Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

5 SEO-trender att dra nytta av 2024 – Webbseminarium

5 SEO-trender att dra nytta av 2023 - Webbseminarium

Sökmotoroptimering förändras ständigt. I detta webbseminarium kommer vi att titta på hur man drar nytta av SEO-trenderna 2023. Tack vare vår gästföreläsare, Pam Aungst Cronin, kommer du att ligga före.

Insikterna och informationen från detta webbseminarium kan hjälpa dig att säkra din position på Internet och på Googles sökresultatsida.

Vad hände med SEO 2024?

Innan du kan se in i framtiden måste du förstå det förflutna. I det här fallet går Pam igenom några av de största förändringarna under 2022 och hur de kommer att påverka innehållet framöver.

Till exempel har artificiell intelligens exploderat de senaste månaderna. Även om vissa aspekter av AI kan vara användbara för att utveckla din innehållsstrategi, bör du aldrig helt lita på den för att skapa innehåll.

Google tog nyligen upp programmet “människor skriver för människor”, vilket betyder att de vill ha mer avslappnade och interaktiva toner i sitt innehåll. Att prata om dina egna erfarenheter räcker långt för att följa dessa riktlinjer.

För att inte tala om hur det hjälper dig att leverera innehåll från ett unikt perspektiv.

Låt oss fortsätta med sökmotoroptimeringstrender under 2024

I detta webbseminarium presenterar Pam årets djupare SEO-trender. Han visar dig också hur du kan dra nytta av dessa trender före dina konkurrenter.

En av de mest intressanta aspekterna är kanske GA4. Google Analytics förändras och du måste använda data från den nya version 4-plattformen. Upplägget lämnar dock en del övrigt att önska.

Läsa:  BulletVPN-recension: Bästa VPN-tjänsten att säkra & Obegränsad tillgång

Pam visar dig hur du drar nytta av spårningsverktyget med hjälp av en ny app utvecklad av Google själv.

En annan aspekt att tänka på är varumärkesoptimering och automatisering. Eftersom det finns så mycket som krävs för att växa ett varumärke online, är allt du kan göra för att effektivisera processen till stor hjälp.

Har du en YouTube-kanal? Videoinnehåll ger dig inte bara en ny publik att klicka online, utan det förbättrar också synligheten i själva Googles sökning. Detta beror på att Google använder YouTube-innehåll som en del av sin sökresultatsida.

Det är bara en handfull av informationen du hittar i den här videon, och Pam gör ett bra jobb med att förklara vad du kan göra för att dra fördel av varje SEO-trend.

En viktig del av detta webbseminarium är att förstå hur dessa SEO-trender kommer att påverka din webbplats, oavsett om du vidtar åtgärder eller inte.

Om du närmar dig vissa trender på fel sätt kan du oavsiktligt göra det svårare för dig att ranka på Google i längden.

Hur drar du nytta av SEO-trender?

Som jag sa i början så utvecklas och förändras SEO hela tiden. Googles mål är att ta fram de bästa svaren inför informationssökande. Detta innebär att plattformen alltid finjusterar resultaten.

Tricket är att känna igen när dessa trender händer samtidigt som man utvecklar en strategi för att öka synligheten. I den här videon visar Pam hur viktiga dessa element är.

Jag vill tacka Pam för att hon hjälpte oss att sammanställa detta webbseminarium. Informationen var fantastisk och jag kan inte vänta med att implementera några av de saker han föreslog.

Läsa:  Enklaste länkbyggande strategier för att attrahera kvalitetslänkar

Till exempel hade jag ingen aning om att Analytics-appen fanns!

Vad gör du för att identifiera trender och implementera dem i din innehållsstrategi?