga funktioner, här är några av höjdpunkterna du kan förvänta dig:

 • Med Native Zoom-integration kan du boka möten med kunder via ett Zoom-samtal
 • Avancerade sökalternativ hjälper dig att hitta den information du letar efter
 • Du kan skapa formulär för enskilda medarbetare för att hjälpa dem att skapa sin egen identitet
 • Reservera bufferttid mellan möten (lämplig för rengöring av området mellan klienter)
 • Fullständigt kupongstöd inklusive skapande och spårning

Gratisversionen kan gå ganska långt, men om du behöver en mer robust verktygslåda har premiumversionen tre planer att välja mellan, tillgängliga i års- och livstidsformat:

 • Grundpriset börjar på $79 per år eller $199 för livet
 • Pro börjar på $119 per år eller $399 för livet
 • Utvecklarpriset är $249 per år eller $589 för livet

8. VikBooking Hotellbokningsmotor & PMS

När det kommer till hotell är bokningssystem göra eller bryta, varför alla har ett. Om inte, måste du skapa en idag och VikBooking förlängning kan hjälpa dig att förbättra din verksamhet.

Detta plugin är specialiserat på hotellbokningar och används dagligen av tusentals fastigheter runt om i världen.

Som du kan förvänta dig av ett plugin som är specialiserat på hotell, kan det hantera vilken prisstruktur som helst, inklusive beläggning, natt, LOS, OBP och mer. Och du kan anpassa priserna för varje rum som ditt hotell erbjuder.

Den har till och med inbyggda översättningsverktyg för att göra din webbplats tillgänglig för internationella resenärer.

Pro-versionen av detta plugin tar allt till nästa nivå med ett brett utbud av unika funktioner. En av dessa nyckelfunktioner är automatisk säsongsanpassning, vilket är viktigt i områden som är mer aktiva under kortare perioder (som sommar).

Naturligtvis är det bara att skrapa på ytan. Några andra nyckelfunktioner inkluderar:

 • Ett lättanvänt gränssnitt för personal som hanterar incheckningar, utcheckningar och uteblivna ankomster
 • Få tillgång till en mängd olika analyser, inklusive grafer och diagram, för att hjälpa dig se hur ditt företag presterar
 • Få tillgång till ytterligare alternativ för att lägga till rumsavgifter
 • Möjlighet att ställa in bokningsbegränsningar (som att tvinga gäster att boka i minst två dagar)
 • Tillgång till över 60 anpassade betalningsgateways

Om du behöver uppgradera till Pro-versionen är det en ganska enkel process och börjar på €140.

9. Plugin för femstjärniga restaurangreservationer

Många restauranger, särskilt exklusiva restauranger, erbjuder reservationer. Detta hjälper kunderna att undvika långa väntetider och kan hjälpa personalen att förbereda större bord. Även om det finns många plugins som kan hjälpa restauranger, Femstjärnig restaurangbokning plugin-programmet står högt.

Detta plugin erbjuder användarna en fantastisk design, men det är också väldigt lätt att använda.

Istället för att behöva använda en kortkod för att placera ett bokningsalternativ på din webbplats, använder detta plugin ett dedikerat block för Gutenberg. Således kan vem som helst använda detta plugin effektivt.

Plugin-programmet har flera funktioner som hjälper din restaurang att undvika att vara för upptagen. Om du till exempel får för många bokningar kan plugin-programmet ställas in att automatiskt avvisa dem eller skicka dem till dig för manuellt godkännande.

Pro-versionen tar detta till nästa nivå genom att låta dig blockera kunder som fortsätter att boka och sedan dyker upp. Naturligtvis är detta bara en funktion, här är några andra:

 • Användare har tillgång till olika anpassningsalternativ för att säkerställa att formulären matchar webbplatsen
 • Prenumerera automatiskt gäster på din e-postprenumeration med MailChimp-integration
 • Skapa anpassade fält för att se till att plugin-programmet passar dina behov
 • Tillgång till e-postmallar för att visa dina meddelanden för kunder
 • Bokningssida, där du kan se status för bokningar
Läsa:  Hur man ändrar profilbild på Instagram 2024

Gratisversionen fungerar bra för små restauranger som precis har börjat. Men om du behöver fler funktioner börjar Pro-versionen på bara $157 för en webbplats.

10. Vandrarhem

Om du driver ett vandrarhem eller BnB-webbplats behöver du förmodligen inte ett komplicerat verktyg för att hålla dina kunder nöjda. Och Vandrarhem är en av de bästa WordPress-bokningsplugins som finns tillgängliga för sådana behov.

Det finns inte mycket i det, men jag skulle säga att det är en av dess starkaste egenskaper.

Att ställa in detta plugin är ganska enkelt. Först börjar du med att konfigurera inställningarna så att de matchar ditt företag, och sedan kan du börja lista de rum som är tillgängliga för dig. Detta inkluderar plats för bilder som kan visas för potentiella gäster.

Slutligen finns det bara själva rumsbokningsprocessen, som låter användare välja ett rum, datum och tid från en rullgardinsmeny. Gratisversionen är ett riktigt grundläggande verktyg, men på vissa ställen är det allt du behöver.

Premiumversionen har många funktioner som större vandrarhem eller vandrarhem som hanterar mer än en plats kommer att vilja använda.

Några av de viktigaste funktionerna i premiumversionen är:

 • Få tillgång till säsongsbetonade prissättningsverktyg för att hantera rumspriser
 • Bokningsformulären är anpassningsbara för att hjälpa plugin att anpassa sig till alla vandrarhemssituationer
 • Stöder iCal-integration och synkronisering
 • Analytiska verktyg som hjälper dig att identifiera vilka rum som är mest populära vid vilken tid på året
 • Skapa ytterligare tjänster som Bike Rentals för att hjälpa gästerna

Det finns två planer tillgängliga i premiumversionen av plugin:

 • Hostel Pro börjar på $77
 • Hostel Pro Ensuite börjar på $97

11. BirchPress Scheduler

Om du letar efter ett enkelt sätt att acceptera onlinebetalningar för dina bokningar, överväg att använda en pålitlig tjänst BirchPress Scheduler. Denna plugin gör det mycket enkelt att acceptera betalningar direkt via kreditkort eller PayPal.

Detta innebär att du kan undvika att hantera en betalningsgateway. Du kan dock få fler alternativ genom att integrera med WooCommerce.

BirchPress är ett mångsidigt verktyg som kan konfigureras för att möta behoven hos de flesta företag. Bokningssystemet kan anpassas till nästan alla format, eftersom själva fälten är redigerbara.

Den innehåller också olika säkerhetsåtgärder som hjälper dig att undvika bokningsfel. Till exempel annullerar semesterbokningssystemet automatiskt semesterbokningar. Naturligtvis kan du ändra detta om du planerar att göra affärer nu för tiden.

Sammantaget är det ett utmärkt verktyg som gör allt ett företag kan behöva. Och om du letar efter fler funktioner, här är några höjdpunkter:

 • Bokningsfunktioner kan bäddas in på alla inlägg, sidor eller widgetområden med kortkoder
 • Med den inbyggda formulärredigeraren kan du skapa vilket formulär som helst och matcha dem med resten av din webbplats
 • utvecklare har tillgång till tusentals funktioner, actionkrokar och filter
 • Stöder alla större kalendrar på de flesta enheter
 • E-postaviseringssystemet gör det enkelt att påminna kunder om kommande aviseringar

Detta tillägg erbjuder endast en premiumversion och erbjuder kunderna tre planer som inkluderar:

 • Personligt börjar på $99 per sida
 • Verksamheten börjar på $199 per webbplats
 • Business + från 249 USD per webbplats

12. Boknetisk

När det kommer till att lista de bästa bokningsplugins för WordPress är det omöjligt att inte nämna Boknetisk. Detta är ytterligare ett allt-i-ett-bokningsplugin som möter alla företags behov.

Den kan göra allt samtidigt som den är enkel att använda, vilket gör den till ett perfekt val för nybörjare.

Tack vare de många anpassningsalternativen kan pluginet användas för att skapa bokningsformulär för praktiskt taget alla företag. Kombinera detta med många integrationsalternativ och du har ett mycket kraftfullt bokningssystem.

Medan de flesta bokningssystem nuförtiden är byggda med mobilanvändare i åtanke, gör detta förmodligen det bäst. Det är enkelt för både anställda och kunder att göra bokningsändringar på språng tack vare en utmärkt designplan.

Den ger också en mängd information genom dess analyssektion. Detta hjälper till att hålla fingret på pulsen i verksamheten.

Naturligtvis, med så många funktioner är det omöjligt att nämna dem alla, så här är några höjdpunkter:

 • Inloggningsalternativ är tillgängliga via Google eller Facebook, vilket gör det enklare för kunderna
 • tillgång till populära betalningsgateways som PayPal och Stripe
 • Använd e-post eller WhatsApp för att skicka meddelanden till kunder om kommande möten
 • Skapa presentkort och rabattkoder för att locka nya kunder eller belöna befintliga
 • Rapporteringsalternativ för att se hur ditt företag presterar

Booknetic är ett premiumplugin som börjar på $79, vilket är ganska billigt med tanke på hur fixat bokningssystemet är för de flesta företag.

13. Gör bara möten – WordPress Booking Plugin

Om du letar efter ett sätt att göra en bokningswebbplats snabbt och enkelt behöver du ett bra plugin för att göra det, och Bara boka tider ett plugin kan vara ditt ess.

Tack vare sin otroliga mångsidighet kan den möta alla affärsmodellers behov, samtidigt som den är enkel att använda.

Detta plugin erbjuder användarna en gratis och premiumversion. Gratisversionen är bra för nya företag som behöver implementera ett enkelt mötessystem som tillhandahåller en bokningskalender för WordPress.

Det låter dig enkelt hantera dina öppettider, hur länge varje möte ska pågå och ge tid mellan mötena för att koppla av eller städa upp området. Det är ett bra alternativ för nya företag.

Naturligtvis behöver varje företag uppdatera sina verktyg så småningom, och ett bokningssystem är inget undantag. Här är några nyckelfunktioner du kan förvänta dig i premiumversionen:

 • Acceptera betalningar före din bokning via PayPal eller Stripe
 • Utmärkt kundservice som kan hjälpa dig att felsöka eventuella problem
 • Se till att nya potentiella kunder har registrerats för e-postaviseringar med Mailchimp-integration
 • Installationsguiden gör det enkelt att installera plugin, och du kan enkelt uppgradera från gratisversionen
 • Stöd för SMS-aviseringar

Om du är intresserad av att uppgradera till premiumversionen har den tre tillgängliga planer:

 • Plus Edition börjar på $99
 • Professional Edition börjar på $199
 • Business Edition börjar på $349
Läsa:  4 sätt du kan arbeta för att förbättra ditt företag

14. Bokningsfunktioner

Bokningsoperation är ett gratis WordPress schemaläggningsplugin med flera premiumplugins för att utöka dess funktionalitet. Det som verkligen gör detta till ett av de bästa bokningsplugins för WordPress är redaktören.

Det är en anpassad WSYISWG-redigerare som ger dig fullständig frihet i alla aspekter av bokningsprocessen.

Redaktören använder ett dra-och-släpp-system, vilket gör det enkelt att använda för nybörjare. Du kan använda detta för enskilda transaktioner, men du kan också gruppera transaktioner tillsammans, vilket kan hjälpa dig att paketera paket åt kunder.

En resebyrå kan till exempel planera flera resor runt staden under helgen. Det finns mycket mångsidighet här, så kreativa utvecklare kan verkligen dra nytta av det.

Även om pluginet är helt gratis, kan du köpa kvalitetstillägg för att utöka funktionsuppsättningen. Några av dem inkluderar:

 • Avancerade formulär för €59
 • Visa paket 49 €
 • Priser och kreditupplysningar 69 €
 • Aviseringspaket för €49
 • Beställ för kunder €39

Dessa tillägg kan lägga till mycket mångsidighet till kitet, vilket kan vara en stor välsignelse för företag.

15. Starta bokningen

Börja boka innehåller allt du kan förvänta dig av det bästa WordPress-bokningsplugin. Det är mångsidigt, lätt att använda och kan integreras med många andra plugins och verktyg.

Det är precis därför det finns på den här listan. Dess verktygslåda är tillräckligt bred för att möta alla företags behov.

Start Booking erbjuder användarna ett bra användargränssnitt som är lätt att använda. Faktum är att det verkligen är ett av de renaste gränssnitten på den här listan. Och det gäller inte bara enskilda möten. Start Booking kan hantera gruppaktiviteter, såsom en yoga- eller simlektion.

Flera kunder har inga problem med att anmäla sig till evenemanget. Naturligtvis är detta mycket mer än ett WordPress-plugin för mötesbokning, eftersom det också fungerar som en Customer Relationship Manager (CRM).

Det gör att du inte bara har lättare att boka tid, utan också får hjälp med kundnöjdhet. Några andra nyckelfunktioner inkluderar:

 • Acceptera betalningar online från kunder via Stripe
 • Ordna möten med kunder eller skapa virtuella klasser med Zoom
 • Använd textmeddelanden för att se till att kunderna vet när deras nästa möten är
 • Växla mellan endags-, tredagars-, vecko- och månadskalendervyer
 • Ställ in bufferttider mellan mötena

Start Booking är ett premiumplugin med en begränsad gratis provperiod som du kan testa. Det erbjuder användarna två planer:

 • Baspriset börjar på $25 per månad
 • Verksamheten börjar på $75 per månad

16. Gruppbokningar

Gruppbokning är ett annat utmärkt WordPress-plugin som hjälper ditt företag att boka ett möte på nolltid. Och kanske viktigast av allt, det är verkligen överkomligt, särskilt för nya företag.

För bara $29 får du ett fullt fungerande bokningssystem redo att samla in betalningar. Det är mycket billigare än de flesta plugins på den här listan.

Men låt inte det lura dig att tro att du får färre funktioner. Tvärtom är detta plugin fullspäckat med funktioner. Men trots den långa listan med funktioner är plugin-programmet väldigt lätt att använda för nybörjare.

Kunden ser den viktigaste informationen, såsom pris, datum, tid och plats (mycket viktigt för butiker med flera lägen). Det hela är strömlinjeformat till en enkel kalendervy, men det stöder också en listvy.

Utöver de grundläggande funktionerna finns det många funktioner du kan förvänta dig:

 • När kunderna visar en plats kan de använda en karta för att hjälpa dem att hitta platsen
 • Stöder stora betalningsgateways som PayPal och Stripe
 • Tillgång till en kraftfull och anpassningsbar formulärbyggare
 • Möjlighet att acceptera eller avböja reservationer innan de har bekräftats
 • Tillgång till oplanerade evenemangsformulär perfekta för improviserade möten

17. Upptagen – Tid för WordPress

Som avrundning av denna lista med fantastiska WordPress-bokningsplugin är det fantastiska Booked-plugin. Låt inte placeringen lura dig, det är ett av de bästa bokningssystemen som finns på plattformen och har mycket att erbjuda alla företag.

Som du kan förvänta dig av alla poster på den här listan är det väldigt lätt att använda. Så oavsett din erfarenhet kommer du inte ha några problem.

Från och med grunderna kan du ställa in kalendrar för alla situationer. Detta inkluderar att skapa schemaläggningskalendrar för specifika personal (idealiskt för instruktörer eller träningsutbildare) eller bara den allmänna verksamheten om det inte är lämpligt.

Integrationsalternativet WooCommerce ger dig tillgång till alla betalningsportar under solen. Och du behöver inte oroa dig för mobilanvändare, plugin-programmet är byggt med dem i åtanke.

Eftersom det är omöjligt att gå igenom alla funktioner, här är några höjdpunkter:

 • Färgkodningsalternativet gör det enkelt att se allt på ett ögonkast
 • Skapa anpassade fält på dina formulär så att plugin-programmet fungerar för alla företag
 • En engångsbetalning som inkluderar livstidsuppdateringar är allt du behöver
 • Lättanvända kortkoder som gör plugin-programmet lätt att lära sig och hantera
 • Gästbokning är tillgänglig för att underlätta kundaktiviteter

Detta är ett premiumplugin som börjar på ett lågt pris på $49.

De bästa WordPress-bokningsplugins är upp till dig

Som med nästan allt beror kvaliteten på produkten till stor del på användarens behov, och valet av de bästa WordPress-bokningsplugins är inget undantag.

Se till att dra nytta av gratis plugins eller gratis tester för att testa vattnet och se om verktyget är rätt för dig. Nöj dig aldrig med det första plugin du provar, det finns bokstavligen hundratals att välja mellan.

Vilka är de bästa WordPress-bokningsplugins på den här listan för dina behov?