Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

5 prisvärda verktyg för innehållsmarknadsföring som alla marknadsförare måste ha

5 prisvärda verktyg för innehållsmarknadsföring som alla marknadsförare måste ha

Vet du att cirka 82 % av marknadsförarna rapporterar att de använder innehållsmarknadsföring 2021 för att banbryta tillväxt och etablera sitt varumärkes dominans?

Men uppgiften att göra innehåll av hög kvalitet är full av utmaningar. Även om massor av innehåll redan finns på sociala medier, cirka 2,5 kvintiljoner innehåll skapas varje dag. På grund av detta är en av de största utmaningarna att hålla sig relevant, fräsch och innovativ.

Det är här vi tar hänsyn till verktyg för innehållsmarknadsföring. Du kan skala på sociala medier med verktyg för innehållsmarknadsföring eftersom de hjälper dig att skapa, kurera och dela kvalitativt innehåll.

Men vilket verktyg är bäst för ditt företag? Låt oss försöka svara på den frågan med den här listan.

1. SocialPilot

SocialPilot

Pris: $35 per månad per användare

För hantering av sociala medier, SocialPilot är den bästa plattformen. Den har många dynamiska funktioner, och den är mycket prisvärd för alla skalor av företag.

Med SocialPilot kan du schemalägga och publicera inlägg på sociala medieplattformar. Du kan också förkorta länkarna med URL-förkortaren.

För dem som arbetar som marknadsförare för sociala medier erbjuder SocialPilot funktionen för avancerad bulkschemaläggning av inlägg över olika tidszoner. Du kan också ladda upp en CSV-fil med dina inlägg, webbadresser, datum och tid för inlägget.

Med SocialPilot kan du också upprepa ett avgörande inlägg över alla sociala mediekanaler max 10 gånger om dagen.

Varför välja SocialPilot för innehållsmarknadsföring?

 • SocialPilot har en innehållskuratorfunktion. I den här kan du hitta relevanta artiklar baserade på det ämne du väljer.
 • Du kan enkelt lägga till webbplatser och bloggflöden. Därefter kan du ställa in ett antal nya inlägg att skicka ut.
 • Det är ganska överkomligt för små och medelstora företag.

Vad säger folk om SocialPilot?

Alexandra K

Schemaläggarfunktionen låter mig organisera och lägga upp innehåll en hel månad i förväg. Jag kan vara säker på att innehållet kommer att läggas upp i tid och i alla olika medieformat. Jag kan också redigera inlägg efter att de har schemalagts att gå ut, inlägg kan delas om och tider ändras/redigeras. Plattformen är lättnavigerad och lätt att använda.

Funktionerna fungerar snabbt över alla vår verksamhets sociala plattformar. Den sociala analyskomponenten är mycket fördelaktig och fungerar som en bra guide för att förstå hur ditt innehåll går och vem exakt din publik är.

Läsa:  Vad är YouTube Theater och hur mycket kostar biljetterna?

Jenna D

Det tog mig en solid 3 veckor att jämföra och kontrastera varje enskilt verktyg för schemaläggning av sociala medier på marknaden, men jag är glad att jag gjorde det! SocialPilot var HELT BÄSTA tjänsten till det bästa priset. Jag får mer av SocialPilot än jag gör från HootSuite eller Buffer till en bråkdel av kostnaden… OCH deras kundsupport är oslagbar! Tack för allt ni gör! Du har hjälpt mig och mitt företag mer än du någonsin kommer att veta!

Lisa D

Jag är en frilansande SMM med en handfull kunder och en växande portfölj. Jag brukar betjäna mindre företag och entreprenörer som letar efter prisvärda tjänster. När jag letade efter en innehållsplanerare var det viktigt för mig att ha mycket specifika funktioner samtidigt som jag höll kostnaden låg så att jag kunde överföra besparingar till mina kunder. Efter att ha undersökt flera alternativ var Social Pilot en bra lösning. Sedan jag prenumererade har jag också varit mycket imponerad av deras kundservice. De är lätta att få tag i och att prata med. Jag känner inte att jag chattar med en robot eller någon som bara svarar med vaga uppmaningar.

2. Canva

Canva

Pris: $12,99 per 5 användare varje månad

Anses som ett av de bästa verktygen för innehållsmarknadsföring, Canva är full av värdefulla funktioner som gör att den sticker ut.

Du kan skapa en fantastisk innehållsdesign på väldigt kort tid. Användargränssnittet i Canva är så användarvänligt att personer som inte har någon tidigare erfarenhet av att skapa grafiskt innehåll också kan göra ganska bra innehåll.

Från logotyper till inlägg på sociala medier och banners, du kan skapa vilken typ av innehåll som helst i Canva.

Du får även färdiga mallar. Lägg bara till element och text så är du klar. Du kan också lägga till GIF och videor. Det bästa är att Canva är ganska överkomligt på både individ- och företagsnivå.

Du kan också dela redigerbara länkar så att flera personer kan arbeta med ett innehåll.

Fördelar

 • Ett användarvänligt gränssnitt gör det enkelt att arbeta med innehåll. Inget behov av expertis inom grafisk design eller innehållsskapande.
 • Canva erbjuder 250 000+ gratis mallar och 100+ designtyper även på gratisplanen.
 • Du kan också skapa olika typer av innehåll från grunden på Canva.

Välgörenhet W.

Canva är användarvänligt och prisvärt. Det har gjort det enkelt och snabbt att skapa design. Att designa marknadsföringsmaterial för både vår offline- och onlinepublik kostar nu mindre och tar inte mycket tid. Fördelarna med denna produkt överväger nackdelarna, jag skulle därför rekommendera den här programvaran till alla som inte är experter på grafisk design och fortfarande behöver skapa tilltalande och professionellt utseende material utan att spendera för mycket tid eller pengar. Det är idealiskt för små företag.

Läsa:  ONLYOFFICE, den kostnadsfria kontorssviten för Windows och macOS

Nackdelar

 • Eftersom samma mallar är tillgängliga för alla på planeten, äventyras det unika med innehållet.
 • Eftersom Canva inte är ett vektorbaserat program är det inte idealiskt för att designa logotyper. Det betyder att du inte kan skala storleken på innehållet du skapar utan att minska upplösningen.

Anjali S

Det har det sämsta fakturerings- och kundsupportsystemet. Förnyelsen av mitt premiummedlemskap behöver manuellt ingripa, men under de senaste 3 veckorna har deras kundsupport bara skickat autosvarsmeddelanden och biljetter stänger eller svarar inte inom några dagar. Jag måste skapa ännu en biljett, men samma sak följer. Det ser inte ut som att de är intresserade av att betala kunder också! Se upp om du är beroende av den här webbplatsen.

3. iStock av Getty Images

iStock

Pris: $40 för 10 bilder varje månad

Bilder är en av de största delarna av innehållsmarknadsföring. Alla typer av innehåll som använder bilder har en högre klickfrekvens än de som inte har bilder.

Använder sig av iStock, kan du få tillgång till ett brett utbud av fotogallerier för dina sociala medier. Här kan du hitta cirka 88 miljoner royaltyfria foton, illustrationer, bilder, videor och vektorer, vilket gör det till ett av de populära verktygen för innehållsmarknadsföring.

Du kan använda AI-driven sökning för att leta efter videor och bilder av hög kvalitet att lägga i dina inlägg på sociala medier.

Fördelar

 • Med iStock får du två betalningsmetoder, och du kan också betala med krediter. Bildfiler har också en kreditbaserad kostnad.
 • Att använda stockfoton är fördelaktigt eftersom du inte behöver anlita en fotograf. Det senare är mycket dyrare jämfört med att använda iStock.
 • Bilderna och annat innehåll som du får från iStock är royaltyfritt. Det betyder att du inte behöver oroa dig för några intrång i rättigheterna.

Verifierad användare

iStock är extremt lätt att använda, och jag gillar att kunna dyka in och hitta ett foto för ett marknadsföringsbehov som vi inte redan har ett internt foto för. Jag gillar också funktionen som föreslår foton som liknar den du tittar på.

Nackdelar

 • Det finns inget unikt element, eftersom samma bibliotek med stockbilder är tillgängligt för alla andra.
 • Vissa bilder kan endast användas för redaktionellt bruk och inte för marknadsföring; du måste läsa det finstilta på stockbilderna innan du använder dem i reklam.
 • iStock-bilder kan se ut som vanliga; detta kan begränsa dig från att göra ditt varumärke distinkt.

Cody S

Det är löjligt dyrt, särskilt med tanke på att https://pixabay.com/en/ är gratis.

4. Narrato.io

Narrato

Pris: 1 USD per 100 ord

Vill du anställa frilansskribenter till överkomliga priser? Narrato är rätt plattform för dig. Det är ett av de mest effektiva verktygen för innehållsmarknadsföring för små team. Inte nog med att innehåll levereras i tid, du betalar bara för innehållet om du tycker att det är tillräckligt bra.

Läsa:  Snapchat Neon-logotyp – Hur får man det?

Du behöver inte gå igenom den rigorösa processen att välja och anställa bra frilansskribenter. Innehållet som du får från skribenterna är också förstklassigt. Systemet skickar allt innehåll via en automatisk plagiatkontroll innan det levereras till kunden.

Genom Narrato kan du även hitta upphovsrättsfria bilder. Det finns cirka fyra olika paket som du kan köpa. Grundpaketet erbjuder dig blivande författares tjänster. Standardpaketet erbjuder tjänster från erfarna skribenter. Premiumpaketet erbjuder tjänster från seniora skribenter med domänexpertis. Elitpaketet erbjuder tjänster av expertskribenter med domänexpertis.

Fördelar

 • Med Narrato har du flera alternativ du kan använda, baserat på dina överkomliga behov och dina behov.
 • Uppgiften att beställa på denna plattform är snabb och enkel.
 • Varje gång du söker efter en författare hittar plattformen dig en bättre författare än den gjorde tidigare. Kvaliteten på innehållet är den mest avgörande, och samma levereras varje gång.

Shweta S

Kvaliteten var bra och innehållet kom in snabbt. Plattformen var också superlätt att använda. Jag gillade också det faktum att det fanns en möjlighet att avvisa innehållet om det inte var upp till märket. Jag har aldrig behövt avvisa ett stycke, men det är betryggande att veta att jag inte behöver betala för innehåll som missar målet. Deras supportteam är också bra och ger användbara förslag på de bästa sätten att arbeta med plattformen.

Nackdelar

 • Att hitta en långsiktig frilansskribent på din sida kan vara ett bra alternativ på lång sikt.
 • Du kan hitta bra skribenter till ett ännu lägre pris på egen hand.

Sunia M

Inget arbete efter att ha jobbat hårt i 2,5 månader.

5. Matigt

Matigt

Pris: $6 per månad för 1000 källor

För att upptäcka fantastiskt innehåll är Feedly förmodligen en av de bästa plattformarna. Det är prisvärt och mycket bekvämare än att bara surfa på internet och bokmärka det valda innehållet.

Du kan hitta nytt och intressant innehåll från den bransch du väljer genom Feedly. Du kan också kontrollera om en källa publicerar artiklar relaterade till din nisch.

När du har hittat rätt artiklar kan du också spara dem och dela dem på sociala plattformar. Feedly består av hundratals webbplatser som ger innehåll till plattformen på timbasis. Feedly har också en AI-forskningsassistent som heter Leo. Den här assistenten hjälper till att kurera styrelsen för att ge prioriterade ämnen och trender att spåra.

Fördelar

 • Det hjälper dig att hålla koll på allt det senaste innehållet som finns ute på webben.
 • Organiseringsförmågan hos denna plattform är felfri. Plattformen gör att du kan få en kategorivis organisation av saker och ting.

Verifierad användare

Som journalist får jag information från massor av källor. Jag har en lista över specifika webbplatser som uppdateras regelbundet och jag vet att jag kan lita på bra innehåll som väcker idéer om berättelser. Feedly sparar mig lite tid genom att dra uppdateringar till ett ställe att läsa, så jag behöver inte besöka många olika webbadresser. Jag håller mig uppdaterad om publikationer via Feedly. Användargränssnittet är snabbt och rent.

Läsa:  Hur man ändrar Twitter-layout för att förbättra navigeringen på X

Nackdelar

 • Processen att bläddra igenom mängderna av innehåll kan ta tid.

Verifierad användare

Mitt konto uppgraderades helt enkelt till Business-kontot och jag betalade sedan 192 € (för 2 personer är jag bara en person). Jag vill ha tillbaka mina pengar.

Spendera minst men få ut mest

Med alla dessa verktyg för innehållsmarknadsföring spenderar du minst men får ut mest. För alla dina innehållsbehov, från att hitta någon att skriva innehållet till att schemalägga dina inlägg, får du allt till ett bra pris.

Nu kan du förbereda ditt innehåll på sociala medier med hjälp av dessa verktyg. När ditt innehåll är klart för att gå på sociala plattformar kan du använda det SocialPilot att schemalägga innehållsinlägget samtidigt som du hanterar det övergripande.

Vi rekommenderar att du skaffar några om inte alla dessa verktyg för att se din marknadsföring på sociala medier stå hög.

Vanliga frågor

🌟 Hur värdefullt är content marketing?

Content marketing är ganska värdefullt. Det hjälper till att engagera publiken i det långa loppet. Du kan använda innehåll för att berätta för din målgrupp om ditt företag och marknadsföra ditt företag.

🌟 Vilken typ av företag drar nytta av verktyg för innehållsmarknadsföring?

Alla typer av företag kan dra nytta av verktyg för innehållsmarknadsföring. Allt från IT-företag till smink- och skönhetsmärken kan olika branscher rädda fördelarna med sociala medier. Med bra innehållsmarknadsföring till förfogande kan dessa varumärken frodas mycket.

🌟 Hur vet jag om det hjälper mitt varumärke att använda verktyg för innehållsmarknadsföring?

För att veta hur framgångsrik din kampanj är kan du spåra fasta KPI:er för att veta hur bra ditt varumärke presterar. Det finns olika nyckeltal där ute, men du bör bara fokusera på de som reflekterar bäst på din prestation.

🌟 Hur är det fördelaktigt att använda verktyg för innehållsmarknadsföring?

Verktyg för innehållsmarknadsföring kan hjälpa till att öka varumärkesmedvetenheten, varumärkesvärdet, generering av potentiella kunder och behålla kunder. Det sparar dig också tid eftersom det mesta är automatiserat.

🌟 Varför är innehåll viktigt?

Innehåll är avgörande eftersom det hjälper ditt varumärke att sticka ut. Genom innehåll kan du göra ditt varumärke upptäckbart samtidigt som du vinner publikens förtroende.