Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

7 bästa WordPress-recensionsplugins för Google, Yelp och mer

7 bästa WordPress-recensionsplugins för Google, Yelp och mer

Letar du efter de bästa WordPress recensionsplugins för din WordPress-webbplats?

Att använda WordPress-granskningsplugins kan öka din webbplats trovärdighet, bygga förtroende hos din publik och öka din synlighet på sökmotorer. Oavsett om du driver en onlinebutik, restaurang eller lokalt företag, kan du genom att visa kundrecensioner på din WordPress-webbplats sticka ut från konkurrenterna och locka fler kunder.

I den här artikeln kommer vi att utforska de bästa WordPress-granskningspluginsna för att hjälpa till att samla in och visa upp recensioner från populära webbplatser som Google och Yelp.

Fördelar med att använda WordPress Review Plugins

Ett WordPress-granskningsplugin hjälper webbplatsägare att samla in, hantera och visa kundrecensioner på sin WordPress-webbplats. Vanligtvis erbjuder dessa plugins olika funktioner och funktionalitet, såsom anpassningsbara recensionsformulär, modereringsverktyg och integration med populära recensionssajter som Google, Yelp och Facebook.

Att använda ett WordPress-granskningsplugin har flera fördelar, inklusive:

 • Öka trovärdigheten: Ansedda kundrecensioner kan öka pålitligheten och trovärdigheten för din webbplats.
 • Förbättra sökmotorns synlighet: Att visa kundrecensioner på din webbplats kan förbättra din sökmotoroptimering (SEO) genom att öka användargenererat innehåll (UGC) på din webbplats.
 • Förbättra kundernas engagemang: Att uppmuntra kunder att lämna produktrecensioner och vittnesmål kan öka engagemanget och interaktionen med ditt varumärke.
 • Ge värdefulla insikter: Att läsa kundrecensioner kan ge värdefulla insikter om vad de gillar och ogillar med din produkt eller tjänst, vilket hjälper dig att göra förbättringar.
 • Skiljer sig ut från konkurrenterna: Att visa positiva kundrecensioner på din webbplats kan hjälpa dig att skilja dig från konkurrenterna och attrahera nya kunder och omvandlingar.

Sammantaget låter ett WordPress-granskningsplugin dig bygga förtroende hos din publik, öka din sökmotors synlighet och driva mer försäljning till ditt företag.

Bästa WordPress Review Plugins jämfört

Att välja det bästa plugin-programmet för företagsrecensioner är ofta överväldigande för webbplatsägare. Även om det finns olika plugins på marknaden, kanske de inte alla har de funktioner du behöver.

Behöver du till exempel ett plugin som fungerar sömlöst med ditt WordPress-tema? Eller vill du tillåta användare att lämna recensioner på dina WooCommerce-produkter?

Oavsett dina behov hittar du en lösning i vår jämförelse av de bästa WordPress recensionsplugins nedan.

Låt oss dyka in!

1. Elementor Business Reviews Block

Elementor är i första hand ett WordPress-sidbyggarplugin. Med dess dra-och-släpp-gränssnitt kan du bygga fantastiska layouter på din WordPress-webbplats utan att skriva kod, inklusive målsidor, WordPress-teman, e-handelssidor, sidhuvuden, sidfält, sidfötter och mer.

Läsa:  Skapa varaktig modemärkeslojalitet: Strategier för framgång

Däremot där den utmärker sig är med sitt blockbaserade designsystem. Genom att dra och släppa dessa block på din live-förhandsvisning kan du snabbt och enkelt placera avancerade funktioner på vilken del av din webbplats som helst.

SeedProds Business Reviews block låter dig till exempel visa recensioner från Google Places (Google Reviews) och Yelp på vilken del av din WordPress-webbplats som helst. Därifrån kan du anpassa recensionswidgeten så att den passar din webbplats utseende och känsla, inklusive obegränsade färger, granskarinformation, layout för recensionsruta, karusellreglage, typsnitt, antal recensioner och mycket mer.

Dessutom kan du använda blocken Stjärnbetyg och Rekommendationer för att visa användarrecensioner individuellt och se ändringarna i realtid.

Eftersom Elementor även erbjuder WooCommerce-support kan du anpassa hur WooCommerce-recensioner ser ut på dina produktsidor. På så sätt kan du visa sociala bevis som tvingar shoppare att köpa dina varor och tjänster.

Detta kraftfulla WordPress-plugin innehåller också följande ytterligare funktioner:

Ännu bättre, Elementor använder de bästa WordPress-metoderna för att säkerställa att plugin-programmet är lätt och optimerat för hastighet. Med minimal kod påverkar det inte din webbplats laddningshastighet.

Pris: Elementor har en gratisversion som låter dig skapa en enkel målsida med sin visuella sidbyggare. Premiumplaner börjar från $39,50 per år.

2. Smash Balloon Recensioner Feed

Smash Balloons recensionsflöde plugin låter dig visa kundrecensioner från populära recensionsplattformar, inklusive Google, Facebook, Yelp och TripAdvisor, på din webbplats. Med detta plugin kan du enkelt samla in och visa kundrecensioner i en mycket anpassningsbar flödeslayout.

Reviews Feed-plugin erbjuder flera layoutalternativ, såsom listor, karusell och murverk. Dess kodfria anpassningsinställningar låter dig också skräddarsy dina flöden för att matcha din webbplats varumärke och design.

Med avancerade filtreringsalternativ kan du bara visa de mest relevanta och positiva recensionerna samtidigt som du filtrerar bort negativa recensioner. Dessutom är plugin-programmet fullt responsivt, vilket innebär att det kan anpassa sig till olika skärmstorlekar och enheter.

Sammantaget är Smash Balloon’s Reviews Feed-plugin en användarvänlig och effektiv lösning för att visa kundrecensioner från flera plattformar på din WordPress-webbplats och öka din trovärdighet med sociala bevis.

Pris: Priset för Reviews Feed-plugin börjar från $49 per år.

För mer information, se vår Smash Balloon recension.

3. Användarfeedback

Användarfeedback är ett annat utmärkt plugin för WordPress recensioner. Det låter dig lägga till popup-undersökningar på din webbplats så att du kan lära dig exakt vad dina besökare tycker och göra välgrundade förbättringar av ditt företag.

Läsa:  Varför är Human Resource Management-avdelningen viktig för ett företag?

Dess installationsguide är perfekt för att komma igång på bara några minuter. Dessutom erbjuder den flera färdiga mallar för att samla in olika typer av feedback, inklusive:

 • B2B nöjdhetsundersökning
 • NPS undersökning
 • Innehållsengagemang
 • erfarenhet av e-handelsbutik
 • Och mycket mer.

Det betyder att du kan ställa obegränsade frågor för att få genuina recensioner från din publik och förstå exakt varför dina användare betygsätter ditt företag på ett visst sätt.

Ännu bättre, du behöver inte bråka med anpassade konfigurationer. Du kan bädda in UserFeedback-formuläret med en kortkod eller använda enkla inriktningsregler för att anpassa när och var din undersökning visas.

Pris: Börjar från $49,50 per år.

4. WP Review Pro

WP Review Pro är ett onlinerecensionsplugin som låter dig lägga till och hantera recensioner och betyg på din WordPress-webbplats. Den har ett enkelt gränssnitt som låter dig skapa professionella och anpassningsbara recensioner för dina produkter, tjänster och andra typer av innehåll.

Med stöd för Google Rich Snippets kan du förbättra din webbplats SEO genom att visa recensionsinformation på sökmotorernas resultatsidor (SERP). Detta kan leda till fler klick, högre klickfrekvenser (CTR) och bättre sökmotorrankning.

Pluginet har också olika anpassningsalternativ, inklusive:

 • Betygssystem
 • Olika recensionsstilar och mallar
 • Alternativ för att lägga till affiliate-länkar till recensionerna.

Du kan välja mellan olika betygstyper, inklusive stjärn-, procent- eller poängbetygssystem, och du kan anpassa recensionsrutan och betygskriterierna för att matcha dina specifika behov.

WP Review Pro innehåller också avancerade funktioner som att lägga till anpassade recensionsfält, flera recensionsmallar och integration med populära recensionsplattformar som Yelp och Google Places. Plugin-programmet erbjuder också inbyggt översättningsstöd, så att användare kan översätta recensioner till olika språk.

En annan viktig funktion hos WP Review Pro är dess responsiva design, som säkerställer att dina recensioner ser bra ut på alla enheter, inklusive stationära datorer, surfplattor och smartphones. Dessutom är plugin-programmet lätt och optimerat för snabba laddningstider, vilket säkerställer att det inte påverkar din webbplats prestanda.

Pris: Börjar från $67 per år.

5. Allt i ett SEO

Allt i ett SEO är det bästa WordPress SEO-plugin. Det hjälper dig att optimera din webbplatss sökmotorsynlighet, så att den kan rankas högre i SERP.

Detta kraftfulla plugin tillhandahåller flera SEO-verktyg och funktioner som hjälper dig att förbättra din webbplatss SEO på sidan, som att optimera sidtitlar och metabeskrivningar, generera webbplatskartor och kontrollera hur din webbplats visas i sökresultaten.

Dessutom låter det dig lägga till produktrecensionsschema för att granska inlägg från din WordPress-instrumentpanel. Den här typen av uppmärkning visas inte på din webbplats för besökarna att se, men hjälper sökmotorer att förstå ditt innehåll bättre och visa dina produktrecensioner korrekt.

Läsa:  10 beprövade sätt att öka öppningspriser för nyhetsbrev

Rich snippets kommer att fånga potentiella besökares uppmärksamhet och är sannolikt att få klick från sökresultaten.

Allt i ett SEO kommer automatiskt att konfigurera rätt schematyp baserat på innehållet du skriver. Du har också fullständig kontroll över produktrecensionsschemat och kan ange rätt produktinformation för sökmotorrobotar att läsa.

Här är några andra nyckelfunktioner i Allt i ett SEO:

 • Generera automatiskt XML-webbplatskartor för din webbplats, vilket gör det lättare för sökmotorer att genomsöka och indexera dina sidor.
 • Anpassa enkelt sidtitlar och metabeskrivningar för varje sida eller inlägg på din webbplats.
 • Lägg till metataggar för sociala medier på din webbplats, vilket gör det lättare för besökare att dela ditt innehåll på sociala medieplattformar.
 • Integrera med Google Analytics för att spåra din webbplats trafik och prestanda.
 • Innehåller funktioner som är speciellt utformade för e-handelswebbplatser, såsom produktschemamärkning och stöd för WooCommerce.

Pris: Du kan komma igång med Allt i ett SEO med gratisversionen. Du behöver dock premiumversionen för schemamarkering, som börjar från $49,60 per år.

6. WP Kundrecensioner

WP Kundrecensioner är ett WordPress recensionsplugin som låter dig visa nya recensioner enkelt på din webbplats. Det är ett enkelt sätt att bygga upp trovärdighet, öka kundernas engagemang och förbättra din webbplats sökmotorresultat med UGC.

Insticksprogrammet låter dig skapa anpassade granskningsformulär och visa dem på valfri WordPress-sida eller inlägg med en kortkod. Formulären kan innehålla anpassade fält och betygsskalor, och du kan utforma dem så att de matchar din webbplats varumärke.

Det finns många sätt att visa recensioner på din webbplats, inklusive en enkel listvy, rutnätsvy eller bildspel. Dessutom kan du förbättra synligheten för recensionsinnehåll i sökmotorer med uppmärkning av recensionsschema.

Dessutom fungerar plugin med anpassade teman och flera populära caching-plugins för att säkerställa en sömlös användarupplevelse.

Med dess modereringssystem kan du godkänna eller avvisa recensioner innan de går live på din webbplats. Den integreras också med Google reCAPTCHA för att förhindra skräppost.

Pris: WP Customer Reviews är ett gratis plugin för WordPress recension.

7. Webbplatsrecensioner

Webbplatsrecensioner är ett gratis WordPress-recensionsplugin som låter dig samla in kundrecensioner och visa dem i en recensionssektion på din webbplats, liknande Amazon, Yelp och TripAdvisor. Det låter till och med användare granska olika delar av din webbplats, som produkter, sidor, inlägg och mer.

Gränssnittet är lätt att navigera och har enkla inställningssidor där du kan ställa in granskningskriterierna och hur du vill visa dem på din recensionswebbplats.

Läsa:  4 sätt att nå fler potentiella kunder

Dessutom är granskningsformuläret anpassningsbart, så att du kan lägga till det var som helst på din webbplats med det inbyggda WordPress-blocket (Gutenberg) och kortkoden. Det fungerar till och med med populära sidbyggare som Elementor och WooCommerce-plugin för att lägga till recensionsfunktioner på dina produktsidor.

Pris: Site Reviews är ett gratis plugin med valfria premiumfunktioner som börjar från €89.

8. Kundrecensioner för WooCommerce

Kundrecensioner för WooCommerce är ett plugin för WordPress recensioner för onlinebutiker som använder WooCommerce. Det låter dig visa kundrecensioner på produktsidor, vilket hjälper dig att bygga upp förtroende hos potentiella kunder och öka försäljningen.

Du kan skapa anpassade recensionsformulär med flera fält och betygsskalor och lägga till dem på produktsidor för att öka den sociala bevisningen. Kunder kan också bifoga bilder som hjälper dig att samla in UGC och rösta på recensioner för att visa deras feedback.

Med sin fråge- och svar-funktion kan du skapa en recensionssektion som liknar Amazon. Det finns också möjligheten att skicka kuponger via e-post till användare och skicka automatiska e-postmeddelanden efter användarnas köp för att uppmuntra fler recensioner.

Pris: Kundrecensioner för WooCommerce är ett gratis plugin för recensioner för onlinebutiker. Pro-versionen innehåller avancerade funktioner med priser från $49,99 per år.

Vilken WordPress Review Plugin är bäst?

Det bästa WordPress-granskningspluginet beror på dina specifika affärsbehov. Men våra favoritlösningar är en kombination av Elementor för dess dra-och-släpp-byggare, Smash ballong för flera recensionsflöden och Allt i ett SEO för dess produktschemauppmärkning.

Vi hoppas att du har gillat den här artikeln och att den hjälpte dig att hitta det bästa WordPress-recensionspluginet för din webbplats. Du kanske också gillar följande WordPress-handledningar för att hjälpa ditt företag att växa:

Tack för att du läser! Vi vill gärna höra dina tankar, så lämna gärna en kommentar med frågor och feedback.

Du kan också följa oss på Youtube, X (tidigare Twitter)och Facebook för mer användbart innehåll för att få ditt företag att växa.

Stacey har skrivit om WordPress och digital marknadsföring i över 10 år och om andra ämnen mycket längre. Vid sidan av detta är hon fascinerad av webbdesign, användarupplevelse och SEO.