Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Hur du återställer ditt glömda lösenord eller ändrar ditt nuvarande på Libero Mail

Hur du återställer ditt glömda lösenord eller ändrar ditt nuvarande på Libero Mail

Lösenordet för att komma åt din Libero Mail-e-postkorg är en extremt viktig referens som går noggrant bevarad för att undvika att glömma det eller visa det för personer som kan använda det för att få privat och konfidentiell information. Det är bra ändra det oftaåtminstone var tredje månad, för att göra det extremt säkert.

Om det glöms bort, kan enkelt återställasdet räcker att veta hur man återställer Libero Post och vad är stegen för att få ett nytt lösenord för att logga in. Det är möjligt att välja mellan olika procedurer, baserat på de uppgifter som lämnats vid registreringen.

 • 1. Ändra ditt Libero Mail-lösenord, eftersom det är viktigt att göra det

  Shutterstock

  Det är viktigt att ändra ditt lösenord ofta för garantera maximal säkerhetsnivå för e-postkorgen av Libero Mail (och mer). När den har ändrats är det en bra idé att skriva ner den nya koden på ett säkert ställe, borta från nyfikna ögon, för att undvika att glömma den.

  Det är nödvändigt att ändra ditt lösenord om, under inloggningsfasen, portalen begär automatiskt ändringen. Det betyder att Libero Mail-systemet har avslöjat anomalier som kräver omedelbar ingripande. Dessa inkluderar lösenord som är för gamla eller för lätta att gissa och ovanlig spamaktivitet.

  Läsa:  Hur man blir viral på Twitter 2024

  Om du misstänker att någon har upptäckt ditt lösenord och kanske använder det, om du delar datorn eller annan enhet som du är inloggad på Libero Mail med andra personer, om du är orolig för att någon har fått reda på din hemliga fråga nödvändigt för att göra ändringar i ditt lösenord, är det bäst att ändra det omedelbart.

 • 2. Hur man ändrar lösenord på Libero Mail

  Ändra ditt e-postlösenord gratis

  Fastweb Plus skärmdump

  För att ändra ditt lösenord på Libero Mail måste du komma åt din e-postkorg med dina referenser. Klicka på Kontoinställningar (kugghjulsikonen) och välj alternativet Ändra lösenord. I området som visas kan du ange det nya lösenordet.

  Genom att klicka på Data Password Recovery kan du uppdatera ditt telefonnummer och din e-postadress sekundär. Genom att lägga till en av dessa två metoder kan du ta bort den hemliga säkerhetsfrågan.

  Ändra ditt lösenord kan bara göras om du har åtkomstnyckel vald under registreringen eller förra gången det ändrades. Om det har tappats bort måste lösenordet återställas.

 • 3. Hur man skapar ett säkert lösenord

  Välj gratis e-postlösenord

  Shutterstock

  Genom att använda en blandning av gemener och versaler, siffror, specialtecken och skiljetecken blir lösenordet säkrare och svårare för någon att gissa.. Det rekommenderas inte att använda födelsedatum eller andra viktiga och välkända referenser eftersom de som försöker stjäla och upptäcka andras lösenord försöker rekonstruera dem genom de data som användaren anger online, såsom personliga uppgifter, namn på nära och kära, djur och mycket mer.

  Libero Mail tillhandahåller användbara verktyg för att skydda integriteten och för att låta användaren välja ett säkert lösenord. Mellan dessa den färgade stapeln som kan ses när du väljer åtkomstnycklar. Ändringar från rött till grönt baserat på uppnådd säkerhetsnivå.

  Läsa:  Vad är Microsoft Access? Bästa Microsoft Access för Mac

  På perrongen är det omöjligt välj lösenord som redan använts under de senaste 16 månaderna och du kan lägga till ett utgångsdatum för att ersätta det.

 • 4. Lösenordsåterställning, alla möjliga metoder på Libero Mail

  Återställning av lösenord

  Shutterstock

  På Libero finns det flera sätt att återställa ett förlorat lösenord. Om det här var det lagras i en webbläsare som tillåter denna operation, som Chrome, Firefox eller Apple Safari för Mac kommer du att kunna uppnå det enkelt.

  Du kan få ditt eget lösenord om återställningsdata har angetts under registreringen. Om du inte kan fortsätta med de tidigare metoderna måste du kontakta supporten och bevisa att du är den legitima ägaren av kontot.

 • 5. Libero Mail lösenordsåterställning från webbläsaren

  Återställning av lösenord för Google chrome

  Fastweb Plus skärmdump

  Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari på Mac och andra tillåter användning av en lösenordshanterare som gör att du enkelt kan hitta förlorade.

  Google Chrome gå till sidan för lösenordshanteraren, klicka på de tre vertikala prickarna som motsvarar det önskade kontot och välj Detaljer. Klicka på ögonikonen, ange säkerhetslösenordet som används för att komma åt din dator eller enhet, klicka på Okej och se ditt brevlådalösenord.

  Firefox klicka på de tre raderna uppe till höger och välj alternativ. Välja Säkerhet Och Sparade inloggningar. Välj kontot och klicka på Visa lösenord. Bekräfta dina avsikter och visa åtkomstnyckeln.

  I Safari gå upp InställningarKlicka på Lösenord och ange det du använder för att logga in på din Mac Välj kontot vars lösenord du vill skaffa och visa det.

 • 6. Hur man får lösenord med återställningsdata

  Gratis återställning av lösenord för e-post

  Shutterstock

  Läsa:  Hur hittar man någon som fyller år online? (Gratis och betalda sätt)

  Om du har angett återställningsdata kan du snabbt få ditt lösenord. När du loggar in anger du din adress och klickar Efter dig. Välj objektet Glömt ditt lösenord? och på sidan Återställning av lösenord ange din e-postadress och klicka på rutan bredvid Jag är inte en robot.

  Välj din föredragna metod för att återställa ditt lösenord och klicka Efter dig. Ange verifieringskoden som skickats till ditt telefonnummer eller sekundära e-postadress. Ange ett nytt lösenord

 • 7. Hur man får lösenord utan återställningsdata

  Gratis sida för lösenordsåterställning

  Fastweb Plus skärmdump

  När du loggar in på Libero Mail anger du din adress och klickar Efter dig. Klicka på Glömt ditt lösenord? och på sidan Återställning av lösenord ange din e-postadress och klicka på rutan bredvid jag är inte en robot.

  Att välja Klicka härnärvarande vid sidan av rösten Kan du inte återställa ditt lösenord? Följ instruktionerna, ange dina personuppgifter och bifoga en kopia av din identitetshandling. Förfarandet kräver några dagars väntan.