Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Använda Blogger Outreach effektivt för White Hat-backlinks

Använda Blogger Outreach effektivt för White Hat-backlinks

Landskapet för sökmotoroptimering (SEO) fortsätter att förändras och utvecklas. Ändå finns det alltid en konstant, en aspekt som är mer värdefull än någon annan: bakåtlänkar. Även om det inte är några gamla bakåtlänkar – specifikt vill du ha bakåtlänkar med vit hatt som stärker din webbplats ställning på ett etiskt och hållbart sätt.

Som en specialist för uppsökande bloggare vet vi ett och annat om att skaffa bakåtlänkar av hög kvalitet för att stärka en webbplatss ställning hos Google. Låt oss avslöja några av våra hemligheter – och hjälpa dig att utveckla en mer väl avrundad SEO-strategi.

Vad är White Hat bakåtlänkar?

Före allt annat, låt oss täcka vad som är vita hatt-bakåtlänkar exakt. Whitehat-bakåtlänkar är guldstandarden inom SEO. Dessa är länkarHyperlänkar, även kända som länkar, är anslutningspunkterna på en webbsida som tar dig till andra webbsidor. som erhålls etiskt genom att följa riktlinjerna för sökmotorer och ofta ges till en webbplats baserat på innehållets förtjänst. Om en extern webbplats eller blogg tycker att innehållet på din webbplats är värdefullt kan de besluta sig för att dela det med sina läsare – och därmed skapas en vit hatt-länk.

Tänk på vita hatt-bakåtlänkar som förtroenderöster från dina kamrater i den digitala världen. Med varje röst signalerar det till sökmotorerna att ditt innehåll är välrenommerat och värt att rankas högt.

Läsa:  Pkge.Net: Din pålitliga partner för effektivitet i hemmakontoret

Vad är skillnaden mellan White och Black Hat bakåtlänkar?

Ja, det finns också bakåtlänkar med svart hatt – och dessa är bäst att undvika. Kontrasten i deras namn antyder skillnaden mellan de två. Medan bakåtlänkar för vita hattar är byggda på ett organiskt, naturligt sätt, involverar deras motsvarigheter i svart hatt vanligtvis manipulativ taktik och genvägar. Detta kan inkludera metoder som cloakingCloaking är en “Black Hat”-teknik som används för att dölja vad användare ser på webbsidor från Googles sökrobotar. Det strider i de flesta fall mot riktlinjerna för sökmotorer. Här är varför cloaking kan skada din SEO. och använda ett privat bloggnätverk (PBN).

Det är sant: bakåtlänkar med svart hatt kan leda till kortsiktiga vinster. De är dock riskfyllda och kan resultera i stränga straff från sökmotorer. Om du misstänker att din webbplats bestraffas av något missförstånd av svart hatt, är det viktigt att utföra en bakåtlänksanalys för att lära dig mer om din länkprofil.

Effektiva White Hat Link Building Strategier

White hat-länkbyggnadLänkbyggnad är en process för att skaffa länkar som pekar till din webbplats. Dessa länkar erhålls genom att skapa innehåll, delta i sociala medier eller kommentera andra bloggar. är absolut nödvändigt. Tyvärr är det inte en process över en natt. Du måste vara uthållig och införliva en stark strategi. Vi kan täcka det senare med ett antal användbara vita hattar SEOWhite hat SEO är en etisk form av sökmotoroptimering (SEO) som följer riktlinjerna och bästa praxis för sökmotorer för att tillåta en webbplats att rankas högre på en sökmotors resultatsida. länkbyggande taktik.

Skapa länkvärdigt innehåll

Lättare sagt än gjort. Vi vet. Ändå är det första steget att producera högkvalitativt, engagerande och informativt innehåll. Oavsett om det är ett insiktsfullt blogginlägg, användbar guide eller övertygande infografik, lockar bra innehåll naturligtvis länkar.

Läsa:  5 ljusa sätt att generera fler potentiella kunder för ditt företag

Detta är verkligen fallet om du tar ett originellt tillvägagångssätt. Ju mer ditt innehåll kan sticka ut från resten – och leverera unika, värdefulla diskussionspunkter – desto större är möjligheten för andra att dela dina sidor på sina plattformar. Detta är en av kärnkomponenterna i vår resurslänkbyggnadstjänst.

Identifiera och interagera med potentiella bloggarpartners

Välj kandidater isolerade tecknad vektorillustration.

Undersök bloggare i din nisch med en stark efterföljare och hög domänauktoritet. Det här är de influencers vars bakåtlänkar kommer att vara mest värdefulla för dig. När du har satt ihop en lista över potentiella bloggarpartners, kontakta dem i ett försök att bygga givande relationer.

Du kan börja med att gå med i deras community och engagera dig direkt i deras innehåll. Du kan sedan ta nästa steg genom att skicka dem ett personligt meddelande där du uttrycker ett genuint intresse för deras innehåll – tillsammans med hur ditt eget innehåll kan tillföra ett värde till deras webbplats. Se till att du är artig och professionell när du gör det.

Gästinlägg

Länkbyggnad abstrakt koncept vektorillustration.

Ibland kan du behöva söta grytan för att få en bloggare att dela ditt innehåll. Det är här gästinlägg kan komma till nytta. Det är vanligtvis en direkt väg för att tjäna den så viktiga bakåtlänken, eftersom du vanligtvis kan inkludera en länk till din webbplats i antingen innehållet eller författarens biografi.

Med gästinlägg är en av fördelarna att du kan behålla ankartextAnkartext är texten som markeras av en hyperlänk. Orden som markeras är avgörande för SEO, och informerar Googles genomsökningsrobotar om innehållet på webbplatsen som länkas till. förhållanden. Det finns en större kontrollnivå eftersom du fortfarande skapar innehållet – det bara visas på en annan webbplats. Detta gör att du kan optimera din länkprofil bättre.

Läsa:  Så här säljer du tjänster online: 4 viktiga steg för att komma igång

Var aktiv på sociala medier

Social Media Management Abstrakt koncept vektorillustration.

Med en SEO-strategi för vita hattar kanske det inte verkar vara det mest fördelaktiga att lägga upp på sociala medier. Men att dela ditt innehåll på sociala medier kan öka dess synlighet, vilket i sin tur kan leda till mer naturliga bakåtlänkar. Dessutom kan engagemang i sociala medier främja relationer med både influencers och bloggare.

Använd en pålitlig tjänst för bakåtlänkar med vit hatt

SEO optimering abstrakt koncept vektorillustration.

Du kan köpa vit hatt bakåtlänkar. Det är visserligen en tjänst man vill undvika från de flesta leverantörer. Ändå, som våra länkbyggnadstjänster visar, är det något som kan vara värt investeringen – och inte äventyra din ranking hos Google. Genom en kombination av etiska strategier och branschexpertis kan du få en hälsosam samling av vita hatt-bakåtlänkar för att på allvar förbättra din webbplats länkprofil.

Slutsats

White hat link building är en avgörande och värdefull del av SEO. Rätt strategi kan inte bara leverera dessa värdefulla bakåtlänkar, utan de hjälper också till att bygga relationer inom din bransch. Dessa kopplingar kan leda till ytterligare samarbete och möjligheter utöver att bara bygga länkar.

Behöver du professionell hjälp med dina vita hatt-bakåtlänkar? Vi kan hjälpa. Oavsett om du vill använda våra HARO-länkbyggande eller innehållsskrivande tjänster har Click Intelligence kunskapen och färdigheterna för att lyfta din vita hatt-strategi och, i förlängningen, söksynligheten för din webbplats innehåll till nästa nivå.