Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

De 7 bästa WordPress-målsidans plugins för att öka antalet omvandlingar

De 7 bästa WordPress-målsidans plugins för att öka antalet omvandlingar

Vi lever nu i en digital tidsålder där varje klick räknas. Och med det kan rätt WordPress-målsideplugin för din webbplats göra eller bryta din framgång.

Har du någonsin undrat varför vissa företag tycker att det är enkelt att locka kunder medan andra verkar ha det svårt?

Ofta ligger svaret i kvaliteten på deras målsidor. Många entreprenörer kämpar med smärtpunkter som lågt engagemang, hög churn rate och underväldigande resultat.

Den här artikeln kommer att hjälpa. Den här bloggen kommer att ge dig en bättre förståelse av ämnet de bästa WordPress-målsidans plugins till ditt företag.

Lär dig marknadsföringsknep bakom högpresterande sajter. Utrusta dig själv med rätt verktyg och kunskap. Och snart kan du också förvandla din webbplats till ett kraftpaket för konvertering.

Våra val för de bästa WordPress-målsidans plugins

Vad gör målsidespluginet exceptionellt?

För att öka konverteringarna behöver du de mest populära WordPress-målsidans plugins. Ett användarvänligt gränssnitt är en viktig del här. Det låter både nybörjare och experter skapa fantastiska sidor med lätthet.

Därefter är ett brett utbud av resultatorienterade modeller avgörande. De måste vara attraktiva, men viktigast av allt, effektiva. De bör vara tillräckligt mångsidiga för att passa olika behov.

Sömlös integration är också avgörande. De bästa plugins fungerar sömlöst med verktyg som e-postmarknadsföringsplattformar. Sådan synergi ökar effektiviteten och ger en enhetlig användarupplevelse.

Med dagens snabba användare måste sidor laddas snabbt. Sidor som laddas snabbt lockar användare och minskar churn. Och eftersom många användare nu använder mobila enheter bör dessa sidor anpassas till alla skärmstorlekar.

Slutligen är anpassningsförmåga nyckeln. Utvecklare uppdaterar ständigt de bästa plugins. Och när problem uppstår är pålitlig kundsupport viktigt.

Att ha dessa i åtanke här är de bästa WordPress-målsidans plugins för dig att utforska.

1. SeedProd

Med SeedProd i din arsenal är det nu en promenad i parken att skapa oemotståndliga målsidor.

SeedProd är ett bra WordPress-målsideplugin som erbjuder en komplett temabyggare. Du kan enkelt göra försäljnings-, deltagande- och webinarsidor.

Med över 90 unika block är SeedProd perfekt för alla dina designbehov. Drömmer du om en vacker layout för din hemsida? SeedProd gör det åt dig!

Det som gör att SeedProd sticker ut är dess dra och släpp-funktionalitet; det är snabbt och enkelt. Du kan skapa teman snabbt utan kodning.

Dessutom synkar SeedProd enkelt med e-postmarknadsföringsverktyg som MailChimp och ActiveCampaign. Detta gör att konvertera leads mer effektivt.

Fördelar med att använda SeedProd

 • Liveförhandsvisningar presenterar din sida i olika lägen
 • Duplicera design enkelt med hjälp av sparade mallar, sektioner och block
 • Inbyggda funktioner som Kommer snart, Underhåll och 404 sidor
 • Smarta sektioner erbjuder professionellt utformade rubriker och uppmaningar
 • Skydda målsidor från spam och bots med ReCaptcha
Läsa:  Varför anlitar industrier Laravel-programmerare för eleganta webbprojekt

Nackdelar med att använda SeedProd

 • Erbjuder färre block och element än vissa konkurrenter
 • Du måste uppgradera till proversionen för att maximera funktionerna
 • Anpassning med färdiga teman och avsnitt kan vara knepigt

2. Divi

Divi bär två hattar. Det fungerar både som ett tema och som ett fristående WordPress-hemsida-plugin. Denna mångsidighet säkerställer en sömlös passform med alla WordPress-tema.

Anmärkningsvärd höjdpunkt: Divi vinner i lyhördhet. Oavsett om du tittar på datorn eller mobilen är resultatet genomgående attraktivt. Dess omfattande designalternativ, inline textredigering och responsiva redigeringsfunktioner skiljer den från sina motsvarigheter.

Du har också tillgång till hundratals Divi-mallar. Divi gör att skapa och återanvända unika mönster till en enkel process. Och tack vare den visuella redigeraren känns det intuitivt att skapa sidor.

Dra, släpp och design – Divi effektiviserar allt.

Divis Visual Builder-teknik är revolutionerande när du dyker djupare. Allt som allt är Divi inte bara ett annat tema; det omdefinierar din målsidesupplevelse i WordPress.

Fördelar med att använda Divi

 • Användare stöds av en stark Divi-gemenskap
 • ElegantThemes introducerar ständigt nya funktioner
 • Det stöder responsiv och bulkredigering
 • Divi Leads hjälper till med delad testning och optimering av resultat
 • Kopiera och flytta innehåll enkelt med Divi

Nackdelar med att använda Divi

 • De inbyggda handledningarna kan förbättras för tydlighetens skull
 • Vissa uppdateringar kan göra att webbplatsen inte fungerar
 • För många funktioner kan vara överväldigande för vissa användare

3. Elementor

Vill du ha en pixel perfekt målsida? Prova Elementor.

Med över 5 miljoner aktiva användare är detta gratis WordPress-hemsida-plugin verkligen anmärkningsvärt. Den har många färdiga mallar som gör designen enkel. Även nybörjare kommer att älska dess enkla gränssnitt.

Ändå erbjuder dess pro-version fler funktioner för fantastiska sidor. Användare kan dra nytta av över 90 professionella widgets, verktyg och funktioner för omfattande webbdesign.

Elementors redaktör uppdaterar också i realtid. Detta möjliggör exakt organisation i kolumner och sektioner. Du kan snabbt lägga till moduler som knappar, reglage och bilder.

Sammantaget är mångsidigheten hos denna målsidesbyggare i WordPress obestridlig. Oavsett om ditt mål är att snabbt skapa en webbplats eller att öka effektiviteten i din leadgenerering, så fungerar det verkligen.

Fördelar med att använda Elementor

 • Många populära teman integreras väl med Elementor
 • Öppna hela webbplatser snabbt med alla webbplatspaket
 • Fullständigt lyhörd
 • Effektiviserat arbetsflöde
 • Förbättra din webbplats ranking med snabbladdningsbara, prestandaoptimerade mallar

Nackdelar med att använda Elementor

 • Dess gratis tillägg har begränsade funktioner
 • Dra och släpp-redigeraren kan ibland vara buggig

4. Byggare av målsidor

Som namnet antyder är Landing Page Builder-plugin en av de bästa för WordPress. Den fokuserar på användarvänlighet så att alla kan skapa en bra målsida använder det här verktyget och det kan starta andra typer av sidor.

Insticksprogrammet låter dig bygga dina egna sidor oberoende av ditt tema, vilket innebär att du har full kontroll över layouten.

Naturligtvis använder den en dra-och-släpp-redigerare, och varje element du lägger till är helt anpassningsbart. Och även om att bygga målsidor är i fokus för pluginet, är det värt att nämna att det innehåller ett stort urval av målsidesmallar för att komma igång.

Läsa:  Vad är det bästa sättet att marknadsföra mitt företag online?

Många av dessa är för specifika nischer, men du kan anpassa dem för att passa dina behov. De är en bra utgångspunkt för en webbplats, men de är redo att användas om du gillar dem på det sättet.

Om du letar efter enkel målsideslösningleta efter målsidesbyggare.

Fördelar med att använda en målsidesbyggare

 • Sidorna du skapar använder väldigt få skript för att säkerställa snabb hastighet
 • Inbyggda prenumerationsformulär kan placeras var som helst med en kortkod
 • Skapa sidor utan ditt temahuvud
 • Erbjuder tusentals teckensnittsalternativ från Google Fonts
 • Kompatibel med WooCommerce för produktpresentation

Nackdelar med Landing Page Builder

 • Stöder inte anpassade meddelandetyper

5. Blomstra arkitekt

Har du någonsin undrat hur de mest populära webbplatserna designar sina målsidor? Troligtvis använder de Thrive Architect.

Designad som en dra-och-släpp-sidbyggare, effektiviserar Thrive Architect skapandet av en målsida för din WordPress-webbplats. Med över 352 anpassade mallar är det här verktyget idealiskt för generering av potentiella kunder och konverteringar.

Försäljning av webbinarsidor har en mall för alla ändamål.

Thrive Architect-redigeraren är en spelförändring. Det möjliggör enkel anpassning av dessa modeller. Genom att helt enkelt peka och klicka är det enkelt att redigera sidelement.

Men det är inte allt. Pluginet innehåller även färdiga transformationselement. Dessa inkluderar nedräkningstimer och attraktiva uppmaningsknappar.

Det fungerar också sömlöst med e-postmarknadsföringstjänster på toppnivå och välkänd CRM-programvara som HubSpot. Kombinera det med Thrive Optimize för att ytterligare förbättra dina konverteringar. Denna plugin möjliggör A/B-testning, vilket gör att du kan jämföra målsidesversioner för att få bästa resultat.

Fördelar med att använda Thrive Architect

 • Den har en flexibel kolumnlayout som du enkelt kan justera
 • Kombinera enkelt text med bakgrundsbilder för dynamiska visuella avsnitt och öka läsbarheten med färg- eller övertoningsöverlägg
 • Tillgång till över 700 anpassade typsnitt och fullständig typografikontroll
 • Du kan skapa bakgrunder som spänner över hela skärmens bredd
 • Justera modeller med förhandsvisningar i realtid utan kodning

Nackdelar med att använda Thrive Architect

 • Erbjuder inga plugins från tredje part
 • Kundsupporten kan förbättras

6. Bäverbyggare

Varför kämpa med koder när Beaver Builder erbjuder en intuitiv lösning? Denna dra och släpp WordPress-startsida-plugin fungerar direkt i din webbplats gränssnitt. Säg adjö till komplex HTML eller förvirrande kortkoder.

Du kan också dyka in i dess omfattande innehållsmoduler. Dessa verktyg är designade för att förbättra dina layouter och säkerställa att det är enkelt att skapa målsidor.

Dessutom kompletterar Beaver Builder både grundläggande WordPress-widgets och kortkoder från tredje part. Det betyder att du kan integrera den med dina andra favoritplugins.

Hur är det med kompatibilitet? Beaver Builder lyckas definitivt. Som en av de bästa WordPress-målsidans plugins, integreras den bra med nästan alla teman.

Slutligen är responsiv design dess styrka. Varje layout eller landningssida designad med Beaver Builder är optimerad för alla skärmstorlekar. Dessutom är den optimerad för att få din hemsida att laddas blixtsnabbt utan att överbelasta din sida med onödiga skript.

Fördelar med att använda Beaver Builder

 • Beaver Builder är prestandavänlig och särskilt lätt
 • Känd för sin stabilitet, fel eller buggar rapporteras sällan
 • Den har ett strömlinjeformat, uppsvällt gränssnitt med specialbyggda funktioner
 • Anpassa layouten för Beaver Builder-användargränssnittet efter eget tycke
 • Premiumpaket möjliggör användning med ett obegränsat antal webbplatser
Läsa:  Beskär video online

Nackdelar med att använda Beaver Builder

 • Avancerade designalternativ som de som ses i Elementor eller Divi saknas
 • Den saknar vissa funktioner som en popup-byggare
 • Modellerna verkar begränsade och vissa ser föråldrade ut

7. OptimizePress

OptimizePress är mer än ett plugin för WordPress-hemsidor; det är ditt allt-i-ett-webbplatsverktyg. Med över 400 SEO-optimerade målsidesmallar har det aldrig varit enklare att skapa din webbplats.

Behöver du betalningsalternativ? OptimizeCheckouts låter dig integrera Stripe och Paypal direkt. Som en separator målsidesbyggare för WordPressdet hjälper också till att bygga effektiva kanaler för att öka försäljningen.

Dessutom eliminerar dess dra-och-släpp OptimizeBuilder behovet av kodning. Och verktyget är inte bara utseendet. Den integreras också sömlöst med flera e-postmarknadsföringstjänster.

OptimizePress har även GDPR-förberedda funktioner för dataskydd. Och slutligen kommer dess SEO-förmåga att leda organiska besökare till din webbplats utan ansträngning.

Fördelar med att använda OptimizePress

 • OptimizePress erbjuder utmärkt värde för sitt pris
 • Omfattande utbildning är tillgänglig för nybörjare
 • Idealisk för att bygga medlemssidor
 • Regelbunden release av imponerande nya funktioner
 • Användarvänlig med en intuitiv design

Nackdelar med att använda OptimizePress

 • Dess unika lagringsformat kan komma i konflikt med vissa plugins
 • Kundsupporten svarar ofta långsamt
 • Användargränssnittet känns förlegat

Vanliga frågor om att bygga målsidor

Hur gör jag en bra målsida i WordPress?

Att skapa en effektiv målsida beror på att du använder rätt verktyg och strategier. Definiera först behoven hos din publik och ställ in de definierade målen för sidan.

Att använda ett pålitligt WordPress-hemsidaplugin gör det enkelt att skapa en. Välj en lämplig modell eller anpassa en efter dina behov. De väsentliga delarna är catchy rubriker, slående bilder och ett kortfattat, övertygande budskap.

Glöm inte en tydlig uppmaning (CTA) som guidar besökarna till nästa steg. Testa och förfina din målsida ständigt för att se till att den konverterar.

Vilken storlek ska en WordPress-hemsida ha?

Den idealiska storleken för en WordPress-målsida kretsar kring en snabb laddningstid. Även om den faktiska storleken varierar beroende på innehåll och grafik, är det viktigt att hitta en balans mellan de två.

Först, optimera bilder för att minska filstorleken utan att offra kvaliteten. Undvik också att belamra sidan med överdrivna element.

Kan jag använda en målsida istället för en webbplats?

Målsidorna är laserfokuserade på ett enda mål. Exempel på dessa är produktintroduktion eller insamling av e-postregistreringar. Och de är utmärkta verktyg för vissa marknadsföringsändamål.

Å andra sidan dyker en omfattande webbplats djupare. Den ger omfattande information om företaget, dess erbjudanden, värderingar och mer. Även om målsidor är bra för riktade kampanjer, ger webbplatser en helhetssyn.

Beroende på dina omedelbara mål kan du välja mellan de två. Kom dock ihåg att båda spelar en unik roll i digital marknadsföring.

Vad är en målsida vs målsida?

Målsidan fungerar som en kort startskärm som användarna möter när de besöker en webbplats första gången. Se det som en digital introduktion eller teaser.

Den kan användas för många ändamål. Detta inkluderar att meddela dig om kommande kampanjer, spara e-postinloggningar och mer. I grund och botten är det ett snabbt stopp innan användaren omdirigeras till huvudsidan.

Läsa:  Öka affärstillväxten med allt-i-ett programvara för restauranghantering

Däremot är målsidan ett mer specifikt verktyg. Designad för riktade marknadsföringskampanjer, med målet att uppmuntra besökare att vidta specifika åtgärder. Dessa åtgärder kan vara att prenumerera på ett nyhetsbrev, köpa en produkt eller registrera dig för ett evenemang.

Saktar WordPress-plugins upp?

Ja, plugins kan sakta ner din webbplats om de görs felaktigt eller för mycket. I allmänhet bör plugins lägga till funktionalitet till en WordPress-webbplats. Men att använda för många eller dåligt kodade plugins kan påverka din webbplats hastighet negativt.

Det är viktigt att välja välkodade, välrenommerade plugins och uppdatera dem regelbundet. Att ta bort onödiga plugins kan också bidra till att förbättra laddningstiden för webbplatsen.

Vilket är det billigaste sättet att skapa en målsida?

Det billigaste sättet att skapa en målsida är att använda gratis eller öppen källkod. WordPress, ett populärt innehållshanteringssystem, erbjuder en mängd gratis teman och plugins designade för målsidor.

Genom att använda dessa resurser kan du skapa en grundläggande målsida utan att spendera ett öre.

Vilken är den viktigaste delen av målsidan?

En uppmaning till handling (CTA) anses ofta vara den viktigaste delen av en målsida. Det är elementet som uppmanar besökarna att vidta önskad åtgärd, oavsett om det är att registrera sig, köpa eller ladda ner.

Uppmaningen måste vara tydlig, synlig och övertygande.

Hur många sidor ska hemsidan ha?

Målsidan är vanligtvis en enda, fokuserad sida. Dess primära syfte är att dirigera besökare till en specifik åtgärd eller resultat. Och att använda flera sidor kan späda på det fokuset.

Vilka är huvuddelarna på målsidan?

Huvuddelarna på startsidan är:

En imponerande titel väcker uppmärksamhet.
En tydlig och attraktiv uppmaning som vägleder användarens agerande.
Relevanta och attraktiva bilder för att stödja budskapet.
Förtroendeindikatorer som vittnesmål eller certifieringar för att öka trovärdigheten.
Kort och övertygande innehåll för att uttrycka värdeförslaget.

Behöver målsidor en egen domän?

Målsidor kan finnas på din huvuddomän eller ha sina egna. Ett unikt domännamn kan hjälpa till med varumärkesbyggande eller inriktning på specifika marknadsföringskampanjer. Å andra sidan kan en underdomän eller sida för din webbplats vara lättare att konfigurera och hantera.

I vilket fall som helst kan ett WordPress-hemsidaplugin av hög kvalitet stödja ditt val.

Använd målsides plugins som ditt hemliga vapen för framgång

Digitaliseringen har förändrat hur företag kontaktar potentiella kunder. En effektiv målsida kan vara den avgörande faktorn mellan en passiv besökare och en engagerad kund.

Det finns många tillgängliga alternativ, så det viktigaste är att hitta ett plugin för målsidan som kommer att öka dina resultat. Med insikterna i den här guiden är du på god väg att göra ett välgrundat val.

Kom alltid ihåg att de bästa verktygen kombinerar enkelhet med effektivitet. Välj nu det pluginet och förvandla din vision till en verklighet med hög konvertering!