Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Arc Browser, funktioner och funktionalitet

Arc Browser, funktioner och funktionalitet

Båge det är en webbläsare utvecklad för Mac OS men som för tillfället endast är tillgänglig på inbjudan. Enligt rykten ska även den relevanta versionen komma i slutet av året Windows men det finns ännu ingen ytterligare information i detta avseende.

Det är enkelt att använda det och när du väl har registrerat dig är det allt vänta på inbjudan och fortsätt med installationen som mycket påminner om 90-talsstilen för de olika mjukvarorna.

Det speciella med detta system, som företagets “uppdrag” också säger, är att vilja “möter internet igen” med ett verkligt anmärkningsvärt anpassningsläge som garanterar avundsvärda prestationer det är en användarupplevelse mjukt.

Låt oss ta reda på mer om Arc Browser och dess funktioner.

Vad är Arc Browser

startsida med inloggning

Tack till Shutterstock

Arc är en ganska ny webbläsare men den siktar redan på att bli ett slags “webboperativsystem”.

Den kännetecknas förvisso av ett avgjort innovativt förhållningssätt till navigering och ett förnyat sätt att arbeta Flikhantering utformad för att skapa ordning och förenkla användarnas arbete (och liv). Så kort sagt, det är det perfekta valet för alla som letar efter en webbaserad lösning praktiskt och välorganiserat.

För att komma åt Arc måste du registrera dig och vänta på att inbjudan kommer för att fortsätta med att ladda ner webbläsaren

För tillfället är dock programmet fortfarande under utveckling och skulle kunna vara föremål för vissa buggar, men trots detta kan den användas dagligen för att öva med de nya funktionerna, helt klart i väntan på att en stabil version ska komma.

Läsa:  Topp 15 kontakthanteringsprogram för företag 2024

Det bör noteras att renderingsmotorn är välkänd Kromsamma som redan använts Krom. Genom att göra det garanterar den här webbläsaren fortfarande bra prestanda och låter dig självklart göra det komma åt de olika webbsidorna i full autonomi och att använda alla tillägg som finns i Chrome.

Hur man använder denna nya webbläsare

flicka vid datorn

Tack till Shutterstock

En av särdragen med Arc rör en avgjort innovativ användarupplevelse vilket helt kullkastar den nuvarande idén om webbsurfning.

Den stora förändringen, förutom designvalen, ligger i funktionen hos de fasta Favoriterna och flikarna. Faktum är att när användaren klickar på dem öppnas inte fliken som vanligt men han kommer att kunna använda dem som en sorts “behållare” som har webbplatsen och alla olika funktioner inuti sig.

A ny organisationsmetod som mer liknar funktionen hos Utforskarens resursersnarare än någon webbläsare. Men det är just denna dockningsliknande operation som verkligen är revolutionerande och, med lite övning, kommer att tillåta dig att återuppfinna idén om navigering på webben.

Om du tittar till vänster på skärmen kommer det att finnas fältet med tre huvudsektioner: Favoriter, fästade flikar och dagliga flikar.

Med början från Idag Tab, innehåller det här avsnittet flikarna som skulle öppnas under din dagliga surfning. Alla dessa sökningar, mer eller mindre snabba, som görs av användare varje dag. Det speciella är att de alla kan stängas med ett klick eller så tas de bort automatiskt efter 12 timmar.

Funktionen hos Arc revolutionerar helt den nuvarande idén om webbläsaren som på detta sätt blir en sorts interaktiv arbetsyta som kan hanteras som du vill

DE Favoriter det är ett slags “huvudsektion” som alltid förblir fixerad. De fasta och dagliga flikarna ändras dock beroende på vilket utrymme användaren använder.

Läsa:  Hur man jonglerar med din onlineaffär och studerar på college

Det verkar tydligt vid det här laget att Arc Browser fungerar med en organisation genom arbetsytor som du kan anpassa och ändra efter eget tycke. Ett innovativt sätt att använda, perfekt för att organisera allt på bästa möjliga sätt.

Naturligtvis kan dessa utrymmen vara hanteras i total självständighetmed programmet som låter dig anpassa vilken detalj som helst av “mappen” från de grafiska upp till de för hantering av lösenord och sparat innehåll.

På tal om lösenord så är det också möjligt koppla en profil till varje utrymme som så klart kommer att innehålla lösenord, tillägg, favoriter och allt som kan vara användbart i det ögonblicket. Så, till exempel, genom att använda utrymmet som är kopplat till arbetet, kommer användaren att ha all data och åtkomst de använder på jobbet tillgänglig, utan risk för förväxling med dem de använder i privatlivet.

Huvudfunktioner i Arc Browser

skärm på laptop

Tack till Shutterstock

där Förhandsgranskningsläge låter dig se en liten förhandsvisning av de webbplatser du kommer att besöka (alla är inte kompatibla med funktionen) och låter användaren interagera med dem, till exempel kommer det att vara möjligt att bläddra igenom e-postmeddelanden på Gmail och andra liknande lösningar.

De minispelare, Uppenbarligen är det en standardapplikation för att spela upp alla video- eller ljudmultimediainnehåll. Den är helt anpassningsbar och helt integrerad i navigeringsfönstret.

Delad vy låter dig placera upp till 4 flikar sida vid sida genom att dra och släppa.

Det bör noteras att inom programmet finns två oumbärliga verktyg: Notera som skulle vara ett klassiskt anteckningsblock för att skriva eller infoga bilder. Easleen sorts whiteboard där du kan lägga till innehåll och ta del av alla relevanta aktiviteter.

Det finns många ytterligare funktioner i Arc, ett tydligt tecken på att detta är en webbläsare designad för riktiga IT-experter som inte är rädda för navigering nästan uteslutande från tangentbordet

Bibliotek låter dig komma åt de olika filerna i datorn som kan vara användbara under navigering. Härifrån kommer användaren också att kunna komma åt arkiverade anteckningar och Easle.

Läsa:  När är det obligatoriskt att ha PEC och när rekommenderas det

Minibåge är en avskalad version av webbläsaren som kan användas för att göra snabba sökningar utan att behöva byta arbetsyta eller flikar.

Kommandofält, en bar designad för att hantera alla olika funktioner med hjälp av specifika kommandon. Ett system som är lite krångligt i början men som med tiden kommer att bli verkligt oumbärligt och kommer att låta användaren hantera alla systemets möjligheter utan att någonsin använda musen.

Slutligen i Lyft de kan ses som små webbläsartillägg som alla användare kan skapa med hjälp av HTML, CSS och Javascript och låter dig ändra funktionen eller egenskaperna för en eller alla webbplatser som besöks via Arc som du vill.

Av Cultur-e