Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Ett nytt gränssnitt för Gmail: alla nyheter

Ett nytt gränssnitt för Gmail: alla nyheter

Ett år efter att ha uppdaterat sin applikation med samma namn har Google officiellt börjat rulla ut det nya Gmail-gränssnittet, som har en enhetlig version bland de olika tjänsterna som Big G erbjuder sina användare. Nyheten hade cirkulerat i några veckor och nu kommer alla användare äntligen att kunna ta del av denna fantastiska nyhet.

Versionen webbskrivbord är huvudpersonen i en sammanslagning mellan Gmail och andra funktioner som t.ex Mellanslag, Chatt Och Träffa tack vare en vertikal stång insatt till vänster.

De rulla ut komplett av den nya versionen kommer att avslutas senare i år med lanseringen av andra viktiga funktioner tillgängliga för alla användare. Bland dessa finns några teman som är kära för användare som ger bättre tillgänglighet och en förbättrad version av Gmail-appen på surfplattor.

Hur man aktiverar det nya Gmail-gränssnittet

Användare behöver inte göra något eftersom den nya layouten är aktiverad helt automatiskmen om du inte uppskattar de nya funktionerna i Gmail kan du fortfarande gå tillbaka till den gamla vyn.

Man måste dock komma ihåg att denna möjlighet för närvarande förväntas vara tillgänglig under en begränsad tid. För att återgå till den tidigare versionen, gå bara till menyn inställningar och klicka på Återgå till det ursprungliga Gmail-gränssnittet. När du har gjort det, uppdatera sidan för att granska den gamla versionen.

För att dra nytta av alla nya funktioner måste du vara försiktig och kontrollera menyn inställningar är aktiverade Chatt och träffas istället för Klassiska Hangouts. För att göra detta, klicka på kugghjulsikonen uppe till höger, välj Se och ställ in rätt kort.

Läsa:  Att driva ett digitalt företag; Grunder som du behöver förstå

Funktionerna i det nya Gmail-gränssnittet

Användare kan anpassa fältet till vänster genom att bestämma vilka applikationer som ska visas och vilka inte. Om du vill bli av med baren, inaktivera bara alla tjänster och lämna bara Gmail. I denna nya version knapparna Post, Träffa, Mellanslag Och Chatt har flyttats till toppen.

Om du inte ser alla nya funktioner än behöver du inte oroa dig. Det kan hända att vissa funktioner är tillgängliga några veckor efter att du har bytt till den nya versionen av Gmail.

Bland dessa finns Sök efter Chips, det vill säga snabbfilter som visas varje gång du aktiverar markören i sökfältet. De är inget annat än snabba filter som gör att användare kan söka efter ett specifikt meddelande snabbare. Tack vare denna nya genväg kan du till exempel bara visa dokument med bilagor, eller söka efter meddelanden som bara har en viss typ av bilaga.

Av Cultur-e