Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

6 fantastiska Twitter-marknadsföringsverktyg för att fördubbla din räckvidd

6 fantastiska Twitter-marknadsföringsverktyg för att fördubbla din räckvidd

Visste du att 8,85 % av världens sociala medier använder Twitter?

Med en sådan otrolig tillväxttakt har det blivit en av de mest populära sociala medieplattformarna.

Twitter har potential att skjuta i höjden för ditt företag, eftersom människor över hela världen har vänt sig till Twitter som en marknadsföringsplattform.

Så, om det görs rätt, kan Twitter som marknadsföringsverktyg vara en spelförändrande strategi för att öka engagemanget. Även om det kan vara utmanande eftersom Twitter i första hand är en mikrobloggplattform, även om du är nybörjare, bör du inte avskräckas från att använda det för din affärstillväxt.

Men för att se till att du får förstklassiga resultat med minimal ansträngning, här är en lista med fantastiska Twitter-marknadsföringsverktyg som kommer att göra det här jobbet till en cakewalk för dig!

Så låt oss gå rakt in i det.

1. SocialPilot

SocialPilot

Pris: $35/månad

Först på vår lista över Twitter-marknadsföringsverktyg är SocialPilot. Det är ultimata valet av proffs att dubbla räckvidden på Twitter. Förutom Twitter stöder den andra sociala medieplattformar som Facebook, Instagram, LinkedIn och Pinterest.

SocialPilot hjälper dig att optimera och analysera allt från hashtags, Twitter-omnämnanden, publikengagemang till de mest populära tweets.

SocialPilot tillhandahåller djupgående Twitter-analyser, vilket gör att du kan schemalägga och hantera ditt Twitter-konto. Den har en allt-i-ett instrumentpanel som betjänar dig med schemaläggning, analys, team- och kundhantering, innehållskurering och så mycket mer.

Varför välja SocialPilot som ditt marknadsföringsverktyg för Twitter?

 • SocialPilot erbjuder den oklanderliga tjänsten avancerad schemaläggning och publicering.
 • Det ger korrekta analyser och insikter om ditt kontos tillväxt.
 • Det ger dig rapporten om varje Twitter-omnämnande och publikens engagemang.
 • Det hjälper dig att hålla dig uppdaterad genom att analysera trendiga hashtags.
 • SocialPilot tillåter användare att nämna andra Twitter-profiler medan de skriver tweets för att få större räckvidd.
 • Det djupgående Twitter-analysverktyget hjälper till att hantera ett Twitter-konto med bara ett enkelt klick.
 • Verktygen för innehållskurering och automatisering av RSS-flöden är tidsbesparande som hjälper till att sammanställa relevant innehåll.
 • Funktionen Dela social inkorg säkerställer att konversationer besvaras och lämnar inget meddelande osedda.
 • Användaren kan bifoga skärmdumpar, memes, illustrationer, foton och de roligaste GIF:erna för att öka svarsfrekvensen.
 • Användaren kan föreställa sig strategi för socialt innehåll med kalendern för sociala medier.
 • SocialPilot har 3 planer: Professional, Studio och Agency, prissatta till $35, $75 och $150.
Läsa:  Bästa Twitter-tips som alla nybörjarmärken bör känna till

Vad tycker folk om SocialPilot?

Luis Ignacio C.

Jag implementerade SocialPilot som det primära verktyget för innehållshantering. SocialPilot är verkligen fantastiskt. Bortsett från allt detta erbjuder de dig också en komplett sektion av analyser, som låter dig visa den ordnade utvecklingen av ditt arbete.

Alexandra K

Schemaläggarfunktionen låter mig organisera och lägga upp innehåll en hel månad i förväg. Jag kan vara säker på att innehållet kommer att läggas upp i tid. Jag kan också redigera inlägg efter att de har schemalagts att gå ut, inlägg kan delas om och tider ändras/redigeras. Plattformen är lättnavigerad och lätt att använda. Funktionerna fungerar snabbt över alla vår verksamhets sociala plattformar. Den sociala analyskomponenten är mycket fördelaktig och fungerar som en bra guide för att förstå hur ditt innehåll går och vem exakt din publik är.

Burt R

Jag äger flera företag, alla med flera platser där jag vill hålla inlägg flytande, och detta gör att jag kan göra allt på en och samma instrumentpanel på ett ställe. Jag älskar också kalendervyn, så jag kan se tidigare och kommande datum för inlägg.

2. TweetDeck

TweetDeck

Pris: Fri

TweetDeck är en webbläsare med öppen källkod Twitter-marknadsföringsverktyg som förbättrar upplevelsen av sociala medier genom att låta användare styra olika flöden på en enda skärm. Tjänsten är gratis, och allt som krävs för att använda den är att skapa ett registrerat Twitter-konto. Användare kan då välj önskade tidslinjer för att söka efter meddelanden, omnämnanden, trender, aviseringar, etc.

TweetDeck är ett av de mest robusta Twitter-verktygen för marknadsföring, realtidsspårning, organisering och engagemang. Det hjälper användare att nå sin publik och upptäcka det bästa av Twitter med minimal ansträngning.

Fördelar

 • TweetDeck kan vara ett komplett SMM-verktyg för alla vars verksamhet finns på Twitter. Appen är gratis och den tillåter omfattande övervakning av detta nätverk.
 • Det tillåter användare att publicera och schemalägga inlägg från TweetDeck-instrumentpanelen.
 • TweetDeck kan integreras med LinkedIn, Dropbox, Google Chrome, Firefox, Geckoboard och Franz.
 • Den kan användas som en webbapplikation såväl som Chrome och desktop.

Humberto R

Det här verktyget gör det enklare för dig att titta på och svara på flera konton samtidigt, vilket är praktiskt för personer som spenderar en stor del av sin “dag” på att övervaka konton i sociala medier. Det är också bekvämt för att titta på trender och flödet av meddelanden. Tweetdeck är ett Twitter-hanteringsverktyg.

Nackdelar

 • Det tillåter inte schemaläggning av videoinlägg.
 • Ett inlägg kan inte redigeras efter att det har schemalagts.

Verifierad användare

Användargränssnittet kan vara lite upptaget. Att ha kolumner är trevligt men kan också vara lite kaotiskt ibland.

3. Tweepi

Tweepi

Pris: $12,99/månad

Tweepi är ett Twitter-verktyg som ger alla funktioner som en person eller företag behöver för att skapa engagemang. Det tar fler användare till din profil och visar vad de gillar med det. Användare kan retweeta inlägg och leta efter individer i deras område. Det är ett bra sätt att göra en profil bättre utan mycket arbete.

Läsa:  Hur man lyfter fram berättelser utan att skriva eller beskriva

Med 1,5 miljoner användare är Tweepi ett pålitligt verktyg för Twitter-marknadsföring. Det använder AI-teknik för att spåra Twitter-användare i området. Den tar bort fraser som inte är populära längre och rekommenderar nya. Det kan också berätta vem som följer och vem som inte följer.

Fördelar

 • Den använder AI-teknik för att bestämma tillväxt och engagemang.
 • Tweepi ger dig riktiga följare, till skillnad från vissa andra verktyg som genererar falska följare.
 • Den håller enkelt reda på visningar av videor och tweets.
 • Både de gratis och betalda planerna hjälper till att få likes.
 • Tweepi utökar sina tjänster efter 2 planer: Silver och Platinum, med månadspriser på $12,99 och $24,99 vardera.

Sarah H

Tweepi hjälper mig att öka min närvaro på Twitter genom att följa nya medlemmar. Verktyget “Följ följare” är ett bra sätt att följa personer som har liknande intressen och i sin tur öka antalet följare.

Nackdelar

 • Tjänsten ger idéer, men det betyder inte att de kommer att fungera.
 • Gratisversionen tillåter dig inte att använda för många av verktygen.

Verifierad användare

Den har ingen FAQ-sida eller avancerade åtgärder jag kan vidta, till exempel varför föreslår Tweepi att jag följer det här kontot? Under sidan “Följ rekommendationer” kan knappen “Intedera” vara förvirrande vad den betyder. Jag tror att Tweepi kan arbeta med sin UX-skrivning för att hjälpa användare att förstå formuleringarna som används bättre.

4. Buffert

Buffert

Pris: $100/månad

Över 75 000 chefer för sociala medier använder Buffert som ett Twitter-marknadsföringsverktyg. Det är ett omfattande freemium-hanteringsverktyg för sociala medier. Det passar bäst för alla som vill etablera sig på Twitter.

När Buffer lanserades var det ett schemaläggningsverktyg bara för Twitter. Men det har kommit långt och har lagt till schemaläggning till olika sociala nätverk.

Fördelar

 • Buffer tillhandahåller ett webbläsartillägg för Chrome, Firefox och Safari för att dela innehåll på olika webbsidor.
 • Den kommer med en effektiv planerings- och schemaläggningsfunktion. Den har också lagt till funktioner som detaljerad analys.
 • Analysfunktionen kan ta reda på om besluten om ditt innehåll och schema är relevanta och trendiga eller inte.
 • Den har många prisplaner för alla, från små företag till byråer eller stora företag.

Tessa B.

Buffer låter dig skapa och schemalägga inlägg som ska delas direkt till din önskade sida eller sidor på sociala medier. Buffer gör det enkelt att tagga företag (ett nyligen tillägg för Facebook), dela flera videor och planera ditt innehåll.

Läsa:  Google Analytics-rapporterna att titta på när du bara har 15 minuter över

Nackdelar

 • Buffertförlängning släpar i Google Chrome och kräver utveckling.

Daniel R

Även om Buffer är gratis, har Buffer också sina begränsningar som ger användare upp till 10 inlägg i förväg vid varje givet tillfälle, ingen lagdelning när som helst, vilket gör det svårt att göra allt från ett konto. Jag har upptäckt att vissa funktioner är svåra att hitta, och det krävs lite grävande för att leta efter dem. Användargränssnittet är ok men kan behöva en viss förbättring.

5. Twitonomy

Twitonomy

Pris: $20/månad

Nästa på vår lista över bästa Twitter-marknadsföringsverktyg är Twitonomy. Det är en prisbelönt molnbaserad programvara för hantering av sociala medier. Den är utformad för att hjälpa små, medelstora och stora företag.

Twitonomy är en analysapp som hjälper användare att få ut det mesta av Twitter. Det ger fördjupad statistik av alla Twitter-användare, insikter om följare, omnämnanden, favoriter och retweets, analyser på hashtags och övervakar tweets.

Fördelar

 • Det är ett webbaserat verktyg som erbjuder både gratis- och premiumversioner.
 • För mer avancerade funktioner har de också en premiumversion som börjar på $20 per månad.
 • Det ger analyser om dina följare och konton du följer.
 • Det hjälper dig att kontrollera resultatet för sökord, kampanjer, varumärken, etc., vilket hjälper dig att analysera framtida förutsägelser och genomförande.
 • Det hjälper dig att optimera ditt innehåll och engagemangsstrategier på Twitter.

Haifang Li

Twitonomy är en trevlig app som låter dig analysera tweets på en enda sida. Även om det kan bli ganska trångt är det bra att ha allt du behöver veta på en enda sida!

Nackdelar

 • De analyserade uppgifterna kanske inte alltid är korrekta.

Michael H

Twitter Analytics gör nu i princip allt den kan, förutom att jämföra andra profiler. Ingen djupgående analys som hjälper mig att göra mitt jobb bättre.

6. Tweepsmap

Tweepsmap

Pris:$7/månad

Sist men inte minst är Tweepsmap. Det är ännu ett fantastiskt Twitter-marknadsföringsverktyg spåra alla dina Twitter-aktiviteter från en enda instrumentpanel. Det ger djupgående analyser, analyserar alla engagemangsmått och schemalägger inlägg vid bästa tidpunkt; detta verktyg omfattar det.

Det hjälper dig att få kunskap om dina följare, deras åsikter och hur de engagerar sig så att du kan fatta smarta marknadsföringsbeslut.

Tweepsmap ger sina användare 4 olika planer: Starter-, Growth-, Advanced- och Enterprise-planer som kostar $14, $29, $49 och $149 per månad. Det ger också en gratis plan.

Fördelar

 • Det är ett allt-i-ett socialt marknadsföringsverktyg för SaaS som kopplar samman publikintelligens med omfattande publicering och har inbyggda verktyg för att stimulera riktade sociala mediekampanjer.
 • Det här verktyget ger fantastiska analyser för kampanjplanering. Detta verktyg utvecklas ständigt.
 • Det hjälper också till med innehållskurering och analys av Twitter-konton.
 • Kundsegmentering, sökordsfiltrering, hantering av flera konton är några andra primära funktioner i Tweepsmap.
Läsa:  Inverkan av sociala medier på elevers mentala hälsa

Garin K

Min favoritfunktion i Tweepsmap är pipeline-tweet-schemaläggaren. Med det här verktyget kan du sätta dina tweets på autopilot, med vetskap om att de kommer att distribueras vid bästa tidpunkt baserat på var din publik befinner sig i världen.

Nackdelar

 • Vissa användare tycker att det är svårt att använda det här verktyget.

Susan T

Det är inte den mest intuitiva programvaran och är inte nödvändigtvis lätt att använda. Det finns element som skulle förbättras med lite av ett UI/UX med vissa kunder som inte är lika tekniska — jag skulle gärna göra den här typen av fokusgrupp med teamet b/c jag tror på plattformen.

Vad kommer du att välja?

Att generera kvalitetspoäng från sociala medier har blivit utmanande, men det behöver inte vara svårt om du har rätt verktyg att filtrera. Och även om Twitter är en viktig del av marknadsföring på sociala medier, bör du utöka ditt varumärke till flera sociala mediekanaler.

Varför investera i bara ett Twitter-marknadsföringsverktyg när du kan få ett omfattande marknadsföringsverktyg för sociala medier på samma budget?

Det stämmer, för samma pris, istället för att investera i ett vanligt Twitter-marknadsföringsverktyg, kan du välja en heltäckande automationslösning för sociala medier som SocialPilot. Få din gratis provperiod idag för att se hur det påverkar ditt företag.

Vanliga frågor

🌟 Är Twitter ett bra ställe för marknadsföring?

Ja, med över 396,5 miljoner aktiva användare är Twitter en fantastisk social mediekanal för marknadsföring.

🌟 Vilka är de bästa marknadsföringsverktygen på Twitter?

De bästa Twitter-marknadsföringsverktygen som hjälper dig att öka ditt Twitter-engagemang är:

 • SocialPilot
 • TweetDeck
 • Tweepi
 • Twitonomy
 • Buffert
 • Tweepsmap

🌟 Kan SocialPilot hjälpa till med Twitter-marknadsföring?

Ja. Med djup Twitter-analys och anpassad publicering för Twitter-profiler är SocialPilot ett omfattande och kostnadseffektivt Twitter-marknadsföringsverktyg för ditt varumärke.

 • De hjälper till att övervaka engagemang i sociala medier på olika plattformar.
 • De hjälper till att schemalägga inlägg i förväg och sparar mycket tid.
 • De kan hantera flera konton.
 • De möjliggör smidigt samarbete och arbetsflöde.
 • De hjälper till att ansluta till ledningar snabbare.
 • De analyserar din publik och förutsäger den bästa tiden för dig att lägga upp innehåll på sociala medier.

🌟 Finns det några gratis marknadsföringsverktyg på Twitter?

Ja, det finns några verktyg som hjälper till med Twitter-marknadsföring gratis men har begränsade funktioner.

 • TweetDeck
 • Twitonomy
 • Twitter Analytics

🌟 Är det möjligt att skapa 2 Twitter-konton med samma e-postadress?

Nej, du kan bara skapa ett konto per e-postadress.