Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Digital Agency Grundare Intervju: WebMarketers – Kyle Smendziuk

Digital Agency Grundare Intervju: WebMarketers - Kyle Smendziuk

Digitala byråer är vår huvudsakliga kundtyp här på Ahrefs. Under åren har vi njutit av att prata med några av våra 1 500 kunder, höra deras ursprung och tillväxtberättelser, lära oss mer om deras smärtpunkter och dela med oss ​​av deras framgångar. Så mycket att vi startar en intervjuserie för byrågrundare här på vår blogg.

Vi tror att detta kommer att växa med tiden till att bli en bra resurs för digitala byråer över hela världen, lära sig tillsammans från andra byrågrundare om hur de startade sin byrå, taktik för byråtillväxt, leadsgenerering, konverteringsstrategier, kundhantering och naturligtvis SEO . Vårt mål är att dela dessa inspirerande berättelser från byrågrundare och öppen källkod de strategier de använde för att lyckas.

Intervju med WebMarketers

WebMarketers är en mycket framgångsrik kanadensisk digitalbyrå som grundades 2013. Idag hanterar byrån över 100 kunder med ett team på 20 personer på 3 platser i Kanada. Jag hade nöjet att chatta med deras medgrundare och VD, Kyle Smendziuk.

Lyssna på hela intervjun (18 min) nedan eller hoppa till intervjuutskriften:En sann entreprenör, Kyle startade sitt första företag vid 11 års ålder.

“Jag var ett ganska djärvt och ivrig barn, jag knackade på dörren för att få mina första kunder till en gräsmattavårds- och underhållsverksamhet.”

Att tjäna 30-40 dollar i timmen på fritiden var lukrativt i grundskolan och han blev snabbt inspirerad av potentialen i att vara företagare. Det var hårt arbete som barn men han lärde sig att vara konsekvent och utvecklade en god arbetsmoral. Kyle satte alltid upp mål om vad han ville uppnå med pengarna han tjänade. Innan han gick till universitetet betalade han sig igenom flygskolan och fick sitt flygcertifikat.

Även om han trodde att han var på en karriärbana till flyget fick han ett eftertraktat basketstipendium vid Carlton University i Ottawa, det bästa collegebasketlaget.

Men under hans sista år på universitetet kom Kyles passion för entreprenörskap tillbaka och han gick i affärer med sin bror som var DJ. Kyle var ansvarig för att bygga leads och växa deras DJ-verksamhet. Han fann snabbt att digital marknadsföring var oumbärlig för att generera potentiella kunder och övergripande affärstillväxt.

Han blev kär i det digitala, slutade med att frilansa och startade sedan WebMarketers med sin barndomsvän Dave Kachaniwsky under 2013.

“Jag har alltid haft väldigt stora drömmar och mål och det har jag fortfarande. Jag tror att vi bara skrapar på ytan av var vi skulle kunna vara.”

Under de första tre åren av WebMarketers levererade Kyle och hans team alltid 3 gånger mer än vad de fick betalt för, övertygade om att de behövde bygga sin portfölj, resultat och fallstudier.

Det är svårt att vara verkligt unik mot otaliga andra byråer som tävlar om samma pool av lokala kunder – en universell sanning som byråägare kan intyga.

“Sanningen ska fram, under de första fem åren tar du bara alla kunder du kan för att växa ditt företag och se till att det kommer in pengar.”

De började bygga fristående sajter för att generera leads, få dem rankade och generera leads för olika servicebehov. Målet var att antingen sälja dessa sajter till kunder som ville ha potentiella kunder eller om de inte hade pengarna på förhand; sälja leads direkt till kunder och behålla lead gen-webbplatsen.

De fann att detta tillvägagångssätt var ett bra sätt att starta konversationer med potentiella kunder, men slutade med att slå sig tillbaka på det mer traditionella tillvägagångssättet att bygga webbplatser och sedan stödja dem med ett pågående månatligt kontrakt för marknadsföringsaktiviteter.

WebMarketers arbetar uteslutande för tjänsteföretag. I synnerhet betjänar de minst ett dussin tandvårdskliniker. Med tiden har de lärt sig nyanserna i den branschen, byggt upp relationer och framgångsrikt utnyttjat mun till mun hänvisningsverksamhet.

“Om potentiella kunder kan se verkliga resultat för andra i sin bransch – så länge de kan se det och de gillar dig, kommer du sannolikt att vinna deras affärer.”

När covid-19-låsningarna började i Kanada, reagerade WebMarketers snabbt genom att flytta sina försäljningsprocesser helt online. Lyckligtvis kunde de lita på en stor e-postdatabas som byggts upp under åren. Kyle marknadsförde webbseminarier varje vecka för företagare som kämpar med den nya verkligheten med onlinehandel och generering av potentiella kunder.

Dessa webbseminarier hjälpte företagare genom osäkerheten och genererade faktiskt nya affärer för WebMarketers också. Det gjorde det också möjligt för byrån att helt operationalisera en helt digital end-to-end försäljningsprocess.

“Vi såg tre eller fyra år av förändring när det gäller människor som omfamnar och anpassar sig till digitala, ske inom loppet av tre eller fyra månader.”

Vad WebMarketers uppnådde under pandemin var ett bevis på deras fokus på att leverera värde i förväg till företagsägare under en tid av risk och osäkerhet. Denna strategi gav resultat och bara under de senaste 60 dagarna har WebMarketers sett en otrolig tillväxt på 40 %.

WebMarketers driver en av de mest innovativa byråförsäljningsprocesserna jag har sett. Sättet de prospekterar, kvalificerar och vårdar sina leads till nya affärer är verkligen imponerande. Det hela beror på hur den är inramad.

“Våra försäljningsprocesser är pseudostrategisessioner för kunder. Vi gör skärminspelningar och videor för att gå igenom deras webbplats och förklara för dem om hur saker fungerar och vad de bör göra för att förbättra.”

Kyle och hans team använder Loom för att snabbt spela in dessa korta videor som blandar skärminspelningar med webbkamerabilder av en konsult som pratar om specifika problem på webbplatsen och hur saker kan förbättras.

“Vi använder din programvara väldigt obevekligt, vi skickar förmodligen ut 5 till 10 tusen e-postmeddelanden i månaden. Rapporteringen är den viktigaste moroten som vi dinglar i värdemässigt.”

För WebMarketers är den bästa säljstrategin att inte boka så många säljsamtal som möjligt utan istället använda e-lead gen med SEO-rapporter för att skapa intresse. När dessa e-postmeddelanden har skickats övervakar de öppningar, klick, svar och eventuella engagemang i e-postmeddelandet. Sedan rör sig prospekten nerför tratten och spelar in den snabba 5 min Loom-videon. När videon har skickats håller du e-postkommunikation och engagemang igång. Vid den tidpunkten har prospekten en mycket hög konverteringshastighet till ett nytt affärssamtal.

Läsa:  Topp 10 Chrome-tillägg för digital marknadsföring

När vi ser på framtiden har Kyle och Dave brottats med verkligheten som de flesta byråer står inför – de bygger fantastiska sajter och genomför fantastiska marknadsföringskampanjer men de äger tekniskt sett ingen unik IP. Så för att ta itu med detta har WebMarketers arbetat hårt på sitt nästa kapitel. 2021 planerar de att lansera en MVP för deras nya allt-i-ett CMS. En ägd del av IP som WebMarketers kunder kommer att kunna använda. Det nya systemet kommer att integrera alla kärnfunktioner i ett modernt CMS inklusive e-handel, betalningshantering, chatbots, AI-driven marknadsföringsautomation, allt utan behov av plugins från tredje part.

Kolla in WebMarketers online på webmarketers.ca. Följ dem Twitter och Instagram för!

Digitala byråresurser

Ahrefs har massor av guider för hur du kan starta, växa och optimera din byrås framgång:

Intervjuutskrift

Tim: Hej, det är Tim Hill här från Ahrefs. Vi älskar att prata om allt som har med digital marknadsföring att göra, och i synnerhet sådant som kan hjälpa digitala byråer att växa och frodas, eftersom de är vår största kundgrupp. Så idag pratar vi med Kyle Smendziuk, medgrundare och VD på WebMarketers, en kanadensisk digitalbyrå med kontor i Ottawa, Toronto och Kelowna. Sedan 2013 har Kyle utökat byrån till över 20 anställda och hanterar för närvarande över hundra aktiva kunder, så som Pfizer och Carlton University. De har nyligen också investerat i en AI-förbättrad designplattform, vilket är riktigt spännande. WebMarketers gör allt, från webbdesign till SEO, PPC, sociala medier, e-post, innehållsmarknadsföring också. Så Kyle, tack för att du var med oss ​​idag.

Kyle: Tack för att du har mig, Tim. Glad att vara här.

Tim: Jag såg på din profil att du startade ditt första företag vid 11 års ålder. Kan du berätta vad det var? Och vad lärde du dig av den resan?

Kyle: Jag var ett ganska djärvt och ivrig barn och jag knackade på dörren och jag fick mina två första trädgårdskunder för säsongen. Jag hade en gräsmattavårds- och underhållsverksamhet, som så småningom växte, och gjorde allt från luftning, grundläggande landskapsarkitektur, häckklippning och gräsmatta med en utvald grupp kunder i kvarteret jag växte upp i.

Tim: Vad lärde det dig om affärer och tillväxt vid den mycket unga åldern?

Kyle: Definitivt hårt arbete, för jag var tvungen att ta mig ut på regniga dagar, och mellan lektionerna och ibland efter skolan när andra lekte, men att vara 12 år och tjäna 30 eller 40 spänn i timmen på fritiden, det gav mig lite av inspirationen att veta vad jag kunde göra med några av de extra pengarna jag tjänade. Det lärde mig konsekvens, arbetsmoralen. Och jag hade alltid ett mål varje sommar att jag jobbade, vad jag ville göra med pengarna, som jag annars inte skulle kunna göra. Och mitt sista år när jag gjorde det här innan jag gick till universitetet tog jag mitt flygcertifikat, och det var något som var supercoolt som ingen annan kunde göra. Och så jag var stolt över vad det.

Tim: Hur var det med din resa från den punkten till precis innan du startade WebMarketers, hur såg din arbetshistoria ut?

Kyle: Så jag tog en liten paus från affärerna. Jag spelade basket på en väldigt hög nivå och fick ett stipendium för universitetet. Så jag gick till Carlton University här i Ottawa på stipendiet. De är det bästa laget och har varit i Kanada i cirka 20 år. Så det var riktigt bra ur ett lagperspektiv och bara konkurrensperspektiv och arbetsmoral, eftersom jag balanserade skola och idrott och socialt liv.

Jag trodde då att jag ville gå i skolan och bli pilot. Så jag studerade flygteknik i skolan, insåg att jag inte ville sitta vid ett skrivbord och ville ha att göra med människor. Så jag började med affärer.

Och så mitt sista år på universitetet, min bror hade erfarenhet och arbetade som en professionell DJ för bröllop och privata evenemang, och gav mig lite pengar som en investering och sa, “Hej, jag ska vara din affärspartner, här är pengarna, du går och driver verksamheten.” Så det var den första affärssatsningen jag gick in i, det var faktiskt en DJ-verksamhet och det var det som förde mig in i det digitala, för att verkligen svara på frågorna. Jag visste att digitalt var viktigt för att hjälpa mig att locka kunder till den verksamheten, att det blev mitt huvudfokus för företagstillväxten, vilket var ganska framgångsrikt. Och jag blev kär i det digitala därifrån. Och det var där WebMarketers skapade, av en slump, om man skulle säga.

Läsa:  Nya funktioner: Backlink Research, Bing & Mobil Rank Tracking

Tim: När du började, vilka var dina första steg med WebMarketers?

Kyle: Jag antar att de första jobben jag gjorde i det digitala rummet var saker som jag bara gjorde för affärskontakter som såg saker jag gjorde och bara bad om hjälp. Så jag gjorde det bara på min fritid. Så bara frilanskontrakt. Sedan bestämde min långa, långa barndomsvän, som jag växte upp med att veta under en lång tid, han och jag några samtal, för att samarbeta och göra saker tillsammans, vilket var ett bra beslut eftersom vi är bra yin och yang. Jag är mycket mer entreprenöriell och vill jobba med verksamheten, han är verkligen mer introvert och gillar att jobba i verksamheten, han är bra med människor. Så det har varit ett riktigt bra samarbete.

Tim: Kan du komma ihåg det första ögonblicket när du fick dina första kunder eller klienter, vad var det som ledde till affären?

Kyle: Jag antar att det bara var ganska aggressivt försäljningsargument och bara, de kunde förmodligen höra från min röst och vad jag pratade om, bara den rena passionen, de ville ge oss en chans. Och sedan kom galen panik, vi säger: “Oh shit, okej. Vi måste faktiskt göra det här jobbet nu. Okej. Fantastiskt.” Och vi skulle spänna fast och vi skulle få det gjort, och vi hade alltid, de första tre åren, alltid levererat ungefär tre gånger mer än vad vi fick betalt för det, bestämt att vi behövde bygga upp vår portfölj och vår resultat och fallstudier. Så faktiskt några av våra första kunder har vi fortfarande än idag, vilket är coolt, [crosstalk 00:05:19] den här nostalgiska känslan när vi träffar dem, de är som, “Hej, förr i tiden, det var bara Kyle och Dave,” och nu går de in på vårt kontor och de träffar sju nya människor som inte var där sist. tid. Det var snyggt för dem, och det är intressant för oss att se utvecklingen av relationerna också.

Tim: Ungefär vid den här tiden, 2014, var du 12 månader i WebMarketers. Jag är intresserad av att veta, var trodde du att verksamheten kunde vara sex år senare?

Kyle: Det är verkligen svårt att säga. Jag har alltid haft väldigt stora drömmar och mål och det har jag fortfarande. Jag tror att vi bara skrapar på ytan av var vi skulle kunna vara. På den tiden försökte vi faktiskt komma på hur vi skulle vara annorlunda eller hur? För när du väl börjar få lite arbete måste du ta reda på, ska du hitta en nisch och bli expert på det? Ärligt talat, under de första fem åren tar du bara alla affärer och alla affärer du kan, för att växa ditt företag och se till att det kommer in pengar. Men vi utforskade vid den tiden med webbplatser för att generera leads. Så vi gick och byggde ett helt gäng sajter själva och tänkte att det skulle vara ett enklare sätt att få kunder, om vi redan hade sajter som rankade, fick trafik och genererade leads, att vi antingen kunde sälja sajten sedan till dem, när det har fått bevisade resultat eller bara sälja dem leads om de inte hade pengarna i förväg. Och insåg att det var ett riktigt bra sätt att starta konversationer och få folk att prata med dig, men de ville till slut äga saker.

Och det slutade med att vi slog oss tillbaka mer på den traditionella modellen för att bygga webbplatsen, göra arbetet i förväg och sedan stödja dem med ett pågående månatligt kontrakt för marknadsföringssidan.

Tim: Du betjänar faktiskt vissa branscher, eller hur? Fokuserar du på vissa typer av nischer?

Kyle: Ja, det gör vi nu. Ja. Så vi handlar bara med serviceföretag. Så generellt sett är det den vi går efter. Så egentligen ingenting i e-handelsvärlden. Och ett av våra huvudfokus är dentalmarknader. Så vi har förmodligen, skulle jag säga, minst ett dussin tandvårdskunder, och det är det huvudsakliga fokusområdet för oss. Vi känner bara till det utrymmet väl. Och när du väl lär dig språket och jargongen och sånt växer saker och ting. Du får muntliga remisser från de kunderna till andra tandläkare, saker växer bara för dig, vilket är trevligt.

Tim: Vad är det med dessa nischer? Är det unika behov de har, eller vad skulle du säga?

Kyle: För att vara ärlig, jag tycker att alla kunder, när de inser att du har erfarenhet av branschen, är det största magnetiska dragplåstret för dem att bara se verkliga resultat för någon annan som är samma företag. Och det får dem att köpa in. Vanligtvis är det samma struktur och samma processer du kommer att följa. Så de kan se att du har gjort det för någon annan, då tror de att de kan göra det åt dig. Och så länge de gillar dig, kommer du vanligtvis att få något slags affär av det.

Tim: Nu i det rådande klimatet har Coronaviruset förändrat många företag och hela branscher. Vad har du gjort med WebMarketers som ett resultat av det som har hänt under det senaste året eller så?

Kyle: De första två veckorna, galen panik, visste du inte riktigt, du skulle gå igenom en timmes sittande på händerna, bara vänta och hoppas att saker och ting inte skulle vara mer än en eller två veckor långa, och sedan insåg du att de var. Och så gjorde jag bara allt och vad som helst. Jag började flytta all vår försäljning online. Vi hade lyckligtvis en ganska stor e-postlista, och det första jag gjorde var att säga “Hej, jag tittade på nyheterna.” Jag höll mig på toppen av alla statliga bidrag, finansieringen, alla saker som människor behöver göra för att anpassa sig. Och jag skickade ut ett e-postmeddelande och var värd för webbseminarier för det första, på veckobasis, för alla som jag kunde komma på, för att hjälpa dem att coacha vad de skulle göra. Och det hjälpte oss faktiskt till och med få in kunder när folk var väldigt osäkra på framtiden.

Läsa:  BQECore-priser, demo, fördelar, funktioner 2024

Men mer så, det tillät oss att befästa det faktum att mycket affärsutveckling och försäljning som annars skulle ha gjorts personligen tidigare, i möten, kunde göras digitalt. Och jag säger alltid att vi såg tre eller fyra år av förändring när det gällde att människor anammade och anpassade digitalt på tre eller fyra månader.

Och jag antar att vi, lyckligtvis för oss, redan hade lite gräsrotsstruktur från när vi brukade arbeta med alla som entreprenörer, vi hade allt inrättat så att alla kunde arbeta var som helst när som helst på sina egna villkor, och mjukvara och infrastruktur för det, som verkligen inte orsakade för mycket hicka för oss, lyckligtvis.

Och när COVID tog slut och saker och ting återgick till det normala, gav oss ett försprång. Vi har sett cirka 40 % tillväxt under de senaste 60 dagarna, precis när vi kommit ut ur COVID, så tur för det, men definitivt inte, det är fortfarande, foten på gasen, eller hur? Och det är därför vi har tagit tillfället i akt att göra några av dessa investeringar på vägen för framtiden, som kommer att bli ett bättre CMS, och bättre engagemang och chatbots och AI, vilket är den riktning som mycket teknik går att gå för småföretag.

Tim: På den punkten var jag verkligen intresserad av att höra om vilken investering som WebMarketers gör på detta område. Kan du berätta mer om det?

Kyle: Det är en långvarig kontakt till mig som jag hade i branschen, drev en komplimentär bransch och satte mig i kontakt med någon annan i området som råkade ha gjort en ganska stor investering i tekniken, men som lagt den på hyllan, och Med tanke på vår befintliga byrås karaktär och tillgång till kunder och få ut den, bestämde sig WebMarketers för att komma in och ta en roll i slutförandet av mjukvaran, designen, implementeringen, ta ledningen i försäljningen. Så det var en riktigt bra relation när det gällde vad de tog till bordet och vad vi kunde göra för det.

Men min affärspartner, Dave, och jag har alltid sagt, “Okej, ja, vi bygger bra grejer av WordPress, vi hanterar bra marknadsföringskampanjer, men vi äger tekniskt sett ingen av IP:n, materialet. Det finns inte en mjukvara som vi tar med till en klient som de inte kunde komma åt på egen hand.” Och för att vi verkligen skulle kunna komma till dem med ett särskiljande värde, visste vi att vi ville skapa en plattform som skulle tillåta människor att inte bara marknadsföra sig själva och generera leads, utan även hantera dessa leads. E-posten var automatiseringarna och eliminerar alla tredje parter, som livechattarna som vi använder oss av, CRM, aktiv kampanj, e-postprogramvaran, e-handelsintegreringarna och betalningshanteringen, och samla alla dessa saker under ett tak, med en säkrare, robustare, one-stop shop mjukvaruteknik för våra kunder.

Så det är vad vi håller på med nu. Och det är spännande, i början av 2021 borde vi ha en MVP-produkt på marknaderna som vi rullar ut på en mer offentlig basis.

Tim: Det låter fantastiskt. Vilken plan har du för att kommunicera fördelarna med det till slutkunden?

Kyle: Jag tror att mycket av det bara är att kunna förklara för dem. Vår försäljning och tillväxten har aldrig varit, “Ha ett säljteam och gör bara försäljning,” det har alltid varit genom pedagogiskt tillvägagångssätt, “Människor har problem. Låt mig visa dig hur du löser de problemen.” Så vi gör i vår försäljningsprocess, vi kommer att göra pseudostrategier för företag. Vi kommer att göra skärminspelningar och videor, gå igenom deras problem och vad vår lösning är, och faktiskt förklara för dem hur det fungerar, för att få deras inflytande på hur vi gör saker. Så jag tänker i termer av “Hur ska vi rikta in oss på kunderna?” Det löser problemet för oss, leta bara efter människor som letar efter problemet, och få oss själva på rätt plats vid rätt tillfälle, förklara saker och utbilda dem om hur vi löser det, och starta konversationen på det sättet.

Tim: Jag älskar den strategin som du använder, att använda video och spela in dessa skärmsessioner med kunderna, gå igenom deras egna digitala tillgångar, deras webbplats. Och jag föreställer mig att det är mycket effektivt. Hur började du göra det?

Kyle: Det är en skamlös plugg för er, men vi använder er programvara väldigt obevekligt, skickar förmodligen ut fem eller 10 000 e-postmeddelanden i månaden, där er programvara och rapporteringen att vi har byggt in den i processen, är den huvudsakliga moroten som vi dinglar för dem i värdevillkor. Och jag tycker att programvaran är mycket omfattande, och det är en bra utgångspunkt, uppenbarligen ersätter ingenting en expertgranskning. Så vi använder dina killars analys som ett bra sätt att visa att vi handlar om värde och att visa resultat och hjälpa dem. Och sedan när vi ser att de engagerar sig i dessa e-postmeddelanden, oavsett om de klickar på länken till rapporten, svarar de, eller vad vi nu följer upp med ett samtal. Då vet vi att de är väl positionerade då för att få oss att komma in och ge det mer mänskliga förhållningssättet: “Okej, ja, hur gäller det dig egentligen?”

Läsa:  Rubrik vs titeltaggar: Vilka är skillnaderna & Hur skapar man dem?

Så det här är en fantastisk binär analys av “Gör du saker bra eller gör du det inte?” på en mycket detaljerad nivå av 300 plus saker, men utöver bara, “Gör du dem eller inte?” “Gör du dem bra, hur ska du göra dem? Hur hänger det ihop med din bransch och dina mål, och de problem du har, och vad inte, och hur ska du lösa det?”

Så det var det som faktiskt ledde till, det var dina killars programvara som fick oss att säga, “Okej, ja, det enklaste sättet för oss är att inte boka ett samtal, det är att se att du är intresserad, spela in dig en snabb femma- minut video, skicka den videon till dig och håll det där goda e-postengagemanget igång”, eftersom de kommer att ringa i mycket hög takt efter att de har sett videon.

Tim: Jag tycker att det är ett så bra sätt att kvalificera leads och identifiera det engagemang och intresse som de har. Vad är det med kunder och deras företag som gör dem framgångsrika? Vad är deras egenskaper, antar jag?

Kyle: Jag tror att det största för kunderna är att vara äkta, vara personlig, ha riktiga bilder och video och sedan visa och inte berätta. Alltför många förlitar sig på “jag kan göra det här åt dig, jag lovar” eller “jag ska göra det åt dig, bla, bla, bla, bla.” Istället för att berätta för dem vad du kan göra, bara visa dem vad du har gjort och låt folk köpa in sig, vad visar du på ditt Instagram-flöde? Hur ser din portfölj och din webbplats ut, i termer av före och efter,? Vilka är dina kundfallsstudier, vittnesmål, visa mig några vitböcker, gå igenom det, och de rätta kunderna nu för tjänster med högre värde, vilket är vad vi riktar oss mot, letar efter den mer omfattande informationen och upplevelsen.

Och ett stort fokus för mig själv, och min passion, ligger på psykologin för vad människor gör och varför de gör det. Och så när vi bygger webbplatser, nu, vet vi att det finns sju psykologiska faktorer i termer av strukturen som en webbplats måste ha, eller en sida måste ha som är en destination för en annons, och vi ser till att vi tar med de sju sakerna till den sidan och sedan bara designa den och organisera den på ett annat sätt för att representera varje persons varumärke på lämpligt sätt.

Tim: Jag skulle vara försumlig att inte fråga dig om SEO-trender. Det har kommit många nyheter den senaste tiden, massor av uppdateringar rullar ut på Google. Jag antar, med alla ständiga uppdateringar som händer i SEO-världen, vad är det för saker du kommer tillbaka till, eller jag antar, vilka är de beprövade och sanna strategierna som du förklarar för dina kunder?

Kyle: Innehåll. För att se till att vi har några små tips och tricks och hacks, som att se till att varje tjänst du erbjuder har du en unik sida för, och den sidan kan stå ensam som en faktisk målsida om du kör en annonskampanj till den. Den servicesidan ska också ha de serviceregioner du servar, vilket är ett bra sätt att få ihop regionerna, och själva tjänsten och nyckelorden på en sida. Så när folk söker efter, låt oss säga att det är kosmetisk tandvård, dyker du inte bara upp för kosmetisk tandvård i huvudstaden, utan kanske den där mikroregionen, eller det grannskapet, som de kanske söker. Många människor söker nu på en mycket mikrospecifik nivå. Och så när du är den enda webbplatsen som råkar ha innehåll på den specifika nivån, kan du fånga många sökningar mycket snabbt och enkelt, som ingen annan egentligen tävlar om.

Tim: Tack så mycket för din tid idag. Du kan besöka WebMarketers online webmarketers.cafölj dem på Instagram @WebMarketerseller Twitter @TheWebMarketers. Häng med nästa gång, när vi chattar med en annan byrågrundare och pratar om att starta och utveckla deras digitala byrå. Jag är Tim från Ahrefs, och tack för att du lyssnade.