Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

7 LinkedIn-automatiseringsverktyg för att nå ut till fler potentiella kunder

7 LinkedIn-automatiseringsverktyg för att nå ut till fler potentiella kunder

LinkedIn är inte längre begränsad till en arbetssökande plattform; det tillåter nu varumärken att skapa företagssidor för att marknadsföra sina företag.

I en studie av över 5 000 företag fann HubSpot att trafiken från LinkedIn genererade den högsta konverteringsfrekvensen från besökare till potentiella kunder på 2,74 %. Det var nästan tre gånger högre än både Twitter och Facebook.

Är inte detta bara fantastiskt?

Men här är en fråga som oroar varumärken mest.

Har du någonsin svårt att nå ut till fler leads och skicka anslutningsförfrågningar en efter en? Om du nickar instämmande bör du veta att det finns många fantastiska LinkedIn-automatiseringsverktyg för din räddning. De kan hjälpa dig hantera dina framtidsutsikter och göra ditt arbete effektivt.

Dessa verktyg skickar automatiskt anslutningsförfrågningar och uppföljningsmeddelanden. De kommer också att utföra många andra aktiviteter som du annars skulle utföra manuellt på LinkedIn-plattformen.

Vi kommer att upplysa dig med information om 7 geniala LinkedIn-automatiseringsverktyg som inte bara skulle hjälpa dig att nå ut till fler potentiella kunder utan också få dem att konvertera.

Låt oss börja!

1. SocialPilot

SocialPilot

SocialPilot är ett av de bästa, prisvärda och mycket funktionella automationsverktygen för LinkedIn som kan hjälpa till att generera fler leads för ditt varumärke/företag.

Med sina många briljanta och exklusiva funktioner kan du flexibelt publicera innehåll på dina LinkedIn-konton och företagssidor från en enda instrumentpanel. Med SocialPilot kan du få ett enormt engagemang och räckvidd med hjälp av deras analysrapporter på din företagssida.

Du kan också arbeta och samarbeta med hela ditt team och kunder. Att ha och hantera allt på samma våglängd är en cakewalk med SocialPilot.

Varför välja SocialPilot som ditt mest pålitliga LinkedIn-automatiseringsverktyg för ditt varumärke?

 • Den skapar och schemalägger anpassade inlägg för din LinkedIn-profil och företagssida.
 • Du kan kontrollera hur hela din månads innehållsplanering och strategi ser ut med SocialPilots sociala kalenderfunktion.
 • Du kan enkelt flytta runt dina LinkedIn-inlägg eller redigera innehållet direkt från kalendern.
 • Det bulkschemalägger upp till 500 LinkedIn-inlägg med bilder och länkar med en enda uppladdning.
 • Den genererar kontospecifika engagemangsrapporter med detaljerade uppdelningar av antal följare, räckvidd, visningar och engagemangstrender för dina inlägg.
 • Den håller automatiskt ett öga på dina bäst presterande inlägg på LinkedIn.
 • Den förstår vilken typ av innehåll dina följare svarar på och vilka dagar i veckan de ska lägga upp ditt innehåll.
 • Du kan ge dina rapporter en professionell touch genom att anpassa dem till ditt varumärke för att delas med dina kunder och andra intressenter via e-post. Du kan ladda ner dessa white-label-rapporter som PDF-filer.
 • Du kan synkronisera med dina kunder och chefer för sociala medier genom att bjuda in dem att samarbeta på specifika konton.
 • Du kan effektivt effektivisera hela ditt teams arbetsflöde för att se till att inget innehåll går live utan ditt godkännande.
 • Med SocialPilot kan du anpassa dina varumärkesfärger, logotyper och mer.
 • Du kan också lägga till emojis, GIF:er och infografik till dina LinkedIn-inlägg för att få dem att se mer intressanta, kreativa och engagerande ut.
Läsa:  WordPress SEO-tips för att öka din organiska trafik 2024

Vad säger SocialPilot-användare?

Ainsley P.

För mig, tror jag SocialPilot är ett mycket bra verktyg jämfört med dess alternativ. Av min erfarenhet med dem låter SocialPilots bulkschemaläggningsverktyg dig schemalägga upp till 500 inlägg, eller tweets med bilder genom att ladda upp dem från en enda fil. Det finns bara tre enkla steg till denna process, du behöver bara ladda upp innehållet, förhandsgranska inläggen och sedan välja det konto du vill schemalägga det till.

Verifierad granskare

Det finns många saker jag gillar med SocialPilot. Om jag skulle begränsa det till 3 skulle jag nämna möjligheten att ansluta och hantera flera sociala medieplattformar, “efter återvinning” alternativet att lägga om något flera gånger en senare dag och webbläsartillägget.

2. LiProspect

LiProspect

LiProspect är ett LinkedIn-automatiseringsverktyg med en humaniserad algoritm. Det kan hjälpa till att hantera uppsökande och uppföljningar med sin autopilotfunktion.

Det gör också fynd riktade leads använder LinkedIn swift, välorganiserad. Med LiProspect kan du söka på LinkedIn efter miljontals potentiella kunder med alla filter och importera din sökning till den för automatiserad uppsökande och prospektering.

Det tar bara 5 minuter med LiProspect att skapa en perfekt kampanj. Här kan du köra obegränsade kampanjer med en kampanjhanterare och njuta av fördelarna med automatisk spårning.

LiProspect låter dig också skicka kreditbaserade InMails beroende på din Sales Navigator InMail-kredit och upp till 800 InMails per månad till LinkedIn Open Profiles.

Fördelar

 • Med en humaniserad automationsalgoritm är det den mest pålitliga prospekteringsplattformen på marknaden.
 • Den har 4G-mobil ombud integration för varje konto.
 • Det är användarvänligt.
 • Den kan köra dina aktiviteter 24/7 på deras servrar, även när din dator är avstängd.

Ellen C.

Låt mig först säga att det har känslan av ett nyare verktyg vilket det är. Supporten är ganska lyhörd för vad jag tror är ett enmanssupportteam. Men vänliga och hjälpsamma än så länge. Jag hade också lite problem med att importera en CSV-fil, som fortfarande inte har lösts.

Nackdelar

 • Deras kundsupportsystem är av genomsnittlig kvalitet.
 • Ibland kan dess funktioner sluta svara.

Verifierad granskare

Jag använde LiProspect för att få kontakt med några kontakter som jag vill skapa relationer med inom mitt område. Inbjudningarna skickades ut med hjälp av systemet med deras förnamn, men det fick deras förnamn fel.

Läsa:  Whatsapp Plus iPhone – Ladda ner senaste versionen

3. Länkad hjälpare 2

Länkad-hjälpare

Länkad Hjälpare är den säkraste och kraftfulla LinkedIn-mjukvaran för automatisering och hantering av kundrelationer. Det kan bjuda in riktade kontakter på andra och tredje nivå automatiskt med en personlig anteckning. Det följer också upp med profilerna för att få mer engagemang.

Den visar hur intresserad du är, vilket gör dig märkbar genom att automatiskt gilla och kommentera användarnas inlägg och artiklar. Du kan också sätt begränsningar för dina dagliga aktiviteter och skapa anpassade fördröjningar mellan åtgärder.

Fördelar

 • Linked Helper 2 erbjuder en gratis provperiod.
 • Det låter dig skapa professionella och anpassningsbara meddelandesekvenser där du kan lägga till din signatur.
 • Den uppmanar automatiskt kontakter att följa din företagssida på LinkedIn.

Hasan L.

LinkedInHelper2 har lagt till så många nya funktioner; de flesta är som är “FÖRHANDSFILTER efter INNEHÅLL.” Du kan säga till LH att inte skicka meddelanden till en person om du har skickat ett sms till dem som innehåller “Future” eller “Meet” eller något! Du kan lägga till flera fraser för att filtrera bort personer när du skickar meddelanden.

Nackdelar

 • De har ingen gratisversion.
 • Du kan inte använda emojis i dina inlägg.
 • Det fungerar ibland fel när man samlar in leads för marknadsföring.

Michael D.

Det ser lite gammaldags och föråldrat ut. Få jobbet gjort, dock! Kanske skrämmer tanken att LinkedIn kan förändra något och verktyget kanske inte fungerar.

4. Dripify

Dripify

Dripify är en av LinkedIns mest avancerade programvara för automatisering och leadgenerering. Det är bäst för LinkedIn-användare som är företagare, marknadsförare och rekryterare.

Du kan skapa LinkedIn-prospekteringskampanjer genom att välja önskade automatiska LinkedIn-åtgärder, förseningar och villkor. Du kan också skapa försäljningstrattar på några minuter med Dripify.

Du får tillgång till avancerad analys som ger viktiga mätvärden, omvandlingsfrekvenser och teamstatistik. Du kan också svara på potentiella kunder snabbt men med lätthet genom din smarta inkorgsfunktion som är tillgänglig i Dripify.

Fördelar

 • Det är enkelt att hantera kampanjer med Dripify.
 • Dess användargränssnitt är vänligt och tillgängligt.
 • Du kan hantera mjukvaruintegrationer utan att behöva teknisk kompetens.
 • Du kan enkelt importera och exportera data med Dripify.

Jill K.

Jag har minimal kompetens med droppkampanjer, sekvenser och integrationer. Dripify gör det superenkelt att använda och ger till och med videohandledningar med steg-för-steg-förklaringar, vilket en visuell elev som jag själv uppskattar.

Nackdelar

 • Den har ännu ingen app som kan användas på smartphones.
 • Du kan inte spara en anpassad sekvens i en mall för att återanvända den senare.
 • Dess inkorg saknar filter.

Davy R.

Det hade varit bättre om du kunde logga in på de andra i teamet med ett klick, så att du också kan läsa meddelandena de skriver. Nu måste jag alltid logga ut och logga in under medarbetarens konto.

Läsa:  Topp 20 heta Instagram-modeller du skulle vilja följa 2024: The Ultimate List

5. Zopto

Zopto

Zopto är ett molnbaserat verktyg som startups och säljteam oftast använder för att automatisera sina ansträngningar för att generera leads på LinkedIn.

Det automatiserar din leadgenereringsprocess och når även kunder utanför ditt nätverk. Det hjälper dig att locka hundratals heta leads genom att rikta in dig på dina idealkunder på LinkedIn.

Fördelar

 • Zoptos användargränssnitt är lätt att använda.
 • Du kan skapa kampanjer på några minuter.
 • Du kan lägga till så många LinkedIn-konton du vill, och de fungerar under en instrumentpanel.

Michael A.

Zopto gav oss möjlighet att bygga och skala vår försäljningsutvecklingsverksamhet på kort tid och med ett mycket litet team. Antalet kampanjer du kan köra är obegränsat, så det gör det möjligt att göra många A/B-tester för olika meddelanden och strategier.

Nackdelar

 • Deras kundsupport är dålig.
 • Du kan inte automatiskt avbryta en kampanj om du råkar kontakta fel personer.
 • Deras betalningsmetoder är inte transparenta.

Antonio D.

Du kan inte anpassa automatisering. Vad jag menar med detta är att jag bara kan ställa in 3 anpassade variabler i ett meddelande.

6. Dux-soppa

Dux-soppa

Dux-soppa är ett lättanvänt automationsverktyg för leadgenerering som gör det möjligt för företag att upptäcka, spåra och engagera sig i potentiella kunder på LinkedIn. Det engagerar sig automatiskt med de potentiella kunderna du väljer på LinkedIn.

Det stöder också dina potentiella kunders kompetens och skickar dem personliga anslutningsförfrågningar. Det ger dig full kontroll och synlighet över de aktiviteter som görs för din räkning i ditt LinkedIn-konto.

Fördelar

 • De har ett bra supportteam.
 • Det kan skanna tusentals LinkedIn-profiler på kort tid.
 • Det gör att du kan anpassa dina meddelanden.
 • Med Dux-Soup kan vem som helst enkelt sätta upp droppkampanjer för LinkedIn.

Kelly L.

Dux-soppa är bra för att optimera min touch för att nå ut till mina potentiella kunder. Jag kan automatisera mina första konversationer med så många leads som jag vill och dux soup försenar också svaren, så att mitt konto inte blockeras i automatiseringen.

Nackdelar

 • Det finns en liten fördröjning när du initialt laddar upp leads till duxsoppa.
 • LinkedIn ändrar saker ibland, vilket gör det nödvändigt att vänta på att Dux-Soup-teamet ska utveckla nya funktioner för att passa.

Verifierad granskare

Det saktar ner LinkedIn. När du öppnar en ny sida eller lista finns det en fördröjning på minst 5 till 10 sekunder eftersom soppan laddar information eller något. Det är allvarligt irriterande eftersom du inte kan klicka på någonting.

7. Aeroleads

Aeroleads

Aeroleads är ett LinkedIn marketing automation-verktyg som kan hjälpa dig att hitta varumärken och individers e-post och telefonnummer. Det hjälper också att bygga en e-postlista i realtid för ditt företag.

Den kommer att hitta och samla in dina potentiella kunders företags-e-postmeddelanden tillsammans med deras företagsnamn, företagsadresser, jobbtitlar, platser etc. Hela informationen kommer att visas på standardsidan för potentiella kunder i ditt Aeroleads-konto.

Aeroleads gör att du kan anpassa dina meddelanden samtidigt som du integrerar med de bästa CRM-lösningarna.

Läsa:  Inshot Pro Apk Ladda ner gratis APK för iOS, Android

Fördelar

 • De har bra support via chatt, e-post och telefon.
 • Den samlar all data mycket noggrant, vilket är användbart för att få verifierade leads.
 • Du kan hitta så många som 15 datapunkter, som fullständigt namn, jobbtitel, plats, generiska företags-e-postmeddelanden, etc.

Verifierad granskare

Den sparar automatiskt detaljerna, och du behöver inte gräva manuellt efter någonting; den lagrar värdefull information på listan enligt ditt val, som du enkelt kan exportera efteråt – bra! Dessutom är kundsupport trevlig och effektiv och svarar inom några minuter.

Nackdelar

 • Ibland visas felaktiga eller inaktiva e-postmeddelanden.
 • Ibland tar det tid att ladda information.
 • Om du använder deras grundversion får du ett begränsat antal kontakter från LinkedIn.
 • Deras betalversion är lite dyr.

Jasvin G.

Prissättningen kan förbättras, och datanoggrannheten, som påstås vara 100 procent korrekt, behöver en betydande förändring.

Över till dig

Huvudsyftet med LinkedIns automationsverktyg är att spara din tid och växa ditt företag med deras briljanta funktioner.

Av dessa sju verktyg föreslår vi att du väljer SocialPilot att automatisera din LinkedIn-företagssida och ge ditt företag nya höjder.

SocialPilot är det bästa automationsverktyget för LinkedIn som du kan få för att planera, schemalägga och publicera ditt innehåll. Det är prisvärt och lätt att använda. Du kan till och med använda deras testversion och se själv.

Det är dags att automatisera dessa manuella och tråkiga LinkedIn-uppgifter med SocialPilot!

Vanliga frågor

🌟 Vad är LinkedIns automationsverktyg?

LinkedIns automationsverktyg är programvara som hjälper dig att automatiskt skicka anslutningsförfrågningar, skapa, skicka och visa meddelanden och följa sidor, vilket eliminerar behovet av att göra dessa uppgifter manuellt.

🌟 Vilken är den bästa tiden att lägga upp på LinkedIn?

Den bästa tiden att göra inlägg på LinkedIn är 09:00 på tisdagar och onsdagar. Undvik inlägg på helger och måndagar.

🌟 Vilka är de bästa LinkedIn-automatiseringsverktygen att använda för leadsgenerering?

Nedan är en lista över några av de bästa automationsverktygen för LinkedIn:

 • SocialPilot
 • LiProspect
 • Linked Helper 2
 • Dripify
 • Zopto
 • Dux-soppa
 • Aeroleads

🌟 Hur får man fler leads med LinkedIns automationsverktyg?

Genom att använda LinkedIns automationsverktyg som SocialPilot kan du automatisera din uppsökande verksamhet och omvandla potentiella kunder till potentiella kunder. För att göra det måste du hitta rätt potentiella kunder för ditt varumärke och nå ut till dem med ett professionellt men personligt budskap.

🌟 Finns det ett LinkedIn-automatiseringsverktyg som är öppen källkod?

Nej, för närvarande finns det inga automatiseringsverktyg för LinkedIn som är öppen källkod.