Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

6 utmärkta schemaläggningsverktyg för sociala medier för professionella marknadsförare 2024


6 utmärkta schemaläggningsverktyg för sociala medier för professionella marknadsförare 2023

Med 4,48 miljarder nuvarande sociala medieanvändare världen över, njuter varumärken av möjligheter att öka sin räckvidd. Men nyligen har detta utrymme blivit intensivt konkurrenskraftigt när det gäller framväxande plattformar.

Varje social nätverkskanal har sin betydelse och kräver ansträngningar för att hålla kontakten med din publik.

Men om du någonsin har försökt hantera flera sociala medieplattformar samtidigt, vet du hur tidskrävande det är. Genom att skapa innehåll, skriva bildtexter och göra inlägg ser du förmodligen timmar av extra bloggarbete varje vecka.

För att inte tala om varje gång du går online för att posta något, blir du uppslukad av den oändliga rullningen. Och eftersom tid är pengar bör du leta efter sätt att spara den.

Som tur är kan du använda olika schemaläggare för sociala medier för att automatisera en stor del av ditt arbetsflöde samtidigt som du marknadsför din blogg effektivt och behåller ditt förstånd.

Så varför hantera dina sociala medieplattformar manuellt när du kan sätta dem på autopilot?

Följande är en lista över de bästa verktygen för schemaläggning av sociala medier under 2023 som skulle optimera dina sociala mediekanaler och göra ditt arbete enkelt!

Låt oss dyka in för mer information.

1. SocialPilot

SocialPilot

SocialPilot är det mest kostnadseffektiva schemaläggningsverktyget för sociala medier 2023. Det ger en enorm tillväxt på sociala medier och sänker utgifterna för verktyg. Med SocialPilot behöver du inte oroa dig för dina uppdateringar och för att ta slut på gränser. Du kan också göra datadrivna beslut för att öka engagemanget och kalibrera din strategi för sociala medier.

SocialPilot hjälper till att schemalägga och svara på alla kommentarer, meddelanden och inlägg i realtid. Förutom att schemalägga sociala medier kan du också bjud in kunder att koppla konton och dela white label-rapporter via mejl på SocialPilot.

Varför välja SocialPilot som ditt schemaläggningsverktyg för sociala medier för ditt företag?

 • Med ett vänligt användargränssnitt kan du schemalägga/skapa personliga inlägg för alla dina sociala medieplattformar, allt på ett ställe.
 • Funktionen Social Inbox gör det möjligt för användare att svara på alla kommentarer och meddelanden. Den filtrerar också konversationer och fokuserar på de relevanta – så att du inte missar att svara någon kund.
 • SocialPilot hjälper till att schemalägga 500 inlägg på sociala medier med massuppladdningsfunktionen.
 • Arbetsflöden gör det möjligt för användare att samarbeta med team samtidigt som de granskar och godkänner allt innehåll innan det publiceras.
 • Effektivisera din sociala mediestrategi på autopilot genom att schemalägga inlägg till tidsluckor när dina följare och prenumeranter är som mest aktiva.
 • SocialPilots kurerade innehållslista hjälper till att skapa engagerande innehåll baserat på senaste nytt, kategorier, nyckelord och influencers.
 • SocialPilots tillägg gör det möjligt att schemalägga inlägg på sociala medier när som helst och var som helst utan att byta fönster och flikar.
 • Lägg till bilder och videor med SocialPilot, som också har ett inbyggt Giphy-stödsystem.
 • Förkorta enkelt webbadresser i dina inlägg med Bitly, Sniply eller Rebrandly.
 • Inbyggt Dropbox- och Box.com-stöd för att sömlöst dela media från din molnlagring.
 • Det hjälper till att ställa in godkännanderättigheter och privilegier för att ändra eller ta bort inlägg.
Läsa:  Amazon Affiliate Marketing med ChatGPT: En komplett guide för 2024

Vad tycker folk om SocialPilot?

Alexandra K.

Schemaläggarfunktionen låter mig organisera och lägga upp innehåll en hel månad i förväg. Jag kan vara säker på att innehållet kommer att läggas upp i tid och i alla olika medieformat. Jag kan också redigera inlägg efter att de har schemalagts att gå ut, inlägg kan delas om och tider ändras/redigeras. Funktionerna fungerar snabbt över alla vår verksamhets sociala plattformar. Den sociala analyskomponenten är mycket fördelaktig och fungerar som en bra guide för att förstå hur ditt innehåll går och vem exakt din publik är.

Jenna D.

Det tog mig en solid 3 veckor att jämföra och kontrastera varje enskilt verktyg för schemaläggning av sociala medier på marknaden, men jag är glad att HuI gjorde det! SocialPilot var HELT BÄSTA tjänsten till det bästa priset. Jag får mer från SocialPilot än jag får från HootSuite eller Buffer till en bråkdel av kostnaden. Och deras kundsupport är oslagbar! Tack för allt ni gör!

Jennifer W.

Jag älskar att kunna schemalägga flera inlägg för flera konton och batchinnehåll. Analyserna är också bra. Vi kan ha mycket fler konton jämfört med några av de andra webbplatserna där ute. Jag älskar också att jag kan ställa in grupper och välja flera konton med ett klick. Det finns ett alternativ att exportera rapporter med din företagslogotyp på dem för att se mycket professionella ut.

2. Senare

Senare

Nästa på vår lista över bästa schemaläggningsverktyg för sociala medier är, Senare. Det är en allt-i-ett social marknadsföringsplattform för alla sociala nätverk. Det hjälper dig att planera, analysera och publicera ditt innehåll med bara några få klick. Det hjälper till att spara tid och samtidigt öka tillväxten för ditt företag.

Later möjliggör skapande av innehållskartor och postschema med Later’s visuell planering verktyg. Det är en kalender där du drar och släpper innehåll till en tidslinje för inlägg.

Senare ger också hashtag-förslag och analyserar de bästa tiderna att lägga upp.

Fördelar

 • Analysfunktionen är exceptionell, särskilt som svar på hashtags prestanda.
 • Berättelseschemaläggning är ännu en unik funktion som låter användare schemalägga Insta-berättelser i förväg.
 • Det tillåter flera användare i ett inloggningskonto.
 • Det hjälper till att schemalägga inlägg på plattformar som Facebook, Instagram, Twitter och Pinterest.
 • Linkin.bio-funktionen låter dig leda trafik till flera källor, vilket är användbart för konton utan en svep-upp-länk.
 • Det är lätt att växla mellan konton om du driver flera varumärken och plattformar.

Genie Folkner

Senare är det ultimata Instagram-publiceringsverktyget! Det sparar tid, pengar och ökar produktiviteten!

Nackdelar

 • Senare tillåter dig inte att twittra bara en länk (ingen bild bifogad), vilket ibland kan vara utmanande när du planerar innehåll.
 • Den lägger för närvarande inte upp videor på Pinterest via mobilappen, bara via skrivbordsversionen.
 • Det ger schemaläggning för Instagram-berättelser men bara via push-meddelanden, så du måste använda din mobil för att faktiskt lägga upp på Instagram-berättelser.
Läsa:  Effektiv annonsering i sociala medier för småföretag: Maximera avkastningen på investeringen

Meredith Walter

Jag önskar att det fanns en direkt integration med saker som Canva och Lightroom för att göra uppladdning och redigering av mina bilder sömlös.

3. Buffert

Buffert

Med över 75 000 kunder, Buffert är ett freemium verktyg för hantering av sociala medier. Buffer passar bäst för alla som vill etablera en närvaro på sociala medier, med olika planer för alla från småföretag till bloggare till byråer eller stora företag.

Vid den tidpunkt då Buffer lanserades var det bara ett schemaläggningsverktyg för Twitter. Sedan dess har den lagt till schemaläggning till olika sociala nätverk och har inkluderat funktioner som t.ex detaljerad analys.

Fördelar

 • Buffer har ett vänligt användargränssnitt med lättnavigerade verktyg och funktioner.
 • Den har flexibla prisplaner som är lämpliga för bloggare, småföretag och stora företag.
 • Pablo, den inbyggda fotoredigeraren, gör det enkelt att publicera och schemalägga bilder från en enda instrumentpanel.
 • Liksom Later och Hootsuite kan användare också svara på kommentarer och engagera sina följare direkt från Buffer istället för att logga in på olika plattformar.
 • Analysfunktionen kan ta reda på om besluten om ditt innehåll och schema är kraftfulla och relevanta.
 • Buffer tillhandahåller ett webbläsartillägg för Chrome, Firefox och Safari för att dela innehåll på olika webbsidor.

Tessa B

Även om vi har sett sociala medier växa under de senaste åren, har vi sett behovet av att hålla jämna steg med innehåll för att hålla ditt företag och ditt varumärke framför sinnet för konsumenterna. Buffer låter dig skapa och schemalägga inlägg som ska delas direkt till din önskade sida eller sidor på sociala medier. Buffer gör det enkelt att tagga företag (ett nyligen tillskott för Facebook), dela flera videor och verkligen planera ditt innehåll.

Nackdelar

 • Du kan kontrollera analyser och schemalägga inlägg, men du kan inte se dina inkommande omnämnanden, svara på kommentarer och meddelanden, engagera dig i andras inlägg osv.
 • Instagram och Pinterest funktioner är väldigt grundläggande.
 • Buffert stöder inte Linkedin Groups integration.
 • Buffertförlängning släpar i Google Chrome, trots dess fantastiska funktioner.

Nasim K

Mycket dyrt för vad de erbjuder. Data uppdateras inte automatiskt, och ibland tar det så lång tid innan du faktiskt kan se dem i Buffer.

4. Postplanerare

Postplanerare

Nästa på vår lista över bästa schemaläggningsverktyg för sociala medier är Postplanerare. Det är en plattform “skapad av marknadsförare på sociala medier för marknadsförare av sociala medier.”

Post Planner automatiserar postuppladdning som sparar mycket tid. Det är också optimerar inlägg på Facebook, LinkedIn, Pinterest, Instagram och Twitter. Det låter dig också schemalägga tidpunkten för ditt innehåll live på dina sociala medier.

Fördelar

 • Post Planner skalar allt innehåll i sin databas så att användaren alltid publicerar saker med hög omvandling.
 • Post Planner har ett stort bibliotek för att hjälpa användare att skapa inlägg som är engagerande och relevanta.
 • Lätt att använda med ett enkelt gränssnitt.

Jennifer H.

Systemet är enkelt att installera och använda. Det finns många alternativ och ytterligare hjälp. Jag älskar också det vintergröna alternativet att tillåta att inlägg publiceras om vid ett senare tillfälle.

Nackdelar

 • Det saknas djupgående analyser.
 • Kostnaden är hög för de funktioner som den erbjuder.
 • Vissa användare kan tycka att gränssnittet är svårt att förstå och använda.
Läsa:  Hur man använder SMS-marknadsföring denna jul för att få ditt företag att växa

Anil J

Det värsta med den här produkten är försumligheten från kundsupportpersonal. De verkar aldrig vara tillgängliga.

5. TweetDeck

TweetDeck

Tweet Deck är en av gratis schemaläggningsverktyg för sociala medier som gör det möjligt för företag att driva sina Twitter-konton online från ett automatiskt och centraliserat gränssnitt för att snabbt och effektivt kunna påverka sin publik.

Den har en robust aviseringsfunktion som låter användare hålla sig uppdaterade om trender och komma ikapp med sina kontakter över olika sociala medieplattformar på kortare tid.

Fördelar

 • TweetDeck har en funktion för att övervaka konversationer i realtid.
 • Den har anpassningsbara instrumentpaneler för sociala medier som förenklar användare att hantera, läsa och skicka tweets.
 • Användare kan centralisera schemaläggning och övervakning, så att de kan hålla koll på trender och delta i realtidskonversationer.
 • TweetDeck tillåter också användare att övervaka Twitter-hashtags, sökningar och listor för att säkerställa att kontot ständigt uppdateras för följare och publik.
 • Schemaläggning gör att du också kan twittra under högtrafik för bästa exponering, vilket ökar dina chanser att få nya följare och förhindrar att du slutar följas.

Gage A.

TweetDeck är en fantastisk uppgradering till grundläggande Twitter. Det tillåter flera konton, kontoövervakning och spårning av populära hashtags som är trendiga i en handvändning. Jag älskar den här applikationens snabbhet och smidighet.

Nackdelar

 • TweetDeck är endast lämplig för Twitter-användare.
 • TweetDecks instrumentpanel för mobilversion är inte användarvänlig.

Verifierad användare

Användargränssnittet är föråldrat liksom varumärket. Jag skulle rekommendera en annan app som Buffer.

6. Hootsuite

Hootsuite

Sist men inte minst, på vår lista över bästa schemaläggningsverktyg för sociala medier finns Hootsuite.

Med över 16 miljoner användare och 1 000+ anställda är Hootsuite ett av de bästa verktygen på marknaden om du vill schemalägga och automatisera dina inlägg på olika sociala medieplattformar. Det här verktyget är perfekt för små till medelstora företag och marknadsföringsbyråer.

Det hjälper dem att publicera inlägg, hantera sociala medier forskning och ger insiktsanalyser också. Hootsuite integreras med flera andra plattformar och sociala medier. Det sparar tid genom att schemalägga inlägg över alla dina sociala kanaler med bara några klick.

Fördelar

 • Den främsta och mest använda funktionen i Hootsuite är att publicera och schemalägga inlägg på sociala medier.
 • Det ger kvalitetsinnehåll som tillfredsställer publiken och når fler människor. Det hjälper till att komma åt bildtillgångar direkt från Hootsuites instrumentpanel för att göra regelbundna inlägg enkelt.
 • Post- och dubblettfunktionen gör det möjligt att dela samma uppdatering flera gånger, med huvudmålet att nå publik i olika tidszoner.
 • Det låter dig också interagera med dina följares och prenumeranters inkorg och engagemangsfunktioner.
 • Funktionen för strömmars instrumentpanel gör det enkelt att se de senaste nyheterna om de ämnen du kontrollerar.
 • Den har ett inbyggt socialt lyssningsverktyg, My Industry. Det låter dig lägga till nyckelord och följa hashtags.

Christian N

Att ha en fin bild för varje flöde ger en bra plats på det som står i kö i din pipeline av inlägg. Det är också ganska enkelt att ladda upp och schemalägga inlägg, samt att gå tillbaka för att göra ändringar i inställningarna innan ett inlägg är schemalagt att gå live.

Nackdelar

 • Betalda planer är ganska dyra.
 • Prioriterad support är inte öppen för alla kunder.
 • Vissa användare tycker att det är svårt att navigera genom olika funktioner.
Läsa:  Vilket är det bästa sökordsverktyget för att öka SEO?

Tony S

Hootsuite har alltid varit min favorit för företag som kommer igång eller de som har en låg budget. De erbjuder så fantastiska och viktiga funktioner i en lättanvänd plattform. Hootsuite-instrumentbrädan är fantastisk med de funktioner den ger, men för ett multitasking-proffs var instrumentbrädan lite skrämmande – kände att den kunde ha organiserats och förenklats.

Så det finns olika schemaläggningsverktyg för sociala medier tillgängliga på marknaden. Och i den här listan har vi begränsat några av de bästa verktygen för att schemalägga inlägg på sociala medier.

Nu när du vet om dessa verktyg, deras fördelar, funktioner, för- och nackdelar, är det dags att välja ett av dem.

Slutsats

Som social media manager bör du alltid leta efter ett verktyg som gör denna virtuella resa mot framgång enklare.

Även om inget verktyg i världen är perfekt, verkar SocialPilot vara bättre än andra schemaläggningsverktyg för sociala medier på marknaden just nu.

Den har allt du behöver för att engagera dina kunder och öka tillväxten för ditt företag. Med sin kostnadsvänliga prissättning och effektiva funktioner är detta ett verktyg att lägga händerna på. SocialPilot erbjuder en gratis demo, så varför inte ge den en chans?

Välj det verktyg som uppfyller dina krav och se ditt företag nå framgångshöjder!

Vanliga frågor

🌟 Går det att skriva på alla sociala medier på en gång?

Ja, med hjälp av schemaläggningsverktyg för sociala medier är det möjligt att göra inlägg på alla dina sociala nätverk med bara ett klick. Verktyg som SocialPilot, Hootsuite, Buffer hjälper till att schemalägga och hantera inlägg enkelt.

🌟 Vilka är några bästa schemaläggningsverktyg för sociala medier under 2024?

SocialPilot, Hootsuite, Buffer och Later är några av de bästa schemaläggningsverktygen för sociala medier under 2023.

🌟 Vad är ett schemaläggningsverktyg för sociala medier?

Ett schemaläggningsverktyg för sociala medier är ett automatiseringsverktyg som hjälper dig att schemalägga inlägg på sociala medier för olika konton i sociala medier. Du kan inte alltid vara aktiv själv på sociala medier, så att använda schemaläggningsverktyg för sociala medier hjälper dig att vara proaktiv.

🌟 Hur kan jag göra ett schema och strategi för sociala medier?

Schema och strategier för sociala medier kan göras med hjälp av en innehållskalender. Verktyg som SocialPilot, Hootsuite, Buffer och Later hjälper till att skapa sådana scheman.

🌟 Hur många gånger ska jag göra inlägg på sociala nätverk för att få fler följare?

Enligt Laters analys av över 917 000 unika användare varierar graden av räckvidd och engagemang per enskilt inlägg eftersom de flesta delas.

För konton med 1 000-250 000 följare: att lägga upp 14 eller 20 gånger per vecka ger den högsta räckvidden per inlägg.

Men för konton med 250 000 följare skulle ett inlägg per vecka räcka.