Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Biden återansluter sig till Parisavtalet dag ett

Biden återansluter sig till Parisavtalet dag ett

Bland många andra planer för hans första dagar i ämbetet kommer tillträdande president Biden att underteckna en verkställande order om att återansluta sig till Parisavtalet. Detta börjar processen med att USA återansluter sig till avtalet, vilket 197 länder är en del av.

Även om det är en lång process att lämna Parisavtalet, är det ganska enkelt att komma in igen. Allt som krävs är att en nation som vill gå med skickar ett brev till FN, och efter 30 dagar kan USA gå med igen.

Denna åtgärd kräver inga åtgärder från kammaren eller senaten, men detta är den enkla delen.

Att gröna Amerika är inte lätt

USA har ett enormt utsläppsproblem och många regleringar som införts under de senaste 4 åren har gjort den gröna omställningen mycket svårare.

Utgångspunkten är upphävandet av många av dessa regeländringar, vilket kan ta lite tid. Till exempel skars bestämmelserna om glödlampornas effektivitet utan goda skäl. Dessa regler säkerställer att glödlampor använder mindre energi för att spara pengar på din elräkning.

För företag kan det spara tusentals årligen.

USA har också investerat stort i naturgas. Och i efterhand var det ett stort misstag med tanke på det nuvarande oljepriset. Den här branschen har ödelagts med de flesta oljebolag som ser på förluster på flera miljarder dollar.

Eftersom många av dessa anläggningar är nyligen byggda är det svårt att ersätta dem med förnybara energikällor så snabbt.

Något måste dock förändras för att USA ska klara sina klimatmål.

Läsa:  Yönetilen BT Desteği ve Arıza Giderme: Hızlı Bir Maliyet Karşılaştırması

En återhämtningsplan för Covid-19 är nyckeln

Eftersom USA ser ut att återansluta sig till Parisavtalet måste man också fokusera på att återhämta sig från Covid-19.

Att skapa en ekonomisk återhämtningsplan är avgörande och inte bara i Amerika. Alla länder runt om i världen befinner sig i en liknande situation och många integrerar grön utveckling i återhämtningsplaner.

Som ett resultat kan detta öppna många möjligheter för världen att bli mer miljövänlig.