Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Google Photos, här är de nya funktionerna för att spara dina minnen

Google Photos, här är de nya funktionerna för att spara dina minnen

Stora nyheter kommer snart för Google Foton: Big G:s berömda tjänst implementerar en uppdatering, med en navigeringsfält helt omgjorda och andra viktiga förändringar.

Som meddelats i ett blogginlägg Nyckelordethar Google bekräftat att en ny uppdatering för mobila enheter kommer att introducera innovativa visningslägen som kallas “scrapbook” förknippade med funktionen Minnensom redan finns på plattformen.

Denna uppdatering gör det möjligt för användare visa foton och videor grupperas utifrån dagar eller specifika händelser, samt utifrån vissa ämnen. Och allt kommer att stödjas av användningen av Big G:s generativa artificiella intelligens.

Låt oss ta reda på mer om det.

Google Foto, nya uppdateringar kommer snart

Minnen har funnits på Google Foto ett tag och kan ses både i och genom aviseringar en karusell som liknar berättelsersom finns överst i fotobiblioteket.

Med denna nya uppdatering har Big G bestämt sig för att ge dem mycket mer framträdande plats genom att lägga till en specifik flik för funktionen i navigeringsfältet.

Det nya navigeringsfältet har fyra flikar: Foto, Minnen, Bokhylla Och Nära. Som framgår har företaget tog bort fliken Delningett tydligt tecken på förnyelse i användningen av tjänsten, som syftar till att bli en sorts “minnesbehållare” mer än ett enkelt fotoalbum.

Enligt beskrivningen av den officiella bloggen kommer detta visningsläge att tas om hand och organiseras automatiskt Tack tillGoogle artificiell intelligens.

Denna tidslinje kommer att se ut som en klippböcker och kommer att tillåta användaren att enkelt återuppleva, anpassa och dela alla viktiga ögonblick som laddas upp till Google Foto.

Läsa:  Den ultimata guiden till Alt-attribut (eller Alt-text)

Utöver det nya användargränssnittet rullar Google också ut några andra funktioner, inklusive de för “samskapa” minnen med andra användareJag bjuder in dem att samarbeta och lägga till sina foton och/eller videor i albumet.

En annan kommande funktion låter dig göra det dela minnen som videor genom applikationer av meddelanden åh sociala nätverk.

Slutligen är det viktigt att påpeka att denna omdesign kommer initialt lanseras endast i USA men teknikjätten har bekräftat att den gradvis kommer att expandera globalt under de kommande månaderna.

Google, artificiell intelligens kommer in i Ricordi

Som redan väntat lägger Big G också bidraget tillgenerativ artificiell intelligens inom Google Photos, vilket sker för alla produkter från Mountain View-företaget.

Detta kommer att tillåta användare att hantera tjänsterna för ditt konto mer effektivtlåter AI hantera allt, inklusive i det här fallet de uppladdade bilderna, för ännu mer exakt organisation.

Det bör dock noteras att denna funktion fortfarande är i experimentfasen och kommer att vara nödvändig för att testa den registrera dig på Google Labsäven om inte ens i detta fall inbjudan riktar sig till italienska användare som fortfarande kommer att behöva vänta lite innan de får tag på uppdateringen.

Av Cultur-e