Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Fördjupad WPForms recension: är det värt pengarna?

Fördjupad WPForms recension: är det värt pengarna?

Behöver du en formulärbyggare för din webbplats och letar efter en WPForms-recension?

Att välja en nybörjarvänlig formbyggare som uppfyller dina behov är superviktigt.

Så den här WPForms-recensionen kommer att leda dig genom några av de bästa funktionerna i WordPress-formulärtillverkarens plugin och hur det kan påverka din webbplats för småföretag positivt.

WPForms recension: Varför är det så populärt?

WPForms-plugin är en kraftfull WordPress-formulärbyggare som används av över 4 000 000 webbplatser. Jämfört med andra formulärbyggande verktyg är WPForms byggt för att vara nybörjarvänligt, oavsett vilka funktioner du försöker använda.

Uppenbarligen finns det massor av nöjda kunder som redan använder WPForms. Så låt oss hoppa in i denna detaljerade WPForms-recension så att du kan ta en närmare titt på allt som plugin-formuläret gör.

Låt oss först titta på hur enkelt det är att skapa ett enkelt kontaktformulär.

Hur man använder WPForms

Att använda WPForms är vansinnigt enkelt. Det är ett WordPress-plugin, så allt du behöver göra är att installera det och sedan aktivera det på din webbplats. Efter det kan du komma åt funktionerna direkt från din WordPress-instrumentpanel och börja bygga alla typer av formulär direkt.

WPForms plugin guidar dig genom allt du behöver veta för att komma igång.

Först, låt oss gå vidare och installera plugin-programmet. Sedan visar vi dig vad du kan göra med den.

Hur installerar jag WPForms?

Du kan installera den kostnadsfria versionen av plugin-programmet WPForms från din WordPress-instrumentpanel.

Gå till Plugins » Lägg till ny och sök efter WPForms. Klicka sedan Installera.

Läsa:  Hur lång tid tar det att skicka Casetify?

Nästa, gå vidare och klicka Aktivera.

Det är allt!

Om du använder en betalversion av WPForms (vi rekommenderar starkt Pro-nivån så att du kan komma åt våra favoritfunktioner), kan du ladda ner plugin-programmet från Nedladdningar fliken i ditt WPForms-konto.

Därifrån laddar du upp plugin-zip-filen i WordPress och aktiverar den. Om du behöver, kolla in det här inlägget om hur man installerar ett WordPress-plugin.

När Pro-versionen är installerad har du tillgång till alla funktioner som vi kommer att täcka i dagens recension (och mer).

Hur gör jag ett formulär i WPForms?

När du först installerar WPForms kan du ta WPForms Challenge. Det här är ett roligt och riktigt snabbt sätt att lära sig grunderna i hur formulärbyggaren fungerar.

Du kommer att gå igenom hur du:

 • Dra och släpp fält till formulär
 • Anpassa dina e-postmeddelanden
 • Bädda in ditt formulär på en sida

Det är ganska imponerande hur denna formulärbyggare låter dig skapa ett enkelt kontaktformulär på mindre än 5 minuter. Och detta är definitivt en av anledningarna till att WPForms är så omtyckt.

Kan jag få WPForms gratis?

Ja, du kan få WPForms gratis.

Det finns en gratisversion av plugin som heter WPForms Lite. Den erbjuder några grundläggande funktioner som förmågan att:

 • Gör obegränsade formulär
 • Få så många svar du behöver
 • Få omedelbara e-postmeddelanden
 • Var redo för GDPR
 • Importera och exportera formulär
 • Få tillgång till grundläggande formulärmallar
 • Använd hCaptcha plus Google reCAPTCHA v2 och v3 för skräppostskydd
 • Integrera med Constant Contact för e-postmarknadsföring

Om du bara behöver göra grundläggande formulär och få svaren via e-post (ingen ingångslagring), är WPForms Lite bra för det. För avancerad funktionalitet vill du uppgradera till WPForms Pro.

Behöver jag WPForms Pro?

Om du använder gratisversionen av plugin eller WPForms Pro är helt upp till dig och baserat på de specifika behoven på din webbplats.

Men du vill köpa WPForms Pro för att låsa upp alla de coolaste och mest effektiva funktionerna i plugin. Det kan hjälpa dig att tjäna mer pengar på din webbplats och spara massor av tid.

Läsa:  Navigera förmögenhetsförvaltning: det sanna värdet av expertis

Uppgraderar du från Lite till Pro? Om du redan använder WPForms Lite kommer alla dina formulär enkelt att överföras till WPForms Pro.

Det finns massor av funktioner som gör WPForms Pro värt det. Vi kommer att recensera våra favoriter härnäst.

WPForms Review: Funktionsöversikt

Vi kunde inte inkludera alla fantastiska funktioner i bara en WPForms-recension. Så låt oss ta en ännu närmare titt på bara några av våra favoritfunktioner i WPForms som gör plugin så bra.

1. Undersökningar och omröstningar

En av de mest kraftfulla funktionerna i WPForms är tillägget Survey and Polls. Det låter dig snabbt genomföra undersökningar eller omröstningar på din webbplats för att samla in värdefull data. Det visas direkt på din WordPress-instrumentpanel i vackra och lättlästa rapporter.

Du kan komma åt mallar för enkätformulär som NPS-undersökningar, Likert-skalor, Stjärnbetyg och mer. Eller bygg din egen. Om du använder SurveyMonkey istället för WPForms kan du släppa det och spara massor av pengar eftersom WPForms är en fantastisk SurveyMonkey alternativ.

2. FlerstegsformulärMed WPForms är det superenkelt att skapa ett flerstegsformulär i WordPress. Använd ströbröd för att bryta upp dina längre former i mindre steg.

3. E-postmarknadsföringsintegrationer

WPForms Pro inkluderar integrationer med massor av de mest populära verktygen för e-postmarknadsföring, inklusive:

Du kan verkligen öka din e-postautomatisering spel när du ansluter dina formulär till din e-postmarknadsföringstjänst, och WPForms gör det enkelt.

4. Villkorlig logik

Du kan enkelt visa och dölja fält när användaren rör sig genom formuläret. Detta hjälper till att hålla dina formulär organiserade och koncisa.

5. Blankett Abandonment

Ofta blir folk distraherade och fyller aldrig i ett formulär.

Men med tillägget Form Abandonment lagrar WPForms automatiskt detaljer i dina formulär innan de ens har skickats in. På så sätt kan du följa upp människor och se till att du inte tappar potentiella kunder på din webbplats.

6. Forma målsidor

Elementor gör det så enkelt att skapa målsidor i WordPress.

Läsa:  Självmordsmedvetenhet för att förhindra de som är i nöd

Och med WPForms kan du bygga grundläggande målsidor på WordPress med bara dina formulär. Detta är ett utmärkt sätt att öka din omvandlingsfrekvens eftersom ditt formulär kommer att finnas på en distraktionsfri sida utan sidofält eller menyer.

7. Formulärmallar

WPForms Lite kommer med några grundläggande formulärmallar för att komma igång.

På samma sätt som Elementor erbjuder fantastiska mallar för dina kommande sidor kommer WPForms Pro-pluginet med 100+ extra bonusformulärmallar som du kan använda med bara ett klick på en knapp för att göra alla möjliga saker som:

 • Inlämningsformulär för gästinlägg i frontend
 • Anpassade inloggningsformulär
 • Filuppladdningsformulär
 • Anpassade WordPress-kontoregistreringsformulär
 • Och så mycket mer

Sedan kan du lägga till eller ta bort fält för att göra varje formulär exakt vad du behöver. Du kan till och med göra dina egna anpassade mallar.

8. Offlineformulär

Detta sparar formulärdata i en webbläsare när du är offline och skickar data när internet återställs. Bra, om din lead har en skakig internetanslutning. Du behöver inte oroa dig för att förlora dem för alltid!

9. Konversationsformer

Vill du vara med på den konventionella marknadsföringsexplosionen utan att spendera en arm och ett ben?

Konversationsformulär är interaktiva formulär som fungerar som en konversation ansikte mot ansikte och har riktigt bra omvandlingsfrekvenser. Folk bara älskar att fylla i dem.

Detta tar en fråga i taget, och WPForms gör det enkelt att konvertera vilket formulär som helst till ett konversationsformulär.

10. Spårning av användarresor

WPForms har en fantastisk User Journey-funktion som låter dig spåra var dina användare kommer ifrån innan de fyller i ett formulär.

Du kan se vad varje besökare gjorde fram till den punkt de tryckte på skicka i ditt formulär. Och när du visar deras inlägg i User Journey-tillägget kommer du att se varje sida de besökte och få värdefulla insikter om dina kunders, potentiella kunders och besökares vanor.

Så det finns bara några av de stora funktionerna som vi tror gör WPForms värt det. Så om du vill använda dessa verktyg är det helt vettigt att skaffa WPForms Pro.

Läsa:  Är Dying Light 2 plattformsoberoende och gränsöverskridande?

Hur mycket kostar WPForms?

WPForms är förvånansvärt överkomligt för ett plugin som erbjuder så mycket. Teamet vill se till att alla företagsstorlekar och budgetar har tillgång till att enkelt bygga kontaktformulär på sin WordPress-webbplats.

Här är en uppdelning av WPForms-planerna och deras kostnader.

Planen Webbplatser Integrationer och tillägg Pris/år
Grundläggande 1 Avancerade fält, lagring av formulärinmatning, flerstegsformulär, filuppladdningsfält, konstant kontakt, villkorlig logik, grundläggande mallar, +Mer 79 USD
Plus 3 Mailchimp, AWeber, GetResponse, Campaign Monitor, Sendinblue, Drip, +Mer 99 USD
Proffs 5 PayPal/Stripe, Formulärmålsidor, Konversationsformulär, Enkäter och omröstningar, Användarresa, Avgivande av formulär, Geolokalisering, Zapier, Frontend-inlägg, Bonusmallar, +Mer 399 USD
Elit Obegränsat ActiveCampaign, Salesforce, Authorize.net, Webhooks och Client Management. 599 USD

Driv en välgörenhetsorganisation? Ideella organisationer kan också få en stor rabatt på WPForms. Kolla upp WPForms ideella prissättning.

Och ingen WPForms-recension skulle vara komplett utan att ta upp den fantastiska 14-dagars pengarna-tillbaka-garantin. Du kan få pengarna tillbaka (inga frågor) om du inte gillar plugin. Det är bara att kontakta supporten.

WPForms Review Wrap-Up

Efter att ha brutit ner och granskat alla dessa funktioner är det tydligt att se varför WPForms är det bästa WordPress-formulärbyggande plugin.

Vi tror att WPForms Pro-planen är värd varenda krona eftersom den är full av användbara funktioner och är så lätt att använda. I kombination med Elementor kommer din webbplats att vara ostoppbar.

kom igång med WPForms Pro idag och se dina formuläromvandlingsfrekvenser explodera.

Så där har du det. Vi hoppas att denna WPForms-granskning hjälpte dig att bestämma om det är rätt val för dig. Vi hoppas att du gillade den här artikeln. Om du gjorde det kanske du också vill kolla in följande resurser:

Och om du gillade den här artikeln, följ oss gärna Twitter och Facebook för mer användbart innehåll som hjälper ditt företag att växa.

Stacey har skrivit om WordPress och digital marknadsföring i över 10 år och om andra ämnen mycket längre. Vid sidan av detta är hon fascinerad av webbdesign, användarupplevelse och SEO.