Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

7 bästa länkar i bio Instagram-verktyg (toppval)

7 bästa länkar i bio Instagram-verktyg (toppval)

Letar du efter den bästa länken i bioverktyg för Instagram?

Med en länk i bioverktyget kan du lägga till flera länkar till din Instagram-profil. Och som ett resultat, skicka trafik till din webbplats, sociala medienätverk och andra onlineplattformar.

I den här artikeln delar vi de bästa länkbio Instagram-verktygen du kan använda för att marknadsföra ditt företag online.

Vad är ett Instagram Bio Link Tool?

En länk i bio Instagram-verktyg erbjuder ett enkelt sätt att komma runt regeln “en länk” för Instagram-konton.

Vanligtvis låter Instagram dig bara lägga till en enda klickbar länk till din Instagram-profil. Alla andra Instagram-länkar som de i dina Instagram-inlägg är oklickbara.

För användare betyder det att du måste byta ut biolänken manuellt varje gång du vill marknadsföra ett annat inlägg. Men med ett Instagram-biolänkverktyg leder länken du lägger till i din profil besökare till en sida där du kan lägga till obegränsade länkar.

Här är ett exempel på hur en länk i biosidan ser ut:

Som du kan se, genom att länka en enda sida som denna till din Instagram-profil, kan du marknadsföra flera sidor samtidigt utan att lägga till en länk i taget manuellt.

Det finns många marknadsföringsverktyg på Instagram som hjälper dig att länka till mer innehåll och sidor. Men varje verktyg fungerar på olika sätt, vilket leder till ett annat slutresultat.

När du letar efter den bästa länken i bio Instagram-verktyget för dig, överväg följande detaljer:

 • Enkel användning – Du behöver ett verktyg som har en enkel inlärningskurva som gör att du snabbt kan komma igång.
 • Anpassningsalternativ – Leta efter en lösning som låter dig anpassa din biolänksida utan att skriva kod.
 • Integrationer – Om du vill utöka din e-postlista, leta efter ett verktyg som låter dig integrera med tredjepartstjänster som din e-postmarknadsföringstjänst.
 • Prisvärdhet – Den bästa länken i bioverktyg erbjuder prisplaner för en rad budgetar. Kontrollera om du kan använda en gratisversion för att prova innan du spenderar några kalla hårda pengar.
Läsa:  Undermappar eller underdomäner för flerspråkiga webbplatser: Vilken väg bör du...

Med ovanstående i åtanke, här är de bästa länkbio Instagram-verktygen du kan använda för att växa ditt företag.

1. Elementor

Elementor är den bästa WordPress-temabyggaren och målsidesbyggaren på marknaden. Med sin dra-och-släpp visuella redigerare kan du skapa vilket WordPress-tema som helst utan att skriva en enda kodrad.

Du kan välja bland hundratals mobilresponsiva målsidesmallar eller bygga din sida från början visuellt i realtid. Eller om du vill kan du skapa en hel webbplats med den visuella temabyggaren.

Och det bästa är att du inte behöver anlita en utvecklare.

Med Elementor är det superenkelt att skapa en Instagram-länk på biomålsidan. Du kan anpassa den med en mängd olika innehållselement för att visa alla typer av information.

Du kan till exempel:

 • Lägg till länkar till blogginlägg, sidor och produktsidor
 • Visa profilikoner för sociala medier för att marknadsföra dina andra sociala nätverk
 • Markera populära produkter med WooCommerce-produktrutnät
 • Sälj produkter direkt från din länk i biosidan med knappen “Lägg till i kundvagn”.
 • Utöka din e-postlista genom att visa opt-in-formulär
 • Visa sociala bevis med vittnesmål och betyg
 • Visa upp virala giveaways med RafflePress giveaway-blocket

Dessutom har Elementor 4 inbyggda sidlägen: kommer snart, underhållsläge, 404 och inloggningssida. Detta låter dig “slå på” olika sidor med ett enda klick.

Om din webbplats till exempel genomgår underhåll kan du aktivera underhållsläget och visa ett användarvänligt meddelande till dina besökare.

Det fantastiska med detta är att du inte behöver extra plugins för att få denna funktionalitet – allt ingår i Elementor.

Sist men inte minst har Elementor en gratis plan du kan försöka se om det passar bäst för ditt företag. Vi föreslår dock att du väljer den betalda planen för att njuta av dess temabyggare och alla de bästa funktionerna.

Prissättning:

Den betalda versionen av Elementor börjar från $79,00 per år.

2. Smash Balloon Social Wall

Smash ballong är ett annat kraftfullt WordPress-plugin som du kan använda för att visa upp annat innehåll på sociala medier från din Instagram-biolänk. Dess Social Wall-plugin kombinerar innehåll från Instagram, Twitter, Facebook och YouTube och visar allt i ett enda socialt mediaflöde.

Läsa:  Hur ett AI Instagram-verktyg kan utöka dina Instagram-följare

Genom att visa upp allt ditt sociala medieinnehåll på en enda vägg kan du maximera ditt innehåll och öka engagemanget med din publik.

Här är ett exempel på hur sociala väggar ser ut:

Detta WordPress-plugin är superlätt att använda utan kodning behövs. Du kan anpassa din design snabbt och välja mellan 3 olika layouter, inklusive:

 1. Rutnät
 2. Lista
 3. Karusell

Du kan filtrera bort innehåll som du inte vill visa och välja specifika hashtags, fraser och söktermer som du vill visa. Som sådan kan du bädda in flera flöden utan begränsningar.

Dessutom ser det bra ut på din webbplats direkt ur lådan. Social Wall använder samma typsnitt, färger och andra stilar från ditt WordPress-tema, så det kräver inget arbete för att få det att se bra ut.

Med en mobil responsiv design och enkla alternativ för att bädda in innehåll i WordPress är Social Wall ett utmärkt sätt att driva trafik till dina sociala medieprofiler på Instagram.

Klistra bara in din anpassade webbadress för sociala väggar i din Instagram-biografi och se hur engagemanget börjar.

Prissättning:

Priset för Smash Balloons Social Wall-plugin börjar från $49 per år.

Kom igång med Social Wall idag.

Bonus: Om du vill visa ett köpbart Instagram-flöde har Smash Balloon en dedikerad Instagram Feed plugin som gör precis vad du behöver.

För mer information, se vår Smash Balloon recension.

3. Linktree

Linktree är en länk i bioverktyget populärt bland många Instagram-användare. Det ger dig en enda sida som du kan använda för att hysa länkar till allt ditt onlineinnehåll.

Med sin dra-och-släpp-redigerare kan du länka till var som helst online, inklusive:

 • videoklipp
 • Artiklar
 • Hemsida
 • Sociala profiler
 • Och mer

Det inkluderar också integration med Mailchimp, Google Sheets och Google Analytics för att samla in e-postadresser och övervaka din statistik.

När din Linktree-sida har ställts in lägger du bara till den i din Instagram-profil. När sedan användare klickar på länken ser de din anpassade länkträdssida med alla dina länkar.

Till skillnad från Elementor, som använder ditt anpassade domännamn, är Linktrees biolänk märkt. Till exempel kan din länk se ut ungefär så här: “linktr.ee/example”, vilket inte är särskilt användbart för att hålla ditt varumärke konsekvent.

Läsa:  9 bästa WordPress Q&A-plugins för dina besökare

Som sagt, det är en bra lösning för varumärken som behöver en kostnadseffektiv länk i bioverktyg.

Prissättning:

Linktree erbjuder en gratis plan med alla dess grundläggande funktioner. För avancerade funktioner, inklusive integrationer från tredje part, börjar planerna från $6 per månad.

4. Shorby

Shorby är ett annat Instagram-bioverktyg som låter dig skapa en Instagram-målsida för att visa upp flera länkar. Med deras SmartPages-funktion kan du lägga till text, knappar och kort som länkar till allt innehåll online.

Dessutom kan du lägga till möjligheten för besökare att skicka meddelanden till dig i en mängd olika meddelandeappar, inklusive:

 • Facebook messenger
 • Telegram
 • Skype
 • Viber
 • Whatsapp

För att anpassa din sida kan du välja en anpassad bakgrundsbild eller färg och ställa in färgen på din uppmaningsknapp.

Men precis som Linktee börjar webbadressen till din biosida med Shorbys varumärkeslänk: “shor.by/example” om du inte lägger till en anpassad domän, av vilken du kan ha 1 per projekt.

Prissättning:

Shorby inkluderar en 5-dagars gratis provperiod för att testa dess funktioner. Sedan börjar prissättningen från cirka 15 USD per månad, faktureras årligen.

5. Tryck på Bio

Tryck på Bio är ett Instagram-länkverktyg som förvandlar en enkel länk till en interaktiv Instagram-berättelse. Detta är en utmärkt lösning för små varumärken som inte kan lägga till länkar till berättelser förrän de når 10 000 följare.

Berättelserna visas på din länksida som kort, och du kan använda dem på olika sätt. Du kan till exempel visa specifika Instagram-inlägg, andra sociala nätverk och länkar till inlägg och sidor på andra ställen online.

Detta lyhörda Instagram-bioverktyg inkluderar också e-postregistreringsformulär, retargeting och statistikspårning för betalda planer.

Prissättning:

Tap Bio erbjuder en grundläggande plan gratis. Men för att se statistik och andra avancerade funktioner börjar prissättningen från $5 per månad.

6. Lnk.Bio

Lnk.Bio är ett populärt Instagram-bioverktyg som liknar de andra lösningarna på den här listan. Det låter dig skapa en interaktiv sida för att visa upp länkar till ditt viktigaste innehåll online.

Med det lättanvända gränssnittet kan du lägga till:

 • Sociala länkar
 • videoklipp
 • musik
 • Bilder
 • Och mer
Läsa:  12 bästa ställena att köpa Telegram-medlemmar 2024 (grupper och kanaler)

Du kan också anpassa din design för att passa ditt företags varumärke. Men precis som andra verktyg är webbadressen du får märkt så här: “lnk.bio/example”, vilket kan försämra konsekvensen i ditt varumärkes image online.

Prissättning:

Du kan komma igång med detta verktyg gratis. Men för att få tillgång till länkschemaläggning, analys, Instagram-synkronisering och mer måste du uppgradera. Betalda planer börjar från $0,99 per månad och konto.

7. Milkshake-appen

Nu till något lite annorlunda. Milkshake är en mobilapp som hjälper dig att skapa en gratis Instagram-webbplats på din telefon på några minuter. Som ett resultat blir länken i din Instagram-bio en Insta-webbplats där dina fans kan ansluta till ditt innehåll och dina erbjudanden.

Det fungerar genom att använda kort som användare kan svepa igenom, som Instagram-berättelser. Du kan anpassa korten med vilket innehåll du vill och anpassa varje kort för att passa ditt varumärke.

Efter det är det bara att klistra in din unika länk i din Instagram-biografi. Du kan till och med skapa flera webbplatser med Milkshake och enkelt växla mellan dem.

Prissättning:

Milkshake är en gratis app tillgänglig på både iOS och Android med valfria köp i appen.

Är du redo att börja engagera dina Instagram-följare, driva riktad trafik och samla in värdefulla leads?

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta den bästa länken i bio Instagram-verktyg för ditt företag. Du kanske också gillar vår guide om hur du lägger till en länk till din TikTok-bio.

Medan du är här, glöm inte att följa oss vidare Twitter, Youtubeoch Facebook för mer användbart WordPress-innehåll.

Stacey har skrivit om WordPress och digital marknadsföring i över 10 år och om andra ämnen mycket längre. Vid sidan av detta är hon fascinerad av webbdesign, användarupplevelse och SEO.