Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

2024 WordPress Performance Benchmarks – GreenGeeks är i toppklass

2023 WordPress Performance Benchmarks – GreenGeeks är i toppklass

Årlig Kontrollera signalvärdtesterna är 2023 och GreenGeeks är erkänt som ett WordPress-värdföretag på toppnivå för sin utmärkta prestanda. Faktum är att Review Signal gav oss en “top tier” på deras investeringsplattform.

I flera år har vi förbättrat våra tjänster för att möta våra kunders behov. Och nu är vår tjänst erkänd bland de bästa i branschen.

Vårt mål som webbhotell är enkelt; att erbjuda bästa möjliga service utan att påverka miljön. Och på båda fronterna briljerar vi.

För att spara på miljön köper vi tre gånger den energi vi använder för ren vindenergi. Det betyder att varje webbplats faktiskt är koldioxidnegativ! Och som du kan se i dessa tester är våra onlinetjänster bland de bästa.

Vad är en kontrollsignal?

Review Signal, ledd av Kevin Ohashi, är en respekterad och oberoende plattform fokuserad på att tillhandahålla omfattande och pålitliga värdrecensioner och prestandariktmärken. Plattformen är specialiserad på att utvärdera olika webbhotell och deras tjänster baserat på verkliga tester och dataanalyser. Review Signals mål är att ge konsumenter och företag korrekta insikter om kvaliteten och prestanda hos olika värdleverantörer så att de kan fatta välgrundade beslut när de väljer en värdlösning.

Plattformens recensioner och benchmark-resultat är brett förtroende i branschen för sin transparens, trovärdighet och opartiskhet. Review Signals recensioner hjälper individer och företag att förstå styrkorna och svagheterna hos olika värdleverantörer, så att de kan välja det mest lämpliga alternativet för deras behov.

Läsa:  ClosersCopy Lifetime Deal 2024 – Få 25 % rabatt

Kevin och hans team tittar på två separata dimensioner av prestation – toppprestanda och pågående konsekvens – under en tvåmånadersperiod. Hans bedömning använder sex viktiga verktyg, var och en utformad för att mäta specifika egenskaper:

  1. LoadStorm: Simulerar verklig användarbelastning för att utvärdera prestanda under press.
  2. LoadImpact: Mät prestandan för startsidans statiska cache med användarinteraktion. (Används tidigare Blitz före 2016)
  3. Användningstid + StatusCake: Tillförlitlighet mäts med två tjänster för tillgänglighetsövervakning.
  4. WebPageTest.org: Uppskatta den totala hastigheten från olika platser (endast första skärmen).
  5. WPPerformanceTester: Testa CPU-, MySQL- och WP-databasprestanda.
  6. Qualysis SSL Report Rating: Utvärdera SSL-serverns betyg.

Testning utfördes på en replikerad WordPress-avskalad webbplats med identiska plugins genomgående, förutom där en specifik leverantörs cachningsmekanismer krävde en variation. De resulterande jämförelserapporterna klassificerades sedan i sex olika nivåer, med hänsyn till prisintervallet och planerna för de olika värdtjänstleverantörerna:

Nedan ger vi en sammanfattad översikt över GreenGeeks hittillsvarande prestation under de senaste åren, och lyfter fram specifika områden där vi har varit framgångsrika. För den som vill fördjupa sig i de finare detaljerna tillhandahåller vi även direktlänkar till varje benchmark för djupgående forskning.

WordPress Performance Benchmarks för 2024

GreenGeeks presterade bra i Load Storm-testet och hade till och med den tredje snabbaste inloggningshastigheten. GreenGeeks hanterade det statiska testet med en nästan helt platt svarstid. Upptidsmonitorerna visade 99,894 % och 99,9783 %. Uptime Robot-avbrottstid orsakades av ett SSL-värdfel i början av testet. Den andra monitorn upptäckte noll problem under det här fönstret, så beslutet är fel på sidan av ett verktygsproblem kontra ett värdproblem. GreenGeeks fick den snabbaste WPT-hastigheten på ett ställe. Den fick också ett A+ SSL-betyg. GreenGeeks hade en Top Tier-prestation även i år.

Läsa:  Proxy vs VPN: Vad är skillnaden?

Se 2023 WordPress prestandabenchmarks i detalj.

WordPress Performance Benchmarks för 2024

GreenGeeks hade den tredje snabbaste wp-inloggningen i Load Storm-testet. GreenGeeks hanterade det statiska testet utan ansträngning. Drifttiden för båda drifttidsmonitorerna var över 99,99 %. Allt som allt var det en förstklassig prestation av GreenGeeks.

WordPress Performance Benchmarks för 2024

GreenGeeks har regelbundet deltagit i dessa tester och har i allmänhet klarat sig ganska bra. De har förtjänat ytterligare ett utmärkelse i toppskiktet i år för en stabil drifttid på 99,99 % och en hel del fel mellan båda belastningstesten tillsammans.

WordPress Performance Benchmarks för 2020

GreenGeeks fick ett hedersomnämnande i år, en liten minskning från förra årets högsta nivå. Det här var kanske det mest extrema beslut jag någonsin behövt ta. Deras resultat i belastningstesterna var bra, men Uptime Meters visade 99,96 % och 99,894 %. Jag lade till en tredje bildskärm i år om något liknande skulle hända igen, och den visade 99,9 %, den exakta tröskeln som jag anser vara tillräckligt bra mellan framgång och misslyckande. Med tanke på hur begränsad den var bestämde jag mig för att ge ett hedersomnämnande eftersom Top Tier-företagen uppenbarligen inte krånglade med något av testerna. Sammantaget var det en mycket bra visning från GreenGeeks, men de missade att tjäna Top Tier-status i år med minsta möjliga marginal.

2023 är vi mycket säkra på de strategiska val vi gjort gällande vår infrastruktur de senaste åren. De glädjande resultaten vi ser bekräftar dessa beslut och stärker vårt förtroende för deras framgång.