Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

7 Bästa kommande snart Countdown WordPress-plugins för 2024

7 Bästa kommande snart Countdown WordPress-plugins för 2024

Letar du efter ett kommande WordPress-plugin för nedräkning?

Att lägga till nedräkningstimer på din kommande sida eller sida under konstruktion är ett bra sätt att bygga upp en buzz om din nya WordPress-webbplats. Som sagt, det finns många WordPress-plugins som kommer snart med nedräkningstimerfunktioner, så vilken ska du välja?

I den här artikeln kommer vi att dela de bästa kommande WordPress-plugin-programmen och förklara de bästa funktionerna för varje.

Vad är en kommande nedräkningstimer?

En kommande nedräkningstimer är ett nummer som räknar ner till en viss händelse. Till exempel en klocka som räknar ner tiden som är kvar tills en ny webbplats lanseras.

Många marknadsförare använder nedräkningstimer för att skapa spänning och skapa brådska bland sina kunder. Som ett resultat skapar timern rädsla för att missa (FOMO)hjälpa till att öka konverteringarna.

Det finns två typer av nedräkningstimer du kan lägga till på din webbplats:

 1. Statisk nedräkningstimer: Denna timer räknar ner till en fast punkt och slutpunkten är densamma för alla.
 2. Evergreen Countdown Timer: Ständigt gröna eller “dynamiska” nedräkningstimer börjar räknas när en användare besöker din webbplats och är specifik för varje användare.

De flesta WordPress-plugins för nedräkning som kommer snart inkluderar statiska nedräkningstimer och endast ett fåtal erbjuder dynamiska timers.

Nu när du vet vad en kommande nedräkningstimer är, när är den bästa tiden att använda en?

När ska man använda en Coming Soon Countdown WordPress-plugin?

Det finns flera situationer där du kan använda kommande WordPress-plugins för nedräkning.

Det mest populära scenariot är när du lanserar en ny webbplats. Du kan till exempel räkna ner till när din WordPress-webbplats går live, vilket leder massor av trafik till din webbplats på lanseringsdagen.

Läsa:  Så här påverkar Googles grundläggande webbviktigheter din SEO

Här är några andra sätt du kan använda kommande WordPress-plugins för nedräkning:

 • Produktlansering: Använd en nedräkningstimer för att skapa spänning för en ny produkt, vilket ökar människors chanser att köpa den på lanseringsdagen.
 • Webinarregistrering: Visa hur lång tid det är kvar för användare att registrera sig för ditt webbseminarium, och uppmuntra dem att agera nu innan de missar något.
 • Säsongsrea: Räkna ner till början av en rea för att säkerställa att besökarna gör ett fynd innan det är för sent.
 • WP-underhållsläge: Visa hur lång tid det är kvar tills webbplatsunderhållet är över.

Bästa som kommer snart Countdown WordPress-plugins

Efter att ha tittat på de många användningsområdena för kommande WordPress-plugins för nedräkning, låt oss utforska några av de bästa lösningarna på marknaden.

1. Elementor

Elementor är den bästa WordPress-sidbyggaren med dra-och-släpp-funktionalitet. Du kan använda detta plugin för att skapa en WordPress-kommande sida för din nya webbplats eller onlinebutik.

Elementor fungerar också som ett plugin under konstruktion, plugin för WordPress underhållsläge, plugin för inloggningssidor och 404 sidbyggare. Och med hundratals responsiva målsidesmallar kan du skapa vilken sida som helst och anpassa den i dra-och-släpp-byggaren.

Detta plugin kommer med ett färdigt nedräkningstimerblock för att lägga till både statiska och dynamiska nedräkningstimer i WordPress. Och om du vill kan du ställa in din webbplats så att den startar automatiskt när timern tar slut.

Nedräkningstimerblocket kommer till och med med flera förgjorda nedräkningstimermallar som du kan välja med ett klick.

Om du behöver fler funktioner, här är vad mer Elementor har att erbjuda:

 • WooCommerce-stöd för att skapa en WooCommerce kommer snart-sida
 • Enkel integration med populära e-postmarknadsföringstjänster som Constant Contact.
 • Verktyg för att generera potentiella kunder som optinformulär, kontaktformulär, pristabeller och stjärnbetyg.
 • Fullständiga anpassningsalternativ, inklusive videobakgrunder, bakgrundsbilder och mer.
 • Åtkomstkontroller för att dölja din webbplats under utveckling.
 • Stöd för plugins för sökmotoroptimering (SEO).
 • Enkel integration med Google Analytics.

Kolla in hur Mustard Seed använde Elementor för att lansera klientwebbplatser i den här fallstudien.

Läsa:  Instagram ++ Ladda ner gratis APK för iOS, Android [Updated 2024]

2. OptinMonster

OptinMonster är ett populärt popup- och leadgenereringsplugin för WordPress. Det gör det enkelt att omvandla besökare som överger webbplatsen till prenumeranter och betalande kunder.

Med detta plugin kan du skapa statiska och vintergröna nedräkningstimer. Du kan också göra så många du vill och visa olika timers på olika sidor.

Det finns flera sätt att visa din nedräkningstimer med OptinMonster. Du kan till exempel använda en flytande bar som fastnar längst upp eller längst ner på din sida, lägga till en nedräkningstimer i en popup med ljuslåda eller till och med skapa en välkomstmatta i helskärm med en nedräkningsklocka.

Dessutom kan du anpassa din timer efter varje användares plats, sidan de surfar på, vilken webbplats de kom från och mer.

Ännu bättre, OptinMonster har en fullständig handledning på hur man skapar en nedräkningstimer popup.

Kom ihåg att du behöver OptinMonsters Pro-plan eller högre för att använda nedräkningstimer.

Alternativ: Trivs Ultimatum är ett annat utmärkt val för att visa kommande nedräkningstimer på din WordPress-webbplats.

3. Nedräkningstimer Ultimate

Nedräkningstimer Ultimate är ett gratis WordPress-plugin som kommer snart. Du kan bara använda detta plugin för att skapa statiska timers för din WordPress-webbplats.

Detta gratis WordPress-plugin låter dig lägga till flera timers på din webbplats med hjälp av en kortkod. Du kan också ändra bakgrundsfärg, text, bredd och använda den med många plugins för sidbyggare.

Medan gratisversionen har begränsad funktionalitet kan du komma åt fler funktioner med Pro-versionen. Till exempel finns det 12 olika nedräkningstimerdesigner, e-handelsstöd och mer.

4. Countdown Builder

Countdown Builder är ett annat populärt WordPress-plugin som kommer snart att ladda ner som låter dig skapa en enkel nedräkningstimer i flera olika stilar. Du kan till exempel skapa cirkelnedräkningar, vändklockor och till och med en sida som kommer snart.

Du kan lägga till en timer till vilket inlägg eller sida som helst med det inbyggda WordPress-blocket. Eller så kan du visa din timer på inlägg eller sidor automatiskt.

Läsa:  Hur AI kan hjälpa dig att starta ett litet företag idag - Adoric

Countdown Builder kommer med olika anpassningsalternativ. Du kan till exempel ändra teckenstorlek, etiketter och animeringsstil med den inbyggda redigeraren.

Proversionen av detta plugin låter dig lägga till ett e-postregistreringsformulär, schemalägga timers i förväg, dölja specifika timers och mer.

5. Evergreen Countdown Timer

Evergreen Countdown Timer är en annan gratis nedräkningsplugin för WordPress som kommer snart. Med detta plugin kan du skapa både vintergröna och statiska timers för dina knapphetskampanjer.

Denna plugin kan upptäcka besökare baserat på cookies eller varje användares IP-adress. Och för att lägga till timern på din webbplats kopierar och klistrar du helt enkelt in kortkoden från inställningarna för countdown timer manager.

När din timer har räknat klart kan du omdirigera användare till en annan sida eller webbadress. Du kan till exempel omdirigera människor till din WordPress-produktsida om du lanserar en ny produkt.

Även om detta plugin initialt är gratis, finns det en proversion tillgänglig. Pro-versionen erbjuder många extra funktioner, färger och låter dig visa timers för “spots” som biljetter till ett evenemang.

6. HurryTimer

HurryTimer är ett populärt WordPress-plugin som kommer snart att räkna ned som låter dig lägga till vintergröna och statiska timers till din webbplats. Den använder också cookies och IP-adresser för att upptäcka besökare och visa rätt timer vid rätt tidpunkt.

Med detta plugin kan du ställa in dina kommande timers att köra mellan två datum, som början och slutet av en reaperiod. Det låter dig också lägga till timers i din WooCommerce-butik och visa flera timers på samma sida.

Basversionen av HurryTimer erbjuder flera anpassningsalternativ, inklusive omdirigering av URL, automatisk omstart och dölj WooCommerce ‘lägg till i kundvagn-knapp’. Alternativt inkluderar proversionen meddelanden om klibbiga fält, kupongkoder som löper ut automatiskt, extra stilar och mer.

7. Enkel timer

Enkel timer är ett superenkelt plugin som kommer snart. Du kan använda den för att lägga till timers i inlägg, sidor och widgets på din WordPress-webbplats.

Detta gratis plugin inkluderar obegränsad nedräkning och uppräkningstimer som visar datum eller tid och uppdaterar varje sekund. Och med varje timer kan du avslöja dolt innehåll när timern går ner.

Läsa:  De bästa verktygen och resurserna för Saas webbdesign och prototyper

Så om du behöver en enkel kommande snart timer utan klockor och visselpipor, är detta plugin ett bra val.

Vilken Coming Soon Countdown WordPress-plugin är bäst?

Efter att ha tittat på plugins i den här listan, vilket kommer snart nedräkningsplugin är bäst?

Enligt vår åsikt är det bästa kommande nedräkningsplugin för WordPress Elementor. Elementor har allt du behöver för att skapa, anpassa och visa en nedräkningstimer på din kommande sida:

 • Den har en inbyggd kommande sida och underhållsläge
 • Du kan bygga sidor visuellt med dra-och-släpp-redigeraren
 • Nedräkningstimerblocket har flera anpassade nedräkningstimermallar
 • Du kan anpassa din nedräkningsklocka som du vill
 • Den erbjuder både statiska och dynamiska nedräkningstimer
 • Du kan välja vem som kan komma åt din webbplats under uppbyggnad
 • När timern är slut kan du visa ett meddelande eller automatiskt omdirigera besökare
 • Du kan dölja timern på mobila eller stationära skärmar

Dessutom kan du använda Elementor för att skapa vilken sida som helst på din WordPress-webbplats utan att skriva en enda rad kod.

Så vad väntar du på?

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det bästa WordPress-plugin som kommer snart att bli nedräkning för din webbplats. Medan du är här kanske du också gillar dessa bästa gratis WordPress-inloggningsplugins.

Tack för att du läser. Vänligen följ oss vidare Twitter, Facebookoch Youtube för mer användbart innehåll för att få ditt företag att växa.

Stacey har skrivit om WordPress och digital marknadsföring i över 10 år och om andra ämnen mycket längre. Vid sidan av detta är hon fascinerad av webbdesign, användarupplevelse och SEO.