Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Bädda in formulär kundexempel, tips och idéer

Bädda in formulär kundexempel, tips och idéer

Vi är ständigt imponerade av hur våra kunder implementerar Embeddable Audit Tool på sin webbplats. Så mycket att vi ville visa upp några kreativa exempel från kunder som använder flera olika design, layout och uppmaningsmetoder.

Lägg till formuläret på hemsidan ovanför mitten

Vi rekommenderar att du bäddar in granskningsverktyget ovanför mitten på hemsidan för att maximera exponeringen och konverteringen av potentiella kunder. Arizona-baserad SEO-byrå, Cloud LGS är ett bra exempel på detta:

Använd kontrasterande färger

Hongkongs digitalbyrå, Digitalt smör implementerade revisionsverktyget på sin hemsida i en layout med två kolumner med en slående omvänd svart bakgrund:

Använd en bakgrundsbild

Bakgrundsbilder kan hjälpa till att markera nyckelområden på en sida. New York-baserad digitalbyrå, Park Slope Softworks använd en iögonfallande bakgrundsbild för att markera granskningsverktyget:

Förklara vad rapporten innehåller

Houston-baserad digitalbyrå, Blue Atlas Marketing inbäddade revisionsverktyget bredvid en fullständig beskrivning av vad rapporten innehåller. Även om det här är mycket text, visar det visuellt hur omfattande revisionsrapporten är. Under formuläret har de också inkluderat skärmdumpar av en exempelrapport:

Ett annat bra exempel från den Kansas-baserade SEO-byrån, Tyton Media:

Läsa:  Djuplänkning för SEO: Varför det är kraftfullt för att öka rankingen

Visa användaren vad de får

New York-baserat konsultföretag, Hopeworksdesign använd deras vitmärkta granskningsrapport som hjältebilden för att uppmuntra användare att fylla i formuläret:

Använd en prisförankringstaktik

kalifornisk digitalbyrå, Berggrundsmarknader använda en “prisförankring” taktik för att öka det upplevda värdet av en gratis revision. Deras 795 $ Mega Audit fungerar som ett prisankare som höjer värdet på de andra alternativen, särskilt det kostnadsfria alternativet! Att använda en pristabell hjälper också till att jämföra funktioner och främjar byråns prenumerationsbaserade service:

Lägg till en huvudmenyknapp som länkar till en målsida för webbplatsgranskning

Att skapa en separat “Site Audit”-målsida är användbart om du planerar att driva trafik från andra kanaler som e-post, sociala medier eller PPC. kanadensisk digitalbyrå, WebMarketers har en “Free Site Audit”-knapp uppe till höger på huvudmenyn som länkar till deras specialdesignade SEO-revisionsmålsida:

Atlanta-baserad digitalbyrå, LYFE Marknadsföring har också implementerat en separat målsida med fokus på uppmaningen:

Ett annat exempel från den malaysiska digitala byrån Gräshoppa med en separat målsida för SEO Analysis:

Slutligen är det här målsidesexemplet från en polsk digitalbyrå Pro-Pozycje:

Använd bilder, foton eller illustrationer

Londonbaserad SEO-byrå, Pärla citron använder en illustrerad karaktär för att rikta användarnas uppmärksamhet till formuläret:

Lägg till formuläret på din SEO-tjänstsida

Texansk digitalbyrå, Thrive Agency bäddade in revisionsverktyget på deras huvudsida för SEO-tjänster:

Lägg till en huvudmenyknapp som utlöser en modal överlagring

kanadensisk digitalbyrå, INDigital Group använd en liknande huvudmenyknapp uppe till höger men istället för att länka till en målsida utlöser knappen en modal överlagring som innehåller inbäddningsformuläret:

Lägg till en modal överlagring när användaren lämnar webbplatsen

kalifornisk digitalbyrå, Sök utlösa en modal överlagring av märket som ger användarna den sök-märkta revisions-PDF-filen som en bra “take-away” efter att ha besökt webbplatsen:

Läsa:  Robots.txt: Vad är det och hur fungerar det?

Vi hoppas att dessa exempel inspirerade dig att fundera över hur det inbäddade granskningsverktyget skulle kunna fungera på din byrås webbplats. Om du har implementerat verktyget och skulle vilja vara med i denna showcase, vänligen kontakta oss!