Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Ahrefs Release Notes – 28 maj 2024

Ahrefs Release Notes - 28 maj 2018

Som en del av vårt engagemang för att kontinuerligt förbättra Ahrefs har vi precis gjort en stor ny release på webbplatsen. De flesta av dessa ändringar fokuserade på förbättringar av webbplatsens estetik och layout, samt buggfixar.

Detta innebär att SEOptimers rapporteringsbeteende kommer att se ungefär likadant ut, men vi har några stora produkt- och funktionsförbättringar på gång under de kommande månaderna, så håll utkik.

Dagens förbättringar inkluderar t.ex.

  • Möjlighet att lägga beställningar på is och släppa dem – Detta ersätter vår avbrytningsfunktion, vilket gör det enklare att börja använda Ahrefs igen istället för att avsluta ditt konto helt och behöva återaktivera det manuellt.
  • Kryssrutan för GDPR-samtycke Bädda in i formulär – Du kan lägga till en kryssruta för samtycke, som är obligatorisk om den läggs till, och redigera taggen för att tala om för användaren vad du planerar att göra med deras data. Dessutom sparas den här samtyckesstatusen på fliken “Leads” i instrumentpanelen, så att du kan granska samtycken som givits av användare fullständigt.
  • Förbättrad logik i sociala kontroller – till exempel accepterar Facebook-checkar nu länkar till Facebook-profiler (utöver bara Facebook-sidor) på peksidan. Vi hanterar nu även ett större utbud av Instagram-sidor.
  • Bättre teckenstorlek – Vi hittade några små buggar på webbplatser med blandade case-taggar som
  • Lade till maximal metabeskrivningslängdkontroll till 320 – Det här hände faktiskt för några veckor sedan, men vi tänkte nämna det nu. Google har meddelat att de visar längre utdrag, så vi har höjt våra granskningsgränser.
  • Valideringslogik för förbättring av webbplatskartor – Vi kontrollerar nu några ytterligare standardplatser för webbplatskartan, såsom /en/sitemap.xml, och hanterar flera webbplatskartor bättre.
  • En fullständig omstart av själva webbplatsen – innehåller en ny logotyp för hela sajten, nytt innehåll, mer detaljerade förklaringar av funktioner och exempel på sidorna.
  • En mer logisk sidstruktur – Funktioner, prissättning och inloggning är nu tydligt synliga. Sluta ställa den obekväma frågan “hur registrerar jag mig” 🙂
  • Smidigare inloggningsprocess – Vi har delat upp det här i flera delar för att användarna inte ska bli överväldigade med information om det sista steget.
  • En förnyad blogg – ser fram emot massor av nytt spännande innehåll som kommer snart!
Läsa:  De bästa powerbankerna att köpa i maj 2024

Vi hoppas att du gillar förändringarna. Vänligen kontakta oss om du har några kommentarer, problem eller funktionsförfrågningar. Vi är alltid glada att höra din feedback.