Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Använd Gmail som ett proffs, den kompletta guiden

Använd Gmail som ett proffs, den kompletta guiden

  1. Så här använder du Gmail: de första stegen
  2. Gmail-funktioner
  3. Knep för att använda Gmail som ett proffs

Gmail är en av de ledande e-posttjänsterna i världen. Officiellt presenterad den 1 april 2004 av Googlepå nästan tjugo år har det kommit långt, uppdaterat och utvecklats baserat på användarnas behov.

Plattformen är gratis och tillgänglig för både webbläsare och mobil. Dessutom är det integreras i Google Workspace-sviten och kan användas tillsammans med Google Drive, Google Calendar och Meet.

Gmail har många funktioner utformade för att underlätta hanteringen av din e-postinkorg, vilket är viktigt att känna till och lära sig använda.

Så här använder du Gmail: de första stegen

För att använda tjänsten är det nödvändigt skapa ett konto som inkluderar 15 GB gratis lagringsutrymme som kan utökas efter behov genom att köpa betalabonnemang. För att ta de första stegen måste du veta skillnaden mellan Kort, mappar och etiketter som låter dig organisera din post bättre.

Vidare är det mycket viktigt att förstå vilka olika möjligheter som erbjuds när du skriver och skickar ett meddelande eller känner till rutinerna för hantera flera kontonen idealisk lösning för dig som vill använda Gmail för olika ändamål, dela upp till exempel privat och jobbmail.

Gmail-funktioner

Gmail har många grundläggande och avancerade funktioner. Bland de grundläggande, hantering och anpassning av Kort, mappar och etiketter. Samtidigt finns möjlighet till schemalägga sändningen av ett meddelande och ställ in automatiska filter som dirigerar inkommande e-postmeddelanden till önskad mapp. Alla som använder Gmail för jobbet kommer att kunna ange en personlig signatur.

Läsa:  8 Länkbyggande taktiker för advokater 2024

De avancerade funktioner är ännu mer inriktade på professionell användning av tjänsten. Bland dessa finner vi privat läge och snooze, vilket gör att du kan skjuta upp att ta emot meddelanden. Intelligenta varningar, å andra sidan, används för att säkerställa att användaren inte glömmer väntande e-postmeddelanden. Slutligen måste vi överväga en stor möjlighet, nämligen integrationen med Space, Chat och Meet.

Knep för att använda Gmail som ett proffs

Efter att ha förstått hur man tar de första stegen är det dags att använda plattformen på ett allt mer avancerat sätt och använda Gmail i alla situationer, även offline.

Dessutom är det viktigt att veta hur konfigurera Gmail på Outlookhur man säkerhetskopierar e-post och löser de vanligaste problemen.

För att ta reda på all information och lära dig mer om de ämnen som nämns, ladda ner e-boken “Att använda Gmail som ett proffs, den kompletta guiden”.

Logga in och ladda ner e-boken

Av Cultur-e