Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

CNET rankade GreenGeeks som en av de bästa webbhotelltjänsterna 2024

CNET rankade GreenGeeks som en av de bästa webbhotelltjänsterna 2021

CNET, allmänt känt för sin teknik och produktrecensioner, har tillkännagett sina toppval inom webbhotellbranschen. Vi är glada att kunna meddela att CNET har rankat GreenGeeks som en av de bästa webbhotelltjänsterna 2021.

Vi är oerhört stolta över vårt mycket begåvade team för detta nya erkännande som ledare inom webbhotellbranschen. Vårt team är hemligheten bakom vår framgång inom teknisk utveckling, kundframgång, användarupplevelse och webbplatsens hastighet och användbarhet.

Vårt lagarbete har erkänts av Better Business Bureau med betyget A+, såväl som av individuella plattformar för benchmarktestning från tredje part, såsom Review Signals WordPress-värdprestandatest, där vi fick Top Tier-status.

Förutom att vara en av branschledande inom prestanda, service och tillförlitlighet, fortsätter GreenGeeks att vara världens grönaste webbhotell.

Och det är vad vi har strävat efter sedan vi grundades 2008.

Onlinetjänster och IT-tjänster har blivit den snabbast växande miljöförorenaren i industrin. Den överträffade flygtrafiken 2019 och förväntas vara en lika stor global förorenare som hela USA år 2040.

Som många av er vet lägger vi tillbaka 3 gånger mer vindenergi i elnätet än vad vårt företag förbrukar varje år. Utöver detta ökade vi vårt miljöengagemang med ett nytt initiativ att plantera ett träd för varje ny kund som registrerar sig för våra tjänster. Så vi hjälper inte bara till att matcha och överkompensera koldioxidavtrycket för våra webbhotell, utan vi hjälper också till att kompensera träd för att förbättra kolbindningen i atmosfären. Vi har erkänts i över ett decennium som en EPA Green Power Partner för våra ansträngningar.

Det betyder att de som registrerar sig och bygger hemsidor på vår webbhotellplattform är tekniskt sett kolnegativa. Vi har också märken och taggar för att visa besökarna att din webbplats verkligen är miljövänlig. De är otroligt lätta att lägga till på vilken webbplats som helst.

Läsa:  9+ bästa WordPress Map Plugins för interaktiva kartor 2024

Med andra ord, vi gör vårt bästa för att förbättra och mildra klimatförändringarna i allmänhet. Och inte alla webbhotell kan säga det. Det är därför vi är olika. Det är därför vi fortsätter att bryta barriärer.