Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

7 bästa Stripe Payment Plugins för WordPress 2024

7 bästa Stripe Payment Plugins för WordPress 2024

Letar du efter det bästa Stripe-betalningspluginet för din WordPress-webbplats?

Stripe är en populär betalningsmetod för nätbutiker. Det gör det enkelt att acceptera kreditkortsbetalningar på din WordPress e-handelswebbplats så att användare kan checka ut snabbt med minimalt krångel.

I den här artikeln kommer vi att dela de bästa Stripe-betalningsplugins för WordPress som låter dig acceptera betalningar utan ansträngning.

Varför använda Stripe Payments på din WordPress-webbplats?

Om du vill samla in betalningar på din WordPress-sajt är Stripe en av de enklaste lösningarna.

För det första behöver du inte gå igenom den långa processen att skapa ett handelskonto. Alla med ett legitimt företag kan acceptera betalningar med Stripe genom att skapa ett Stripe-konto.

Här är flera andra fördelar med att använda Stripe-integration på din WordPress-webbplats:

 • Inget kontoskapande – Dina webbplatsbesökare och kunder behöver inte ett Stripe-konto för att betala dig för produkter eller tjänster.
 • Enkel användning – Att sätta upp en Stripe-betalningsgateway tar några minuter och är superenkelt.
 • Utcheckning på plats – Kunder behöver inte lämna din webbplats för att ange sina betalningsuppgifter och slutföra kassan.
 • Pålitlig plattform – Stripe är en pålitlig och pålitlig betalningsprocessor som används av globala företag som Unicef, Target, Lyft och mer.
 • Inga dolda kostnader – Till skillnad från PayPal har Stripe inga dolda avgifter, vilket gör att du kan budgetera mer effektivt.

För att komma igång med Stripe bör du först se till att din webbplats har ett giltigt SSL-certifikat. Om din webbplats inte har en, kolla in den här guiden om hur du lägger till SSL till din WordPress-webbplats.

Bästa Stripe Payment Plugins för WordPress

Till skillnad från andra “bästa Stripe-plugin för WordPress”-artiklar kommer vi inte att dela en lista över slumpmässiga Stripe-integrationer nedan. Istället har vi handplockat ett urval av de allra bästa Stripe-betalningspluginerna för WordPress baserat på flera olika användningsfall.

Läsa:  Hur ClickMedia sänker de årliga kostnaderna med 25 % genom att byta från Sprout Social till Buffer

Kolla in dem nedan för att hitta det bästa WordPress-pluginet för Stripe-betalningar för din webbplats för småföretag:

1. Elementor

Elementor är den bästa målsidan och webbplatsbyggaren för WordPress. Det låter dig skapa flexibla sidlayouter för din WordPress-webbplats utan att röra en enda kodrad.

Vid första anblicken kanske det inte ser ut som ett Stripe-betalningsplugin, men när du använder dess dra-och-släpp-byggare och kraftfulla WordPress-block kommer du att se att det är ett utmärkt sätt att acceptera betalningar med Stripe utan att bygga en komplett e-handelssida.

Med SeedProds betalningsknappblock kan du enkelt ansluta ditt Stripe-konto och ta betalningar var som helst på din webbplats. Du kan lägga till blocket på vilken sida som helst, sidofält, sidhuvud, sidfot och i stort sett var som helst annanstans.

Dessutom inkluderar blockinställningarna en möjlighet att omdirigera besökare efter att ha gjort ett köp. Det betyder att du också kan skapa en tacksida med SeedProds tacksidamallar för att bekräfta användarnas beställningar.

Funktioner:

 • Visuell dra-och-släpp sidbyggare
 • WordPress temabyggare
 • Stripe betalningsknapp
 • Fullständiga webbpaket och mallar för målsidor
 • Integrationer av e-postmarknadsföring
 • Anpassningsbara sidblock
 • Åtkomstkontroller för att begränsa innehåll
 • Animationseffekter
 • WooCommerce-stöd
 • Domänkartläggning

Så om du vill bygga en komplett webbplats eller enskilda butikssidor och acceptera Stripe-betalningar utan att anlita en utvecklare, är Elementor rätt väg att gå.

2. WPForms

WPForms är den bästa dra-och-släpp-formulärbyggaren för WordPress. Detta nybörjarvänliga plugin är aktivt på över 5 miljoner webbplatser och har i genomsnitt 4,9 av 5-stjärniga betyg från över 11 000+ recensioner.

Med WPForms Pro kan du acceptera betalningar på din webbplats med Rand och andra betalningsprocessorer, inklusive Square, Authorize.Net och PayPal. Så om du vill skapa ett enkelt beställningsformulär eller donationsformulär utan att skapa en hel e-handelswebbplats, är WPForms den idealiska lösningen.

Plugin-programmet är lätt att använda med ett nybörjarvänligt gränssnitt som låter dig skapa obegränsade formulär för att ta kreditkortsbetalningar på din WordPress-webbplats. Dessutom kan du bädda in formulär var som helst på din webbplats, inklusive sidor, inlägg, sidofält och widgetförberedda områden.

Läsa:  Vilka är stegen för att göra en varumärkeskampanj?

Funktioner:

 • Massor av anpassningsbara mallar för kontaktformulär, undersökningsformulär, beställningsformulär för att sälja digitala nedladdningar och mer.
 • Erbjuder en enkel dra-och-släpp-formulärbyggare för att skapa Stripe-betalningsformulär utan att anlita en utvecklare.
 • Innehåller användbara funktioner som konversationsformulär, målsidor, omröstningar och undersökningar och mer.
 • Erbjuder återkommande betalningar för Stripe.
 • Visa eller dölj formulärfält baserat på svar med villkorlig logik.

I slutändan är WPForms ett utmärkt val för att skapa enkla beställningsformulär med Stripe-integration.

3. WP Simple Pay Pro

WP Simple Pay Pro är ett utmärkt sätt att acceptera betalningar på din webbplats med Stripe utan att lägga till en separat kundvagnsplugin till WordPress. Du kan också samla obegränsade betalningsformulär som inkluderar en Stripe-betalningsknapp.

När du bygger ett betalningsformulär med detta plugin kan du lägga till alla formulärfält du behöver med några få klick. Det fungerar till och med med plugins för pristabeller för att skapa prissidor med hög omvandling för din webbplats.

WP Simple Pays affärsplan låter dig ställa in återkommande betalningar, vilket är en utmärkt prenumerationslösning.

Funktioner:

 • Samla in betalningar via kredit-/betalkort, amerikanska bankkonton, SEPA direktdebitering och mer.
 • Aktivera dagliga, veckovisa, månatliga, årliga eller anpassade faktureringscykelprenumerationer som fakturerar användare automatiskt.
 • Skapa distraktionsfria betalningssidor utan att lägga till en ny kassasida till WordPress.
 • Använd kupongkodsfält för att erbjuda rabattkoder till dina kunder.
 • Ger stöd på flera språk för flerspråkiga webbplatser.

4. Enkla digitala nedladdningar

Enkla digitala nedladdningar är en av de mest populära och bästa e-handelsplugins för WordPress som låter dig sälja digitala nedladdningar från din företagswebbplats. Den levereras med Stripe, Amazon och PayPal betalningsgateways som standard, vilket gör att du kan acceptera kundbetalningar snabbt och enkelt.

Detta populära e-handelsplugin är bäst för webbplatser som exklusivt säljer digitala produkter. Med några få klick kan du konfigurera Stripe-betalningar och göra den till din standardgateway från inställningssidan för Easy Digital Downloads.

Funktioner:

 • Tillåt Stripe-prenumerationer på din WordPress-webbplats.
 • Låt användare spara sin kortinformation för att använda igen när de kommer tillbaka.
 • Erbjuder ett testläge för att experimentera och simulera kundåtgärder utan att påverka dina rapporter.
 • Du kan förhandsgodkänna betalningar och debitera kunder vid ett senare tillfälle.
 • Inkluderar inbyggd rapportering för att visa nedladdningsstatistik och skapa anpassade rapporter.
Läsa:  Informationssökord är viktiga (för dig och dina kunder)

5. WooCommerce

WooCommerce är den mest populära e-handelsplattformen globalt, med ett WordPress-plugin som låter dig skapa en onlinebutik eller sälja produkter på din befintliga WordPress-webbplats. WooCommerce låter dig sälja fysiska och digitala produkter, prenumerationskurser, medlemskap och mer.

När du ställer in WooCommerce-pluginet kommer det att be dig välja en betalningsleverantör. Det finns 2 betalningsportar som standard, som är Stripe och PayPal. Att ställa in Stripe med WooCommerce tar bara några minuter och är relativt enkelt.

Funktioner:

 • Accepterar större betal- och kreditkort samt lokala betalningsmetoder
 • Utöka din butiks funktionalitet med flera WooCommerce-plugins och tillägg.
 • Fungerar sömlöst med Stripe-återbetalningsfunktionen.
 • Erbjuder ett standard WordPress-tema för WooCommerce skyltfönster för att hjälpa till att designa din onlinebutik.
 • Stöder Strong Customer Authentication (SCA)

6. MemberPress

MemberPress är det bästa medlemskapsplugin för WordPress. Det är en utmärkt lösning om du vill sälja kurser eller skapa ett medlemskapsalternativ på din företagswebbplats.

Detta kraftfulla plugin erbjuder Stripe-integration för WordPress, så att du enkelt kan acceptera kreditkortsbetalningar. Dessutom är Stripe- och PayPal-tilläggen tillgängliga med alla MemberPress-prenumerationsnivåer.

Du kan använda MemberPress för att sälja onlinekurser, lägga till betalväggar på din webbplats och låsa nedladdningar till specifika användare. Det stöder också återkommande betalningar och erbjuder prenumerationshanteringsalternativ för din butik.

Funktioner:

 • Erbjuder Stripe- och PayPal-betalningar.
 • Stöder återkommande betalningar för Stripe.
 • Låter dig låsa specifika nedladdningar för gated innehåll.
 • Innehåller innehåll som droppar för att släppa innehåll över tid.

7. LearnDash

LearnDash är det bästa LMS-pluginet för WordPress. Det låter dig skapa onlinekurser och sälja dem online till din målgrupp.

Med LearnDashs gratis Stripe-integration kan du snabbt acceptera betalningar på din WordPress-webbplats och tjäna pengar online.

LearnDash erbjuder en mängd kraftfulla funktioner, inklusive studentuppgifter, frågesporter, flernivåkurser, betygssystem och mer. Det är också lätt att ställa in förutsättningar för dina elever, som att behöva avsluta en lektion innan du går vidare till nästa.

Läsa:  Undersöker företagens ESG-ansträngningar och om de är effektiva

Funktioner:

 • Har förgjorda teman för att perfekta din kursdesign.
 • Erbjuder användarskapande och registrering automatiskt efter framgångsrik betalning.
 • Inkluderar attraktiva ljusbordsöverlägg för att acceptera betalningar.
 • Kraftfulla funktioner inkluderar frågesporter, uppgifter, flernivåkurser och betygssystem
 • Tillåter förnyelsepåminnelser och återbetalningsskydd.

Vilken Stripe Payments Plugin är bäst?

Efter att ha läst det här jämförelseinlägget undrar du förmodligen vad det bästa Stripe-betalningspluginet för WordPress är. Svaret kommer till stor del att bero på dina affärsbehov, så om du inte kan välja, här är en snabb sammanfattning av användningsfallen:

 • Elementor – Bäst för att acceptera Stripe-betalningar på din målsida utan kod.
 • WPForms – Bästa Stripe-betalningsplugin för att skapa beställnings- och donationsformulär i WordPress.
 • WP Simple Pay – Bäst för att acceptera betalningar med Stripe utan en e-handelsbutik.
 • Enkla digitala nedladdningar – Bäst för att ta Stripe-betalningar i WordPress för digitala nedladdningar.
 • WooCommerce – Bäst för att acceptera Stripe-betalningar på din e-handelswebbplats.
 • MemberPress – Bäst för att sälja medlemskap i WordPress och ta betalningar via Stripe.
 • LearnDash – Bästa sättet att ta Stripe-betalningar för din onlinekurs.

Det är allt!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det bästa Stripe-betalningsplugin för WordPress. Eftersom Elementor fungerar sömlöst med varje plugin på den här listan, kan du hitta följande guider till hjälp:

Tack för att du läser! Vi vill gärna höra dina tankar, så lämna gärna en kommentar med frågor och feedback.

Du kan också följa oss på Youtube, X (tidigare Twitter)och Facebook för mer användbart innehåll för att få ditt företag att växa.

Stacey har skrivit om WordPress och digital marknadsföring i över 10 år och om andra ämnen mycket längre. Vid sidan av detta är hon fascinerad av webbdesign, användarupplevelse och SEO.