Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

5 gratis och betalda Instagram-schemaläggningsverktyg för Stellar Branding

Zimablade översikt

5 gratis och betalda Instagram-schemaläggningsverktyg för Stellar Branding

Världens största sociala nätverk, Instagram, är redo att hjälpa kreatörer och varumärken att öka sin digitala närvaro, attrahera nya kunder och öka försäljningen av deras produkter och tjänster.

Med sina kraftfulla funktioner, såsom rullar, berättelser, produkttaggar, köpbara flöden, AR-filter och mer, håller Instagram en miljard användare klistrade vid sina telefoner i timmar.

Trots fördelarna och ytterligare alternativ för att marknadsföra sina produkter och locka potentiella kunder, kämpar varumärken ofta för att hitta den bästa tiden och ansträngningen för att hålla igång sina Instagram-aktiviteter.

Kämpar du för att lägga upp konsekvent och, som ett resultat, förlorar du också mycket meningsfullt engagemang? Om du nickar instämmande är den här bloggen för dig.

Här är en lista med 5 gratis och betalda Instagram-schemaläggningsverktyg som kan schemalägga inlägg i bulk, publicera dem och övervaka dina Instagram-företagskonton utan att bränna ett hål i din plånbok.

Låt oss kolla in dem en efter en!

1. SocialPilot

SocialPilot

SocialPilot är ett av de mest fantastiska Instagram-schemaläggningsverktygen som du behöver för fantastiskt varumärke. Det är en billig och användarvänlig lösning för varumärken. SocialPilot låter dig inte bara schemalägga dina inlägg, utan den har också massor av andra funktioner.

Du kan planera innehåll på populära sociala medier, inklusive Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest, TikTok, Google My Business och Tumblr med SocialPilot.

Om du någon gång hamnar i en oroande situation behöver du inte svettas. SocialPilots kundtjänst finns tillgänglig för att hjälpa dig 24 timmar om dygnet, fem dagar i veckan. Du kan nå dem via telefon, e-post eller sociala medier.

Du kan publicera inlägg, schemalägga dem, utvärdera profilprestanda, övervaka kontoaktiviteter och generera rapporter från en central instrumentpanel. Detta garanterar att engagerande innehåll delas mellan alla dina sociala medieprofiler, vilket för din målgrupp närmare dig.

Varför välja SocialPilot som ditt perfekta Instagram-schemaläggningsverktyg?

 • Med SocialPilot kan du använda ditt Instagram-konto för att marknadsföra ditt varumärke genom att publicera regelbundet. För en stark närvaro kan du övervaka många konton samtidigt och direkt publicera innehåll på dem alla.
 • Du kan till och med schemalägga den första kommentaren och publicera den tillsammans med dina Instagram-inlägg. För att få din bildtext att se professionell, koncis och kraftfull ut, inkludera alla dina hashtags i kommentaren.
 • Här har du chansen att skapa visuellt tilltalande innehåll och dela det på alla dina sociala medieplattformar. Den inbyggda Canva-anslutningen låter dig designa inlägg direkt från Post Composer för att göra det enklare för dig och ditt team.
 • Med hjälp av en social kalender kan du få ett fågelperspektiv över ditt inläggsschema för alla dina Instagram-profiler. Du kan redigera, schemalägga och dela om dessa inlägg direkt från en plats med SocialPilot.
 • Färger, logotyper och andra element kan alla anpassas med SocialPilot.
 • SocialPilot kan massschemalägga upp till 500 Instagram-inlägg med en enda uppladdning.
 • Du kan få all fakta och statistik om alla dina Instagram-konton och deras prestanda med hjälp av diagram och grafer med kritiska mätvärden.
 • Genom att skapa ett varumärke för dina Instagram-kontorapporter kan du göra dem mer personliga och samtidigt professionella. Dessa rapporter kan skickas till kunder via e-post och de kan även laddas ner som PDF-filer.
 • Genom att uppmuntra dina kunder och Instagram-kontoansvariga att samarbeta om individuella profiler kan du samordna med dem.
 • Du kan enkelt förbättra ditt företagsteams arbetsflöde för att säkerställa att inget innehåll publiceras på Instagram utan ditt medgivande.
Läsa:  Facebook Live'ı Ciddi Şekilde Sallayan 5 Şirket

Vad säger folk om SocialPilot?

Brian W.

I vårt företag, mellan de två skyltfönsterna, använder vi cirka 10 olika sociala mediekonton. Jag behövde desperat något som skulle tillåta mig att skriva till alla dessa samtidigt samt hantera framtida inlägg. Jag kan enkelt skapa mina inlägg på sociala medier eller dela andra saker jag hittar via verktygsfältets plugin. Nyligen lade de till anslutningen till mitt Canva-konto, vilket gjorde det ännu lättare för mig att dela saker. Det var också väldigt bekvämt att söka efter kurerat innehåll. Bra jobbat SocialPilot.

Jan P.

Jag provade alla aggregatorer och bestämde mig för Social Pilot på grund av priset, och det gör jobbet – inga krusiduller, bara får ut innehållet varje dag. Som en tidsbesparing tyckte jag att SocialPilot var den mest kostnadseffektiva och lättanvända aggregatorn för sociala medier.

Stephen M.

Jag älskar verkligen att kunna schemalägga alla mina inlägg på sociala medier på ett ställe för veckan på alla plattformar. Det gör mitt jobb så enkelt, och jag behöver inte komma ihåg att fortsätta skriva hela tiden.

2. Medvind (gratis)

Medvind

Medvind är ett annat utmärkt val för Instagram schemaläggningsverktyg som är idealiskt för små företag. Utöver Instagram tillhandahåller Tailwind publicerings- och schemaläggningslösningar för Pinterest-tavlor.

Även de som inte är tekniskt kunniga kommer att finna det lätt att använda och utforska. Med Tailwinds dra-och-släpp-funktionalitet kan du publicera i bulk och schemalägga innehåll. Du kan också hålla koll på dina kontoanalyser, trender och engagemangsmål.

Tailwind låter dig skapa ett inlägg på mindre än en minut. Du behöver bara ladda upp en bild, och du kommer att presenteras med hundratals designmallar på några sekunder.

Läsa:  Video Oynatıcının Rengi Ne Kadar Önemli?

Tailwinds skapande funktion anpassar varje design med ditt varumärkes färgscheman, teckensnitt och logotyp, vilket ger dig ett helt originellt urval av varumärkesinnehåll att publicera.

Fördelar

 • Med Tailwind kan du ladda upp innehåll i bulk till Instagram och Pinterest.
 • Den förbinder dig med Instagram-skapare, inspirerar dig med innovativa idéer och hjälper dig att skapa kontakter i över 20 000 Tailwind Groups.
 • Den har en gratisversion för små märken som precis har börjat.

Rosana S.

Tailwind fungerar utmärkt på Pinterest för batcharbete i förväg. Det är en plattform som kompletterar din strategi på sociala medier. Det fungerar för Pinterest och Instagram. Jag har använt det på båda, men jag använder det hellre för Pinterest. Du kan lägga till pins till ditt konto månader i förväg, och du kan kontrollera följare, board-följare och många coola funktioner.

Nackdelar

 • Tailwind är endast begränsad till Instagram och Pinterest. Du kan inte schemalägga innehåll för andra stora sociala medieplattformar som Facebook, LinkedIn och Twitter.
 • Du kan inte hantera ditt Instagram-konto och Pinterest från en enda instrumentpanel.

Verifierad granskare

När de uppdaterar sin produkt är den superbuggig. Den senaste uppdateringen gjorde Tailwind oanvändbar. Inte ens mina faktureringssidor laddas i någon webbläsare. De nedgraderade på ett oförklarligt sätt mitt konto för att bara tillåta 20 inlägg per månad.

3. Buffert (gratis)

Buffert

Buffert är ett av de populära Instagram-schemaläggningsverktygen som låter dig schemalägga inlägg för ditt Instagram-företagskonto och genererar ett enormt men genuint engagemang. Dess premiumversion har ytterligare funktioner som Buffer Analyze och Buffer Publish.

Det erbjuder också planer som är kostnadseffektiva för nystartade företag. Det rekommenderas allmänt som ett nybörjarvänligt verktyg. Förutom att posta direkt på Instagram kan användare också publicera innehåll på Facebook, Twitter, Pinterest och LinkedIn.

Små företag som behöver ett mångsidigt verktyg för bekvämlighet kommer att uppskatta möjligheten att välja och uppdatera tid och datum för inlägg.

Fördelar

 • Från en enda instrumentpanel kan du hantera flera konton med Buffer.
 • Det hjälper dig också att generera trafik och konverteringar från din Instagram-biografi till din butik.
 • Den har inbyggd analys som ger korrekt kontoaktiviteter och information om varumärkestillväxt.
 • Den erbjuder också ett verktyg för att förkorta länkar.

Joan M.

Från att lägga upp till att schemalägga alla uppgifter, det gjorde allt väldigt enkelt. Och det superbästa:- det genererar bra resultat, och även mina andra utvecklarvänner är nöjda med resultatet.

Nackdelar

 • Att komma åt hashtag-hanteraren, publicera Instagram-berättelser och skapa ett butiksnät är alla betalda funktioner.
 • Du måste köpa Buffers premiumversion för att få tillgång till viktiga funktioner som kontostatistik och engagemang.
Läsa:  Verktyget för definitiv SEO Content Checker: Topp 10 val

David C.

Programvaran har alltid haft problem med det, eftersom varje “uppgradering” kan resultera i förlust av funktioner. Jag tvekar att uppgradera på grund av detta.

4. Hopper HQ (95 USD per månad)

Hopper-HQ

Ett lättanvänt Instagram schemaläggningsverktyg, Hoppers huvudkontor är en bra lösning för märken i alla storlekar. Det låter dig planera och schemalägga innehåll för Instagram i förväg och redigera och ladda upp dem i bulk.

Användare av sådana Instagram schemaläggningsverktyg som Hopper kan också samarbeta med andra medlemmar i teamet och autopublicera på Instagram.

Fördelar

 • Du kan använda Hopper HQ för att publicera, övervaka och analysera dina Instagram-aktiviteter.
 • Hopper HQ låter dig publicera och schemalägga videor på Instagram-karuseller automatiskt.

Sharri V.

I våra hektiska liv får vi inte alltid göra inlägg på företagets sociala medieplattformar. Lyckligtvis med Hopper HQ är det enkelt att se till att det finns regelbundna inlägg och kan schemaläggas månader i förväg för att säkerställa att det alltid händer något. Användarvänligheten är fantastisk, och Hopper HQ är det mest kostnadseffektiva. Inlägg kommer alltid i tid och kundservice när saker går fel är fantastisk.

Nackdelar

 • Att hantera många konton med Hopper HQ på olika sociala medier kan vara dyrt för varumärken som precis har börjat och har en begränsad budget.
 • Användare har rapporterat att det ständigt blir frånkopplat.

Katie W.

Det kopplas ständigt ur. Det är ingen idé att schemalägga inlägg om du måste gå och kontrollera att ditt schemaläggningsverktyg fungerar varje dag.

5. Skickas (199 USD per månad)

Skickas

Skickas är ännu ett bra schemaläggningsverktyg för Instagram som låter sina användare enkelt schemalägga både bilder och videor som inlägg på Instagram. Det gör det möjligt för användare att välja och vraka specifika perioder innan de lägger till inlägg i en kö som kommer att laddas upp automatiskt.

Du kan också återanvända och återpublicera gamla inlägg med Sendible till skillnad från andra Instagram schemaläggningsverktyg. Det är ett allomfattande verktyg som gör att du kan schemalägga, skapa, publicera och annonsera inlägg på flera webbplatser, inklusive Facebook, Twitter och Tumblr.

Tusentals företag och varumärkeschefer litar på att Sendible hjälper dem att marknadsföra sina varumärken på ett effektivt sätt.

Fördelar

 • Den innehåller en inbyggd inkorg, så att du kan organisera och svara på kommentarer och omnämnanden på flera sociala nätverkssajter.
 • Du kan se över de nyckelord och hashtags som din kundbas har sökt efter och upptäckt något.
 • Integrationen med Canva gör det enklare och bekvämare att designa inlägg med grafiska element.

Nikki S.

Det var viktigt för mig att schemalägga inlägg i Google My Business (GMB). Sendible har inte bara denna funktion utan tillåter användningen av “knapp”-funktionen när du skapar ett inlägg. Sendible tillåter också schemaläggning till Instagram… sann schemaläggning, inte en påminnelse om att du sedan måste göra inlägg från din telefon.

Läsa:  Markalar 2024'te Video Pazarlamayla Nasıl Kazanıyor?

Nackdelar

 • Sendibles smartphoneapplikation kraschar ofta, vilket gör det jobbigt att använda och organisera inlägg.
 • Sendibles planer är dyra och dess analysfunktioner är begränsade.

Joanmarie C.

Jag känner att det skulle vara bra att kunna arkivera inlägg och återanvända dem igen senare – till exempel jobbannonser – vi har återkommande tjänster, och det skulle vara bra att kunna hoppa tillbaka till mitt arkiv för att välja en mall eller lägga om en gammal position.

Slutsats

Instagram är en lysande plattform för varumärken att skapa sitt fotavtryck, attrahera sin målgrupp och konvertera dem. Utmärkt varumärke kräver dock en betydande mängd tid och ansträngning.

I ett nötskal, varje varumärke som vill uppnå det målet måste söka ett prisvärt och okomplicerat verktyg med ett brett utbud av funktioner. Om du letar efter en sådan lösning rekommenderar vi starkt SocialPilot. Den erbjuder en mängd funktioner för att möta dina Instagram-krav och sparar tid.

Starta din 14-dagars gratis provperiod idag och se själv hur fördelaktigt det är.

Vanliga frågor

🌟 Hur ofta ska jag göra inlägg på Instagram för fantastiskt varumärke?

Det föreslås att du postar minst en gång om dagen eller tre till fyra gånger i veckan för att bygga upp din varumärkesnärvaro. Varumärken som publicerar innehåll på Instagram upplever regelbundet bättre resultat och växer snabbare.

🌟 Hur schemalägger jag mina kommande inlägg för Instagram?

En kalenderfunktion, som finns i nästan alla verktyg för sociala medier, kan användas för att schemalägga ditt innehåll för Instagram. Några av de bästa Instagram-schemaläggningsverktygen inkluderar SocialPilot, Tailwind och Sendible.

🌟 Vilket är det bästa Instagram schemaläggningsverktyget?

Det finns många verktyg som kan hjälpa dig att schemalägga inlägg samtidigt. Här är en lista över några sådana fantastiska verktyg:

 • SocialPilot
 • Medvind
 • Buffert
 • Hoppers huvudkontor
 • Skickas

🌟 Vilken dag är bäst att lägga upp på Instagram?

Experter säger att den bästa dagen att lägga upp på Instagram är tisdag. Dina potentiella kunder är mindre benägna att engagera sig i affärsinlägg eftersom måndag är den mest hektiska dagen i veckan för de flesta och helger är avsedda för avkoppling.

🌟 Kan du schemalägga inlägg på Instagram gratis?

Ja, många gratis Instagram schemaläggningsverktyg låter dig lägga upp direkt på Instagram utan kostnad. Det tillåter dig dock bara att lägga upp enstaka bilder och videor. Några av de kostnadsfria Instagram-schemaläggningsverktygen inkluderar Buffer och Tailwind.