Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

7 bästa POS-plugins för WooCommerce 2024

7 bästa POS-plugins för WooCommerce 2024

Att driva en framgångsrik e-handelswebbplats kräver mycket arbete, men du kan mildra det genom att välja rätt verktyg. Och ett av de viktigaste verktygen du behöver är ett Point-of-Sale (POS) system för WooCommerce.

Förr i tiden var ett kassasystem bara ett kassaregister i din butik. Men som allt annat kommer dessa system att vara helt digitala år 2024. Detta förväntas i en onlinemiljö, men det är lika sant för butiker med fysiskt läge.

Och det finns alltid alternativ i vilken typ av programvara som helst, men alla är inte likadana.

Låt oss se vilka som är de bästa POS-systemen för WooCommerce 2024.

Vad är ett POS-system?

POS-systemet ansvarar för att beräkna det belopp som ska betalas av kunden, visa detta belopp för kunden, skapa ett kvitto eller faktura och visa alla tillgängliga betalningsalternativ.

Om detta låter bekant beror det på att alla online- eller fysiska butiker använder en.

Om du till exempel går till mataffären och ringer vagnen kommer systemet att tala om för dig vad du är skyldig, och din kassör berättar hur du kan betala (kontant, kredit/debet, etc.). Och slutligen kommer det att skriva ut kvittot.

Detta är dock bara något som kunden interagerar med. Faktum är att dessa system har blivit mycket mer komplexa med åren och gör mycket mer. Andra viktiga funktioner inkluderar lagerhantering, produktkataloger, försäljningsanalyser och mer.

Det beror verkligen på vilket verktyg du väljer och dina behov. Men med rätt POS-plugins kan du öka försäljningen av din WooCommerce-butik.

De bästa POS-plugins för WooCommerce

Det finns ingen brist på POS-system av hög kvalitet som integreras med WooCommerce. Ordningen på denna lista återspeglar dock inte verktygets kvalitet. Istället har varje system sina egna unika funktioner som kan passa ett företag bättre än ett annat.

Det viktigaste är hur lätt verktyget är att använda och hur lätt det är att lära sin personal. Om ett verktyg är svårt att använda, saktar det ner hela din verksamhet, vilket kan göra att kunder undviker dig för snabbare service.

Läsa:  Topp 20 ChatPig-alternativ 2024, chatta med Strangers-appar

Utan vidare, låt oss gå direkt till saken.

1. wePOS

När det kommer till WooCommerce POS-system är det väldigt få som jämför wePOS. Detta verktyg är lyhört, lätt att använda och viktigast av allt, snabbt.

Kombinera det med en mängd andra funktioner och du har ett av de bästa POS-systemen som finns. Och det finns till och med en gratisversion tillgänglig (även om den är begränsad).

Detta är ganska ovanligt i POS-system.

Eftersom gratisversionen endast tillåter kontant betalning för vissa beställningar räcker det verkligen inte. Det låter dig dock testa det utmärkta användargränssnittet. Och det är där detta system verkligen lyser.

Med webPOS kan kassörer välja produktvarianter (d.v.s. skjortfärg) och till och med hantera flera kundvagnar samtidigt. Det är ett av de enklaste POS-systemen att lära sig från grunden, vilket gör det till ett perfekt val för förstagångshandlare.

2. WooCommerce kassasystem (POS-plugin)

Vill du förvandla din dator eller surfplatta till ett kassaregister? Om det är så, Försäljningssystem för WooCommerce plugin är det perfekta verktyget för jobbet. Du kan också se den i aktion på flera enheter genom att kolla in deras demosida.

Detta plugin är idealiskt för alla butiker, restauranger, livsmedelsförsäljare eller nästan alla småföretag.

Enkelt uttryckt, detta plugin förvandlar din webbläsare till ett kassagränssnitt med WooCommerce. Det låter dig välja de produkter du säljer, beräkna slutpriset och skapa ett kvitto som du kan skriva ut på en annan enhet.

Det låter dig till och med skapa dina egna kuponger och rabattkoder. Detta kan uppmuntra kunder att komma till butiken eller köpa mer i allmänhet.

Viktigast av allt, genom att stödja surfplattor är den perfekt för mobila utomhusföretag som food trucks eller marknadsstånd.

3. Fyrkantig

Oavsett vilken typ av företag du driver, Fyrkant WooCommerce kan hjälpa dig att göra det bättre. Detta POS-system är sällsynt eftersom det inte finns någon initial kostnad inblandad. Istället betalar du bara när du gör en försäljning.

Även om detta låter bra på pappret när man startar företag kan det snabbt bli dyrare i mer aktiva butiker.

Läsa:  Hur man ökar omvandlingarna med bra webbdesign

Square erbjuder tillgång till alla större kredit- och betalkortstyper och stöder även digitala plånböcker. Dessa inkluderar till exempel Google Pay eller Apple Pay. Ju fler sätt en kund kan betala, desto större chans har du att göra en affär.

Pluginet är mångsidigt och innehåller allt ett företag behöver, inklusive lagerhantering som synkroniserar ditt Square-konto med WooCommerce och vice versa.

Kombinera detta med fantastisk support och du har ett av de bästa POS-systemen för WooCommerce.

4. YITHs WooCommerce Point of Sale (POS)

YITH försäljningsställe för WooCommerce är ett annat utmärkt verktyg som kan förvandla din WooCommerce-installation till ett kassaregister som är färdigt att använda. Därför är det ett perfekt komplement till alla typer av företag.

Och ja, du kan till och med använda YITH på din mobila enhet! Snacka om mobila affärer.

På grund av tillgängligheten för ditt virtuella kassaregister kan du själv ställa in ett obegränsat antal av dem. För småföretag som food trucks kan man alltså ha flera lastbilar med ett separat men anslutet kassaregister.

Du kan också förvänta dig alla POS-systemhäftklamrar. Produkthantering, kvittoutskrift, tillgång till de flesta betalningsgateways med mera. Det är värt att notera att du kan använda gratisversionen av YITH, men är begränsad till kontantbetalningar.

5. Lightspeed POS-integration

Om du redan använder Lightspeed Retail Point of Sale är det enkelt att integrera det med WooCommerce. Och med Lightspeed POS-integration plugin, du kan göra just det i några enkla steg.

Det bästa är att kontosynkronisering gör att du enkelt kan lägga till din butiksinformation till Woocommerce.

Några nyckelfunktioner inkluderar lagerhantering, kundrelationsinformation, försäljningsanalys, grunderna i varje POS-system och mer. Det är viktigt att notera att denna integration endast är tillgänglig Lightspeed Retail och inte Lightspeed eComm.

En av de bästa sakerna med det här systemet är hur vänligt det är för nybörjare. Det erbjuder inte bara livesupport via telefon, e-post och chatt, utan det har en utmärkt FAQ-sektion och till och med ett inledande webinar för att komma igång.

6. FooSales

FooSales är ett annat utmärkt POS-system för WooCommerce. Som de flesta låter det dig använda ett virtuellt kassaregister med en webb- eller surfplatta-app, vilket gör det mycket enkelt att använda för de flesta företag.

Läsa:  Utnyttja AI: Bygg smartare mjukvarulösningar för morgondagen

Och de erbjuder till och med en 30-dagars gratis provperiod för att testa systemet innan du väljer en plan.

En av höjdpunkterna i detta POS-system är användargränssnittet. Det gör att kassörer enkelt kan skapa, avbryta och skicka nya beställningar på enheten. All denna information är sedan tillgänglig genom systemet, vilket gör det enkelt att se analyser.

Förutom de viktigaste POS-funktionerna erbjuder FooSales en unik funktion för att skapa en kundprofil. Det låter dig se vad varje kund köper, hur mycket de köper och hur ofta de handlar.

Detta kan hjälpa dig att säkerställa att rätt lager finns tillgängligt och till och med identifiera liknande produkter som de kan vara intresserade av.

7. Vandringsställe

Sist men inte minst är Vandra POS-system. Detta är en POS-lösning för detaljhandel som kan integreras med WooCommerce. Det erbjuder kontosynkronisering, vilket gör att alla produkter som läggs till WooCommerce visas på ditt Hike-konto och vice versa.

Det finns en 14-dagars gratis provperiod som du kan dra nytta av för att se om plattformen är rätt för dig.

En av de mest unika funktionerna är att det kan fungera när internet är nere. Många butiker kan bli lamslagna utan onlineresurser när som helst under kontorstid.

Detta är inget problem med Hike.

Och när avbrottet är över kan all data laddas upp till ditt konto. Som ett resultat är det ett av de mest pålitliga POS-systemen som en butik kan använda, och erbjuder alla pålitliga funktioner du kan förvänta dig av ett POS-system.

Behöver varje WooCommerce-butik ett POS-system?

Även om det är möjligt att driva en butik utan ett POS-system, är det nästan ingen som gör det.

Detta beror på att de flesta butiksägare förstår vikten av ett POS-system. Dessa verktyg hjälper ditt företag att fungera smidigt genom att effektivisera kassaprocessen. De flesta hjälper dock också till med saker bakom kulisserna.

Till exempel hjälper POS-system dig också att hålla reda på varulager. Om vi ​​går tillbaka i tiden så var detta faktiskt något man var tvungen att manuellt beräkna (eller anlita någon att göra).

Istället, i ett POS-system, varje gång en produkt köps dras den från det totala beloppet du har. På så sätt säljer du aldrig en vara du inte har.

Läsa:  Fall inte för billigt webbhotell

En annan viktig sak att tänka på är om du har personal. De flesta kassörskor är deltidsarbetande, vilket betyder att de kommer och går. Varje gång du ska anställa en ny medarbetare måste du lära dem systemet.

Det är mycket jobb och kan kosta en hel del tid, vilket då innebär en förlust av årlig vinst.

Ett POS-system minskar detta genom att effektivisera processen och göra den enklare att använda. Det hjälper också till att säkerställa att samma system ansluter till din onlinebutik, och håller all information på ett ställe.

Behöver du verkligen WooCommerce?

Du kanske har insett att de flesta av dessa POS-system fungerar utan WooCommerce och istället erbjuder integration med WooCommerce. Och det beror på att de alla fungerar utan det eller kan arbeta med ett annat e-handelsverktyg.

Den verkliga fördelen med att använda WooCommerce är att det minskar mängden hårdvara du behöver. Istället för att köpa dyr utrustning kan du använda en surfplatta eller dator. Detta eliminerar höga initialkostnader vid uppstart.

Det kan också hjälpa till att eliminera eller minska månadsavgifter och avgifter.

Spara tid med WooCommerce Point of Sale-plugin

I slutet av dagen kommer din Woocommerce-butik att prestera bättre med ett WordPress POS-plugin. Det hjälper dig att spara tid på att hantera din butik samtidigt som du effektiviserar kundens kassaprocess.

Och lika viktigt är att användargränssnittet är enkelt, så att din personal kan använda det utan problem. Det går inte att förneka att kunderna blir otåliga när kassan inte kan slutföra sin beställning. Detta gör det mycket lättare att anställa ny hjälp.

Slutresultatet gör inte bara ditt liv enklare, utan ökar också din försäljning.

Vilket POS-plugin använder du för WooCommerce? Tycker du att WordPress har ett bra urval av POS-plugins?