Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

GreenGeeks erbjuder nu Redis i sina Ecosite Premium-värdplaner

GreenGeeks erbjuder nu Redis i sina Ecosite Premium-värdplaner

Jag är glad att kunna meddela att GreenGeeks erbjuder Redis i sina EcoSite Premium-värdplaner.

A RESmolk B.Sclexikon Server eller Redis är en snabb databas i minnet, vanligen kallad en datastrukturserver. Dess definierande funktion är förmågan att manipulera datatyper på hög nivå, vilket gör den mycket mer flexibel än andra databaslösningar.

Dessa unika funktioner gör att Redis kan överträffa traditionella relationsdatabaser som MySQL inom vissa områden och enkelt lösa problem som inte kan hanteras av en relationsdatabas. Som ett resultat ser fler och fler utvecklare efter att använda Redis för sina webbplatser.

Och nu kan du också!

Vad är Redis?

Redis är en mycket flexibel nyckel-värdesdatabas som enkelt kan manipulera grundläggande datastrukturer, men ännu viktigare, den kan också transformera data på hög nivå som strängar, listor, uppsättningar, hash och sorterade uppsättningar.

Objektcache

Överlägset en av de vanligaste användningarna av Redis är cachning, särskilt i WordPress, eller mer specifikt Object Caching.

Traditionellt, när en besökare landar på en webbsida, lagras informationen som webbplatsen behöver för att ladda sidan i en databas. Detta innebär att din webbplats måste söka i databasen, vilket tar tid.

Redis ändrar detta genom att behålla cachad data i serverns RAM, vilket eliminerar många frågor och påskyndar hela processen avsevärt.

Slutresultatet är en mycket snabbare webbplats, vilket i sin tur kan hjälpa till att förbättra din SEO-ranking.

GreenGeeks Ecosite Premium-planer

Som du kan föreställa dig behöver du kvalitetsservrar för att detta ska vara effektivt, och det är där våra Ecosite Premium-värdplaner kommer in i bilden.

Läsa:  Memcached vs Redis: Vilket är bäst för dig?

Vårt EcoSite Premium-paket är utformat för att ge dig den bästa webbhotellupplevelsen. Alla webbplatser i denna plan erbjuds fler premiumfunktioner som fler datorresurser, solid-state-enheter av företagskvalitet och har tillgång till alla de senaste funktionerna vi erbjuder.

Om du för närvarande är en Premium-kund finns det mycket att glädjas över och Redis är redan tillgängligt för dig. Om inte, se till att uppgradera idag för att få tillgång till det bästa cachingverktyget för WordPress!