Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

5 enastående marknadsföringsverktyg för sociala medier du behöver 2024

5 enastående marknadsföringsverktyg för sociala medier du behöver 2023

Vill du skapa en stark närvaro på sociala medier?

Vill du skilja dig från dina konkurrenter i det sociala rummet?

Vill du ha en stark kontakt med din publik på sociala medier för långvariga relationer?

Då behöver du ha hjälp av kraftfulla marknadsföringsverktyg för sociala medier för att skapa och genomföra en resultatorienterad marknadsföringskampanj på sociala medier för ditt varumärke.

Med en jättestor 4,48 miljarder människor använder olika sociala medieplattformar över hela världen är det ingen gissningslek att din målgrupp också finns på sociala medieplattformar.

Och tända den här elden, över 54% av onlinescrollarna föredrar sociala medier för att söka efter en produkt/tjänst innan du fattar ett köpbeslut.

Med en sådan enorm marknadsmöjlighet behöver du rätt uppsättning verktyg och marknadsföringsstrategier för att hjälpa dig att få ut det mesta av detta affärsunderland.

Du kan planera och lägga strategier för en idiotsäker marknadsföringsstrategi för sociala medier. Ändå behöver du stöd från bra marknadsföringsverktyg för sociala medier för att maximera dina ansträngningar och minimera din tid och ansträngning för att uppnå dina önskade resultat.

Men av hundratals tillgängliga verktyg på marknaden, hur kan du välja den bästa passformen för ditt varumärke?

Vi har filtrerat ner fem betalda och gratis marknadsföringsverktyg för sociala medier och utforskat alla fördelar och nackdelar för att slutföra den slutliga listan åt dig.

Gå igenom varje enskilt verktyg för sociala medier på listan, och i slutet kommer du att kunna bestämma vilken hjälpande hand du ska välja för dina marknadsföringsinsatser för sociala medier.

Låt oss börja.

1. SocialPilot

SocialPilot

Om du behöver ett kostnadseffektivt marknadsföringsverktyg för sociala medier som har alla viktiga funktioner för att uppnå dina önskade marknadsföringsresultat för sociala medier, kan du inte ha en bättre paketerad produkt än SocialPilot. Som ett av de bästa marknadsföringsverktygen för sociala medier har SocialPilot ett brett utbud av funktioner som kan hjälpa dig att stärka dina marknadsföringsinsatser på sociala medier.

Det är en av mest kostnadseffektiva verktyg för hantering av sociala medier. Det låter dig göra inlägg på olika sociala medieplattformar som TikTok, Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Google My Business, Pinterest, Tumblr och VK.

Läsa:  SEO Rakip Analizi ile Anahtar Kelime Araştırmanızı Nasıl En Üst Düzeye Çıkarırsınız?

Du kan skapa ett innehållsschema för att hålla jämna steg med regelbundna innehållskrav. Du kan använda dess innehållskuratorfunktion för att skapa lockande och värdefullt innehåll i sociala medier. Du kan till och med använda en innehållskalender för att se till att allt är på rätt spår med dina marknadsföringsinsatser på sociala medier.

SocialPilot är ett av de bästa marknadsföringsverktygen för sociala medier och tillhandahåller till och med fullständiga insikter om din marknadsföringsstrategi för sociala medier så att du kan optimera din kampanj med välinformerade beslut.

Varför välja SocialPilot som ditt marknadsföringsverktyg för sociala medier för dina marknadsföringsinsatser?

 • Du kan schemalägga och skapa inlägg på sociala medier för olika plattformar med en enda instrumentpanel.
 • Du kan schemalägga upp till 500 inlägg i bulk.
 • Du kan hämta användbara insikter om din marknadsföringsinsats för att förstå vad som fungerar och vad som inte fungerar.
 • Du kan skapa en attraktiv och välorganiserad innehållskalender för bättre hantering.
 • Du kan spara alla dina inläggsutkast för att använda dem senare.
 • Du kan lägga till olika kreativa element i dina inlägg som GIF, emojis, filter och andra element.

Vad pratar folk om SocialPilot?

Nicolle H

SocialPilot är enkel och lätt att använda med all funktionalitet. Jag driver många sociala konton, konfigureringen av dessa konton är så enkel. Jag använder detta dagligen och kan hålla reda på alla mina schemalagda inlägg.

Shari H

Social Pilot är bra för innehållshantering och kampanjer! Det jag gillar mest med Social Pilot är dess förmåga att hantera alla dina inlägg på sociala medier effektivt och till en billigare kostnad än andra plattformar för hantering av sociala medier! Dess plattform är enkel nog för en extrem nybörjare att använda men tillräckligt professionell för stora företag!

Sharlette M

SocialPilot är lätt att använda och organiserad. Alla funktioner jag behöver finns på skärmen och tillgängliga. Jag älskar hur intuitiva funktionerna är, som att planera ett schema, generera hashtags och titta på analyser. Jag gillar också att du kommer att se alla dina inlägg och eventuella fel innan innehållet slocknar.

2. Hootsuite

Hootsuite

Hootsuite är en av de bästa intuitiva marknadsföringsplattformarna för sociala medier som kan hjälpa dig att skala din varumärkesnärvaro till nya höjder. Det hjälper till hantera, optimera och schemalägga ditt innehåll på sociala medier för att sömlöst uppnå affärsmål. Det hjälper till att schemalägga inlägg, analysera prestanda och övervaka hashtags och nyckelord.

Eftersom det är ett mycket professionellt verktyg är det en njutning för marknadsförare att få ut det mesta av det och använda alla dess premiumfunktioner. Hootsuite är ett väldesignat paket för team, företag och marknadsförare.

Fördelar

 • Den har ett användarvänligt och attraktivt användargränssnitt.
 • Alla funktioner är lätta att komma åt och använda.
 • Du kan enkelt komma åt och optimera alla de bästa sociala medieplattformarna.
 • Den stöder alla populära marknadsföringsplattformar för sociala medier.
Läsa:  Bästa småföretagsidéer hemifrån för att inspirera dig att blomstra

Joanmarie C

Hootsuite har alltid varit min favorit för företag som kommer igång eller de som har en låg budget. De erbjuder så fantastiska och viktiga funktioner i en lättanvänd plattform. Hootsuite-instrumentbrädan är fantastisk med de funktioner den ger, men för ett multitasking-proffs var instrumentbrädan lite skrämmande – kände att den kunde ha organiserats och förenklats.

Nackdelar

 • Du är begränsad till endast ett konto åt gången.
 • Gränssnittet kan vara förvirrande och fullt av jargong för nybörjare.
 • Du behöver en premiumplan för att få tillgång till några av de bästa funktionerna.
 • Du kan inte lägga upp direkta inlägg på utvalda sociala medieplattformar.

Thomas C

Jag tycker att deras integration med sociala medieplattformar är något bristfällig. Under min tid med Hootsuite har jag schemalagt otaliga inlägg, men hur äktenskapet mellan sociala medieplattformar och Hootsuite Works gör att du kan schemalägga inlägget, men du måste öppna appen på din telefon och trycka på skicka när det är dags faktiskt för att publicera ditt inlägg.

3. Buffert

Buffert

Ett annat ledande marknadsföringsverktyg för sociala medier är Buffert. Den har ett attraktivt gränssnitt och smidiga funktioner för en bättre användarupplevelse. Du kan förvandla din marknadsföringsstrategi för sociala medier med detta kraftfulla verktyg för att skapa bättre engagemang på olika sociala medieplattformar som Facebook, Twitter, YouTube, bland annat.

Buffer har några budgetvänliga planer för företag och privatpersoner maximera sina ansträngningar på sociala medier.

Fördelar

 • Du kan hantera och driva flera konton på sociala medier.
 • Buffer erbjuder exklusiva inbyggda analysverktyg.
 • Du schemalägger och skapar alla dina inlägg på sociala medier.
 • Den har ett intuitivt UI/UX.
 • Du kan hantera och se alla engagemang från Buffer.

Fabiola S

Det har varit jättebra. En av de bästa apparna för att spara tid varje månad när det kommer till innehållsmarknadsföring. Jag gillar sättet att ansluta alla mina nätverk på bara ett ställe. Att hålla ordning på mitt innehållsschema sparar mig tid varje månad.

Nackdelar

 • Prissättningen av Buffers premiumfunktioner är lite på den dyra sidan.
 • Plattformen kan vara förvirrande för en nybörjare.
 • Du kan uppleva vissa buggar och felaktiga uppgifter ibland.
 • Analys- och spårningsfunktionen är inte attraktiv.

Dennis M

När jag först började använda Buffer ingick den analytiska sidan av ekvationen i alla planer; nu när det är separat är det svårare att motivera prislappen.

4. Sändbar

Skickas

Skickas är ett av de mest kreativa verktygen för marknadsföring i sociala medier. Globala företag använder det för att marknadsföra sina företag med en skräddarsydd och resultatorienterad marknadsföringsstrategi för sociala medier.

Du kan hantera flera sociala medieplattformar som Facebook, Instagram, YouTube, bland andra. Skala dina engagemang för tillväxt i sociala medier och företagssiffror enkelt med Sendible.

Läsa:  Deneyimsel Pazarlama: Stratejinizi Geleceğe Hazırlamak için 4 Es

Fördelar

 • Hela ekosystemet för hantering av sociala medier är smidigt och effektivt.
 • Du kan skapa lockande grafik för ditt inlägg på sociala medier med hjälp av Canva-integreringsfunktionen.
 • Sendible ger utmärkt kundsupport.
 • Alla funktioner är förstklassiga.

Ethan S

Ärligt talat det bästa sociala hanteringsverktyget jag har använt i någon position och det mest prisvärda med de flesta funktionerna till sin prisklass. Även med vissa hicka som alla program har, är det fortfarande det verktyg som jag skulle skapa närmast i min perfekta värld!

Nackdelar

 • Mobilversionen kan uppleva krascher och buggar.
 • Du kan inte återanvända och skapa inlägg för senare användning.
 • Premiumfunktionerna är dyra.
 • Innehållspublicering kan vara tidskrävande.

Kelly J

Min största kamp är, som administratör, att inte bli meddelad via e-post om avvisade inlägg. Det är frustrerande att mina kunder får mejl om fel som leder till att inlägg inte går ut som de måste vidarebefordra till mig. Jag skulle hellre bli meddelad först och åtgärda problemet.

5. Agorapuls

Agorapuls

Agorapuls är ett av de unika och eleganta marknadsföringsverktygen för sociala medier som kan hjälpa dig att nå dina sociala mål. Om du vill använda en lättanvänd plattform som nybörjare inom marknadsföringsvärlden är Agorapulse verktyget du kan överväga.

Den har ett intelligent ledningssystem och stöder de flesta av de bästa sociala medieplattformarna för att ge en bredare kraft att skapa en stark närvaro på sociala medier.

Fördelar

 • Du kan uppleva en 30 dagars provperiod för att uppleva alla funktioner.
 • Den har en kraftfull analytisk funktion.
 • Du får ett komplett premiumpaket för din sociala mediekampanj med dess premiumversion.

Kylie C

Jag gillar att du enkelt kan tilldela saker i din inkorg till teammedlemmar. Att skicka produkten för granskning är också till stor hjälp. Jag uppskattar också att jag får ett meddelande så fort något kan vara fel och sedan igen när det är åtgärdat. Med annan mjukvara som jag har provat vet du inte att något är fel förrän ett inlägg inte går ut.

Nackdelar

 • Det finns begränsade funktioner jämfört med andra populära marknadsföringsverktyg för sociala medier.
 • Det finns inget omfattande mediebibliotek.
 • Plattformen kan uppleva buggar och orsaka hicka för användarupplevelsen.

Dan F

Tyvärr har kalendervyn inte möjligheten att “dra och släppa” inlägg från ett datum till ett annat. Det kan verka onödigt eller betydelselöst, men när du laddar din kalender med 20-40 inlägg per vecka på tre olika sociala plattformar är det ganska krångligt att redigera inlägg 1×1.

Detta avslutar listan över de fem bästa marknadsföringsverktygen för sociala medier som du kan använda och stärka din närvaro på sociala medier. Det är din tid att välja din bästa passform.

Dags att skala med dessa enastående marknadsföringsverktyg för sociala medier

Marknadsföringsverktyg för sociala medier är din hjälp för att lätta på allt tryck från dina axlar och hantera din sociala mediekampanj med mer finess och noggrannhet. Du sparar tid och energi och kan extrahera exakta resultat för att uppnå dina affärsmål.

Läsa:  Vilken är den bästa bloggplattformen för författare?

Men om du måste välja en av alla de bästa 5, SocialPilot kan ge dig den bästa hanterings- och optimeringsupplevelsen för att uppnå dina mål. Den överbryggar klyftan med sin kostnadseffektiva karaktär och exklusiva sociala mediefunktioner för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Så vad får dig att vänta? Få tag på det bästa för att uppnå det bästa för ditt varumärke.

Vanliga frågor

🌟 Är det säkert att använda marknadsföringsverktyg för sociala medier?

Om du använder några populära marknadsföringsverktyg för sociala medier behöver du inte oroa dig för dataförlust, integritetsintrång (t.ex. ransomware attacker) eller virusattacker. Men om du använder något av de mediokra verktyg som finns på internet, är chansen stor att du kan möta dessa problem.

🌟 Kan tredjepartsverktyg hjälpa till med fullständig analys av konkurrenten i sociala medier?

Ja, de flesta av de bästa verktygen har funktionen att helt skanna igenom dina konkurrenter och ge dig detaljerad rapportering om din konkurrents aktiviteter. Du kan analysera alla rapporter och lägga strategi på din marknadsföringsstrategi för sociala medier.

🌟 Erbjuder verktyg för sociala medier en gratis provperiod med tillgång till kompletta funktioner?

Ja, verktyg som SocialPilot erbjuder en gratis provperiod där du kan utforska flera funktioner och få praktisk erfarenhet av marknadsföringsverktyg för sociala medier. Efter provperioden kan du bestämma om du vill fortsätta eller byta till andra verktyg.

🌟 Varför är innehållsschemaläggning och innehållskalendrar viktiga för marknadsföring på sociala medier?

De flesta av de bästa marknadsföringsverktygen för sociala medier ger dig funktionen för innehållsschemaläggning och innehållskalender eftersom det är ett viktigt inslag för dina sociala medieansträngningar. Du måste förse din publik med regelbundet värdefullt innehåll och undkomma den överflödiga inläggsprocessen.

Att schemalägga ditt innehåll och använda en innehållskalender hjälper dig att uppnå båda dessa mål.

🌟 Kan jag skapa sociala mediestrategier med hjälp av verktyg för sociala medier?

Ja, du kan skapa sociala mediestrategier med hjälp av olika sociala medieverktyg eftersom du kan få hjälp av olika aspekter med hjälp av verktygen. Från rekommendationer till komplett konkurrentanalys, det finns många saker du kan utforska och använda för ditt varumärke.