Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

9 bästa ClickFunnels-ersättningar gratis och betalda (2024)

9 bästa ClickFunnels-ersättningar gratis och betalda (2024)

Letar du efter en bra ClickFunnels-ersättning? Behöver du ett enkelt och kraftfullt sätt att generera leads för din startup eller ditt lilla företag?

ClickFunnels är den bästa lösningen för många webbplatsägare som bygger försäljningstrattar eftersom den erbjuder en uppsättning verktyg för digital marknadsföringsautomatisering. Men ClickFunnels är inte för alla.

Den här artikeln kommer att utforska de bästa alternativen till ClickFunnels för att bygga högkvalitativa marknadsföringskampanjer som garanterat leder till potentiella kunder och intäkter.

Sammanfattning: Bästa ClickFunnels-alternativen

Här är en sammanfattning av våra favoritalternativ för ClickFunnels om du har bråttom. Klicka på någon av rubrikerna nedan för att gå till verktygets information.

Vad är ClickFunnels?

ClickFunnels är en webbplatsbyggare och säljtrattbyggare för entreprenörer. Det hjälper företagare att skapa målsidor och automatiska försäljningstrattar för alla onlineföretag.

Marknadsföringsmjukvaran ClickFunnels hävdar att du kan ställa in 10-minuterstrattar och arbetsflöden för ditt företag utan att anlita en utvecklare. Det betyder att det går snabbare att testa nya kampanjer, vilket gör att du kan generera mer intäkter.

De viktigaste ClickFunnels-funktionerna inkluderar:

 • Dra och släpp webbplatsredigerare
 • Fördesignade mallar
 • Målsidor
 • Webinarsidor (tredje part)
 • Försäljningssidor
 • Pressa sidor
 • Kundvagnsfunktionalitet
 • Blanketter för insamling av potentiella kunder för merförsäljning med 1 klick
 • E-postprenumeration och SMS
 • Automation och sekvenser
 • Analyser och A/B-delade tester
 • Kontaktdatabas
 • Personalisering
 • Mer-, nedförsäljnings- och beställningssteg för e-handel med ett klick

ClickFunnels har också en aktiv fanbas som älskar företaget. Så om du behöver hjälp är det lätt att få råd från deras community.

Som sagt, alla är inte ett ivrig ClickFunnels-fan.

Hur mycket kostar ClickFunnels?

Trots funktionerna ovan är det många som letar efter ett alternativ till ClickFunnels.

Ofta beror det på att ingångsprislappen kostar för mycket. Och eftersom du behöver fler funktioner ökar priset:

Plannivå Pris
Klicka på Traktar Standard $97 per månad
Klicka på Funnels Platinum $297 per månad
Klicka på Trattar X $2 497 per månad

Du kanske aldrig kommer att behöva eller använda alla de avancerade funktioner som ClickFunnels erbjuder, vilket kan göra att du inte får någon.

Vilken är den bästa ersättningen för ClickFunnels?

Oavsett varför du behöver ett alternativ till ClickFunnels bör marknadsföringslösningarna, apparna och trattmjukvaran på den här listan hjälpa dig att hitta den bästa ClickFunnels-ersättningen.

Läsa:  15 bästa & Mest busiga webbplatser för att lura dina vänner & Göra narr

Låt oss hoppa in och utforska det första alternativet.

1. Elementor: Best ClickFunnels Replacement

Elementor är den bästa WordPress-temabyggaren och sidredigeraren för nybörjare. Med sin dra-och-släpp visuella redigerare kan du enkelt skapa anpassningsbara WordPress-teman och målsidor utan att anlita en utvecklare eller skriva kod.

Du kan också använda Elementor för att bygga kompletta WooCommerce-teman för din webbutik.

För att inte nämna, sidbyggnad är enklare med 170+ mobila responsiva målsidesmallar som du kan anpassa i den enkla visuella redigeraren, inklusive:

Du kan också börja bygga målsidor och teman från grunden med SeedProds enkla och kraftfulla innehållsblock. Dessa block låter dig dra typer av innehåll till din design och se förändringarna i realtid med WYSIWYG-redigeraren (det du ser är vad du får).

Målsidesblock

SeedProds block kan hjälpa dig att snabbt generera leads för ditt företag. Du kan till exempel skapa:

Förbyggda sidlägen

Elementor erbjuder också 4 förgjorda målsideslägen: kommer snart, underhåll, inloggning och 404. Det betyder att du kan aktivera olika sidor i WordPress utan att köpa och installera flera WordPress-plugins.

Dessutom kan du peka valfri målsida eller tema du gör till en anpassad domän med SeedProds funktion för domänkartläggning. Du kan också skapa flera mikrosajter för din försäljningstratt, alla på samma WordPress-webbplats, utan att installera WordPress på varje nytt domännamn.

Sömlösa integrationer

Elementor integreras med populära e-postmarknadsföringstjänster som Constant Contact, MailerLite, Mailchimp, Zapier, ActiveCampaign, etc. Dessutom kan du se vem som helst som prenumererar via din målsida i den inbyggda prenumerantpanelen.

Om det inte räckte kan du använda dina befintliga SEO-plugins och WordPress analytics-plugins för att kontrollera din målsidas SEO och prestanda. Och med mobilredigering och förhandsvisningar kan du se till att allt du skapar fungerar perfekt på vilken mobil enhet som helst.

Det bästa med Elementor är att det erbjuder alla dessa enkla och kraftfulla funktioner utan att sakta ner din webbplats. Det är svullnadsfritt och laddas blixtsnabbt.

Till råga på det erbjuder Elementor några av de bästa kundsupporten som finns. Inget problem är för litet!

Elementor Prissättning

Jämfört med ClickFunnels är SeedProds dra-och-släpp-sidbyggare mycket mer kostnadseffektiv. Prisplanen på ingångsnivå är endast $39,50 per åren stjäl jämfört med ClickFunnels, för $97 per månad.

Visste du att du kan få en obegränsad 14-dagars provversion av Elementor med dess grundläggande plan? Klicka på länken för att ta reda på hur.

Vill du tjäna pengar på Elementor? Det erbjuder också ett affiliateprogram.

2. OptinMonster: Top ClickFunnels Replacement

OptinMonster är en av världens mest kraftfulla verktyg för generering av potentiella kunder och konverteringsoptimering. Detta SaaS-verktyg låter dig utöka din e-postlista snabbt, oavsett hur du leder trafik till din webbplats.

Läsa:  Psvue/Aktivera – Hur man installerar och aktiverar PlayStation Vue på Roku

OptinMonster låter dig bygga professionella “optin-kampanjer” snabbt och enkelt. Du kan till exempel skapa kraftfulla popup-fönster med ljuslåda, flytande stänger, välkomstmattor i helskärmsläge och mer.

Och om du är orolig för allt det tekniska, gör det inte! Du behöver ingen kodnings- eller designerfarenhet för att använda OptinMonster, vilket gör att vem som helst kan skapa fantastiska optinkampanjer på några minuter.

Du kan också integrera med kraftfulla plattformar som Shopify och betalningsprocessorer som PayPal.

OptinMonster har över 50 mallar för att anpassa din kampanj med en lättanvänd dra-och-släpp-byggare.

Dessutom kan du också visa dina kampanjer för rätt personer vid rätt tidpunkt med OptinMonsters avancerade inriktningsregler, som:

 • Exit-Intent®-teknik: Visa kampanjer för användare som lämnar din webbplats för att minska varukorgen.
 • Geolokaliseringsinriktning: Visa kampanjer baserat på din användares plats
 • Uppföljningskampanjer på plats®: Skapa “dropp”-kampanjer för att visa nya erbjudanden baserat på människors interaktion med tidigare kampanjer

OptinMonster prissättning

Om du letar efter ett enkelt och kraftfullt sätt att generera potentiella kunder från onlinemarknadsföring, är OptinMonster ett otroligt kostnadseffektivt ClickFunnels-alternativ. Prissättningen börjar från bara $9 per månad för obegränsade kampanjer. Men vi rekommenderar Pro-planen för tillgång till alla de bästa funktionerna.

Kom igång med OptinMonster idag!

Proffstips OptinMonster och Elementor fungerar vackert för att skapa det ultimata kraftparet för leadgenerering och konverteringsoptimering.

3. Brevo (Sendinblue): Alternativ lösning för ClickFunnels

Brevo, tidigare Sendinblue, är en allt-i-ett-plattform för marknadsföringsautomatisering för småföretag. Det hjälper dig att engagera dig i dina kontakter, vilket gör att du kan bygga meningsfulla relationer genom riktad kommunikation.

Dessutom innehåller den massor av unika funktioner, som e-postkampanjer, SMS-meddelanden, Facebook-annonser och retargeting och mer.

Bevos Tracker-skript låter dig spåra dina kontakters webbplatsbeteende. Du kan sedan använda den informationen och e-postengagemangsdata för att skapa automatiseringsarbetsflöden för att växa ditt företag.

Du kan till exempel:

 • Skicka automatiska e-postmeddelanden och SMS när kontakter utför en åtgärd
 • Sortera kontakter automatiskt i olika listor
 • Skapa och tilldela uppgifter i ditt CRM till teammedlemmar baserat på kontaktbeteende

Brevo erbjuder också en dra-och-släpp-skapare av målsidor för att driva potentiella kunder och konverteringar till din webbplats. Med olika målsidesmallar kan du snabbt skapa en design som passar dina behov.

Brevo prissättning

Brevo har en gratis plan för e-postmarknadsföring med upp till 300 e-postmeddelanden per dag. Men för att använda målsidesbyggaren, marknadsföringsautomation och andra funktioner behöver du premium- eller företagsplanen, från och med $65 per månad.

4. GetResponse: Ersätter ClickFunnels

GetResponse är en annan kraftfull marknadsföringsplattform med e-postmarknadsföring, försäljningstrattar och marknadsföringsautomation. Det är en korsning mellan ett e-postmarknadsföringsverktyg och en trattbyggare, som låter dig automatisera din marknadsföringstratt från en enda plattform.

Och med Autofunnel-funktionen kan du skapa automatiska steg-för-steg-trattar för att:

 • Bygg målsidor
 • Skicka automatiska e-postmeddelanden
 • Skapa separata autosvar för din lista
 • Sälj produkter eller tjänster
 • Återställ övergivna kundvagnar
 • Och mer
Läsa:  3 verktyg och tips för sociala medier som företag bör använda 2024

Dessutom kan du integrera valfri tratt och målsida med din GetResponse-e-postlista.

GetResponse-prissättning

GetResponses premiumplaner börjar kl $15 per månad för upp till 1 000 kontakter.

5. HubSpot: ClickFunnels Replacement

HubSpot är ett utmärkt alternativ till ClickFunnels med en uppsättning kostnadsfria verktyg som hjälper dig att samla in leads, bygga målsidor, hantera betalda annonser och mer. Dessutom kan du enkelt sätta upp e-postmarknadsföringskampanjer och lagra din kontakts data i det kostnadsfria CRM.

HubSpots målsidesverktyg låter dig bygga sidor med dra-och-släpp-redigeraren, med några mallar som hjälper dig att komma igång. Dessutom har den HubSpot CRM inkluderad så att du kan spåra interaktioner med ditt varumärke.

Andra HubSpot-funktioner inkluderar:

 • Kalender bäddar in för att boka möten från din målsida
 • A/B-testning för de flesta funktioner
 • Stöd för Google kalender och Office 365
 • Få kontakt med dina potentiella kunder via livechatt

HubSpot prissättning

HubSpot är gratis att komma igång utan att kreditkort krävs. Sidbyggarmodulerna är dock begränsade och saknar avancerade leadgenereringsfunktioner.

För fler funktioner börjar planerna från $45 per månad.

6. LeadPages: ClickFunnels Alternative

LeadPages är en populär målsidesbyggare för småföretag. Det låter dig bygga webbplatser och målsidor med väldigt lite kod. Den innehåller också verktyg för insamling av leads och trattbyggande, som popup-formulär, varningsfält och inbyggda integrationer.

Med LeadPages kan du:

 • Skapa målsidor för webbseminarier, böcker, kurser och andra produkter
 • Konfigurera optinformulär för att samla in e-postadresser och utöka din lista
 • Leverera blymagneter för att omvandla besökare till leads
 • Skapa enkla säljkanaler kopplade till din e-postmarknadsföringstjänst

LeadPages är inte lika lätt eller kraftfullt som andra verktyg på den här listan. Dessutom saknar den anpassningsalternativ och en mer komplex funktionsuppsättning som e-post- och kampanjfunktionalitet. Som sagt, det är fortfarande ett billigare och enklare alternativ till ClickFunnels.

LeadPages prissättning

LeadPages planer börjar från $27 per månad.

Kolla in vår LeadPages-recension för mer information. Du kan också se vår guide om Leadpages vs Instapage vs Elementor och Leadpages vs Unbounce vs Elementor för att se hur de jämförs.

7. Instapage: Populär ClickFunnels Substitute

Instapage är en annan populär målsidesbyggare som erbjuder skalbara lösningar för växande företag. Den innehåller en dra-och-släpp-målsidesbyggare och integreras enkelt med WordPress och andra verktyg.

Instapage innehåller den unika AdMap-funktionen som låter dig föreställa dig hur väl dina annonser matchar dina målsidor. Som sådan är det ett utmärkt sätt att förutsäga effektiviteten av dina kampanjer.

Och med deras värmekartfunktion kan du se aktivitet på din webbplats som användarvänliga värmekartor. Med detta kan du designa dina sidor utifrån din kunds upplevelse.

Instapage-prissättning

Instapages prissättning börjar kl $199 per månad eller 149 $ vid betalning årligen. Du kan kolla in liknande Instapage-alternativ här. Eller titta på en jämförelse av Instapage vs. ClickFunnels vs. Elementor här.

Läsa:  Vilka är stegen för att göra en varumärkeskampanj?

8. Unbounce: Klicka på Byte av trattar

Unbounce är en onlineplattform som liknar Instapage som hjälper dig att snabbt bygga målsidor för ditt företag. Medan fokus ligger på att skapa målsidor, innehåller det flera funktioner som gör att du kan omvandla besökare till leads och kunder.

I likhet med andra sidbyggare har Unbounce 100+ målsidesmallar som du kan använda med sin dra-och-släpp-redigerare. Du kan också skapa popup-fönster för att generera potentiella kunder med samma visuella byggare.

Andra Unbounce-funktioner inkluderar:

 • Lätt att använda WYSIWYG editor
 • Mobilanpassad redaktör
 • Flera blyinfångningsverktyg
 • Maskininlärningsbaserad automatisering av målsidor
 • Stort samhälle

Unbounce prissättning

Unbounce startar från $80 per månad för sin billigaste plan för en enskild domän, vilket gör det till ett något billigare ClickFunnels-alternativ. Det kostar dock mer eftersom du lockar fler besökare och konverteringar.

Du kanske också gillar: 10 billiga Unbounce-alternativ som fungerar 2021

9. OptimizePress: Alternativ till ClickFunnels

OptimizePress är ett annat målsidesplugin för WordPress. Det låter dig enkelt skapa målsidor, försäljningssidor och medlemssidor i WordPress.

Men där OptimizePress sticker ut som ett lönsamt alternativ till ClickFunnels är med OptimizePress-svitplanen.

Sviten inkluderar:

 • Installera på 20 webbplatser eller domäner
 • Obegränsade potentiella kunder och trafik
 • Obegränsade kanaler per installation
 • Målsidor, trattar, kassa
 • Medlemskap och innehållsleverans
 • Integration med populära verktyg för e-postmarknadsföring

OptimizePress prissättning

Priset för OptimizePress Suite börjar från kl $199 per år, vilket är betydligt billigare än ClickFunnels standardplan för $1164 per år.

Vilka andra trattbyggare finns det?

Vi kunde omöjligt inkludera varje enskild trattbyggare på den här listan. Så här är några mamma ClickFunnels-alternativ som du kan tänka på:

 • BuilderAll
 • SamCart
 • Kartra
 • Ontraport
 • Blomstra teman
 • GrooveFunnels

Vilket är det bästa alternativet för ClickFunnels?

Efter att ha övervägt ovanstående ClickFunnels-konkurrenter tror vi det Elementor är det bästa ClickFunnels-alternativet.

Elementor är en enkel och kraftfull sidbyggare med allt du behöver för att skapa målsidor med hög konvertering. Och eftersom WordPress tar över 40 % av webbplatserna på internetdet är ett måste-ha verktyg för att generera potentiella kunder för att optimera ditt företags försäljningstratt.

Och det bästa av allt, det kommer inte med en hög prislapp.

Där har du det!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det bästa alternativet till ClickFunnels för ditt företag. Du kanske också gillar vår guide om de olika typerna av målsidor som garanterat kommer att konvertera.

Medan du är här, följ oss gärna Facebook och Twitter för mer användbara tips och handledning.

Stacey har skrivit om WordPress och digital marknadsföring i över 10 år och om andra ämnen mycket längre. Vid sidan av detta är hon fascinerad av webbdesign, användarupplevelse och SEO.