Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Fördelarna med att hantera flera Google-konton

Fördelarna med att hantera flera Google-konton

För alla som har två eller flera Google-konton det är viktigt att veta att från samma enhetkan de nås samtidigt.

Att göra det kommer att resultera mycket enklare och snabbare att växla mellan profiler till den andra utan att behöva logga ut och logga in igen varje gång.

Det speciella med att arbeta med flera konton är att det är möjligt på detta sätt synkronisera kontakter, e-postmeddelanden och mycket mer genom att organisera allt på bästa möjliga sätt och skiljer, kanske, privatliv och yrkesliv. Genom att använda två eller flera profiler, faktiskt, garanterar högre produktivitetutan att “distraktioner” av fritid tränger ihop det vi ser på skärmen

Låt oss ta reda på hur du skapar och hanterar flera Google-konton på din enhet.

Hur man lägger till och hanterar flera Google-konton från Android

Google-konton

Krediter ymgerman / Shutterstock.com

Det enklaste sättet att lägga till och hantera andra konton på en Android-enhet Och öppna inställningarna och från Google-flikenGör tryck på användarnamnet kom igen Lägg till ett annat konto.

Efter att ha angett e-postadressen och lösenordet som används för autentisering kommer den nya profilen automatiskt att läggas till standardprofilen som redan finns på smarttelefonen.

Växla mellan konton det är extremt enkelt och kan alltid göras från samma meny i telefoninställningarna eller från de olika applikationerna, som Google Chrome till exempel.

Läsa:  De bästa webbanalysverktygen och varför de är viktiga för din webbplats

I det här andra fallet genom att trycka på profilbilden uppe till höger listan över alla aktiva profiler på enheten öppnas automatiskt med möjlighet till hantera dem snabbt och enkelt.

Genom att välja alternativet Hantera konton på den här enheten det är också möjligt att lägga till nya, ta bort befintliga eller utföra en allmän utloggning från var och en av dem.

I det här avsnittet finns alternativet Skapa ett nytt Google konto.

Hur man lägger till och hanterar flera Google-konton på iPhone

Google

Krediter DenPhotos / Shutterstock.com

För lägg till ehantera två eller flera Google-profiler på Apple-enheter Först och främst behöver vi tillgång till alla dem vi ska arbeta med.

För att göra detta, gå helt enkelt till inställningar på din iPhone eller iPad, välj fliken Mail är det som avser konton.

Vid det här laget är allt som återstår tryck på Lägg till konto och efter att ha valt Google-logotypen loggar du in genom att ange ditt användarnamn och lösenord. Detta måste naturligtvis upprepas för varje nytt konto som ska infogas.

Den finns även här alternativet Skapa ett nytt Google-konto.

Vid det här laget kan du börja hantera din profil. Återvänder till enhetsinställningar, Alltid på fliken E-post och konton Jo det kan du välj vilka konton som ska kopplas till de olika applikationerna installerat.

Att byta från en profil till en annan är en mycket enkel operation. När du använder en app för första gången kommer den själv att fråga vem av de aktiva på din smartphone som ska logga in för första gången.

Läsa:  VideoSolo Screen Recorder – Spela in din skärm med avancerade funktioner

Efter första användningen kan du ändra helt enkelt kontot du använder, genom att trycka på din profilbild uppe till höger e välj bland dem på din smartphone som man loggar in med.

Hur man lägger till och hanterar flera Google-konton på PC

Google

Krediter DenPhotos / Shutterstock.com

Använd flera Google-profiler från PCmen utan att byta webbläsare kan det vara ett lika funktionellt sätt att rensa och bättre organisera ditt arbete och din fritid.

Även i det här fallet är hanteringen mycket enkel och kan enkelt utföras från webbläsaren du använder för att navigera, som till exempel Google Chrome.

Efter att ha öppnat Chrome allt som återstår är klicka på cirkeln uppe till höger för att öppna kontohanteringsfönstret.

I denna nya flik kommer det att vara möjligt svälja en av de olika aktiva profilerna, hantera åtkomst, ta bort eller avaktivera oanvända. Här finns det förstås också alternativet Skapa ett Google-kontoför att skapa en ny från början.

Huvudfördelarna med att hantera flera Google-konton

Google

Krediter rafapress / Shutterstock.com

Använd två eller flera Google-profiler på samma enhet är ett alternativ som utan tvekan garanterar många fördelar för användaren.

För de som använder sina enheter både till jobbet och till vardagsatt klara av att hålla de två sakerna åtskilda och organiserade är ett mervärdesärskilt för att säkra de viktigaste dokumenten.

Dessutom är det också möjligt på detta sätt undvika distraktioner som dikteras av fritid med den “professionella” profilen som kommer att vara inriktad uteslutande mot arbete och kontorsautomation.

Att använda olika konton ger också möjlighet till organisera och separera dina olika kontakter och meddelanden.

Läsa:  BQECore-priser, demo, fördelar, funktioner 2024

Även om allt du behöver på samma enhet är ett sätt att aldrig glömma något, kan det också orsaka förvirring. Genom att använda olika profiler, allt är ordnat schematiskt och utan risk för att något oavsiktligt hamnar där det inte borde.

Slutligen är det också möjligt att hantera flera åtkomster från samma enhet lättare att byta från en profil till en annanutan att behöva koppla från och återansluta varje gång.

Den enda kontraindikationen i denna mening är det det är alltid lämpligt att kontrollera vilken profil du interagerar med. För att göra detta, klicka eller tryck på användarikonen och fortsätt vid behov med att flytta till ett annat utrymme.

Av Cultur-e