Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

6 fantastiska sociala medier-kalenderverktyg för upptagna marknadsförare

6 fantastiska sociala medier-kalenderverktyg för upptagna marknadsförare

Kan du gissa vad arkitektur, en roadtrip och marknadsföring i sociala medier har gemensamt?

Planering, det stämmer!

Även om alla dessa tre saker kan improviseras, är intensiv planering det som gör dem bättre. Planering, organisering och genomförande är viktiga aspekter av hantering av sociala medier.

För att nå framgång på detta område tar chefer för sociala medier hjälp av många verktyg.

Och en typ av dessa verktyg är ett kalenderverktyg för sociala medier. Chefer för sociala medier över hela världen kommer inte att berätta hemligheten bakom deras felfria hantering och optimering av flera sociala mediekanaler samtidigt.

Men här kommer vi att spilla ut den största!

Vid det här laget har alla insett vilken makt sociala medier har. Och vi är här för att berätta hur du sömlöst kan hantera dina kommunikationskanaler och öka försäljningen av hög kvalitet.

Så låt oss sätta igång utan vidare!

6 fantastiska sociala medier-kalenderverktyg för upptagna marknadsförare

1. SocialPilot

SocialPilot

Pris: $35/månad

Först på vår lista över fantastiska sociala medier kalenderverktyg är SocialPilot. En utmärkt plattform för att schemalägga inlägg på sociala medier, SocialPilot är valet av proffs över hela världen. Med sitt enkla och användarvänliga kalenderverktyg för sociala medier kan du klättra upp på berget av kritisk planering som ett proffs!

Det erbjuder inte bara ett kalenderverktyg, utan SocialPilot är också en plattform med mycket operativa verktyg för publicering av sociala medier och övertygande funktioner för korspostning. Det låter dig organisera och planera alla dina sociala mediekanaler på ett ställe, vilket minimerar dina ansträngningar och maximerar engagemanget. Det här är ditt ultimata kalenderverktyg för sociala medier.

Varför välja SocialPilot som ditt sociala mediekalenderverktyg?

 • Filtren gör att du kan gräva djupare i dina planer med en kalendervy. Detta är användbart om du hanterar olika kunder och skapar månadslånga sociala mediekampanjer för dem.
 • SocialPilot ger en framträdande bild av schemalagt innehåll. Det ger dig en bred bild av hur din sociala medieplan för hela månaden ser ut. Efter att du har schemalagt inlägg dagligen eller veckovis under en längre period behöver du bara gå igenom din plan igen och dubbelkolla.
 • Många gånger fortsätter vissa inlägg att få in trafik, engagemang och omvandlingar. Identifiera dessa och glöm inte att aktivera “vidaredelning” på sådana inlägg. Varför slösa tid på att skapa nytt innehåll när du redan har inlägg som fungerar som du vill?
 • SocialPilot har den här funktionen för att schemalägga dina inlägg med en redaktionell kalender. Dra och släpp-verktyget gör det lättare att schemalägga alla inlägg som du känner ger mer engagemang eller kräver mer uppmärksamhet.
  Kalenderverktyget för sociala medier låter dig också dela ditt älskade vintergröna inlägg. Det tillåter vidaredelning av inlägget som ökar trafiken med minimal ansträngning.
 • Med SocialPilot kan du enkelt kopiera vilket inlägg som helst och schemalägga det felfritt utan att ladda upp samma bild eller text om och om igen. Det finns också ett alternativ att göra ändringar i det identiska inlägget innan du delar det med världen.
 • SocialPilots sociala mediekalender låter dig skapa tidskänsliga inlägg direkt från kalendern. Med bara ett enkelt klick på dagen och tiden i en kalender kan du fylla i detaljerna för inlägget du vill skapa.
  Du kan länka bloggflöden som automatiskt delas på dina sociala mediekonton så fort du publicerar blogginlägg.
 • Du kan också ställa dem i kö om du vill ändra tidpunkten då de publiceras. Du kan också njuta av Instagrams direktpubliceringsfunktion med SocialPilot.
Läsa:  Varför att använda sociala medier slarvigt kan leda till identitetsstöld

Vad tycker folk om SocialPilot?

Kate W

Under årens lopp har jag använt en hel del av hanteringspaketen för sociala medier. Jag hittade alltid något som tjatade med var och en tills jag provade Social Pilot. Det bästa med det är att det är så enkelt att skräddarsy meddelanden till varje kanal och tagga relevanta företag i inläggen på Facebook och Twitter. Analytics är bra, kalendervyn är bra, supporten är utmärkt. Fantastisk. Tack, teamet på Social Pilot. Det gör mitt liv lättare att arbeta på olika kundkonton.

Jennifer W

Jag älskar att kunna schemalägga flera inlägg för flera konton och batchinnehåll. Analyserna är också bra. Vi kan ha mycket fler konton jämfört med några av de andra webbplatserna där ute. Jag älskar också att jag kan ställa in grupper och välja flera konton med ett klick. Det finns ett alternativ att exportera rapporter med din företagslogotyp på dem för att se mycket professionella ut.

Lisa D

Jag är en frilansande SMM med en handfull kunder och en växande portfölj. Jag brukar betjäna mindre företag och entreprenörer som letar efter prisvärda tjänster. När jag letade efter en innehållsplanerare var det viktigt för mig att ha mycket specifika funktioner samtidigt som jag höll kostnaden låg så att jag kunde överföra besparingar till mina kunder. Efter att ha undersökt flera alternativ var Social Pilot en bra lösning.

2. Skickas

Skickas

Pris: $89/månad

Skickas är ett verktyg för hantering av sociala medier med ett inbyggt kalenderverktyg som strävar efter att göra processen att organisera och planera enklare till dig. Den har fantastiska funktioner som den enhetliga instrumentpanelen, innehållskalender för sociala medier, teamsamarbete, white-label, kundhantering och många fler avancerade verktyg.

Läsa:  Boomerang Video Uygulaması: Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Fördelar

 • Den har ett förenklat, användarvänligt gränssnitt som inte kräver någon teknisk kunskap eller utbildning.
 • Det hjälper till att planera och organisera inlägg på sociala medier med hjälp av sociala lyssningsverktyg. Det ökar också engagemanget och genererar en god lead.
 • Detta är ett av de sociala mediernas kalenderverktyg som stöder Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google My Business, Youtube och Pinterest, med bloggplattformar som WordPress, Medium och Tumblr.
 • Andra funktioner inkluderar Canva-integration och Instagram första kommentar.

Lee Ann’B

Jag har använt Sendible sedan augusti 2016, och det har sparat mycket tid. Jag tycker att det är ganska lätt att använda, inte för mycket av en inlärningskurva om du precis har börjat med dem.

Nackdelar

 • LinkedIn ber användare att logga in igen genom Sendible var 60-90:e dag, vilket är tröttsamt och påverkar kalendern och scheman.
 • Mobilappanvändare tenderar att stöta på problem i den.

Freddy S.

Inte imponerad, ganska besviken på kundservice.

3. Vävligt

Loomly

Pris: $159/månad

Nästa på vår lista över de bästa verktygen för kalenderinnehåll för sociala medier är Loomly. Om du behöver mer utrymme från din innehållskalender kan du byta till en allt-i-ett-plattform för innehållspublicering och planering som Loomly.

Loomlys mest robusta funktionsuppsättning inkluderar en samarbets- och godkännandemiljö så att team kan skicka in mockups, ge kommentarer, se versionsloggar och flagga för godkännande. Detta kan hjälpa dig effektivisera processer för effektivitet när det är “för många kockar i köket” på ett visst projekt.

Fördelar

 • Verktyget kan föreslå idéer utifrån vilka du kan optimera dina inlägg för mer engagemang och konverteringar.
 • Loomly är ett utmärkt kalenderverktyg för sociala medier som effektivt hjälper till att planera, organisera och genomföra betalda och organiska sociala mediekampanjer.
 • Det är ett utmärkt verktyg för användare med många kunder och ett stort team att arbeta eftersom det ger snabbt samarbete och sömlös schemaläggning.

Jessica F

Jag älskar att den har så många verktyg som andra planerare/schemaläggare inte har. Jag älskar att det är lätt att använda och erbjuds till ett så lågt pris jämfört med andra planerare/schemaläggare!

Nackdelar

 • Verktyget har väldigt få integrationer med andra plattformar.
 • CRM-integrationer är också väldigt få.
 • Ibland ansluts inte kalendrar och konton på sociala medier.

Verifierad användare

Jag har väldigt frustrerande tid när jag försöker skriva på olika plattformar.

4. Agorapuls

AgoraPulse

Pris: $199/månad

Med över 17 000 chefer för sociala medier som använder Agorapuls som deras go-to-kalenderverktyg för sociala medier är denna plattform valet av proffs. Detta verktyg erbjuder också CRM-integration.

Med sin inbyggda enhetliga sociala inkorg har användare tillgång till konversationer. Agorapulses delade kalendrar har oklanderliga och unika webbadresser som kan delas med utvalda kunder.

Läsa:  Topp 7 iPhone-fodral för skydd

Fördelar

 • Den har en enkel och centraliserad instrumentpanel.
 • Kalenderfunktionen hjälper till att visualisera alla tweets och inlägg.
 • Med dess omfattande verktyg kan analyser genereras. Det ger en översikt över de sociala mediekampanjer som är framgångsrika och de som inte.
 • Agorapulse gör det möjligt för användare att kontrollera sina sociala mediekonton och se omnämnanden, kommentarer och inlägg som delas.

Emily P

Agorapulse är oumbärligt om du använder flera konton.

Nackdelar

 • Innehållsschemaläggning i Agorapulses arbetsflöde kan vara effektivare och snabbare.
 • Det tillåter inte att lägga upp flera bilder.
 • Mobilapplikationen är inte användarvänlig.

Verifierad användare

Känns riktigt klumpig och det krävs fortfarande mycket förbättringar.

5. Buffert

Buffert

Pris: $250/månad

Betrodd av över 75 000 sociala medieansvariga, Buffert är ett exceptionellt verktyg för hantering av sociala medier från freemium. Det passar bäst för alla som vill etablera en närvaro på sociala medier.

Den har många prisplaner för alla, från små företag till byråer eller stora företag. Kalenderfunktionen gör det enklare att kontrollera de inlägg du har skisserat och göra korrigeringar vid behov.

När Buffer lanserades var det bara ett schemaläggningsverktyg för Twitter. Men det har kommit långt och har lagt till schemaläggning till olika sociala nätverk. Den har också inkluderat funktioner som detaljerad analys.

Fördelar

 • Analysfunktionen kan ta reda på om besluten om ditt innehåll och schema är kraftfulla och relevanta.
 • Buffer tillhandahåller ett webbläsartillägg för Chrome, Firefox och Safari för att dela innehåll på olika webbsidor.
 • Den kommer med en kraftfull planerings- och schemaläggningsfunktion. Om du hanterar flera sociala mediekonton kan du skapa ett annat publiceringsschema för varje konto.

Darien C

En av de bästa hanteringsplattformarna för sociala medier med ett högt pris för team.

Nackdelar

 • Buffertförlängning släpar i Google Chrome, trots dess fantastiska funktioner.
 • Instagram och Pinterest funktioner är väldigt grundläggande.

Verifierad användare

Ett kostnadseffektivt alternativ för nystartade företag och tidig tillväxt – inte den långsiktiga lösningen.

6. Sprout Social

Sprout Social

Pris: $169/månad

Sprout Social är ett allt-i-ett verktyg för hantering av sociala medier som hjälper dig utöka ditt nätverk och engagera dig på sociala medieplattformar. Dess kalenderverktyg hjälper till att planera och organisera dina sociala mediekanaler sömlöst.

Den stöder många användbara integrationer som Zendesk, UserVoice, CRM-verktyg och mer. Verktyget Social Listening hjälper dig att ställa in vyer som låter dig övervaka innehållet som publiceras på flera sociala medieplattformar som Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Tumblr, Reddit och webben.

Fördelar

 • Den har en kraftfull kalenderfunktion för socialt innehåll och ett rent användargränssnitt.
 • CRM-verktyg gör det möjligt för olika teammedlemmar att spåra konversationshistorik, kontaktinformation och andra anteckningar för klientinteraktioner.
 • Sprout Socials publiceringsverktyg är mycket effektivt och felfritt.
 • Verktyget Smart Inbox låter dig styra olika meddelandetyper, som är olika för varje plattform.
Läsa:  Hur kan du få hjälp av en professionell Instagram-spion?

Chetan A

Det var en underbar upplevelse med Sprout Social. Vi har gjort många automatiseringskampanjer som hjälpt våra konsumenter mycket utan att arbetskraft behövdes.

Nackdelar

 • Sprout Social schemalägger och lägger inte upp berättelser på Instagram.
 • Det är ett dyrt verktyg för sociala medier-kalendermallar.
 • Ibland fungerar inte kalenderverktyget för sociala medier som det ska.

Verifierad användare

En imponerande lista med funktioner och rapporter men dyr.

Vilken ska du välja?

I den här listan har vi begränsat några av de bästa plattformarna för att schemalägga och planera sociala mediekanaler. Med de korta funktionerna, för- och nackdelarna och de mest ärliga recensionerna från legitima kunder, måste den här listan ha rensat dina tvivel.

Det finns många sociala medier kalenderverktyg tillgängliga på marknaden, men du kan inte ignorera prissättningsfaktorerna, kundservice och andra nackdelar med dessa verktyg.

SocialPilot verkar vara bättre än andra. Med sin överkomliga prissättning, fantastiska kundservice och robusta funktioner är detta utan tvekan det bästa verktyget att lägga händerna på.

Det finns även en gratis provperiod tillgängliga. Så vad väntar du på? Gå och prova själv!

Vanliga frågor

🌟 Vad gör en social media-kalender?

Social media-kalender är ett verktyg eller ett excelark som håller reda på alla dina sociala medieaktiviteter med datum och innehållstyper med relevanta beroenden och ägare.

🌟 Vilka är de bästa verktygen för sociala medier-kalendern 2023?

Följande är några av de bästa sociala medier-kalenderverktygen under 2023:

 1. SocialPilot
 2. Loomly
 3. Agorapuls
 4. Skickas
 5. Buffert
 6. Sprout Social

🌟 Finns det något verktyg som hjälper i all hantering av sociala medier?

Ja, SocialPilot är ett exceptionellt men ändå omfattande verktyg som hjälper till att schemalägga, organisera och hantera alla sociala medieplattformar på ett och samma ställe. SocialPilot låter dig göra inlägg på 9 sociala medieplattformar som Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, Pinterest, LinkedIn och mer till ett överkomligt pris.

🌟 Varför behöver vi en social media-kalender?

Ett kalenderverktyg för sociala medier hjälper dig att planera och organisera för alla sociala mediekanaler. Det hjälper dig att ligga före och undvika missade möjligheter. Därför är det avgörande att investera i sådana verktyg.

🌟 Hur kan jag skapa en innehållskalender?

En innehållskalender är ett viktigt steg för att hantera sociala mediekanaler. Du kan börja med att definiera dina mål, skapa kalendermallar för sociala medier, välja tid och plattform och sätta gränser. Att göra det individuellt kan vara tidskrävande. Det är därför du behöver ett kalenderverktyg för sociala medier. Det kommer att göra ditt arbete mycket lättare.