Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Elementor och WordPress: Ett omfattande webbseminarium för nybörjare

Elementor och WordPress: Ett omfattande webbseminarium för nybörjare

Elementor är ett otroligt system för att designa en WordPress-webbplats. Med de många verktyg du har till ditt förfogande kan du skapa nästan allt du kan tänka dig. I verkligheten är du bara begränsad av din fantasi.

I detta webbseminarium leder Marco Berrocal dig genom processen att implementera Elementor i WordPress och hur det hela fungerar.

Vad finns i dagens webinar?

I den här videon leder Marco dig genom grunderna i Elementor och hur det kan hjälpa dig att skapa fantastiska webbplatser. Genom att bryta ner varje element ser du hur enkelt det är att sätta ihop något helt unikt.

Och i en värld med miljontals och åter miljoner webbplatser kan det att vara unik hjälpa dig att sticka ut från konkurrenterna.

Installera och implementera Elementor i WordPress

Installationsprocessen av Elementor är mycket enkel och okomplicerad. Utvecklarna såg till att vem som helst på alla nivåer kan lägga till en plattform till WordPress.

Det betyder att du inte behöver någon utbildning eller bakgrund i programmeringskunskaper för att installera systemet.

Och med två av de enklaste plattformarna att bygga en sajt med kan du komma långt utan att skriva en enda rad kod.

Lägga till sidor enkelt

Att lägga till sidor i Elementor är ganska enkelt. I detta webbseminarium visar Marco dig hur du ställer in flera och förbereder dem för besökare.

Oavsett om du bygger en grundläggande blogg eller en mångsidig företagswebbplats, är vissa sidor praktiskt taget viktiga. Till exempel, sidorna “Om” och “Kontakt” får dig inte bara att se mer professionell ut för allmänheten, utan Google gillar dem för byggmyndigheten.

Läsa:  Hur fungerar Customer Engagement Software för ditt företag?

För att inte tala om hur mångsidigt kontaktformuläret är. Du kan ställa in dem som ett sätt för gäster att kommentera på ditt företag eller din webbplats. Eller så kan bloggaren välja att skapa en så att sponsorer kan kontakta dem direkt.

Det råder ingen tvekan om att vissa sidor är mycket värdefulla.

Bör du uppdatera Elementor?

Du kan göra mycket i Elementor under gratisversionen. Elementor Pro kan dock ta din webbplats ännu längre. Den här videon visar bara några av de fantastiska funktionerna du kommer att få efter uppgraderingen.

Uppgraderingen är dock helt upp till dig. Är miljontals webbplatser där med gratisversionen av Elementor. Att gå till den betalda versionen ger dig mycket mer flexibilitet och möjligheter att bygga en ännu bättre webbplats.

Få ut mer av din webbplats med Elementor

Webbplatsbyggare som Elementor ger dig en otrolig plattform. Det låter dig inte bara bygga din webbplats som du vill, det sparar dig också tid på att försöka hitta teman och plugins för att göra detsamma.

Och med Elementors ständigt växande lista med funktioner och plugins kan du verkligen ta din design så långt du vill.

Innan du spenderar timmar på att försöka hitta den perfekta layouten eller försöker lägga till kodavsnitt för att göra en liten justering, se vad Elementor kan göra för dig.

Det kan spara otroligt mycket tid och ansträngning.