Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Ahrefs stolta prestationer 2024

Ahrefs stolta prestationer 2020

SEO är en marknadsföringsdisciplin som är i ständig förändring och det är därför vi gör ständiga uppdateringar, förbättringar och lanserar nya funktioner i Ahrefs varje månad.

Vår produktfärdplan bygger på en kombination av att reagera på dessa branschförändringar och höra behoven hos våra användare från hela världen. Idag litar över 1 600 marknadsförare på Ahrefs för sin SEO-revision och generering av leads för byråer.

Vi är särskilt stolta över följande utmärkelse som vi har vunnit under 2020:

G2 Awards

I slutet av 2020 blev Ahrefs erkänt för att vara ett av de bästa SEO-verktygen inom G2:s vinterutmärkelser 2021. Dessa utmärkelser är viktiga för oss eftersom de bestäms av er, våra kunder. Vi är glada över att också vara ett av de högst rankade SEO-verktygen i G2:s ranking totalt sett. Dessa rankningar beräknas genom ett antal mått, inklusive om våra kunder skulle rekommendera oss till sina kollegor och vänner.

Vi är så stolta över att ta hem 2 High Performer-priser i G2:s kategori för SEO-verktyg för vintern 2021.

Tack till alla våra…

Postat av AhrefsMåndagen den 21 december 2020

Dessa utmärkelser bygger på den framgång vi uppnådde tidigare 2020 efter att ha vunnit tre priser i G2:s höstutmärkelser 2020:

Ahrefs.com är hedrad över att bli uppmärksammad i G2:s höstutmärkelser 2020, och får inte 1 utan 3 priser i SEO-mjukvaran…

Postat av AhrefsFredagen den 2 oktober 2020

Du kan se alla våra recensioner på G2.com från byrågrundare, frilansare och varumärken som alla använder Ahrefs för sin webbplatsrevision och rapportering:

Användare älskar oss! Kolla in alla våra recensioner på G2

https://www.g2.com/products/seoptimer/reviews

Postat av AhrefsFredagen den 23 oktober 2020

Digital.com – Bästa SEO-programvaran

Utöver detta vann vi även Digital.coms eftertraktade pris för bästa SEO-programvara 2021. Digital.com är en ledande oberoende recensionswebbplats för verktyg och tjänster för småföretag. Digital.com:s forskargrupp genomför oberoende granskningar av alla SEO-verktyg i branschen och rangordnar dem baserat på ett antal kriterier inklusive funktioner, kundrecensioner och lättanvändning. Deras forskargrupp sa:

“Ahrefs är ett funktionsspäckat verktyg med en bra prislapp. Det har kraftfulla granskningsverktyg som gör det lättare för användare att ta reda på vilka förändringar som måste göras för att förbättra rankingen och övergripande SEO.”

Vi har valts ut av Digital.com som ett av de bästa SEO-verktygen för 2021! 🎉

Tack till våra trogna kunder för ert fortsatta stöd!

Postat av AhrefsLördagen den 9 januari 2021

SaaS Awards – Finalist för bästa digitala marknadsföringsverktyg

Under 2020 var vi också finalist i de prestigefyllda SaaS Awards, nominerade till bästa digitala marknadsföringsverktyg, vilket var en ära att bli uppmärksammad bland andra branschledare i hela det digitala martech-ekosystemet!

Läsa:  Hur man integrerar Ahrefs med Mailchimp (via Zapier)

När vi blickar framåt planerar vi att släppa ännu fler uppdateringar och nya funktioner till Ahrefs under 2021. Som alltid är dessa produktuppdateringar informerade av våra lojala kunder som ger oss ovärderlig feedback.