Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

6 bästa sociala medieverktyg för byråer 2024

6 bästa sociala medieverktyg för byråer 2023

Det är 2023 och varumärken rider på vågen av marknadsföring på sociala medier. De införlivar kontinuerligt sociala medier i sina marknadsföringsstrategier av alla rätta skäl.

Enligt Buffer, 73 % av marknadsförare tror att deras affärsutveckling genom marknadsföring på sociala medier är “något effektiv” eller “mycket effektiv”.

Oavsett om det är videoannonser, influencer-marknadsföring, regelbundet innehållsskapande eller publicering, testar varumärken allt.

Det är här du kommer in. Är du en startup-byrå med en knapp grupp skribenter, designers eller planerare?

Är du trött på att kämpa för att hålla foten stabil på sociala medier?

Om det är ett ja, har du hamnat på rätt sida.

Vi vet att tillhandahållande av sociala medietjänster inte är en barnlek. Det tar mycket tid, ansträngning och konsekvens att hantera och bygga upp ett varumärkes närvaro på sociala medier.

Det krävs ännu mer försök att få maximal räckvidd och driva ett meningsfullt engagemang för bästa resultat. Nuförtiden väljer många sociala mediebyråer verktyg för att automatisera sina manuella och monotona uppgifter, och det borde du också.

Vi kommer att upplysa dig om några av de bästa verktygen för sociala medier som hjälper dig att arbeta smart och spara tid, pengar och energi.

Låt oss börja!

1. SocialPilot

SocialPilot

SocialPilot är ett av de bästa verktygen för sociala medier för att förse dig med alla tjänster du behöver för hantering av sociala medier.

Du kan mycket enkelt hantera dina kunders sociala konton med effektivitet. Du kan administrera uppgifter som teamsamarbete, schemaläggning, publicering, rapportering, engagerande och vitmärkning, allt från en mäktig, enda instrumentpanel.

Varför välja SocialPilot som ditt bästa verktyg för hantering av sociala medier?

 • Det ger ett säkert klienthanteringsalternativ. Du kan bjuda in dina kunder att ansluta sina sociala konton på egen hand utan att byta inloggningsuppgifter.
 • Det erbjuder sömlöst samarbete där du kan tilldela roller till dina lagkamrater för ett enkelt arbetsflöde. Den här typen av anläggning låter innehållsskaparen skriva utkast till inlägg och chefer granska och schemalägga dem.
 • Det ger lysande analytiska rapporter om toppar av publikaktivitet, tillväxttrender, intryckstrender, engagemang, toppfans, etc.
 • Med SocialPilot kan du dela och ladda ner anpassade varumärkesrapporter med din byrås namn och logotyp för att göra ett bra intryck.
 • Med den kan du enkelt schemalägga upp till 500 inlägg i förväg för att se till att din klient aldrig missar att göra inlägg på de tillfällen då deras publik är mest aktiv.
 • Liksom många andra verktyg med liknande funktionalitet ber SocialPilot dig varken att köpa ett separat abonnemang för varje funktion eller debiterar dig per användare.
 • Det kan hjälpa dig att köra dina kunders Facebook-annonser, lead-annonser, boost-inlägg och många fler med mycket lätthet.
 • Med dess sociala inkorgsverktyg kan du hantera din kunds meddelanden och kommentarer från ett enda utrymme.
 • Med dess innehållskureringsverktyg kan du söka och få obegränsade idéer för nytt innehåll. Du kan söka så många nyckelord du vill.
 • En annan mycket viktig anledning att välja SocialPilot är att den är mycket kostnadseffektiv och användarvänlig.
Läsa:  5 gratis och betalda Instagram-schemaläggningsverktyg för Stellar Branding

Vad säger SocialPilot-användare?

Nurul Huda S.

Det jag tycker bäst om med Social Pilot är att det framgångsrikt kan hantera alla mina inlägg på sociala medier till en lägre kostnad än andra marknadsföringssystem för sociala medier. Dessutom är dess plattform lätt nog för en komplett nybörjare att använda samtidigt som den är tillräckligt professionell för stora företag.

Shari R

Det jag gillar mest med Social Pilot är dess förmåga att hantera alla dina inlägg på sociala medier effektivt och till en billigare kostnad än andra plattformar för hantering av sociala medier! Dess plattform är enkel nog för en extrem nybörjare att använda men tillräckligt professionell för stora företag!

Manoj V

SocialPilot är ett otroligt val för företag att automatisera kampanjer. Den stöder alla populära sociala nätverk inklusive Tumblr för att schemalägga och hantera innehåll. Innehållet kan organiseras i flera sektioner för att enkelt upptäcka dem vid ett senare tillfälle.

2. Medvind

Medvind

Om du är en byrå vars huvudfokus är visuell marknadsföring på plattformar som Instagram och Pinterest, alltså Medvind är verktyget för dig. Det är ett legitimt verktyg som kan hjälpa till att skapa, schemalägga och lägga till foton och videor i Pinterest- och Instagram-inlägg.

Med Tailwind kan du nå fler kunder med populära och hyperrelevanta hashtags. Du kan också driva trafik från Instagram, få kontakt med andra kreatörer och bli inspirerad av nya idéer för nytt innehåll.

Fördelar

 • Tailwind är användarvänlig och har massor av fantastiska funktioner.
 • Med den kan du skapa dina pins, pins från Instagram eller direkt från Pinterest.
 • Den spårar också din kunds dagliga och över-the-time följares tillväxt.

Rosana S

Tailwind fungerar utmärkt på Pinterest för batcharbete i förväg. Det är en plattform som kompletterar din strategi på sociala medier. Det fungerar för Pinterest och Instagram. Jag har använt den på båda men jag använder den hellre för Pinterest. Du kan lägga till pins till ditt konto månader i förväg, du kan kontrollera följare, boardföljare och många coola funktioner.

Nackdelar

 • Det tar lång tid att manuellt ange och redigera länkarna när de väl har fästs.
 • Deras supportteam är inte bra eftersom det kan ta dagar att få ett svar.
 • Schemaläggarfunktionen i det här verktyget fungerar inte sömlöst.

Navin K

Jag har använt Tailwind i över ett år, och i kombination med Pinterest Scheduler under de senaste två månaderna. Jag kan säga att min klients stift har större räckvidd när Tailwind används med Pinterests inbyggda schemaläggningsverktyg. Jag fruktar att schemaläggningsnålar enbart i Tailwind kanske inte ger samma resultat.

Läsa:  En İyi 11 YouTube Banner Oluşturucusu. Epik Kanal Sanatı Yapın!

3. Canva

Canva

Otvivelaktigt, Canva är ett av de bästa gratisverktygen för hantering av sociala medier som älskas av byråer med interna designers. Canva är en bra plattform för att designa attraktivt och kreativt innehåll för sociala medieplattformar.

Den har tusentals mallar och varumärken som du till och med kan anpassa efter dina önskemål och krav. Canva har också en enorm innehållsbibliotek som rymmer otaliga element för att välja och lägga till dina mönster. Du kan till och med anpassa många av dessa element. Är inte det bara fantastiskt?

Fördelar

 • Du kan skapa, anpassa och dela dina Canva-designer med bara några få klick.
 • Det förbättras och uppdateras ständigt med nya funktioner.
 • Canvas gratisversion är redan packad och överbelastad med många briljanta funktioner.

Janelle J.

Jag älskar att det finns många mallar och idéer om hur folk kan redigera och få någon som jag som mest är omotiverad att känna sig kreativ och sätta igång med en uppgift. Jag älskar urvalen av texter och klistermärken. Det är helt fantastiskt att ha något lätt att använda och kan komma åt filen på vilken dator som helst.

Nackdelar

 • Programvaran har begränsade fotoredigeringsfunktioner.
 • Canva kan inte användas i offlineläge.
 • Canvas standard kan inte jämföras med professionell programvara som Photoshop eller InDesign.

Hoppas V

De saker jag gillar minst är: – bästa innehåll betalas – några konstiga funktioner (som att ändra dimensioner efter att ha startat ett projekt) betalas – ibland är saker bara en smula av eftersom det inte tillåter dig att använda placeringar du vill.

4. Sändbar

Skickas

Skickas är ett av de bästa marknadsföringsverktygen för sociala medier som byggts för att hjälpa byråer hantera marknadsföring i sociala medier för flera varumärken. Den har alla fantastiska funktioner från engagemang till analys.

Detta är ett sådant publiceringsverktyg för sociala medier som stöder Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google My Business, Youtube och Pinterest. Den stöder också bloggplattformar som WordPress, Medium och Tumblr.

Fördelar

 • Sendibles integration med Canva gör det enklare att skapa grafik på ett effektivt sätt.
 • Sendible gör det möjligt för byråer att skapa profiler, tilldela konton till anställda och ge kunderna direkt tillsyn och granskning.
 • Den har ett anständigt supportteam.

Verifierad granskare

Innehållshantering och inlägg är otroligt intuitiva och lätta att använda. Det är bättre än någon annan innehållshanteringsplattform för sociala medier jag har använt helt enkelt! Jag önskar att vi hade Sendible när jag jobbade på en byrå. Det skulle ha gjort våra liv SÅ mycket enklare.

Nackdelar

 • Mobilappen kraschar mycket, vilket gör den svår att använda.
 • Det är mycket dyrt och vissa analysfunktioner är också begränsade.
 • Du kan inte arkivera din kunds inlägg och återanvända dem igen senare.

Joanmarie C.

Jag känner att det skulle vara bra att kunna arkivera inlägg och återanvända dem igen senare – till exempel jobbannonser – vi har återkommande tjänster och det skulle vara bra att kunna hoppa tillbaka till mitt arkiv för att välja en mall eller lägga om en gammal position.

Läsa:  Hur man hanterar flera sociala mediekonton utan att stressa upp

5. SocialBee

Socialbee

SocialBee är det perfekta verktyget för hantering av sociala medier för entreprenörer och byråer som hanterar innehåll för alla stora sociala medieplattformar som Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Google My Business och TikTok.

SocialBee tillåter skapande, anpassning och schemaläggning av alla dina inlägg. I den här appen kan du skapa ditt eget inläggsschema, anpassa dina inlägg beroende på varje plattforms särdrag och skapa vackra design för dina sociala sällskap genom att använda Canva-integreringen i inläggsredigeraren.

Fördelar

 • Du kan ställa in ett inläggsschema i en innehållskalender.
 • Du kan organisera dina inlägg i olika kategorier och sedan automatiskt lägga upp dem på alla dina sociala medier samtidigt.
 • Du kan anpassa dina inlägg för varje social medieplattform.
 • Du kan använda rapportering och analyser för att analysera resultatet för dina konton.
 • Du kan skapa design med Canva-integrationen i SocialBees inläggsredigerare.

Matthias Allred

Innan vi använde SocialBee hade vi ingen organisation med sociala medier. Ingen fast plan. Vi bestämde oss för att använda SocialBee på grund av dess fantastiska funktioner som inläggskategorier och återvinning av vintergrönt innehåll. Sedan dess har vi publicerat konsekvent på våra sociala medieplattformar. SocialBee är en fantastisk plattform som låter oss organisera innehållet och göra inlägg på flera sociala plattformar.

Nackdelar

 • SocialBee saknar en YouTube-integration.
 • Appen är endast webbaserad.
 • Appen är inte lämplig för företag.

Nicole E

Inlärningskurvan är lite hög. Det är inte den mest intuitiva plattformen, och jag tror att det fortfarande finns funktioner som jag inte använder eftersom jag antingen inte förstår dem eller inte har tålamod att lista ut dem.

6. eclincher

eclincher

eclincher är ett verktyg för hantering av sociala medier som kan hjälpa dig att redigera din kunds inlägg, schemalägga dem, boosta dem och till och med övervaka deras prestationer. Med den kan du hantera din kunds målgruppsinteraktion och post engagemang.

Det gör det också möjligt för dig att publicera innehåll över olika nätverk och ger dig tillfredsställande analyser och insikter.

Fördelar

 • Dess supportteam är mycket lyhörda och kommer att ta emot dina förslag på eventuella förbättringar som behövs i deras verktyg.
 • Det ger dig dina kunders konkurrenters analysrapporter.
 • Det hjälper dig att hantera dina kunders kommentarer och meddelanden från en central inkorg.

Matt F

Passar alla mina behov. Kan lägga upp på Youtube, Instagram, Facebook, etc. allt från en enhetlig plats. Jag blev också riktigt glad över att upptäcka deras autoköer. Jag har inte sett verktyget förut, men det verkar unikt. Det låter dig ha 50 gamla inlägg som är vintergröna och återvinningsbara för att överbrygga klyftorna i ditt sociala schema.

Nackdelar

 • Det saknar integrering av Instagram direktinlägg och meddelanden.
 • Användargränssnittet och användarupplevelsen av eclincher är inte det bästa.
 • Den kan inte dra eller släppa schemalagda händelser i publiceringskalendern.
Läsa:  Omfattande riktlinjer för VVS-system

Aly L.

Då och då när man väljer text att kopiera/klistra in eller något så fryser meddelanderutan och jag måste ta bort det sociala kontot från inlägget och sedan bara fortsätta med de andra och göra det separat när det är klart. Och jag önskar att du lättare kunde se idealiska inläggstider.

Avslutar

Nuförtiden investerar varumärken mer tid och pengar på marknadsföring i sociala medier eftersom de har insett kraften i sociala medier och vad de kan göra för deras företag.

Detta är din gröna signal för att få alla rätt verktyg som din byrå behöver för att hantera sina kunders sociala mediekonton. Dessa verktyg finns för att automatisera och förenkla uppgifter som du annars hade behövt göra manuellt.

Men bland alla sex verktyg passar SocialPilot bäst för byråer som din. Den är kraftfull med briljanta funktioner som är budgetvänliga och tidsbesparande.

SocialPilot, med sina exceptionella funktioner, kan hantera dina kunders sociala mediekonton problemfritt. Prova deras testversion och upplev själv.

Vanliga frågor

🌟 Vad är verktyg för sociala medier?

Verktygen som hjälper dig att hantera flera sociala mediekonton från en instrumentpanel med olika uppsättningar funktioner är sociala medieverktyg. Dessa verktyg gör ditt jobb enkelt och problemfritt.

🌟 Vilka är funktionerna som ett idealiskt verktyg för sociala medier måste ha för byråer?

Här är en lista över funktioner som ett idealiskt verktyg för sociala medier för byråer måste ha:

 • Avancerad schemaläggning och publicering
 • Övervakning
 • Lyssnande
 • Djup analys och rapportering
 • Annonser
 • Team- och kundhantering

🌟 Varför ska jag använda Facebooks marknadsföringsverktyg?

TDet är lätt att skapa, schemalägga och publicera innehåll med Facebooks marknadsföringsverktyg. Dessa verktyg kan hjälpa dig att generera fler leads, öka din produktförsäljning och hjälpa dig att växa ditt varumärke stadigt. Facebooks marknadsföringsverktyg kommer enkelt att automatisera uppgifter som du istället skulle behöva göra manuellt.

🌟 Vad används verktyg för sociala medier?

Sociala medieverktyg hanterar sociala medieaktiviteter över flera sociala medieplattformar, som Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest, etc. Det är användbart för byråer som hanterar flera kunders konton på samma plattform. Verktyg för sociala medier minskar mycket effektivt manuellt arbete och hjälper till att spara mycket tid.

🌟 Hur gör jag ett schema för sociala medier?

Du kan mycket enkelt göra ett schema för sociala medier genom att använda innehållskalenderfunktionen i ett bra verktyg för sociala medier. De flesta verktyg för sociala medier har också en schemaläggare tillsammans med en innehållskalender.

🌟 Vilka är de bästa verktygen för sociala medier för byråer?

Här är en lista över de bästa verktygen för sociala medier för byråer:

 • SocialPilot
 • Medvind
 • Canva
 • Skickas
 • Social Bee
 • eclincher