Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

5 spektakulära Twitter-analysverktyg för snabb profilgranskning

5 spektakulära Twitter-analysverktyg för snabb profilgranskning

Det är viktigt för varumärken att ha en onlinenärvaro i dagens värld. Alltför många varumärken, å andra sidan, faller i fällan att helt enkelt twittra på Twitter bara för sakens skull. Att bara twittra vad som helst kommer inte automatiskt att resultera i engagemang och räckvidd.

Du måste samla in data och insikter från ditt Twitter-konto för att analysera dem noggrant och utforma en strategi därefter för att öka ditt varumärkes räckvidd och bygga ditt varumärkes synlighet.

Undrar du nu att du manuellt måste samla in din kontoanalys, analysera dem och skapa rapporter?

Denna tanke kan skapa mer stress snarare än revisionsrapporter.

Lyckligtvis kan Twitter-analysverktyg utföra dessa manuella uppgifter utan att ta mycket tid i en enda instrumentpanel, vilket gör det bekvämare för dig.

Oavsett om det är antalet gilla-markeringar, de optimala tidpunkterna att lägga upp eller din bäst presterande tweet, kan Twitter-analysverktyg göra det möjligt för dig att skapa innehåll som är relevant för din målgrupp.

I den här bloggen kommer vi att berätta om 5 spektakulära Twitter-analysverktyg som kan granska din profil på ett ögonblick och hålla reda på dina följare, konkurrenter och engagemang.

Låt oss börja!

1. SocialPilot

SocialPilot

SocialPilot är ett av de bästa Twitter-analysverktygen som är funktionsrika och billiga, och det kan omedelbart granska din profil.

Du kan flexibelt få dina tweets publicerade på dina Twitter-konton med dess många enastående och exklusiva funktioner. Dess intelligenta schemaläggningsfunktion håller reda på hur många tecken och hashtags du använde i varje tweet.

Den organiserar tweets i användbara kategorier som de flesta favorit-tweets, mest älskade tweets, mest retweetade tweets, etc. Med sin djupgående analys av Twitter-aktivitetsinstrumentpanelen kan SocialPilot hjälpa dig att förbättra engagemanget på ditt konto.

Med korrekt information kan du öka effektiviteten i din Twitter-marknadsföringsplan. SocialPilot erbjuder dig personliga vitmärkta rapporter som är redo att e-postas eller laddas ner som PDF-filer. Denna funktion tar bort behovet av att skapa rapporter eller presentationer varje månad manuellt.

Varför välja SocialPilot som ditt mest pålitliga Twitter-analysverktyg?

 • Med robust Twitter-analys kan du analysera dina bäst presterande tweets för vidaredelning och spåra personer som nämner dig i sina tweets. Du kan också spåra följares tillväxtmönster, hitta de perfekta tiderna för att tweeta och mer.
 • Varje dag, veckovis och månadsvis kan du få en uppdelning av antalet tweets du har lagt upp. Du kan också titta på mönstren för din tweeting genom att ta reda på vilken tid på dygnet och vilken dag i veckan du twittrar mest.
 • Du kan få dagliga insikter om hur din publik interagerade med dina tweets för att avgöra vilka dagar som är de mest hektiska och de tystaste. Du kan också få regelbundna rapporter om retweets, gilla-markeringar och svar för det valda Twitter-kontot.
 • Du kan använda SocialPilot för att skapa Twitter-specifika inlägg som utnyttjar begränsningen på 280 tecken på bästa sätt. Du kan lägga till högkvalitativa bilder, videor och GIF till dina tweets för att hindra dina Twitter-anhängare från att rulla längre ner i sina flöden.
 • Du kan också använda den för att tacka dina mest lojala följare, kontakta influencers och få kontakt med innehåll som publiceras på dina favoritkonton i sociala medier. Du kan också använda den för att nämna andra profiler i dina tweets för att fånga deras uppmärksamhet och ge dina tweets den exponering de förtjänar.
 • Du kan massschemalägga upp till 500 tweets åt gången, inklusive bilduppladdningar, för att hålla dina Twitter-konton aktiva 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.
Läsa:  YouTube Automation Explained: Låt oss lära oss i detalj

Vad säger SocialPilot-användare?

Verifierad användare

Även om det är separat mjukvara, genom att enbart fokusera på sociala medier, får du alla fördelar av det. Jag älskar det och behöver aldrig oroa mig för fel/känner att jag måste kolla om något är postat eller inte.

Lindsey F.

Jag älskar verkligen att kunna schemalägga alla mina inlägg på sociala medier på ett ställe för veckan på alla plattformar. Det gör mitt jobb så enkelt, och jag behöver inte komma ihåg att fortsätta skriva hela tiden.

Sam D.

Det som verkligen är briljant med den här programvaran är att den kan generera nytt innehåll för mig att lägga upp på mina sociala medier, som om det var jag som kom på det.

2. Twitonomy

Twitonomy

Twitonomy är ett av de komplexa Twitter-analysverktygen som kan hjälpa dig att få relevant statistik om följare, hashtags, omnämnanden, retweets och mer.

Med Twitonomy kan du hämta och exportera sökanalys för alla sökord, hashtags, webbadresser eller användare. Du kan också övervaka dina vänners tweets och sökordssökningar. Du kan också få insikter i och ladda ner alla användares retweetade och favorit tweets.

Twitonomy är prissatt per funktion per månad och varierar från $19,00.

Fördelar

 • Den håller en detaljerad koll på information om en användares profil, såsom dess följare och profiltillväxt.
 • Du kan helt enkelt ta reda på personer du följer men som inte följer dig tillbaka.
 • Twitonomy är ett av de kostnadsfria Twitter-analysverktygen som har en gratisversion för sina användare.

Verifierad användare

Ett perfekt verktyg, Twitonomy genererar potentiella kunder och konverterar användare till kunder. Det berättar kundernas beteende, den dagliga tillväxten av dina följare, tweets, räkningar, etc.

Läsa:  Hur får man tillbaka Lost Snapchat Streak?

Nackdelar

 • Den spårar inte flera Twitter-profiler i samma Twitonomy-konto.
 • Det erbjuder inte en gratis provperiod.

Verifierad användare

Ibland ger det fel data, med hänsyn till gamla sökord och kampanjer. Det ger också analysdata för gamla tweets, vilket är felaktig data i rapporter.

3. Followerwonk

Followerwonk

Followerwonk är ett av Twitters välkända analysverktyg med ett antal gratisfunktioner.

Followerwonk är ett av de bästa Twitter-analysverktygen för att hjälpa dig sortera dina följare efter region, bio, personer de följer och mer.

Du kan också jämföra och kontrastera dina interaktioner med dina konkurrenter och vänner för att få användbara insikter för effektiv strategisk planering.

Fördelar

 • Followerwonk erbjuder en gratisversion för sina användare, vilket gör det till ett av de kostnadsfria analysverktygen för Twitter.
 • Med den kan du jämföra många Twitter-profiler.
 • Med sin sökning efter Twitter-bios kan du få kontakt med vem som helst på Twitter.

Jannatin N.

Followerwonk är ett av de BÄSTA och mest ULTIMATA verktygen hittills för twitter. Du kan göra så många saker som redan är listade på webbplatsen åt dig + mer. Som någon som för närvarande arbetar i branschen för att förbättra min hobby och konstverk till försäljning och liksom någon som bidrar till Twitter-fandoms hjälper detta verktyg mig att kunna påverka och förstå mina följare.

Nackdelar

 • Ibland ger sökbios inte korrekt data till sina användare.
 • Followerwonk erbjuder inte sina användare en gratis provperiod.
 • Dess användargränssnitt är inte så bra.
 • Det kan inte jämföra följare av mer än tre Twitter-konton.

Liz H.

Jag önskar att detta hade möjlighet att jämföra följare för mer än 3 Twitter-konton – det kan göras genom att köra olika rapporter, men det skulle vara bra om jag kunde koppla in de sju högskolorna och mitt övergripande universitetskonto för att se hur många personer följer oss alla kontra en av oss osv.

4. Unionsstatistik

Union-Metrics

Unionsstatistiknu övergått till Lyssna som drivs av Brandwatch, är ett av de bästa Twitter-analysverktygen som gör att du kan granska din profil och dess prestanda. Den har en grundlig profilanalys, sökordsspårning, kampanjövervakning och konkurrentanalys, bland dess funktioner.

Läsa:  Coğrafi Segmentasyonun Bilmeniz Gereken 5 Yönü

För att utöka dina strategier kan du också använda Union Metrics för att hitta relevant data om dina följare och konkurrenter. Förutom Twitter kan denna analyslösning också hämta insikter från Facebook- och Instagram-konton.

Union Metrics är ett Twitter-analysverktyg som visar antalet tweets, möjliga engagemang, retweets och topp Twitter-inlägg kopplade till ett visst tema.

Fördelar

 • Union Metrics-analyser är insiktsfulla och lätta att förstå.
 • Det är enkelt att ställa in ämnesspårning och det börjar fungera direkt.
 • Även om statistiken är exklusiv för Twitter, är det enkelt att upptäcka influencers som tar itu med de specifika frågor du är intresserad av.

Stefanie C.

Union Metrics gör ett bra jobb med att ge insikt i vårt Twitter-konto. Eftersom Union Metrics är den officiella partnern till Twitter, har jag märkt att data vi ser via Union Metrics är mycket mer omfattande än andra verktyg vi har använt. Union Metrics är ett bra verktyg för att förstå hur följare interagerar med ditt innehåll och hur man kan engagera dem bättre.

Nackdelar

 • Med Union Metrics är integrationer med LinkedIn och YouTube inte tillgängliga.
 • Dess sentimentanalys är inte korrekt.

Verifierad användare

Även om detta kan bero på begränsningar med API:t, skulle det vara bra att fastställa ett exakt antal för visningar som genereras av Tweets relaterade till specifika ämnen snarare än ett totalt potentiellt antal.

5. Vaizle

Vaizle

Vaizle kan utföra en snabb, konkurrenskraftig utvärdering mot en av dina rivaler och är ett av de bästa Twitter-analysverktygen. Du kan kontrastera din Twitter-prestanda mot dina konkurrenters genom att ange din och deras Twitter-URL.

Med ett rapportkort vecka för vecka visar Vaizle varumärkesaktivitet och engagemang för de föregående 28 dagarna. Den kategoriserar också engagemang i favoriter och retweets.

Vaizle låter dig också producera personliga, vitmärkta rapporter och upptäcka dina konkurrenters toppinlägg och populäraste hashtags.

Fördelar

 • Vaizle erbjuder en gratis provperiod för sina användare, vilket gör det till ett av de kostnadsfria analysverktygen för Twitter.
 • Det är enkelt och lätt att använda.
 • Det ger djupgående analyser och rapportering.

Rodney M.

Det är så enkelt och lätt att använda att det inte fanns någon inlärningskurva… Jag kunde dyka in och börja jobba. Älskar verkligen att kunna se vad och hur våra konkurrenter gör så att vi kan förbättra vårt spel. Vaizle gör det enkelt att göra.

Nackdelar

 • Den saknar mekanismen för schemalagd rapportering.
 • Deras kundtjänst är inte så pålitlig.
 • Vaizles användargränssnitt är lite förvirrande.
Läsa:  Kontentino vs Buffer: Vilket är det bättre verktyget för hantering av sociala medier?

Vikas M.

Blev lite besviken över hur snabbt man tar sig igenom de 25 profilerna, spårar ett par konkurrenter och går man in på alla deras sociala medier så har man förbrukat en bra bit. För en byrå skulle du behöva få en större plan.

Över till dig

Twitter-profilrevision är det första och viktigaste steget i att utveckla ditt kontos tillväxtstrategi. Tack vare dessa verktyg behöver du inte samla in data och statistik och utföra beräkningar manuellt.

Dessa bästa Twitter-analysverktyg sparar tid och ansträngning genom att automatisera olika manuella operationer som annars skulle ta lång tid.

Men om du frågar vårt val bland dessa fem Twitter-analysverktyg rekommenderar vi att du väljer SocialPilot för att granska din profil. Det ger dig de bästa analyserna och insikterna för att fokusera på att öka ditt varumärkes närvaro.

SocialPilot erbjuder inte bara lösningar för Twitter utan också för 8 andra populära nätverkssajter för sociala medier.

Du kan använda deras 14 dagars provversion och upplev dess robusta funktioner själv.

Vanliga frågor

🌟 Är det viktigt att granska din Twitter-profil?

Ja, granskning av din Twitter-profil är avgörande för att få värdefulla insikter som hjälper dig att öka ditt varumärkes synlighet och rykte. Det är bättre om du gör det en gång i månaden för att få en kort ögonblicksbild av vilken typ av innehåll som presterade bra.

🌟 Vad är Twitter-analys egentligen?

Twitter Analytics är en fantastisk funktion som visar många engagemangsstatistik för att visa hur din publik reagerar på ditt innehåll. Varumärken kan använda denna information för att öka effektiviteten i sina framtida Twitter-kampanjer.

🌟 Vilka twitter-analysverktyg är de bästa?

Följande är de bästa Twitter-analysverktygen:

 • SocialPilot
 • Twitonomy
 • Followerwonk
 • Unionsstatistik
 • Vaizle

🌟 Hur laddar man ner Twitter-analysrapporter?

Med SocialPilot kan du ladda ner Twitter-analysrapporter i PDF-format i upp till tre månader. Du kan till och med e-posta det till dina kunder direkt från SocialPilots instrumentpanel.

🌟 Hur får jag analyser på Twitter?

Den första metoden är att logga in med ditt officiella Twitter-konto och komma åt det direkt från Twitter analytics-webbplatsen. Det andra alternativet är att använda tredjepartsanalyslösningar som SocialPilot. När man har att göra med flera konton är det senare idealiskt.