Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

GreenGeeks lanserar ny datacenterplats i Singapore

GreenGeeks lanserar ny datacenterplats i Singapore

GreenGeeks är glada över att meddela att vi har släppt en ny datacenterplats i Singapore! Detta innebär att våra kunder i Asien och Stillahavsområdet kommer att dra nytta av ett datacenter närmare sina lokala marknader.

Även om det har varit fördelaktigt för våra asiatiska kunder att föra vårt datacenter i Amsterdam, kände vi att det kunde vara till stor nytta för dem att föra webbhotellet närmare varandra. Besökare har med andra ord färre hopp för att komma till dessa sidor. Slutresultatet är en strömlinjeformad upplevelse när du tittar på innehåll centrerat kring sydasiatiska regioner.

Kunder kan njuta av alla samma tjänster och funktioner som våra andra datacenter, såsom delad hosting, WordPress-hosting, återförsäljarhosting och VPS-hosting, samt domänregistrering och ytterligare tjänster som tillhandahålls av våra onlinetjänster. värdplattform.

Några fördelar för kunder i Asien och Stillahavsområdet:

 • Snabbare lokal sidladdning
  Besökare som kommer åt ditt innehåll från Asien-Stillahavsområdet kommer att uppleva färre hopp, vilket innebär att dina webbplatser laddas snabbare för besökare i regionen. Detta har en direkt inverkan på besökarupplevelsen med många fördelar som bättre ranking och resultat.
 • Service utanför rusningstid
  Servercentret underhålls under lågtrafik enligt Singapore Standard Time (SST), vilket är UTC+8.00. Detta ger färre avbrott jämfört med servrar i andra tidszoner.
 • Förbättrad SEO-ranking
  Sökandet efter lokalt innehåll förbättras på grund av geografisk plats. För företag som verkar i området kan detta öka synligheten i sökmotorerna.
 • Det bästa gröna webbhotellet som finns
  Förutom att följa SS-564 Part 1: 2013 SG-standarder för gröna datacenter, fortsätter vårt engagemang för förnybar energi med 300 % av strömmen som används för att vara värd för din webbplats som matas tillbaka till nätet från förnybara källor. Vi planterar också ett träd för varje reserverat värdkonto.
Läsa:  De 5 hemligheterna till framgång för en blomstrande reseblogg

Är du redo att flytta till Singapore?

Om du har webbhotell genom GreenGeeks och funderar på att migrera ditt webbhotell till vårt datacenter i Singapore, se till att du öppnar ett supportärende från din kontoansvariga och frågar efter migreringsalternativ. Du kan få så mycket, speciellt om du fokuserar ditt innehåll på lokala konsumenter.