Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

6 bästa WordPress Tabs Plugins jämfört med 2024

6 bästa WordPress Tabs Plugins jämfört med 2024

Letar du efter det bästa tabs-pluginet för din WordPress-webbplats? Att lägga till anpassade flikar på din webbplats är ett utmärkt sätt att visa flera innehållsämnen på en enda sida utan att komplicera webbplatsens användarupplevelse.

I den här artikeln kommer vi att dela de bästa WordPress-flikarnas plugins för att lägga till både horisontellt och vertikalt flikinnehåll till din webbplats.

Vad är en WordPress Tabs Plugin?

Ett WordPress tabs-plugin är ett verktyg som låter dig lägga till flikar på din webbplats för att visa olika innehåll på en enda webbsida. Besökare kan klicka på en flik för att se innehållet i stället för att besöka en annan sida på din webbplats.

Eftersom flikar visar innehåll på samma sida är de ett utmärkt sätt att öka användarnas engagemang och hålla besökarna kvar på din webbplats längre. Flikar kan hjälpa besökare att hitta den information de behöver snabbare, vilket hjälper dig att öka användarnöjdheten och förbättra webbupplevelsen.

Här är ett exempel på hur WordPress.org använder flikar på sin pluginsida:

Med tanke på det stora antalet tillgängliga WordPress-plugins, hur väljer du ett tabs-plugin som passar dina behov? Låt oss ta reda på.

Bästa Tabs-plugin för WordPress

När du letar efter ett plugin för kvalitetsflikar är det bäst att söka efter följande egenskaper:

  • Ett enkelt användargränssnitt med en snabb inlärningskurva
  • Visuell redigering och anpassningsalternativ
  • Kompatibilitet med populära WordPress-teman och plugins
  • Lätta och uppsvällda funktioner för att hålla din webbplats snabb
Läsa:  Hur man startar ett onlineföretag i Kanada?

Med det sagt, här är våra toppval för de bästa WordPress-flikens plugins.

1. Elementor Website Builder

Bäst för att skapa flikar utan kod.

Elementor är den bästa webbplatsbyggaren med dra-och-släpp-funktionalitet. Den erbjuder otaliga block och visuella element, inklusive horisontella och vertikala flikar för att enkelt visa olika innehåll utan kod.

Flikblocket innehåller en visuell textredigerare, flikikoner och möjligheten att anpassa färger, teckensnitt, bakgrunder, avstånd och mer. Dessutom kan du förvandla horisontella flikar till enkla sidoflikar direkt inuti den visuella sidbyggaren med några få klick.

Elementor kan också hjälpa dig:

Är du orolig för sidhastigheten? Elementor använder de bästa kodningsmetoderna för att hålla plugin-fri och blixtsnabb. Du kan bygga med tankehastighet med försäkran om att din webbplats kommer att laddas snabbt.

Det behöver inte heller teknisk kunskap, så du kan hoppa in och skapa en responsiv uppsättning flikar på några minuter. Följ den här handledningen för att skapa flikar i WordPress med Elementor.

Exempel på flikar

Prissättning: Vill du prova Elementor innan du bestämmer dig? Få en obegränsad gratis provperiod av Elementor här. Betalda planer börjar från $39,50 per år.

2. WP-flikar

Bäst för flerspråkiga flikar.

WP-flikar är den bästa gratis flikplugin om allt du behöver är att lägga till anpassade flikar till WordPress. Med hjälp av den enkla adminpanelen kan du skapa en helt responsiv uppsättning flikar, anpassa hur de ser ut och organisera dem med dra-och-släpp-sortering.

Varje flikuppsättning har sina egna anpassningsalternativ, inklusive färger, typsnitt och stil med peka-och-klicka-funktionalitet. Pluginet har också RTL-kompatibilitet, vilket gör att du kan visa vackra flikar för publik på olika språk.

Läsa:  Avbetalningslån online: Få pengarna du behöver för att få ditt företag att växa

Du kan lägga till flikar till WordPress-inlägg, sidor och widgetområden med hjälp av den visuella blockredigeraren, eller om du använder den klassiska redigeraren kan du använda kortkoden för WP Tabs.

Exempel på flikar

Prissättning: Fri. Premiumplaner börjar från $29 per år.

3. WP Tab Widget

Bäst för enkla sidofältsflikar.

WP Tab Widget är en annan gratis lösning för webbplatsägare som behöver ett enkelt sätt att lägga till flikar i sin WordPress sidofält. Denna lösning erbjuder AJAX lazy loading, som bara laddar innehåll när besökare tittar på det, vilket håller din webbplats snabb på alla enheter.

Flikarna du skapar är mobilresponsiva, så att du kan visa populära och senaste inlägg, kommentarer och taggar i alla widgetområden. Du kan också ställa in inläggsdatum, utdrag, antal kommentarer och flikar med avancerade kontroller för widgetens titellängd, miniatyrer och utdrag.

Även om du inte kan använda det här pluginet för att lägga till flikar i inlägg och sidor, är det ett enkelt sätt att lägga till flikinnehåll till dina widgetområden.

Exempel på flikar

Prissättning: Fri

4. Tabby Responsive Tabs

Bäst för responsiva WordPress-flikar.

Tabby Responsive Tabs är en annan enkel fliklösning för WordPress. Det låter dig lägga till flikar i inlägg, sidor och widgetområden genom att kopiera och klistra in en kortkod.

Om du använder WordPress-blockredigeraren kan du använda kortkodsblocket för att visa så många flikar du vill och anpassa flikbeskrivningarna och innehållet. Alternativt kan användare av klassiska redaktörer klistra in kortkoden direkt i ett inlägg eller en sida.

Den kostnadsfria versionen av Tabby innehåller ingen adminpanel, så inställningarna är minimala. Som sagt, flikarna är rena och attraktiva och konverteras automatiskt till en vertikal dragspelslayout på mobilskärmar.

Läsa:  Makro- och mikrokonverteringar: vad de betyder och hur man spårar dem

Exempel på flikar

Pris: Fri. Du kan få ett valfritt Tabby Tabs Customizer-plugin för en engångsbetalning på £24.

5. Anpassade produktflikar för WooCommerce

Bäst för e-handelswebbplatser som använder WooCommerce.

Anpassade produktflikar för WooCommerce är en utmärkt lösning för att lägga till mer produktinformation till din webbutik. Flikarna fungerar per produkt, så att du kan skapa anpassade flikar för detaljer som produktspecifikationer, recensioner, fraktalternativ och allt annat som övertygar folk att köpa dina produkter eller tjänster.

Du kan skapa en förinställning av sparade flikar och lägga till dem med några klick eller bygga nya flikar i produktredigeraren. Flikområdet använder också standardtextredigeraren så att du kan lägga till bilder, länkar, kortkoder och HTML.

Även om anpassningsalternativen är begränsade, gör detta plugin precis vad du behöver för att öka försäljningen på din WooCommerce-webbplats.

Exempel på flikar

Pris: Fri. Premiumversionen börjar från $29,99.

6. Ultimata blocken

Bäst för WordPress-blockredigeraren.

Ultimata blocken är ett utmärkt allround-plugin som gör det enklare att skapa engagerande innehåll i WordPress-blockredigeraren. Det erbjuder många sätt att förbättra din webbplats, inklusive att använda dess flikblock för flikinnehåll, som har 3 flikstilar att välja mellan:

Du kan lägga till flera flikar och anpassa dem enkelt i blockredigeringspanelen. Du kan till exempel lägga till anpassade färger, ordna om flikar med dra-och-släpp, redigera justeringen, förankra och mer.

Med 19 andra block, inklusive vittnesmål, innehållsförteckning och sociala delningar, är det ett praktiskt verktyg för snabb och enkel WordPress-anpassning.

Exempel på flikar

Pris: Fri. Ultimate Blocks är helt gratis för både privat och kommersiellt bruk.

Vilken Tabs Plugin är bäst för WordPress?

Enligt vår mening är den bästa flikplugin för WordPress SeedProds webbplatsbyggare.

Läsa:  10 bästa WordPress-menyplugins för att utöka navigeringen

Det är nybörjarvänligt, kräver noll kodning och du behöver ingen designerfarenhet för att skapa responsiva flikar för din webbplats. Dessutom är den snabb och uppsvälld, vilket säkerställer att du inte behöver oroa dig för sidladdningstider.

Vi hoppas att den här jämförelsen hjälpte dig att hitta de bästa flikplugin-programmen för WordPress. Här är några andra jämförelser som du kan ha nytta av:

Tack för att du läser! Vi vill gärna höra dina tankar, så lämna gärna en kommentar med frågor och feedback.

Du kan också följa oss på Youtube, X (tidigare Twitter)och Facebook för mer användbart innehåll för att få ditt företag att växa.

Stacey har skrivit om WordPress och digital marknadsföring i över 10 år och om andra ämnen mycket längre. Vid sidan av detta är hon fascinerad av webbdesign, användarupplevelse och SEO.