Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Hur Google Search fungerar Avslöjat i en fantastisk film

Hur Google Search fungerar Avslöjat i en fantastisk film

I åratal har människor haft detta behov av att lära sig mer om världen omkring dem, från kulturer till rik historia. Innan internet och Google-sökning fanns var sättet folk upptäckte sådan information på väldigt olika. Vissa människor hade inte ens tillgång till ett bibliotek och var tvungna att acceptera att de inte skulle kunna lära sig mer. Nu tar det mindre än en sekund att hitta denna information. En sökmotor är en anmärkningsvärd sak i vårt liv, men har du någonsin undrat hur Google Sök fungerar?

I så fall är du inte ensam. Många människor genom åren har ställt samma fråga. Tja, du behöver inte ifrågasätta detta längre. Google släppte en video för ett par veckor sedan om hur Google Sök fungerar.

Den heter “Trillions of Questions, No Easy Answers: A (hem) Movie om hur Google Search Works”, och den lever upp till sitt namn. Engagerande från början till slut, Google Movie är en fascinerande klocka för dem som är intresserade av SEO, företag som vill synas i sökningen, såväl som personer som använder Google som det var tänkt: att upptäcka information.

Ämnen i filmen

Med intervjuer med Google-anställda, som Ben Gomes, Cathy Edwards, Jeff Dean med flera, beskriver den timslånga filmen utmaningarna i Google Sök och tillväxten som kom när de började utveckla programvaran som vi nu använder nästan dagligen. Du kan upptäcka hur, trots att det är en komplex mjukvara, organisation är nyckeln.

Läsa:  Så här åtgärdar du problemet med "Face ID Fungerar inte" på iPhone & iPad

Om du går in på mer detaljer än den tidigare korta videon de släppte förra året om hur Google Sök fungerar, kan du lära dig hur de olika servrarna rankar sidorna för varje sökord.Sökord är de ord och fraser som potentiella kunder kan söka efter för att hitta ditt företag. in, allt baserat på ett lasagneexempel.

Inte bara det, utan du får en inblick i bakom kulisserna och hur du får den upplevelse du gör varje gång, från den största förändringen till sökning, ranking, gränssnitt, till utvärderingar och så mycket mer.

Eftersom nyfikna hjärnor alltid vill veta mer om världen, är filmen ett måste att lära sig om hur vi får all denna information. Du kan titta Googles film här.