Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Google Kalender – huvudfunktionerna

Google Kalender - huvudfunktionerna

Google har alltid varit uppmärksam på att erbjuda lösningar och svar på användarnas behov och krav, och försökt skapa och föreslå verktyg som kan förenkla organiseringen av det dagliga livet och arbetet. Det finns många verktyg som skapats och gjorts tillgängliga på webben gratis. Bland de mest använda är Google Kalender.

Programvaran tillåter bättre tidshanteringvilket gör det möjligt för individer som använder det att vara mer produktiva, att hålla åtaganden, att komma ihåg möten och möten de behöver delta i och att inte glömma viktiga deadlines.

Den kan användas antingen från skrivbordet, på den personliga datorn, genom att logga in med dina Google-uppgifter eller genom att ladda ner applikationen för mo-enheterbili kompatibel med Android och iOS. Det låter dig spara tid och få ut det mesta av varje dag.

Google Kalender kommer används i många arbetssammanhangeftersom det låter dig synkronisera teamets aktiviteter och öka dina färdigheter i tidshantering och självförstärkning, särskilt i ledning av komplexa projekt och som involverar ett stort antal samarbetspartners och intressenter eller involverar en stor mängd uppgifter att komplettera eller dela med andra medarbetare.

Google Kalender: alla funktioner

Shutterstock

Google Calendar är ett program skapat av Google som har rötter långt tillbaka i tiden. Den lanserades på webben den 13 april 2006 och hittades omedelbart positiv feedback från användare registrerad på plattformen. Tack vare ett enkelt och intuitivt gränssnitt har det också uppskattats av de som är mindre bekanta med digitala verktyg.

Läsa:  GOOGLE FÖRKLARAR: Varför JSON-LD rekommenderas för strukturerad data

Det är ett system med kalendrar som kan importeras från andra onlinetjänster och som kan delas mellan användare. OCH en riktig virtuell agenda som tack vare de många funktioner den har kan möta behoven hos alla typer av användare: arbetare, studenter, idrottare eller människor som behöver organisera sin dag bättre.

Kalendern kan vara privat eller delas med andra användare: det är skaparen som genom en inbjudan bestämmer vem som kan se hans åtaganden.

För att komma åt Google Kalender du måste ha ett Google-konto. För att skapa det måste du ange ditt namn, efternamn, skapa ett e-postmeddelande med domänen gmail.com eller använda adressen du redan har och välja ett lösenord. Den måste användas för att logga in på applikationen eller på verktygets officiella webbplats.

När du har loggat in kan du välj kalendervyn vilket anses vara mest användbart och som är att föredra. Det finns den årliga, som visar alla årets månader på en enda skärm, den månatliga, där alla åtaganden för varje enskild månad visas, den veckovisa och den dagliga, som är mer detaljerad.

Ja det kan de skapa evenemang, planera möten, konferenser eller extraordinära möten. Med funktionen 'Lägg till gäster' skickar du en inbjudan att delta till alla som är intresserade av att delta i evenemanget. Det kan vara individer eller en grupp människor som ingår i en enda e-postlistor.

Genom att skapa aktiviteter infogas de i kalendern i uppgifter som behöver slutföras inom en viss dag. Dessa är endast synliga för ägaren av Google-kontot, de kan redigeras när som helst, markeras som slutförda eller raderade.

Läsa:  Ladda ner Google Chrome, Googles webbläsare

Påminnelser låter dig hålla reda på deadlines. De kan bara ses av kalenderskaparen och anpassade ändringar kan ställas in för att undvika att glömma. När du använder detta element måste exakt datum och tid anges och frekvensen måste väljas. De kan ändras eller raderas.

Det går att dela Google-kalendrar med andra användare, för att på enklast sätt kunna organisera möten och arbeta. där synkronisera över alla enheter som du loggat in på med samma konto är automatiskt. Detta gör att du kan ha en digital agenda som alltid är uppdaterad och till hands.

Anpassningen av kalendrar är hög: du kan aktivera eller inaktivera aviseringar, välja vy, ändra deras utseende eller använda en färgkod för att kunna urskilja de typer av aktiviteter, händelser och påminnelser som ställts in.

Google Workplace: de andra verktygen som erbjuds av Google

Google

Shutterstock

Google Kalender Det är en del av Google Workplace-svitensom innehåller en rad användbara verktyg för att förbättra tidshantering, uppgiftsplanering, förenkla arbetet och den dagliga organisationen.

Den integrerar perfekt med de andra tjänsterna i sviten. Bland dessa är Gmail, född 2004 och snabbt på väg att bli den e-posthanteringstjänst mest kända i världen. Det låter dig skicka och ta emot e-post. Den kan integreras med Google Kalender.

Google Drive är det användbara verktyget för samarbete mellan arbetare och studenter och för att lagra dokument och filer av alla slag utan att behöva använda enheternas minne. Låter dig ladda upp alla typer av innehåll i molnet och dela dem med andra användare.

För att skapa filer att dela med andra användare utan att behöva ladda ner ett specifikt program till enheten kan du använda det Google Dokument, Kalkylark, Presentationer och Formulär. Den kan nås från vilken webbläsare som helst eller från mobila enheter som har en internetanslutning.

Läsa:  Hur Google Search fungerar Avslöjat i en fantastisk film

Du kan komma åt alla Google Workplace-verktyg via samma konto. De flesta av dem kan integreras med varandra och kan användas gratis och de synkroniseras automatiskt på alla enheter som de används på.

Av Cultur-e