Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

7+ bästa Instagram WordPress-plugins för att öka social räckvidd

7+ bästa Instagram WordPress-plugins för att öka social räckvidd

Letar du efter de bästa WordPress-plugins för Instagram?

Instagram-plugins gör det enkelt att visa Instagram-innehåll på din webbplats. Detta kan inkludera Instagram-fotoflöden, Instagram-profillänkar, delningsknappar, inbäddade inlägg och mer.

Med det här innehållet kan du göra din WordPress-webbplats mer engagerande och locka besökare till ditt Instagram-konto.

I den här guiden har vi handplockat de bästa WordPress Instagram-plugins som hjälper dig att öka dina följare och engagemang.

Varför använda Instagram Plugins i WordPress?

Instagram är ett populärt nätverk för sociala medier. Med över 2 miljarder aktiva Instagram-användare varje månad är den full av foton och videor. Men att lägga till det innehållet på din WordPress-webbplats kan vara en utmaning för nybörjare.

Det är där Instagram-plugins kan hjälpa. De överför ditt Instagram-innehåll till din WordPress-webbplats automatiskt. Det är som att ge din webbplats en visuell uppgradering utan allt arbete.

Vill du visa dina senaste inlägg? Lätt. Eller kanske du föredrar ett komplett Instagram-galleri på din webbplats? Gjort. Även komplicerade saker, som köpbara Instagram-flöden, är möjliga.

Instagram kan göra din webbplats rolig, engagerande och levande. Det är också ett utmärkt sätt att visa sociala bevis. WordPress- och Instagram-plugins ger den magin direkt till din webbplats.

Med det i åtanke, låt oss titta på några av de bästa Instagram-plugins för din WordPress-webbplats.

7+ bästa Instagram WordPress-plugins

Vi har handplockat 7 av de bästa Instagram WordPress-plugins för deras användarvänlighet, funktioner och konkurrenskraftiga priser. Klicka på någon av länkarna nedan för en detaljerad översikt av varje lösning:

1. Instagram Feed Pro av Smash Balloon

Instagram Feed Pro av Smash Balloon är en av de bästa plugins för Instagram-flöden. Den används på över 1,7 miljoner webbplatser för att skapa helt anpassade Instagram-flöden på WordPress.

Visuellt engagerande och lätt att använda, det är ett toppval för att bädda in Instagram-inlägg, foton och videor. På så sätt kan du föra buzzen du skapar på Instagram direkt till din webbplats, även om Instagram API går ner.

Dessutom har den enkla anpassningsalternativ för att få ditt flödesgalleri att matcha din webbplats stil och tema. Detta inkluderar färgscheman, en “ladda mer”-knapp, justering av antalet kolumner, visning av flödesrubriker och mer.

Denna plugin låter dig också visa flera Instagram-flöden. Dessutom kan den selektivt innehålla specifika inlägg, vilket skapar en strålkastare för ditt bästa innehåll.

Lätt att konfigurera och med förstklassigt stöd, Instagram Feed Pro sammanför din WordPress-webbplats och Instagram sömlöst.

Läsa:  Förstå brunt brus och dess fördelar

Nyckelfunktioner

 • Användarvänlig och mycket anpassningsbar design
 • Visa flera Instagram-flöden
 • Visa hashtag-flöden
 • Välj bland flera flödesteman
 • Alternativ för karusellmatningslayout
 • Mobil responsiv design
 • Möjlighet att visa Instagram-följningsknapp
 • Inkluderar knappar för social delning
 • Skapa “Shoppbara” Instagram-flöden för e-handel
 • Alternativ för att visa bildbeskrivningar, gilla-markeringar, kommentarer och bildtexter
 • Lightbox popup-funktion för förstorad bild av foton

Varför vi rekommenderar det: Instagram Feed Pro är ett kraftpaket för att skapa personliga Instagram-flöden i WordPress. Det är användarvänligt, mycket anpassningsbart och kräver ingen teknisk erfarenhet. Visa foton i en Instagram-widget eller på valfri WordPress-sida eller inlägg.

Prissättning: Premiumversionen börjar på $49 per år med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Du kan också använda gratis plugin för Smash Balloon socialt fotoflöde.

Envira Gallery är en av de bästa plugins för WordPress fotogalleri. Det låter dig skapa vackra och responsiva gallerier som du kan använda för att visa ditt Instagram-innehåll.

Tack vare det användarvänliga gränssnittet kan du designa och anpassa gallerier för att passa dina preferenser utan att behöva någon kodningserfarenhet. Envira Gallery kommer också med sociala delningsfunktioner. Detta innebär att dina besökare kan dela foton direkt från din webbplats, vilket ökar din räckvidd.

Envira Gallery är fyllt med funktioner som enkel dra-och-släpp-byggare, skapande av album, djuplänkning, paginering och vattenmärkning, och är mycket mer än ett grundläggande fotoplugin. Den har också ett tillägg som låter dig importera Instagram-bilder till WordPress med några få klick.

Nyckelfunktioner

 • Erbjuder en responsiv design
 • Möjliggör enkel integration med Instagram
 • Stöder högupplösta foton och videor
 • Tillåter anpassade gallerilayouter
 • Har lightbox-funktioner
 • Innehåller SEO-vänlig struktur
 • Ger en enkel dra-och-släpp-byggare
 • Fungerar med WooCommerce

Varför vi rekommenderar det: Om du siktar på att visa upp dina Instagram-bilder på bästa möjliga sätt i WordPress är Envira Gallery ett bra val. Den kombinerar funktionalitet med estetik för att ge en sömlös upplevelse för dig och dina webbplatsbesökare.

Prissättning: Börjar på $39,50 per år. Det finns också en gratis plugin för Envira Gallery tillgängliga.

3. RafflePress

RafflePress är en av de bästa WordPress giveaway-plugins. Istället för att visa ditt Instagram-innehåll hjälper det dig att engagera dina besökare och öka dina Instagram-följare.

Med RafflePress kan du skapa roliga giveaways och tävlingar direkt på din WordPress-sajt. Den integreras sömlöst med Instagram och uppmuntrar besökare att delta genom att besöka din Instagram-profil, titta på inlägg och mer.

Du kan också använda RafflePress för att vidta andra åtgärder. Till exempel, om du skapar en giveaway för att utöka dina Instagram-följare, kan du inkludera en åtgärd som ber användare att gå med i din e-postlista för att komma in.

Nyckelfunktioner

 • Målbaserade giveaway-mallar
 • Dra-och-släpp giveaway-byggare
 • Responsiv, mobilvänlig design
 • Integration med sociala medieplattformar, inklusive Instagram
 • Inbyggda giveaway-målsidor
 • Automatisk slumpmässig vinnarväljare
 • Generator av giveaway-regler
 • Integrationsalternativ för e-postmarknadsföring
 • Kraftfullt bedrägeri- och spamskydd för att säkerställa rättvisa tävlingar
 • Anpassat block i Elementor-sidbyggaren
Läsa:  Vad är en preposition och dess användning?

Varför vi rekommenderar det: RafflePress är en av de mest funktionsrika och lättanvända giveaway- och tävlingsplugin. Det ger en rolig twist till din webbplats, så att du kan öka din räckvidd och öka engagemanget på Instagram.

Prissättning: Börjar på $39,50 per år. Du kan också prova den begränsade gratisversionen av RafflePress Lite.

4. Uncanny Automator

Uncanny Automator är en av de bästa WordPress-automationsplugins. Det låter dig ansluta din webbplats med hundratals appar och plugins för att bygga automatiska arbetsflöden utan att skriva kod.

Med sin Instagram-anslutning kan du skapa automatiska recept för ditt Instagram-innehåll.

Till exempel, när du lägger upp ett nytt blogginlägg kan du automatiskt dela ett nytt foto på Instagram med din webbplats. Alternativt, när någon slutför en onlinekurs kan du automatiskt dela certifikatfotot på Instagram.

Dessa automatiseringar befriar dig från att slutföra dem manuellt, vilket ger dig mer tid att spendera på viktigare uppgifter.

Nyckelfunktioner

 • Låter dig automatisera uppgifter utan någon kodning
 • Levereras med färdigbyggda “recept” för vanliga uppgifter
 • Fungerar med populära WordPress-plugins
 • Du kan skapa anpassade utlösare och åtgärder

Varför vi rekommenderar det: Uncanny Automator erbjuder ett enkelt sätt att automatisera repetitiva Instagram-uppgifter genom att länka ihop ditt konto och WordPress-webbplats. Det är också lätt att använda och kräver ingen kodning för att skapa automatiserade arbetsflöden.

Prissättning: Börjar från $149 per år. Du kan också prova gratis version av Uncanny Automator.

5. Soliloque

Monolog är ett enkelt men kraftfullt WordPress-skjutreglage-plugin. Det hjälper dig att skapa responsiva video- och bildreglage för din webbplats via ett användarvänligt gränssnitt.

Med dess dynamiska reglagetillägg kan du visa Instagram-bilder direkt på din webbplats med dina utvalda inläggsminiatyrer och vittnesmål i ett enda reglage. Du kan till och med välja vilket Instagram-innehåll som ska användas på din skjutreglage, till exempel endast foton med specifika taggar.

Dessutom låter Soliloquy dig konfigurera bildstorlek, avstånd, varaktighet och övergångseffekter. På så sätt kan din reglage erbjuda en utmärkt användarupplevelse.

Nyckelfunktioner

 • Erbjuder responsiv reglagedesign
 • Inkluderar dra-och-släpp bildbildbyggare
 • Stöder videoreglage från YouTube och Vimeo
 • Tillåter anpassad CSS för personlig styling
 • Lätt reglage widget
 • Ger dynamiska reglage från blogginlägg, Instagram och mer
 • Har lightbox-funktioner för att visa upp dina bilder

Varför vi rekommenderar det: Soliloquy gör det enkelt att lägga till dynamiska bildreglage till WordPress. Med integration av sociala medier kan du visa upp responsivt Instagram-innehåll på din webbplats med bara några få klick.

Prissättning: Börjar på $17 per år.

6. Återuppliva gamla inlägg

Revive Old Posts är ett populärt plugin för schemaläggning för sociala medier. Det låter dig dela gammalt och nytt WordPress-innehåll på sociala medier.

Detta plugin låter dig blåsa nytt liv i äldre blogginlägg genom att dela dem på Instagram. Du kan välja ett anpassat inläggsschema och exkludera specifikt innehåll efter tagg och kategori.

Läsa:  Buffer vs Sprout Social: Vilken hanteringslösning för sociala medier ska du välja?

Dessutom kan du dela bilder från WordPress mediebibliotek på Instagram, dela nytt innehåll så snart det har publicerats och till och med lägga till anpassade UTM-taggar.

Nyckelfunktioner

 • Delar automatiskt gamla inlägg till sociala medier
 • Full kontroll över frekvensen och typen av inlägg som delas
 • Länkförkortningsförmåga
 • Inbyggd analys för att spåra postprestanda
 • Stöder anpassade inläggstyper och taxonomier
 • Erbjuder sömlös integration med WordPress

Varför vi rekommenderar det: Revive Old Posts är utmärkt på att dela gamla inlägg till Instagram, vilket tar bort krånglet med manuella uppdateringar. Det gör underverk att öka engagemanget utan att skapa något nytt innehåll, vilket utan ansträngning ökar din närvaro på Instagram.

Prissättning: Börjar på $75 per år. Du kan också prova begränsad gratisversion.

7. Enkla sociala ikoner

Enkla sociala ikoner är ett populärt gratis plugin för sociala medier för WordPress. Det låter dig lägga till ikoner för sociala medier i din WordPress sidofält, så att användare enkelt kan hitta dina profiler.

Det är ett enkelt plugin med en enkel installation. Du kan visa ikoner för Instagram och andra sociala medieplattformar, inklusive X (tidigare Twitter), YouTube och Facebook.

Det som gör denna plugin speciell är dess flexibilitet. Du kan anpassa dina ikoners färg, storlek och form för att matcha din webbplats design. Ännu viktigare är att den är lätt och kommer inte att köra ner din webbplats med alltför långa laddningstider.

Nyckelfunktioner

 • Användarvänligt gränssnitt
 • Ger en matchande uppsättning ikoner för stora sociala nätverk
 • Tillåter anpassning av ikonfärg, storlek och justering
 • Stöd för placering av kortkod
 • Inkluderar en WordPress-widget

Varför vi rekommenderar det: Simple Social Icons erbjuder ett enkelt och användarvänligt sätt att visa ikoner för sociala medier på din WordPress-webbplats. Det är också lätt, vilket säkerställer att dina sidhastigheter inte blir lidande.

Prissättning: 100% gratis.

Bonus: Social Wall Pro

Social Wall Pro är en bonus Instagram WordPress-plugin värd att överväga. Det låter dig lägga till och kombinera flöden från andra sociala medieplattformar till WordPress, vilket ger besökarna en uppslukande upplevelse av sociala medier.

En av dess unika egenskaper är möjligheten att skapa en engagerande social medievägg. Föreställ dig ett dynamiskt rutnät fyllt med senaste Instagram-inlägg, Facebook-uppdateringar eller Twitter-tweets. Det ger din publik en exklusiv titt på din aktivitet på olika sociala kanaler, vilket ökar engagemanget.

Du kan välja och vraka de nätverk du vill visa, stilisera rutnäten och tilldela positionen för varje social kanal på din vägg. Dessutom erbjuder den automatiska uppdateringar så att din sociala vägg konsekvent förblir fräsch.

Nyckelfunktioner

 • Möjlighet att kombinera flera sociala medier
 • Stöder olika sociala medieplattformar, inklusive Instagram
 • Ger responsiv och mobilvänlig design
 • Erbjuder anpassningsbara layouter och mallar
 • Har ett lättanvänt dra-och-släpp-gränssnitt
 • Innehåller realtidsuppdateringar och cachelagring för snabba laddningstider

Varför vi rekommenderar det: Social Wall hjälper dig att skapa en enhetlig social medieupplevelse på din WordPress-webbplats genom att kombinera flera sociala flöden till en enda vägg. Det är lätt att använda, kräver ingen kodning och kommer från samma team bakom Instagram Feed Pro-plugin, vilket ger den en hedersplats på vår lista.

Läsa:  7 bästa webbplatser att köpa Linkedin-kommentarer 2024 (riktiga och anpassade)

Prissättning: Social Wall Pro är en del av Smash Balloons All Access-paket, från $299 per år.

Vilken är den bästa Instagram WordPress-plugin?

Efter att noggrant testat plugins på den här listan drar vi slutsatsen att Instagram Feed Pro är den bästa Instagram WordPress-plugin.

Det låter dig sömlöst integrera Instagram-flöden i WordPress och visa upp inlägg i en ren, anpassningsbar layout. Det är också mycket flexibelt, tillgodoser olika stilpreferenser, och dess användarvänliga gränssnitt gör det till ett enkelt val, även för nybörjare.

Pålitlig, effektiv och erbjuder konsekventa uppdateringar, Instagram Feed Pro tjänar med rätta titeln som den bästa Instagram WordPress-plugin.

Bästa Instagram WordPress-plugin vanliga frågor

Hur integrerar jag Instagram med WordPress?

Finns det några gratis Instagram WordPress-plugins tillgängliga?

Instagram Feed Pro erbjuder en begränsad gratisversion du kan prova innan du köper. Ladda bara ner det från WordPress.org-pluginförrådet.

Hur väljer jag den bästa Instagram WordPress-plugin?

Att välja det bästa Instagram WordPress-pluginet beror på dina specifika behov. Börja med att definiera vad du vill att pluginet ska åstadkomma. Till exempel kan du behöva den för att visa ett Instagram-flöde, köra tävlingar, automatisera inlägg eller för andra funktioner för socialt engagemang.

Bedöm kompatibiliteten med ditt WordPress-tema, prissättning och kundsupport. Läs recensioner och betyg från andra användare för att förstå plugins prestanda och tillförlitlighet. Slutligen kan det också vara värt att testa några plugins innan du bestämmer dig för den som fungerar bäst för dig.

Slutgiltiga tankar

I slutändan handlar det om att välja de bästa WordPress-plugins för Instagram att hitta något som passar dina specifika behov. Leta efter funktionalitet, prisvärdhet och ansedd kundservice. Viktigast av allt, se till att plugin-programmet integreras sömlöst med ditt WordPress-tema.

Så utforska dessa plugins och hitta den perfekta matchningen för din WordPress-webbplats.

Du kanske också tycker att dessa andra bästa WordPress-plugin-showcases är användbara:

Tack för att du läser! Vi vill gärna höra dina tankar, så lämna gärna en kommentar med frågor och feedback.

Du kan också följa oss på Youtube, X (tidigare Twitter)och Facebook för mer användbart innehåll för att få ditt företag att växa.

Stacey har skrivit om WordPress och digital marknadsföring i över 10 år och om andra ämnen mycket längre. Vid sidan av detta är hon fascinerad av webbdesign, användarupplevelse och SEO.