Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

5 bästa Image Hotspot-plugins för WordPress 2024

5 bästa Image Hotspot-plugins för WordPress 2024

Vill du lägga till interaktiva hotspots till bilder på din WordPress-webbplats?

Hotspots låter dig lägga till verktygstips, länkar och andra interaktiva element till bilder, vilket gör dem mer engagerande och förbättrar användarupplevelsen för dina webbplatsbesökare.

I det här inlägget kommer vi att presentera några av de bästa plugins för bildhotspots för din WordPress-webbplats.

Varför är en Image Hotspot-plugin användbar?

En interaktiv bild-hotspot-plugin är värdefull för alla WordPress-webbplatser eftersom det låter dig lägga till klickbart innehåll med verktygstips till dina bilder.

Genom att använda en bild-hotspot-widget kan du göra en bild mer iögonfallande med klickbara områden som ger ytterligare information. Detta kan vara särskilt användbart för e-handels-, resor- och fastighetswebbplatser, där bilder spelar en avgörande roll för användarupplevelsen.

Till exempel kan en e-handelswebbplats använda bildhotspots för att markera olika produktfunktioner, såsom material, storlek eller färgalternativ. En resewebbplats kan använda bildkartas hotspots för att visa olika landmärken eller intressanta platser på en Google-karta. Och en fastighetswebbplats kan använda hotspots för att lyfta fram olika egenskaper hos en fastighet, som layout, antal sovrum, bekvämligheter eller planlösning.

Som du kan se finns det många användningsfall för hotspots som avsevärt kan förbättra din webbplats engagemangsnivåer.

Förutom att förbättra användarupplevelsen kan plugins för bildhotspot också gynna din webbplats sökmotoroptimering (SEO). Genom att lägga till interaktiva element i dina bilder kan du öka den tid användarna spenderar på din webbplats, vilket kan förbättra din webbplatss rankning i sökresultaten.

Läsa:  5 tips för att välja en digital byrå för ditt företag

Sammantaget är ett plugin för bildhotspot ett värdefullt verktyg för alla WordPress-webbplatsägare som vill göra sina bilder mer engagerande och interaktiva samtidigt som de förbättrar webbplatsens SEO.

Bästa Image Hotspot-plugins för WordPress

Oavsett om du letar efter en enkel lösning för att lägga till grundläggande hotspots eller ett mer funktionsrikt alternativ med avancerad funktionalitet, finns det ett plugin på den här listan som passar dina behov. Så utan vidare, låt oss ta en titt på de bästa WordPress bild-hotspot-plugins för din företagswebbplats.

1. Elementor Hotspot Block

Elementor är den bästa WordPress dra-och-släpp-sidbyggaren, med över 1 miljon användare. Det är det enklaste sättet att bygga målsidor, WordPress-teman och alla andra WordPress-layouter utan att behöva skriva kod.

Du kan skapa alla delar av din webbplats med anpassningsbara mallar och WordPress-block, inklusive sidhuvuden, sidfötter, sidofält och mer.

SeedProds WordPress-block innehåller allt du behöver för att utöka din webbplats funktionalitet. De har kontaktformulär, YouTube och Vimeo-videor, nedräkningstimer, pristabeller, ljusbordsbilder, vittnesmål, uppmaningsknappar och mer.

Med sitt Hotspot-block kan du enkelt lägga till verktygstips, kommentarer, länkar och andra interaktiva element till dina bilder, vilket gör dem mer engagerande och informativa för dina besökare.

Du kan till exempel ändra hotspot-ikonens färger, textfärger, typografi, animationer, bildstorlek och form och placering av verktygstips. Du kan också lägga till anpassad CSS och HTML för ytterligare anpassning.

Hotspots är superenkla att använda, och du kan använda dem i alla delar av din WordPress-webbplats med SeedProds visuella dra-och-släpp-byggare.

Detta kraftfulla WordPress-plugin erbjuder också många andra utmärkta fördelar, inklusive möjligheten att:

2. Getwid Image Hotspot Block

De Getwid Image Hotspot block är ett block för WordPress-blockredigeraren (Gutenberg-block) som låter dig lägga till interaktiva hotspots till dina bilder. Det är en del av Getwid-plugin, en samling block som du kan använda för att förbättra funktionaliteten på din WordPress-webbplats.

Läsa:  Bästa nischer du kan dra fördel av från automatiserat bloggande

Du kan använda Getwid Image Hotspot-blocket för att lägga till hotspot popovers och verktygstips till dina bilder, vilket gör dem mer lärorika för besökare. Den erbjuder olika anpassningsalternativ, inklusive anpassade verktygstips punktikoner, standard aktivt verktygstips, standard verktygstips positionering och möjligheten att lägga till länkar.

Dessutom finns det stilalternativ för hotspot-ikonens färg, bakgrundsfärg och verktygstipsanimationer som du kan anpassa i WordPress-redigeraren.

Getwid är gratis att ladda ner från WordPress-pluginförrådet och är en utmärkt lösning för att göra enkla ändringar på din webbplats.

3. Viktiga tillägg för Elementor

Viktiga tillägg för Elementor är ett populärt WordPress-plugin som lägger till en samling nya widgets och element till Elementors sidbyggarplugin. Du kan använda dessa ytterligare element för att förbättra din webbplats funktionalitet och göra den mer dynamisk och interaktiv.

Essential Addons Image Hotspot-modul låter dig lägga till hotspot-ikoner och verktygstips till bilder med hjälp av Elementors sidbyggare utan kod. Du kan anpassa vilken del av dina hotspots som helst och lägga till anpassade färger, prislappar, animationer och mer.

Där den här lösningen skiljer sig från plugins som Elementor, måste du installera två separata plugins för att få dessa funktioner: Elementor och Viktiga tillägg. Dessutom är Image Hotspots-modulen endast tillgänglig i proversionen av Essential Addons, med priser från $39,98.

4. WP VR

WP VR är en 360 panorama- och virtuell turbyggare för WordPress. Det låter besökare ta en virtuell rundtur på en plats på distans från din företagswebbplats. Allt du behöver göra är att ladda upp en panoramabild; sedan kommer plugin-programmet att förvandla det till en 360 virtuell rundtur som användare kan utforska med några få klick.

Läsa:  3 justeringar för att förbättra din Google My Business-information

För att hålla besökarna engagerade kan du lägga till interaktiva hotspots med ytterligare information. Varje hotspot kan innehålla text, bilder, gifs, webbadresser, videor och knappar. Dessutom kan du anpassa färgerna och krusningsanimationerna och välja bland över 900 anpassade hotspot-ikoner.

Det är enkelt att bädda in din turné med de dedikerade WordPress-blocken och kortkoderna. Den innehåller också element för Elementor, Visual Composer (WPBakery) och Oxygen Builder.

5. Bild Hotspot av DevVN

Bild Hotspot av DevVN är ett gratis WordPress-bildhotspot-plugin som låter dig skapa interaktiva bilder med hotspot-verktygstipsöverlägg. Plugin-programmet fungerar i backend av din WordPress-webbplats med ett enkelt peka-och-klicka-gränssnitt.

Du kan till exempel välja en anpassad hotspot-nål och svävningsbild, klicka för att välja nålposition på din bild och lägga till en pulserande animation. Dessutom kan du publicera din hotspot-bild var som helst på din webbplats med Image Hotspot-kortkoden.

Även om detta plugin inte erbjuder många anpassningsalternativ för styling och färger, är det ett enkelt sätt att göra din webbplats mer interaktiv.

Vilken är den bästa Image Hotspot-plugin för WordPress?

När det kommer till kritan är det bästa WordPress-bildhotspot-pluginet Elementor. Dess Hotspot-block är lätt att använda, nybörjarvänligt och har omfattande anpassningsmöjligheter för att få dina interaktiva hotspot-bilder att se ut precis som du vill.

Istället för att skriva komplexa HTML-, CSS- och Jquery-skript kan du peka och klicka för att lägga till klickbara verktygstips till dina WordPress-bilder. Ännu bättre, du behöver inte installera ytterligare WordPress-plugins för att få SeedProds Hotspot-funktionalitet. Allt ingår i ett enda, enkelt, kraftfullt plugin för sidbyggare.

Är du redo att engagera dina webbplatsbesökare med hotspot-bilder?

Läsa:  10 bästa Instapage-alternativen 2024 gratis och betald

Vi hoppas att du tyckte att det här inlägget var till hjälp för att välja det bästa plugin-programmet för bildhotspot för WordPress. Innan du åker kanske du också gillar den här guiden om de bästa plugins före och efter WordPress.

Tack för att du läser! Vi vill gärna höra dina tankar, så lämna gärna en kommentar med frågor och feedback.

Du kan också följa oss på Youtube, X (tidigare Twitter)och Facebook för mer användbart innehåll för att få ditt företag att växa.

Stacey har skrivit om WordPress och digital marknadsföring i över 10 år och om andra ämnen mycket längre. Vid sidan av detta är hon fascinerad av webbdesign, användarupplevelse och SEO.