Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

6 populära LinkedIn marknadsföringsverktyg för att få fler potentiella kunder

6 populära LinkedIn marknadsföringsverktyg för att få fler potentiella kunder

Med världens utveckling i snabb takt har LinkedIn också gått igenom en egen utveckling. Från att vara en jobbsökande plattform till att vara en heltäckande plattform för sociala medier har LinkedIn kommit långt.

LinkedIn är ännu mer användbart för människor i B2B-branschen eftersom mer än 89 % av marknadsförare föredrar LinkedIn. Enligt en nyligen genomförd undersökning av Influencer Marketing Hub, 80 % av B2B leads på sociala medier kommer från LinkedIn.

Men att driva en kampanj på en professionell plattform som LinkedIn är inte en cakewalk. Ibland kan det till och med vara betungande. Det är där LinkedIns marknadsföringsverktyg kommer till.

Så här har vi gett dig en lista över fantastiska LinkedIn-verktyg för marknadsföringsautomatisering med detaljerad analys som du kan välja mellan. Så, låt oss komma till det.

1. SocialPilot

SocialPilot

Pris: $35/månad

Först på vår lista över populära LinkedIn-marknadsföringsverktyg för att få fler potentiella kunder är SocialPilot. Det är ett omfattande verktyg som inte bara fokuserar på LinkedIn utan också stöder Twitter, Facebook, TikTok och Pinterest.

När det gäller LinkedIn specifikt, låter det dig schemalägga LinkedIn-inlägg och publicera innehåll på dina LinkedIn-sidor och profiler. Sedan, för att säkerställa att dina ansträngningar ger önskat resultat, erbjuder den en detaljerad analys av dina LinkedIn-marknadsföringsdata, såsom engagemang, klicktillväxt, visningar och trend för antalet följare. Du kan ladda ner den som en delbar PDF-rapport.

Det är ett av de mest prisvärda alternativen för att schemalägga LinkedIn-inlägg och generera analyser, eftersom dess grundläggande plan börjar på endast $30 per månad. Alla planer inkluderar en gratis 14-dagars provperiod.

Varför välja SocialPilot som ditt marknadsföringsverktyg på LinkedIn?

 • SocialPilot möjliggör publicering och schemaläggning av anpassade inlägg för dina LinkedIn-konton.
 • Samarbetsfunktionerna hjälper till att skapa ett arbetsflöde med ditt team.
 • Det gör att du enkelt och snabbt kan skapa White-Label-rapporter.
 • Med funktionen för bulkschemaläggning kan du ladda upp 500 inlägg samtidigt.
 • Det hjälper dig att hantera flera kunders konton på sociala medier.
 • URL-förkortare hjälper till att få fler klick och potentiella kunder.
 • Innehållskalendern för sociala medier hjälper till att visualisera innehållsstrategin.
 • SocialPilot har en funktion för att schemalägga dina inlägg med en redaktionell kalender.
 • Dra-och-släpp-verktyget gör det lättare att schemalägga alla inlägg som ger mer engagemang eller behöver mer uppmärksamhet.
 • Med SocialPilot kan du enkelt kopiera vilket inlägg som helst och enkelt schemalägga det utan att ladda upp samma bild eller text om och om igen.
Läsa:  13 Marknadsföringsverktyg för e-handel för att 5x din verksamhetsintäkter

Vad tycker folk om SocialPilot?

Jennifer W

Jag älskar att kunna schemalägga flera inlägg för flera konton och batchinnehåll. Analyserna är också bra. Vi kan ha mycket fler konton jämfört med några av de andra webbplatserna där ute. Jag älskar också att jag kan ställa in grupper och välja flera konton med ett klick. Det finns ett alternativ att exportera rapporter med din företagslogotyp på dem för att se mycket professionella ut.

Kate W

Under årens lopp har jag använt en hel del av hanteringspaketen för sociala medier. Jag hittade alltid något som tjatade med var och en tills jag provade Social Pilot. Det bästa med det är att det är så enkelt att skräddarsy meddelanden till varje kanal och tagga relevanta företag i inläggen på Facebook och Twitter. Analytics är bra, kalendervyn är bra, supporten är utmärkt. Fantastisk. Tack, teamet på Social Pilot.

Beverly T

Prisvärt, lätt att ge kunder tillgång till sina konton och ge teammedlemmar tillgång till specifika grupper. “Grupp”-funktionen är utmärkt. Jag gillar också det “Utvalda innehållet”, som gör det enkelt att hitta relevanta artiklar och länkar att dela med din publik.

2. LinkedIn Sales Navigator

LinkedIn försäljningsnavigator

Pris: 99,99 USD/månad

Nästa i vår lista över LinkedIns marknadsföringsverktyg är LinkedIn försäljningsnavigator. LinkedIn Sales Navigator är ett verktyg utvecklat av LinkedIn som hjälper dig att upptäcka andra LinkedIn-användare som har höga chanser att omvandla till potentiella kunder. LinkedIn Sales Navigator hjälper dig att hitta fler leads med avancerade sökfunktioner och ger dig tillräcklig information om dina resultat.

Med Sales Navigator får du ett andra nyhetsflöde, detta tilldelat alla dina sparade potentiella kunder och potentiella kunder. Med LinkedIn Sales Navigator kan du skicka upp till 50 inmails per månad, beroende på vilken plan du väljer.

Fördelar

 • Genom att implementera LinkedIn Sales Navigator i ditt företag kan du komma åt användarens LinkedIn-profil från kontakt-, konto- eller möjlighetssidor i CRM.
 • Med detta kan vem som helst hjälpa till att förbättra LinkedIns instrumentpaneler och främja potentiella potentiella kunder som konsumenter kanske vill nå via plattformen.
 • Det finns en funktion på LinkedIns försäljningsnavigator som ger dig statistik och mätvärden för alla uttalanden eller artiklar som delas med hjälp av Smart Link.
Läsa:  Avslöja fördelarna: WordPress-utveckling och mjukvaruutveckling för dina företagswebbplatser

S Houshmand

LinkedIn Sales Navigator gör prospektering efter rätt personer extremt enkelt. Det är den mest aktuella informationskällan. Den har några fantastiska funktioner för att spara potentiella kunder, spara sökningar, filter, spara konton, etc.

Nackdelar

 • Det här verktyget kräver mycket manuell ansträngning och är ganska tidskrävande.
 • Den har inget användarvänligt gränssnitt.

Adam D

Filtren fungerar inte som den ska. Trots att jag valt ett intervall på 10-50 anställda, visar detta LinkedIn-verktyg företag med 1001-5000 anställda som jag sedan måste gå och filtrera bort manuellt efter mina krav.

3. Zopto

Zopto

Pris: $215/månad

Nästa på vår lista över LinkedIns verktyg för marknadsföringsautomatisering är Zopto. Det är en av de mest populära marknadsföringslösningarna på LinkedIn som företag använder för att marknadsföra sin LinkedIn-sida.

Zopto hjälper dig att förbättra din räckvidd och synlighet på LinkedIn samtidigt som du riktar in dig på din målgrupp. Med sin LinkedIn-profilvisningsfunktion och avancerad filtrering kan du hitta möjligheter att optimera och utöka ditt nätverk.

Fördelar

 • Den erbjuder en kvartalsvis betalningsplan.
 • Det är en lättinstallerad och användarvänlig plattform som inte kräver några tekniska färdigheter för att använda.
 • Den erbjuder en mängd automatiseringsverktyg som hjälper dig att skapa olika kampanjer för olika nischer och målgrupper.

James N.

Bra generell erfarenhet, bra kundsupport, lätt att använda, fick några bra leads som resultat.

Nackdelar

 • Det är ganska dyrt jämfört med tjänsten den tillhandahåller.
 • Du kan inte automatiskt avbryta en kampanj om du råkar kontakta fel personer.
 • Kundtjänst är inte upp till märket.

Matan N

Det är ett skumt företag som inte säger upp prenumerationer när du ber dem om det.

4. Dux-soppa

Dux-soppa

Pris: $11,50/månad

Nästa på vår lista över LinkedIns marknadsföringsverktyg är Dux-soppa. Mer än 60 000 användare litar på det, och det har blivit ett av de mest populära verktygen för marknadsföringsautomatisering på LinkedIn.

Det är ett kostnadseffektivt marknadsföringsverktyg på LinkedIn. Dux-Soup har också en gratis plan tillgänglig som har några grundläggande funktioner som autofilterfunktioner för att hjälpa dig att hitta potentiella kunder.

Fördelar

 • Det är ett kostnadseffektivt verktyg, med en gratis plan tillgänglig.
 • Den betalda versionen har exklusiva funktioner som flera droppkampanjer, en prestandainstrumentpanel för att ansluta till ditt CRM och arbetsflödesintegrationer.
 • Det gör det enkelt att sätta upp droppkampanjer, även för icke-tekniska användare.

Teresa W

Lätt att lägga till tillägg, enkel process för att skanna profiler och ladda ner, enkelt format för att granska Leads och välja vilka som ska användas.

Nackdelar

 • Din enhet kan släpa efter att du har installerat det här verktyget.
 • Gränssnittet är otympligt.
Läsa:  Satış Videolarının Gücünü Kanıtlayan 7 İstatistik [New Data]

Sami L

Min starka rekommendation är att förbättra användarupplevelsen runt om. En fullständig UX-översyn behövdes! Dux-Soup Turbo-licensen är för dyr.

5. eLink Pro

eLinkPro

Pris: $49/månad

Nästa på vår lista över LinkedIns marknadsföringsverktyg är eLink Pro. Det är ett automatiserat marknadsföringssystem för leadgenerering som hjälper till att generera kvalitetsengagemang och riktar in sig på potentiella kunder för din LinkedIn-profil.

Det hjälper dig att upptäcka, ta med och involvera hundratals potentiella kunder dagligen på LinkedIn. För rekryterare, erfarna försäljningschefer och alla inom försäljning och marknadsföring erbjuder eLink möjligheter på LinkedIn och Twitter.

Fördelar

 • Användare kan ta hjälp av det här verktyget för att optimera sina marknadsföringskampanjer, driva mer trafik till sin webbplats eller blogg, förbättra publiken eller kundernas engagemang eller underlätta interna samarbeten.
 • Det är verkligen lätt att använda med ett intuitivt gränssnitt.
 • Det är ett kostnadseffektivt verktyg för marknadsföringsautomatisering på LinkedIn.

Verifierad användare

Spara din tid och koncentrera dig bara på viktiga saker. Min huvudsakliga uppgift var att utöka mina kontakter på LinkedIn eftersom jag är ny på denna tjänst. Och e-länken hjälper mig perfekt. Resultatet är fantastiskt!

Nackdelar

 • Det saknar SEO-anpassning.
 • Det fungerar bara med Google-tillägg.

Verifierad användare

Appen fungerar bara på Google Chrome. Men min huvudsakliga webbläsare är Firefox. På grund av detta blev jag tvungen att använda en annan webbläsare för att använda appen.

6. Länkad hjälpare 2

Länkad-hjälpare

Pris: $15/månad

Det sista LinkedIn marketing automation-verktyget på vår lista är Länkad Hjälpare. Det är ett verktyg för alla, oavsett om det är en individ eller en organisation, för LinkedIns marknadsföringslösningar.

Om du vill utöka ditt LinkedIn-nätverk är Linked Helper allt du behöver. Den kommer automatiskt att begära riktade kontakter på andra och tredje nivå genom att lägga till en personlig anteckning. Dessa är bara två av dess listade 31 funktioner.

Fördelar

 • Det är lätt att använda och har ett enkelt gränssnitt.
 • Det hjälper till att skapa sofistikerade och otroligt detaljerade kampanjer.

Faisal A

Deras prissättning är mycket överkomlig för så många funktioner. Anslutningsförfrågningar med anteckningar tillagda. Det är en funktion som jag förmodligen använder mest.

Nackdelar

 • Ibland saktar det ner enheten som den är installerad på.
 • Det finns ingen lösning för automatisk säkerhetskopiering.

Ana Maria L

Det gör att min dator saktar ner. Eftersom det inte finns någon automatisk säkerhetskopieringslösning måste du alltid bevara en säkerhetskopia. Om du inte är bekant med det kan det vara svårt att använda. Användargränssnittet är för rörigt för att vara intuitivt, och jag behövde en SE för att visa mig hur man genomför en kampanj.

Läsa:  Hur och varför för cross-browser-testning

Vilken ska du välja?

I den här bloggen har vi begränsat några av LinkedIns topppresterande marknadsföringsverktyg för att få fler potentiella kunder. Så nu vet du att bara att vara på LinkedIn inte kommer att generera engagemang bland dina följare.

Det är där LinkedIns marknadsföringslösningar kommer in i perspektiv. Och verktyg som SocialPilot är en spelomvandlare eftersom de är omfattande verktyg som inte bara stöder LinkedIn utan nästan alla sociala mediekanaler. Den schemalägger, spårar analyser, stöder bulkschemaläggning, tillåter teamsamarbete, kurerar innehåll, använder RSS-flöden och mer.

Den har också en gratis provperiod tillgängliga. Så vad väntar du på? Gå och prova själv och se de fantastiska resultaten!

Vanliga frågor

🌟 Vad är LinkedIns marknadsföringsverktyg?

LinkedIns marknadsföringsverktyg hjälper dig att enkelt organisera och hantera din LinkedIn-marknadsföring. Det gör att du kan vara aktiv på LinkedIn med hjälp av att schemalägga, analysera och övervaka dina LinkedIn-konton allt från en enda instrumentpanel.

🌟 Vilka är några av de bästa LinkedIn-verktygen på marknaden just nu?

SocialPilot, LinkedIn Sales Navigator, Zopto, Dux-soup, eLink pro, Linked Helper 2 är några av de främsta verktygen för LinkedIns marknadsföringsautomatisering som kan hjälpa till att marknadsföra ditt företag och generera högkvalificerade riktade potentiella kunder.

🌟 Är LinkedIn bra för affärer?

LinkedIn började som en portal för jobbsökande men har så småningom vuxit till en fullfjädrad plattform för sociala medier. Företag använder det nu för marknadsföring och marknadsföring eftersom det gör att ditt företag kan visas inför publik över hela världen.

🌟 Hur kan jag marknadsföra min LinkedIn-sida?

Ett av de mest populära sätten att marknadsföra en LinkedIn-sida är att hålla sig aktiv och konsekvent. Lägg upp och ladda upp innehåll regelbundet så att folk håller sig uppdaterade. Du kan använda verktyg som SocialPilot som gör det mycket lättare att marknadsföra din sida och engagera potentiella kunder.

🌟 Kan LinkedIn användas för marknadsföring?

Ja, LinkedIn är en mycket omfattande plattform som används av företag för att få äkta leads och engagemang. På LinkedIn finns också personer i de högsta led i ett företag, som VD, CTO, CMO, etc. som är beslutsfattare. Så om du har en produkt eller tjänst som du vill marknadsföra kan du enkelt hitta rätt personer där.