Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Hur man ändrar Google-konto

Hur man ändrar Google-konto

1. Hur man ändrar Google-konto på Android

Android presenter många olika uppdateringar, även inom samma stora version (till exempel den senaste Android 12). Dessutom är detta operativsystem den mest utbredda i världen och är installerad på hundratals enheter tillverkade av de mest olikartade tillverkarna.

Dessa antaganden hjälper till att förstå varför stegen ska följas byta konton Google på Android kan variera något: beroende påuppdatering av operativsystemetmen också baserat på smartphone modell eller surfplatta du har.

Med det sagt är proceduren ungefär densamma och utgår alltid från inställningar av din enhet. Så det första du ska göra är att leta efterkugghjulsikonen som vanligtvis låter dig komma åt de allmänna inställningarna för operativsystemet.

Härifrån är det möjligt att menyn direkt presenterar en röst tillägnad Google. Alternativt måste du leta efter en post som hänvisar till konton tillgängliga och kl Synkroniseringsalternativså det kommer att bli nödvändigt välj Google igen.

Vid denna tidpunktlista över redan registrerade konton, med information om datum och tid för den senaste synkroniseringen som utfördes. För uppdatera synk du måste klicka påikon avsedd för att uppdatera: Det representeras vanligtvis av två pilar som vänder sig mot varandra.

Genom att klicka på ett enda konto står du inför två möjligheter. Genom att klicka på objektet Lägg till ett annat konto du kan ange en ny Google-adress. För att göra detta måste du helt klart kom ihåg rätt lösenord och, om nödvändigt, följ alla steg som krävs avtvåfaktorsautentisering.

Läsa:  Hur ansluter man Vizio TV till WiFi utan fjärrkontroll?

Alternativt kan du klicka på objektet Hantera ditt konto Google. Härifrån kommer det att vara möjligt att se alla allmänna kontoinställningar: från personlig information till val ang Integritet och användningen av sina egna data känslig.

Från menyalternativet tillägnat konton (inte att förväxla med den som uttryckligen är tillägnad Google) är möjligt ingripa vid ytterligare inställningar. Genom att klicka på det enskilda kontot är det möjligt aktivera eller avaktivera en hel serie synkroniseringar specifikationer: från ditt företags in kalender till den av kontakter finns i katalogen. Kom igen dokument laddas ner på Notera personlig. Allt utan att glömma informationen och data som finns i Googles appar, som t.ex Kör, Lakan, Gmail eller Dokument.

2. Hur man ändrar Google-konto på iOS

Hur man ändrar Google-konto på iOS

Proceduren för att använda eller ändra en Google-konto på iOS eller iPadOS operativsystem det är bara mer komplicerat. Faktum är att innan du går vidare till enhetsinställningarna måste du först öppna Safari: webbläsaren som är förinstallerad på Apple-enheter.

Måste använd Safari för att komma åt Google med ditt konto. Du kan sedan automatiskt tillämpa dina kontoinställningar på all webbläsaraktivitet.

Om du kommer åt enapp med ditt Google-kontodet görs automatiskt med ditt konto inställt på Safari. Det bästa sättet att kontrollera om du är inloggad eller inte är att besöka den officiella sajten www.google.com.

Härifrån kommer det att vara omedelbart möjligt att märka om det finns enbild profil längst upp till höger på skärmen. Hans närvaro det betyder att a tillgånghans frånvaro betyder att du är inte ansluten med vilket Google-konto som helst.

Läsa:  Vad är trasiga länkar? Och hur hittar och fixar du dem?

Googles webbplats om den besöks via Safari kan också användas för lägga till eller ändra konton. Du måste klicka på den aktuella profilbilden eller alternativt på knappen Logga in. Sedan måste du följa alla steg dedikerade tillange ett nytt konto: från e-postadressen till lösenordet, passera genom kontrollerna och ytterligare steg som kan krävas vid tvåfaktorsautentisering.

Slutligen är det också möjligt från google.com gå ut eller till och med ta bort ett konto. För att utföra den första operationen måste du klicka på din bild profil och välj sedan objektet Du går ut. Efter det väljer du igen Logga in och då Logga in med ett annat kontokan du komma till föremålet Avlägsna: den som låter dig ta bort ett Google-konto från webbläsarens minne.