Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

GreenGeeks CyberSecurity Month 2024: Hur vi hjälper till att hålla dig säker

GreenGeeks CyberSecurity Month 2022: Hur vi hjälper till att hålla dig säker

Oktober är Cyber ​​​​Security Awareness Month i USA. På grund av internets natur är det mycket viktigt att hålla sig skyddad.

Under de senaste 20 åren har målet med Cybersecurity Awareness Month varit att utbilda individer, företag och andra organisationer att anta bästa praxis för att skydda sin information på Internet.

Idag delar vi med oss ​​av vad vi gör för att hålla din data säker.

Vad gör GreenGeeks för att säkra min webbplats och mitt konto?

GreenGeeks strävar alltid efter att förbättra kvaliteten på vår support och service. Cybersäkerhet är inget undantag.

Som en del av detta arbete har GreenGeeks arbetat under det senaste året för att förbättra våra verktyg och procedurer. Detta hjälper oss att säkerställa att vi följer relevanta bästa praxis.

Vi har också skapat nya spännande verktyg för att hålla våra kunders webbplatser säkra och identifiera sårbarheter innan de orsakar problem.

Vårt proaktiva tillvägagångssätt betonar förebyggande åtgärder och att följa bästa säkerhetspraxis för att hålla din webbplats säker. Det är mycket mer effektivt att förhindra en kompromiss i första hand än att försöka städa upp platsen efter att den är förorenad.

Läsa:  Hur du ökar din SEO-ranking med hjälp av influencers

Några av de nya metoder som GreenGeeks har arbetat med för att förbättra din upplevelse inkluderar:

En ny, proaktiv metod för felspårning av e-post

Medan GreenGeeks alltid har tagit ett proaktivt tillvägagångssätt för spamkontroll och ständigt skannat RBL-filer efter våra IP-adresser, tillåter dessa nya verktyg oss att upptäcka ytterligare problem som DNS och andra vanliga konfigurationsproblem.

Fullständig e-postrapportering är tillgänglig i cPanel via Track Delivery

Du kan nu använda cPanels verktyg för spårning av leverans för att se all e-postaktivitet över hela din cPanel eller för en specifik e-postadress. Spåra leverans låter dig spåra specifika e-postmeddelanden för att säkerställa att de levererades framgångsrikt.

Nya verktyg för att undersöka utsatta konton

Det här verktyget gör att vårt team kan identifiera den exakta ingångspunkten och datumet när webbplatsen äventyrades. Detta kan hjälpa till att förhindra ytterligare en liknande kompromiss i framtiden.

Gratis granskning av WordPress-webbplatser

GreenGeeks är glada att kunna meddela att som en del av vårt initiativ för att hålla dig säker, erbjuder vi nu en gratis granskning av alla WordPress-webbplatser som finns på ditt GreenGeeks cPanel-konto.

Vårt revisionsverktyg utför en grundlig analys av dina WordPress-webbplatser. Den rapporterar sedan viktig information som behövs för att skydda dina webbplatser.

Om du vill att GreenGeeks ska utföra en gratis granskning av dina WordPress-webbplatser, öppna en ny supportbiljett i din GreenGeeks Dashboard.

Vårt team kommer att genomföra en revision av din(a) webbplats(er) och tillhandahålla en fullständig rapport om våra resultat. Detta inkluderar en komplett lista över sårbarheter och föreslagna korrigeringar.

GreenGeeks kan hjälpa dig att tillämpa dessa rekommendationer mot en nominell avgift.

Läsa:  Få alla tjänster du behöver med OneDios-appen

Vad kan du göra för att skydda ditt konto just nu?

Hackingförsök är vanligare än någonsin, så nu är det perfekta tillfället att vidta åtgärder för att säkra din webbplats.

Tvåfaktorsautentisering

Kom igång genom att göra några enkla justeringar som ökar säkerheten för ditt konto. Till exempel, aktivera tvåfaktorsautentisering (2FA) på fliken Sekretess i din GreenGeeks Dashboard-profil.

Genom att aktivera tvåfaktorsautentisering (2FA) hindrar du någon från att komma åt din GreenGeeks Dashboard, även om ditt användarnamn och lösenord äventyras.

För mer information om hur man ställer in 2FA i GreenGeeks Dashboard, se följande artiklar: Hur man ställer in tvåfaktorsautentisering och Hur man återställer ditt GreenGeeks-kontolösenord.

Uppdatera programvara och applikationer

På webbplatsnivå är det bästa du kan göra för säkerheten att hålla din programvara uppdaterad. Detta beror på att nya säkerhetshål upptäcks och lappas regelbundet.

Det är alltid bäst att använda den senaste versionen av alla program.

Fler säkerhetstillägg och verktyg

Om du använder WordPress eller något annat innehållshanteringssystem kan du lägga till tredjeparts säkerhetsplugins eller plugins på din webbplats.

I WordPress har du tillgång till plugins som WP Cerber, Wordfence eller iThemes Security. Bland andra funktioner låser dessa verktyg delar av webbplatsen som sannolikt kommer att utnyttjas och tillåter åtkomst till kontrollpanelen.

Vissa kan till och med erbjuda filskanning som upptäcker nya filer som du inte har skapat eller ändrat.

Öva korrekt lösenordsanvändning

Korrekt lösenordshantering är också mycket viktigt för säkerheten på din webbplats. Det är mycket viktigt att använda platsspecifika lösenord och återvinna dem regelbundet.

Det är också viktigt att använda säkra lösenord. Alltför många människor använder något enkelt för att det är bekvämt. Dessa enkla lösenord är dock oftast de enklaste att knäcka.

Läsa:  Bästa webbplatser som Putlocker, Working Putlocker Alternative Websites 2024

Att återanvända ett lösenord på flera webbplatser gör kompromiss mer sannolikt.

Använd domänskydd

Genom att aktivera sekretess på din domän skyddas din kontaktinformation under en Whois-sökning. På så sätt vet inte bedragare och advokater vem de ska kontakta eller har din personliga information när de söker på din webbplats.

Det är ett utmärkt sätt att blockera skräppost, samtal och andra oönskade kontakter.

Användning av AlphaSSL-certifikat

Secure Sockets Layer eller SSL är en krypteringsmetod som förhindrar hackare och bots från att fånga upp användardata när besökare besöker din webbplats. Faktum är att det är en så kraftfull metod att Google prioriterar webbplatser som har SSL installerat.

Just nu kan du lägga till AlphaSSL på din webbplats för bättre skydd för bara $49,95 för det första året. Medan gratis Let’s Encrypt SSL ger grundläggande skydd, täcker uppgradering till premium alphaSSL ditt stöd mycket mer.

Om du behöver ett SSL-certifikat kan du lägga till ett från GreenGeeks-instrumentpanelen.

Underskatta aldrig behovet av cybersäkerhet

Detta är bara en handfull sätt vi och du kan hjälpa till att hålla din information säker. Även om du inte samlar in användardata kan hackare fortfarande använda din webbplats som ett lockbete. Det är därför det är så viktigt att se till att du håller dem borta från dina filer.

Det krävs bara den minsta exploateringen innan någon kan få kontroll över din webbplats och all dess information.